2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Dostlar aman deyim kötü düşünceyi aklınıza getirmeyin!!!!
Size kötü düşünce örneği anlatıyorum
Eşim odanın havası kuruyor diye odaya su ısıtıcısı getirdi akşam. Ben ağızım açık uyuduğum için boğazım kötü oluyo sabahları... Ben de dedim ki ya şimdi takınacağım düşeceğim falan... Su dökülecek... Bu düşüncelerle yattım tabi aklımda yanma senaryoları .... Yanarsam ne yaparım falan falan... Sonra kızdım kendi kendime kötü düşünme diye...
Ve sabah
Yer kahvaltı masası
Olay: dumanı üstünde çay bardağı üstüme döküldü
Sonuç: bacak aram ve elim yandı koşa koşa banyoya gittim soğuk suyu dayandım bacaklarıma
Allah tan bacaklarıma bi şi olmamış... Elim sızlıyor şimdi buz tutuyorum
Ana fikir:) kötü düşünme
Yardımcı fikir : hamile iseniz ve yandı iseniz yanan bölgeye buz koyün ve bepanten plus sürün. Silverdin anestol pomad vb. Kullanmayın doktorum dedi...

Herkese sağlıcakla kazasız bir hafta diliyorum. Arada sadaka vermeyi unutmayın :KK9::KK9::KK9::KK9:

Öpüldünüzzz:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
f,geçmiş olsun canım benm dikkat etmek gerek ama bi tarftan da kötü düşümekten ziyade olucağı varmış daha kötüsü olmamış şükür sen genede dikkat et kendine :KK34:

ya kızlar ben ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum akşamları özellikle koltukta yuvarlanıp duruyorum :):):)hafta sonu doktora gittiğimizde başı aşağıda olması gereken pozisyonda demişti başı aşağıdaysa ayakları tam göğsümün altında galiba nasıl sıkıştırıyor sizdemi böylesiniz

Aynen canim surekli pozisyon degistiriyorum ben de, bazen nefes alamiyorum

herkese hayırlı geceler uyuyabilirseniz tabi:) ama uyumaya çalışın sonra hersaat başı kalktığımızda kafayı yiyecek gibi olacaksınızbenim oğlanın uykusu daha düzene girmediği için inş bunda o kadar zorlanmam diye düşünüyorum amayinede uyku tatlı:):):)

Benim oglum da 26 aylik sagolsun hala birkac kez uyanir:KK3: alistik artik uykusuzluga

benide araniza alin benim kizimin beklenen dogum tarihi 20 mart ilk bebegim olucak allah nasip ederse yasim 26 biraz hamilelik gunlerimi anlatayim hamile oldugumu ogrendigmde ne yazikki yurtdisinda calisiyorduk esimle beraber 3 ayimi orda gecirmek zorunda kaldim ilk 3 ayim surekli hastalik halinde gecti hergun mide bulantisi halsizlik uykusuzluk gibi vb sikintilarim oldu tabi bide idrar yolu enfeksiyonu gecirdim yurtdisinda olmak ne yazikki rus bi doktorla tercuman esliginde anlasmaya calismak ve onlara guvensizlik berbat bir duyguydu ve sonunda turkiyeye dondum ucaktan indigim sabah solugu hastanede aldim ve 11 haftalikken ilk kez kalp atisini duydum ikili testimde sorun yoktu allaha sukur ayrintili ultrasonda iyi gecti benim tek sorunum suanda asiri kilo aliyorum saglikli besleniyorum sebze meyve sut urunleri gibi ama cok kilo almaya devam ediyorum bakalim bu cuma kontrolumuz var ve seker testim yapilicak ondan korkuyorum insallah bisey cikmaz bide tiroitim az calistigi icin ilac kullaniyorum oda kilo almama neden olabiliyormus tabbi neyse cok fazla uzattim..Allah heepinizin bebislerini saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallah :)

Saglikla gelsin canim,butun sikintilar geride kalir merak etme

günaydınn güzel anneler ve güzel bebişleri.umarım herkes keyifli bir hafta sonu geçirmiştir.ben yavrumu gördüm hafta sonu.1kg 300 gram olmuş :) çok şükür allahıma büyüyo ve bizde büyüyoruz yavaş yavaş.bugün kan uyuşmazlığı ignemi yaptırmaya gidecem.benim gibi eşiyle kan uyuşmazlığı olan ve iğnesini yaptıran ya da yaptıracak olacak arkadaşlar var mı.

