- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
şu beşiklere bayılıyorum kızlar
Eki Görüntüle 573031
Eki Görüntüle 573031
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lansinoh da silinmiyormuş canım teyzem kullandı hatta bebeğin ağız içinde oluşan o pamukçuklar filan olmadı diyor silmeden emzirildiği için. evet mustela da güzel. artık işe yaramazsa değiştiririz.
nerdesin komşuuu ben sincan koruya gidiyorum canım ya hastaneye o kadar zor karar verdim ki yakında olsun özel olsun istedim. ama ne yazıkki özellerde hep sincana açmışlar. ama memnunum murat beye gidiyorum. bir de sakin bir hastane. bir şubesi de balgatta var. önce lokman hekime gitmiştim bıraktım onu.
güzel hastane.
Kızlar ben çatlak için mustela kullanıyorum. ama şu lireacta aklım kaldı onu da alıp sürsem olmaz di mi tek bir markayla devam etmek daha mantıklı. işe yaramaz diye çok korkuyorum. çünkü daha önce kakao yağı, kakao yağı içeren body shop kremi ve bebe yağı kullanırken belimin sağ ve solunda 3er çatlak oldu ve sonra mustelaya başladım. umarım yenileri olmaz
ya kızlar benim gibi alerjik rinit hastalığı olan var mı? Hamilelikte çok zor oluyor gerçekten ilaç da kullanamıyorum
lansinoh da silinmiyormuş canım teyzem kullandı hatta bebeğin ağız içinde oluşan o pamukçuklar filan olmadı diyor silmeden emzirildiği için. evet mustela da güzel. artık işe yaramazsa değiştiririz.
nerdesin komşuuu ben sincan koruya gidiyorum canım ya hastaneye o kadar zor karar verdim ki yakında olsun özel olsun istedim. ama ne yazıkki özellerde hep sincana açmışlar. ama memnunum murat beye gidiyorum. bir de sakin bir hastane. bir şubesi de balgatta var. önce lokman hekime gitmiştim bıraktım onu.
güzel hastane.
Kızlar ben çatlak için mustela kullanıyorum. ama şu lireacta aklım kaldı onu da alıp sürsem olmaz di mi tek bir markayla devam etmek daha mantıklı. işe yaramaz diye çok korkuyorum. çünkü daha önce kakao yağı, kakao yağı içeren body shop kremi ve bebe yağı kullanırken belimin sağ ve solunda 3er çatlak oldu ve sonra mustelaya başladım. umarım yenileri olmaz
merhaba bayanlar, herkese bebişiyle birlikte sağlıklı, huzurlu haftalar diliyorum.
kızlar diyetisyene giden var mı aranızda? ve tabi faydasını gören? ben çok hızlı kilo almaya başladım. ilk 16 hafta çok bulantı kusmam vardı, hiç kilo almadım. iyi böyle gider inşallah derken bulantılar kesilince birden kilo almaya başladım, her hafta 1 kilo alıyorum. 26.haftadayım ve 10 kilo aldım. geçen hafta doktoruma dedim çok kilo alıyorum, diyetisyene gidicem diye, gerek yok günlük 15-20dk yürü yeter dedi. 1 haftadır her akşam 15dk yürüyorum koşu bandında ama faydası yok az yemeye çalışıyorum, sadece kahvaltıda ekmek yiyorum o da tam buğday ya da çavdar ekmeği, acıkınca abur cubur yerine meyve yiyorum ama önleyemiyorum kiloyu. biyerde yanlış yapıyorum ama bulamadım, belki diyetisyen bulabilir. var mı sizlerden giden ve kontrollü kilo alan?
