- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
ben arada bir kola içiyorum
herkes çok beğenmiş siz de mi içiyorsunuz kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben arada bir kola içiyorum
aynı sayfaya yazmışız görmemişsin tatlımŞİFAAAAA doktora gidecektin ne oldu hani güzelll haberler????
Sudeciğim çok sağol canım vallahi dr. normal doğum riskleri fazla dedi :26::26::26: detay bahsetmedi ama işte soğuttu yani normal doğumdan :2: ne bileyim nasibimizde ne varsa sıkıntısızca atlatalım inşallahhayırlısı olsun şifacım, keşke normal doğum yapabilsen ama riskliyse bişey diyemem.
hep dua ediyorum doğumum ve doğumlarımız için Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
bu bebişler iyice kdurdular içerde napıyolar anlamıyorum kii dün akşam diyorum ki ,
kesin kordonla ip atlıyo böyle bi zıplama olmaz ya
sağol canm bu fikir yabancı değil kocişime bende hep aynısını söylüyorum olaki normal doğum yaparsam kocişsiz girmemmmmm :13:Şifa çım güzel haberlerine sevindim. Doğumda kocanı da al yanına da nasıl bi şi görsün o da
aaa hadi ya hayırdır inşallah çok geçmiş olsun peki dr unun telefon numarası varmıydı sende :26: bence yinede telefonla bildir ALLAH korusun amniyon sıvısı sızıntısı olabilirbenim 2 gün üst üste su gibi akıntım oldu iç çamaşırımdan da alta geçti tedirgin oldum.
o gün biraz fazla yürümüştüm üşütmüşte olabilirdim bilemiyorum. sonra doktorada ulaşamadım.
evde yattım düzeldi bir daha olmadı. şimdi ara ara değişik sancılarım oluyor karın ağrısı gibi.
sağol canım aynen yaa bazen istediklerimiz nasip olmuyor olsun sağlık olsun sağlıcakla ve sıkıntısızca gelsin bebeler bu arada seni burada gördüğüme çok sevindim hoş geldin sefalar getirdin tatlımMasallah bebisine canim, napican iste nasip olmayinca olmuyor, ben de cok istedim normal dogumu ama suni sanciyla bile acilmam olmadi ve kalp atislari zayifladi oglumun hemen sezaryene aldilar beni
Saglikla kavus da gerisi sorun degil
Ben ilki sezaryen olmasina karsin bunu normal yapmak icin sinirlari zorlamayi dusunuyorum olursa hayir demem yani
bayıldım ellerine sağlık güle güle kullanmak nasip olsun inşallahEki Görüntüle 572899 bu da kızıma ördüğüm pattaniyee:)
canım zaten son aylarda hızlı kilo almamız gayet normal herşey bebişler için tatlım sonra fazla fazla vericezzz kiloları dert etme26.haftaya göre 10 kilo normal gibi ama ben 10kiloyu 10 haftada aldım, her hafta 1 kilo almaya devam edersem 25kiloyla felan bitiricem gibi, o yüzden takılıyorum çok fazla hamurişi pek beceremem zaten, yapmıyorum da yemiyorum da. gittiğim hastanenin diyetisyenini sordum, sadece akşamları ordaymış. bide bize yakın bir hastaneye sordum, onların diyetisteni hergün ordaymış ama emin olamadım sonuç alabileceğimden. o yüzden gidip de yararını gören var mı diye sormak istedim.
evet canım dediğim gibi bebeğim iyi ve sağlıklı haberini aldım ya benden mutlusu yok demi Nazlı ismini hakediyor bebeğim dr neden epidural sezeryan olmaz diyor :26: hay ALLAH canım seninki fmf değil rahat ol genetik bir hastalık bu fmf 3 ağrı şekli var ( en yaygın olanı karın bölgesinde , diğeri sırt-göğüs bölgesinde ve sonuncusu eklemlerde ) ve ben hepsini yaşadım 12 yıl tanı konulamadı bile 6 ay önce karnıma ataklar geçtiğinde teşhisim konuldu :2: bir diğer adı ailevi akdeniz ateşi hastalığı canım sanada geçmiş olsun belirt ama dr una sıkıntılarını inşallah çabuk geçer aynen toptan sezeryancıyızŞifacım herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. Ama senin kızına Nazlı ismini koyman lazım artık. Bu kadar naz yapılmazki kardeşim. Nerdeyse doğacak hala göstermiyor. Doğduğunda bacaklarını kapatıp durur bu kız söyliyim
Sen normal istedin diye doktor hımmm.... falan diyor. Ben edpidural istiyom olmaz diyor. Bu gidişle sanırım bu gidişle toptan sezeryan olcaz biz canım
Senin şu FMF nasıl birşey. Benimde 3 gündür bütün eklemlerim ağrıyor. Özellikle parmaklarım tüm kıvrımlar fena. Ellerde güçsüzlükte var...