Ben ilk hamileligimde yaptirdim, bunda da yaptiricam bu hafta dogumdan sonra yine yapiliyor hatta

Selam kızlar :KK3: 5 gün rapor aldım evde oturuyorum. çarşamba eşim geliyor. haftaya pzt. de şeker yüklemesi var. Ankara'da yağmurlu bir hava var. Haftaya da kar gösteriyor Accuweather hava durumu sitesi. Bakalım tutacak mı ? Dün eşim diyor ki bebek benim küçüklük halime benziyormuş şu anki halime değil yani. üff bıktım şu benzeme olayından. Eşim de pek seviniyor sanki otursun da kendi bebeği olacak ona sevinsin :KK4:

Ben de Ankaradayim:) 2,5 senedir calismiyorum ogluma bakiyorum
O benzetme olayini daha cok yasayacaksin:KK3:

8 aralık ta kontrolümüz vardı bebeğim maşallah 1,150 gr olmuş :KK9: :KK56: düzenli beslenemediğim halde iyi bir sonuç maşallah yine cinsiyet hakkında yorum yapamadı ve boy ölçümü de kısmet olmadı yine bu bebiş nasıl bi bebişse katlanıp duruyo göbişte :KK53: doğum şeklini sordum dr a gerçi erken ama dedim :KK28: hangi doğum şekli uygun dedim :KK31: daha erken dedi hem şu an bebeğin ters dedi :2: tüp bebek ve fmf hastası olmama rağmen normal doğum yapabilir miyim dedim ( cesaretim var sanmayın :18: sordum işte :KK15: ) genelde tüp bebeklere kıymetli bebek kabul edip riske atmamak adına sezeryan yapıyoruz dedi tabi hasta isterse normal doğumu herşey yolunda ve uygunsa neden olmasın dedi demesine ama normal doğum riskleri fazla dedi :KK43:((( bende hemen atladım eee bizde riski en az olanı seçeriz dedim ????:nazar: sıradaki kontrol 1 ay sonra :KK31: ve dr dan çıkıp kadın doğum servisine koştum :KK55: hemşirelere sordum soruşturdum :KK53: bu hastanede en çok hangi doğum yoğunlukta dedim :KK42: genelde sezeryan dediler :emir_bebek::nazar: odayı gezdim gördüm fiyat sordum :KK31: ha hastane çantası ihtiyaç listesi istedim yazdılar verdiler sağolsunlar :KK34: hazır sayılır çanta malzemelerimiz :KK3: benden haberler bunlar :KK3: diğer aya yine doğum konuşurum dr la :KK53::KK53::KK53: demesi kolay ya kocişim normal doğum yapmamı istiyor :KK4: Rabbim tüm herkesin işini rastgetirsin inşallah sıkıntısızca :KK19::KK16:

Masallah bebisine canim, napican iste nasip olmayinca olmuyor, ben de cok istedim normal dogumu ama suni sanciyla bile acilmam olmadi ve kalp atislari zayifladi oglumun hemen sezaryene aldilar beni
Saglikla kavus da gerisi sorun degil
Ben ilki sezaryen olmasina karsin bunu normal yapmak icin sinirlari zorlamayi dusunuyorum olursa hayir demem yani:KK34:

Dostlar aman deyim kötü düşünceyi aklınıza getirmeyin!!!!
Size kötü düşünce örneği anlatıyorum
Eşim odanın havası kuruyor diye odaya su ısıtıcısı getirdi akşam. Ben ağızım açık uyuduğum için boğazım kötü oluyo sabahları... Ben de dedim ki ya şimdi takınacağım düşeceğim falan... Su dökülecek... Bu düşüncelerle yattım tabi aklımda yanma senaryoları .... Yanarsam ne yaparım falan falan... Sonra kızdım kendi kendime kötü düşünme diye...
Ve sabah
Yer kahvaltı masası
Olay: dumanı üstünde çay bardağı üstüme döküldü
Sonuç: bacak aram ve elim yandı koşa koşa banyoya gittim soğuk suyu dayandım bacaklarıma
Allah tan bacaklarıma bi şi olmamış... Elim sızlıyor şimdi buz tutuyorum
Ana fikir:) kötü düşünme
Yardımcı fikir : hamile iseniz ve yandı iseniz yanan bölgeye buz koyün ve bepanten plus sürün. Silverdin anestol pomad vb. Kullanmayın doktorum dedi...

