2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Catlayacigin varsa catliyosun canim ne yazik ki. Ben de ilk hamileligimde cok catladim krem kullandigim halde simdi de lierac kullaniyorum henuz yeni catlagim yok ama her an olusabilir

ya kızlar benim gibi alerjik rinit hastalığı olan var mı? Hamilelikte çok zor oluyor gerçekten ilaç da kullanamıyorum

Off zor olmali senin icin gecmis olsun

Sude cim bacaklar iyi çok şükür de elim fana hala buz ile dolaşıyorum

Ben de Balgat koru ya gidiyorum...

Ben de müsteşar kullanıyordum bıraktım. Benim göğüs ve kalça da var çatlak. Şimdi lakap ve bebe yağı kullanıyorum.
Eczacı bana müsteşar ınn liearac tan daha iyi old. Söylemişti.

abartma o kadar bence cnm. gayet normal 10 kilo. bende 8 falan aldım işte. gayet normalmiş. doktorlar fazla kilo istemiyolar. bol bol su içmeye başladım bu aralar. etkisini gördüm tartıda. geçen aylarda ayda 1-2 kilo alırken bu ay 61 de sabit kaldım. yani kilo almanı engelliyo su. hamur işinden uzak dur.
ben bunları yazarken alttaki komşu bişiler yapmış gel diyo, Allahım beni sınıyomusun.
geçen hafta aşure yaptım, şeker komasına giricektim az daha ne çok yedim ya..
kızlaaaarr çok heycanlıyım yarın kızımı görücem, şeker yüklememiz var. doktoru arayayım da aç mı gidicem bi sorayım.

Sizlere birşey danışmak istiyorum detaylı ultrasona gırdiğimde oğlumda tek arter olduğunu soylediler çok uzuldum sadece 100 bebekten 1 nde rastlanıyormuş ama allahu tealadan geldiği için yapabilcek bişeyim yok yinede hamdolsun şukurler olsun ama takdir edersinizki çok uzulup kafaya takıyorum acaba kilo aldımı diye hep duşunuyorum hep karnıma bakıyorum buyudumu diye ama anlamıyorum tabi başından beri maşallah kilosu hep 10 gun ileride tek arter olanların kilosu duşuk oluyomuş benimki iyi diyolar boyle olan bebeklerde kalp ve bobrek anomalisi olabilyomuş ama çok sağlıklı doğan varmış kısacası boyle olupta sağlıklı doğum yapan annelerin bir iki lafına ihtiyacım var noolur bir bilen varsa anlatsın şimdiden teşekkurler rabbim herkesin evladına sağlık versin

vallahi hanımlar ya hepiniz evdesiniz yada doğum iznindesiniz bu kadar kısa sürede bu kadar sayfa nasıl ilerliyor ben takip edemiyorum okuldan geldim eşimde yok okulda nöbetci ee evdeçocukta var yemekti işti bilgisayarın başına bir oturuyorum kime ne olmuş napmış başına ne gelmiş sayıca oldukçada fazlayız eee bende yeniyim vallahi takip edemiyorum güzel günler dileyen güzel haftalar dileyen bütün arkadaşlarım güzel dileklerimiz biizmle olsun başna olumsuz şeyler gelen arkadaşlarım geçmiş olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun vallahi ben günün bütün yorumunu toparlamak istedim :):)

Canım benimde kadınlar kulübünden bir arkadaşımın hamileliğinde oldu bu durum.Oda detaylıda öğrendi.Ama çok şükür oğlu nerdeyse şuanda 4 yaşında ve 3 küsür kilo doğdu.Hiçbi sağlık sorunuda yok çocuğun.Nicki a83i76 belki yazmıştır eskilerde bi bak istersen nickinden.

canım öncelikle bununla geçmiş olsun ama ben anlayamadım tek arter tam olarak ne dmek oluyor.canını sıkma ikili testlerde bile downsendrolu diye çıkıyor ama çok sağlıklı bebekler dünyaya geliyor benim doktorum ayrıntılı ultrason istemedi ben ısrar etmeme rağmen sonuçta bunların hepsinin bir yüzdesi var doğmadan hiç bir şeyi bilemeyiz dedi

Eğer elin hala yanıyorsa hametan sür inan 2 dakikada bütün acıyı alıyor.Benimde geçen hafta kızgın yağ döküldü parmağıma.Acısına dayanamadım hametan sürdüm hemen geçti.Bebekler oluncada hametanı evde bulundurun derim.Ben oğluma çok kullandım çok iyi bir krem.yanığa pişiğe birebir.

Bebekler göbek kordonundan besleniyorya hani göbek kordonunda 3 tane damar oluyormuş 2 tanesi besleyen bi anesi de temizleyen benim oğlumda bir besleyen bi temizleyen var arter de atardamar demek şnsan yaşayınca öğreniyor turlu turlu şey var öyle tabi keşke bende hiç yaptırmasaydım nekadar mutluydum oğlumla şimdi duşun duşun karnıma bak bak olmuyo.... Oynamayınca çok korkuyorum oynayınca seviniyorum hala yi diye ne bileyim çok zor bişey

Dostlar yukarıda müstela yerine müsteşar yazmışım. müsteşar diye bir krem yok haberiniz ola

Son düzenleme:

Bu nicki nasıl bulabilirim sence inşallah benim oğlumda iyidir teyzesi zaten hayatta hep kaybettim bebeğim tekdalım inşallah işey olmaz

Ebrulicim taşekkür ederim tavsiyen için. Ama doktor bepanten plus deyince ben de öyle yaptım.. İlk etapta buz koymak çok önemli yoksa bu yanık şişeydi şimdilik bi şi yok çok şükür

Tel de arkadaşımla konuşurken zeytinyağı sür sızısını alır dedi. İlk sürdüm hafif sızladı şimdi geçti... Hakikaten aldı sızısını.. Şu zeytin yağı ne çok işe yarıyor ya huuuuu.....

Bu nicki nasıl bulabilirim sence inşallah benim oğlumda iyidir teyzesi zaten hayatta hep kaybettim bebeğim tekdalım inşallah işey olmaz

Canım ben seni inan çok iyi anlıyorum.Benim oğluamda 16 haftalıkken 2 böbrektede büyüme var dediler.İnan bütün hayatım sanki bitmiş gibi olmuştum.Doğum yapana kadar kendimi yedim bitirdim.O yüzden ne düşüncelerde olduğunu anlayabiliyorum.Ben bakayım yazmışmı bişey.Ama ben arkadaşımla hala görüşüyorum bişey sormak istersen danışırım.Ama şunu diyimki o hiç takmadı kafaya .Hatta eşi yaptır demişti ayrıntışı o yüzden eşinede kızdı niye yaptırttın diye.Sonuç olarakta oğlu çok sağlıklı benim oğlumdan 3 ay büyük hala görüşüyoruz yani oğlunda bi sağlık soırunu çok çok şükür.HAtta şimdi bide kızı bile var 1 yaşında.

Görmedim doktoruna sorduğunu canım.Zaten bepantende hematenle aynı özellikleri taşıyor nerdeyse.Doktora sormakla iyi yapmışın geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…