canım nasıl bir hastalık bu çok geçmiş olsunya kızlar benim gibi alerjik rinit hastalığı olan var mı? Hamilelikte çok zor oluyor gerçekten ilaç da kullanamıyorum
bişi kalmamış bebeğini göreceksin inşallah iyi haberlerle dönersin tatlım eee yani demi ne kaldı şunun şurasında doğuma sağlıklı olsun tüm bebişler inşallahdoktora gidip bebişlerini görenlere maşallah diyorum benim de bu hafta kontrolum var ve cook merak ediyorum kuzumu...
ŞİFA sen öğrenme artık cinsiyetini tam sürpriz olsun size, ne nazlı cıktı senin ki ama ya kız galibaaaaa
çok geçmiş olsun canım benim Rabbim korktuklarına uğratmasın inşallah dua edeceğim hepSizlere birşey danışmak istiyorum detaylı ultrasona gırdiğimde oğlumda tek arter olduğunu soylediler çok uzuldum sadece 100 bebekten 1 nde rastlanıyormuş ama allahu tealadan geldiği için yapabilcek bişeyim yok yinede hamdolsun şukurler olsun ama takdir edersinizki çok uzulup kafaya takıyorum acaba kilo aldımı diye hep duşunuyorum hep karnıma bakıyorum buyudumu diye ama anlamıyorum tabi başından beri maşallah kilosu hep 10 gun ileride tek arter olanların kilosu duşuk oluyomuş benimki iyi diyolar boyle olan bebeklerde kalp ve bobrek anomalisi olabilyomuş ama çok sağlıklı doğan varmış kısacası boyle olupta sağlıklı doğum yapan annelerin bir iki lafına ihtiyacım var noolur bir bilen varsa anlatsın şimdiden teşekkurler rabbim herkesin evladına sağlık versin
maşallah çok hamaratsın canım ben tığ işinde hiç iyi değilim ellerine sağlık seninki gayet muntazam olmuşevet canım tığ işi böyle resimler falan yapınca daha zevkli oluyor:)
evdeyim evet canım ama ben genelde yatarak geçiriyorum topiğimize uğradığımda geçmişi okumanın mümkünatı olmuyor balıklama atlıyorum son sayfayavallahi hanımlar ya hepiniz evdesiniz yada doğum iznindesiniz bu kadar kısa sürede bu kadar sayfa nasıl ilerliyor ben takip edemiyorum okuldan geldim eşimde yok okulda nöbetci ee evdeçocukta var yemekti işti bilgisayarın başına bir oturuyorum kime ne olmuş napmış başına ne gelmiş sayıca oldukçada fazlayız eee bende yeniyim vallahi takip edemiyorum güzel günler dileyen güzel haftalar dileyen bütün arkadaşlarım güzel dileklerimiz biizmle olsun başna olumsuz şeyler gelen arkadaşlarım geçmiş olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun vallahi ben günün bütün yorumunu toparlamak istedim :):)
muhteşem olmuş ellerine sağlıkEki Görüntüle 573086 bu ellerimle hazırladığım kapı süsümüz:):)
bu eminim hepimizde var tekmelemeyince tedirgin olmamız normal sağlıklıca doğacak inşallah oğlunBebekler göbek kordonundan besleniyorya hani göbek kordonunda 3 tane damar oluyormuş 2 tanesi besleyen bi anesi de temizleyen benim oğlumda bir besleyen bi temizleyen var arter de atardamar demek şnsan yaşayınca öğreniyor turlu turlu şey var öyle tabi keşke bende hiç yaptırmasaydım nekadar mutluydum oğlumla şimdi duşun duşun karnıma bak bak olmuyo.... Oynamayınca çok korkuyorum oynayınca seviniyorum hala yi diye ne bileyim çok zor bişey
bende türk kahvesiben arada bir kola içiyorum
canım bende tatlıyı çok seven biriyim aynen günde çikolata meyve olmazsa olmaz şeker yüklemem de de çıkmadı bi sorunBenim kadar tatlı yıyen hamiş varmı çk merak ediyorum hegun muhakkak bi çikolata yiyorum meyvede cabası şeker yuklememde bişey çıkmadı allah aşkına sizde çok atlı yıyomusunuz
evet canım 100 mesaj yazdıktan sonra özel mesaj gönderme hakkın doğacak http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html buraya uğrayıp doldurabilirsiniz gereken sayıyıSifa özel mesaj göndermissin sorunumla ilgili cevap azdım ama en az 100 tane mesaj yollamam lazımmış bana sen çömezsin dediler yaniiiiiii çok teşekkur ederim ilgin için
ben cevapladımmmmmherkes çok beğenmiş siz de mi içiyorsunuz kızlar
rosemm gelmiş hoş gelmiş iyiyim hamdolsun sen nasılsın tatlım iş nasıl gidiyoriyi akşamlar nasılsınız güzel anneler minnoşlar nasıl büyüyorlar mı
bakın kızlar şu beşiğin siparişini vereceğim formini markası. oda yapamayacağım için bir tane büyüyen beşik alacağım.