Herkese sağlıcakla kazasız bir hafta diliyorum. Arada sadaka vermeyi unutmayın :KK9::KK9::KK9::KK9:

Öpüldünüzzz:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

geçmiş olsun canım aman dikkat et...

Ben eryaman dayım canım. Okulum elvankent te

aa komşuuu:KK3: ben de eryamandayım okulum da batıkentte :KK1:

$2012-11-29 12.42.20.jpg bu da kızıma ördüğüm pattaniyee:)

şimdi dermoeczanem den alışveriş yapıcam kızlar en uygun fiyatlar orada. eczaneden mustela çatlak kremi aldım 70TL ye o sitede 3lü paket var tanesi 53e geliyor. sonra bacak rahatlatıcı krem. yeni doğan konak önleyici şampuan çok iyiymiş. bir de lansinoh un memeucu kremi ve gogus pedi :KK34: vücut şampuanı ve pişik kremi olarak da sebamed kullanmayı düşünüyorum

merhaba bayanlar, herkese bebişiyle birlikte sağlıklı, huzurlu haftalar diliyorum.
kızlar diyetisyene giden var mı aranızda? ve tabi faydasını gören? ben çok hızlı kilo almaya başladım. ilk 16 hafta çok bulantı kusmam vardı, hiç kilo almadım. iyi böyle gider inşallah derken bulantılar kesilince birden kilo almaya başladım, her hafta 1 kilo alıyorum. 26.haftadayım ve 10 kilo aldım. geçen hafta doktoruma dedim çok kilo alıyorum, diyetisyene gidicem diye, gerek yok günlük 15-20dk yürü yeter dedi. 1 haftadır her akşam 15dk yürüyorum koşu bandında ama faydası yok:KK43: az yemeye çalışıyorum, sadece kahvaltıda ekmek yiyorum o da tam buğday ya da çavdar ekmeği, acıkınca abur cubur yerine meyve yiyorum ama önleyemiyorum kiloyu. biyerde yanlış yapıyorum ama bulamadım, belki diyetisyen bulabilir. var mı sizlerden giden ve kontrollü kilo alan?

ne habersiniz kızlaarrr. biz çok şükür iyiyiz cadı kızımla. cumartesi şeker testi için gittik doktorumuza. kızımızı da gördük. iddiaya girmiştik babasıyla o 900 gram falandır dedi ben 1000 gram olmuştur dedim. sonuç ikimizde kaybettik kızım 1300 gram çıktı. boyu da 39 cm olmuş. ya kızlar bu bebekler ne hızlı büyüyor maşallah yaaa:))) nazar değmesin bebişlerimize. ultrasonda gözleriniaçıp kapattı bi de su yuttu böyle yutkunuşunu gördük. eşim de ben de her gittiğimizde daha çok bağlanmaya daha çok sevmeye başlıyoruz cadımızı:)) ve kızlar tipi aynı baba:) erkek olsaydı gideri vardı ama kız olunca pek güzel bi kız olmayacak herhalde:)))))) eşimin başına bağlanmış eşarp düşünemiyorum ya kızım öyle olmasıııınnnn:)))))))) şaka bi yana kızlar bu ultrason gittikçe daha da net göstermeye başladı herşeyi:))))))

ne habersiniz kızlaarrr. Biz çok şükür iyiyiz cadı kızımla. Cumartesi şeker testi için gittik doktorumuza. Kızımızı da gördük. Iddiaya girmiştik babasıyla o 900 gram falandır dedi ben 1000 gram olmuştur dedim. Sonuç ikimizde kaybettik kızım 1300 gram çıktı. Boyu da 39 cm olmuş. Ya kızlar bu bebekler ne hızlı büyüyor maşallah yaaa:))) nazar değmesin bebişlerimize. Ultrasonda gözleriniaçıp kapattı bi de su yuttu böyle yutkunuşunu gördük. Eşim de ben de her gittiğimizde daha çok bağlanmaya daha çok sevmeye başlıyoruz cadımızı:)) ve kızlar tipi aynı baba:) erkek olsaydı gideri vardı ama kız olunca pek güzel bi kız olmayacak herhalde:)))))) eşimin başına bağlanmış eşarp düşünemiyorum ya kızım öyle olmasıııınnnn:)))))))) şaka bi yana kızlar bu ultrason gittikçe daha da net göstermeye başladı herşeyi:))))))