Sizlere birşey danışmak istiyorum detaylı ultrasona gırdiğimde oğlumda tek arter olduğunu soylediler çok uzuldum sadece 100 bebekten 1 nde rastlanıyormuş ama allahu tealadan geldiği için yapabilcek bişeyim yok yinede hamdolsun şukurler olsun ama takdir edersinizki çok uzulup kafaya takıyorum acaba kilo aldımı diye hep duşunuyorum hep karnıma bakıyorum buyudumu diye ama anlamıyorum tabi başından beri maşallah kilosu hep 10 gun ileride tek arter olanların kilosu duşuk oluyomuş benimki iyi diyolar boyle olan bebeklerde kalp ve bobrek anomalisi olabilyomuş ama çok sağlıklı doğan varmış kısacası boyle olupta sağlıklı doğum yapan annelerin bir iki lafına ihtiyacım var noolur bir bilen varsa anlatsın şimdiden teşekkurler rabbim herkesin evladına sağlık versin
Sizlere birşey danışmak istiyorum detaylı ultrasona gırdiğimde oğlumda tek arter olduğunu soylediler çok uzuldum sadece 100 bebekten 1 nde rastlanıyormuş ama allahu tealadan geldiği için yapabilcek bişeyim yok yinede hamdolsun şukurler olsun ama takdir edersinizki çok uzulup kafaya takıyorum acaba kilo aldımı diye hep duşunuyorum hep karnıma bakıyorum buyudumu diye ama anlamıyorum tabi başından beri maşallah kilosu hep 10 gun ileride tek arter olanların kilosu duşuk oluyomuş benimki iyi diyolar boyle olan bebeklerde kalp ve bobrek anomalisi olabilyomuş ama çok sağlıklı doğan varmış kısacası boyle olupta sağlıklı doğum yapan annelerin bir iki lafına ihtiyacım var noolur bir bilen varsa anlatsın şimdiden teşekkurler rabbim herkesin evladına sağlık versin
Sude cim bacaklar iyi çok şükür de elim fana hala buz ile dolaşıyorum
Ben de Balgat koru ya gidiyorum...
Ben de müsteşar kullanıyordum bıraktım. Benim göğüs ve kalça da var çatlak. Şimdi lakap ve bebe yağı kullanıyorum.
Eczacı bana müsteşar ınn liearac tan daha iyi old. Söylemişti.
canım öncelikle bununla geçmiş olsun ama ben anlayamadım tek arter tam olarak ne dmek oluyor.canını sıkma ikili testlerde bile downsendrolu diye çıkıyor ama çok sağlıklı bebekler dünyaya geliyor benim doktorum ayrıntılı ultrason istemedi ben ısrar etmeme rağmen sonuçta bunların hepsinin bir yüzdesi var doğmadan hiç bir şeyi bilemeyiz dedi
Canım benimde kadınlar kulübünden bir arkadaşımın hamileliğinde oldu bu durum.Oda detaylıda öğrendi.Ama çok şükür oğlu nerdeyse şuanda 4 yaşında ve 3 küsür kilo doğdu.Hiçbi sağlık sorunuda yok çocuğun.Nicki a83i76 belki yazmıştır eskilerde bi bak istersen nickinden.
Eğer elin hala yanıyorsa hametan sür inan 2 dakikada bütün acıyı alıyor.Benimde geçen hafta kızgın yağ döküldü parmağıma.Acısına dayanamadım hametan sürdüm hemen geçti.Bebekler oluncada hametanı evde bulundurun derim.Ben oğluma çok kullandım çok iyi bir krem.yanığa pişiğe birebir.
Bu nicki nasıl bulabilirim sence inşallah benim oğlumda iyidir teyzesi zaten hayatta hep kaybettim bebeğim tekdalım inşallah işey olmaz
Ebrulicim taşekkür ederim tavsiyen için. Ama doktor bepanten plus deyince ben de öyle yaptım.. İlk etapta buz koymak çok önemli yoksa bu yanık şişeydi şimdilik bi şi yok çok şükür
Tel de arkadaşımla konuşurken zeytinyağı sür sızısını alır dedi. İlk sürdüm hafif sızladı şimdi geçti... Hakikaten aldı sızısını.. Şu zeytin yağı ne çok işe yarıyor ya huuuuu.....
Görmedim doktoruna sorduğunu canım.Zaten bepantende hematenle aynı özellikleri taşıyor nerdeyse.Doktora sormakla iyi yapmışın geçmiş olsun.