Eki Görüntüle 572960
buda büyümüş hali;
Eki Görüntüle 572964
merhaba canım hoş geldin demek 2. ye gebesin o kadının birine bakma sen herkesi kendi zannetmiş hepimiz farklıyız kilo alımlarında ama bana sağlık ocağı hemşiresi söylemişti son aylarda hızlı kilo alırsın diye bebişler sağlıkla gelsin değer herşeyeBiz kızımla gün geçtikçe büyüyoruz artık hangimize gidiyor kilolar doğumda görecez bakalım,ilk kızım gibi 1900 gramcık çıkarsa işimiz var,şimdiye kadar 7 kg aldım kadının biri son üç ayda 15 kilo daha alırsın diyor yok artık dedim o kadar olmaz herhalde ama kafama da takılmadı değil şimdiden ağırlaştığımı hissediyorum şeker yüklemesi 76- 1 saatlik de 116 çıkmış iyi galiba baktığıma göre çarşamba da fetal kalp taramamız var umarım güzel haberlerle dönerim hepinize ve bebişlere selamlar....
Biz kızımla gün geçtikçe büyüyoruz artık hangimize gidiyor kilolar doğumda görecez bakalım,ilk kızım gibi 1900 gramcık çıkarsa işimiz var,şimdiye kadar 7 kg aldım kadının biri son üç ayda 15 kilo daha alırsın diyor yok artık dedim o kadar olmaz herhalde ama kafama da takılmadı değil şimdiden ağırlaştığımı hissediyorum şeker yüklemesi 76- 1 saatlik de 116 çıkmış iyi galiba baktığıma göre çarşamba da fetal kalp taramamız var umarım güzel haberlerle dönerim hepinize ve bebişlere selamlar....
Evet Türkçe çi yim tatlım
Aydan hoca ya gidiyorum.. İkizlerden biri değilim . Yani o soruyu çok anlamadım aslında ... :44:
Kardeşin memnun muydu pekiiiii :44:
Hımmmm dedim Osmaniye'li isen benim eşimin memleketi ecik dedidokudu ederdik
Merhaba canım bende senin gibi az kilo aldım 5-6 falan bana da az geliyor bebişler alsın da böylesi bizim için iyi.fetal eko için bende 2 ay önce gün almıştım benimkine 10 gün var ama nasıl bişey diye çok merak ediyorum korkuyorumda çok detaylı olduğu için bişey çıkarsa kafama takarım.neyse hayırlısıyla inşallah atlatıcaz.yapıldıktan sonra beni bilgilendirirsen çok sevinirim.güzel haberler alırız inşallah şimdiye kadar güzel geçti herşey :)
kızlar şeker yüklemeden sonra doktor bir sonraki kontrole ne zaman çağırıyor ve neye bakıyor ? ben haftaya pazartesi şeker için gidicem de sonrasını merak ettim
herkes çok beğenmiş siz de mi içiyorsunuz kızlar
kızlar şeker yüklemeden sonra doktor bir sonraki kontrole ne zaman çağırıyor ve neye bakıyor ? ben haftaya pazartesi şeker için gidicem de sonrasını merak ettim
hosbulduk canim umarim duser sekerin diyete uymaya calis kesinlikle benim kilo alisim anormal 18 kilo aldim ve asiri yemiyorum hamile olmadan once bile daha fazla yiyordum sadece ft4 tiroitim az calistigi icin mi bilemiyorum sekerdende korkuyorum cuma gunu bekliyorum kizimida gormek istiyorum 1 ay bana cok uzun geliyor :) senin bebisinin cinsiyeti neydi ?
Benim kadar tatlı yıyen hamiş varmı çk merak ediyorum hegun muhakkak bi çikolata yiyorum meyvede cabası şeker yuklememde bişey çıkmadı allah aşkına sizde çok atlı yıyomusunuz
merhaba anneler ve bebişler.şeker yüklemesine gitmeden önce dikkat edilmesi gereken özel bir şeyler var mı?