ne güzel bende martın ilk haftası allahın izniyle doğum yapacam ben daha şeker testi yaptırmadım nasıl oluyor ve ne kadar sürüyor acaba anlatırmısın

merhaba bayanlar, herkese bebişiyle birlikte sağlıklı, huzurlu haftalar diliyorum.
kızlar diyetisyene giden var mı aranızda? ve tabi faydasını gören? ben çok hızlı kilo almaya başladım. ilk 16 hafta çok bulantı kusmam vardı, hiç kilo almadım. iyi böyle gider inşallah derken bulantılar kesilince birden kilo almaya başladım, her hafta 1 kilo alıyorum. 26.haftadayım ve 10 kilo aldım. geçen hafta doktoruma dedim çok kilo alıyorum, diyetisyene gidicem diye, gerek yok günlük 15-20dk yürü yeter dedi. 1 haftadır her akşam 15dk yürüyorum koşu bandında ama faydası yok:KK43: az yemeye çalışıyorum, sadece kahvaltıda ekmek yiyorum o da tam buğday ya da çavdar ekmeği, acıkınca abur cubur yerine meyve yiyorum ama önleyemiyorum kiloyu. biyerde yanlış yapıyorum ama bulamadım, belki diyetisyen bulabilir. var mı sizlerden giden ve kontrollü kilo alan?

fazla panik olmuşun canım, bende 9 kilo aldım, ama tartıya çok takılmıyorum görüntümde öyle abartılcak birşeyim yok. hamileyim sonuçta,

daha fazla kilo alanlar var 15-16 kilo alıpta belki diyestisyeni anca düşünenler. 10 kiloda çokta birşey yok.

hamur işi pilav va abartı tatlıdan kaçındıktan sonra normal beslenmene bak. allah korusun şimdi çocuğun tam gelişme kilo alma zamanı

kendine zehir etme. doğumdan sonrada gidersin diyetisyene benim şahsi fikrim.

10 kilo normal gibi gozukuyor canim ya, azicik yuruyus isini gorur ha bir de hamur isinden uzak durup bol su icmelisin

ne habersiniz kızlaarrr. biz çok şükür iyiyiz cadı kızımla. cumartesi şeker testi için gittik doktorumuza. kızımızı da gördük. iddiaya girmiştik babasıyla o 900 gram falandır dedi ben 1000 gram olmuştur dedim. sonuç ikimizde kaybettik kızım 1300 gram çıktı. boyu da 39 cm olmuş. ya kızlar bu bebekler ne hızlı büyüyor maşallah yaaa:))) nazar değmesin bebişlerimize. ultrasonda gözleriniaçıp kapattı bi de su yuttu böyle yutkunuşunu gördük. eşim de ben de her gittiğimizde daha çok bağlanmaya daha çok sevmeye başlıyoruz cadımızı:)) ve kızlar tipi aynı baba:) erkek olsaydı gideri vardı ama kız olunca pek güzel bi kız olmayacak herhalde:)))))) eşimin başına bağlanmış eşarp düşünemiyorum ya kızım öyle olmasıııınnnn:)))))))) şaka bi yana kızlar bu ultrason gittikçe daha da net göstermeye başladı herşeyi:))))))

Masallah kizina, bundan sonraki haftalarda yerleri daralacagindan cok net gorulmuyor saklaniyorlar:KK9:

ne güzel bende martın ilk haftası allahın izniyle doğum yapacam ben daha şeker testi yaptırmadım nasıl oluyor ve ne kadar sürüyor acaba anlatırmısın

canım aç karnına gitmek gerekiyor. yarım bardak bal gibi tadı olan şekerli suyu içiriyorlar. sonra 1 saat bi şey yeme sadece su içebilirsin diyorlar. ve bir saat dolunca kan veriyorsun. ha bi de idrar numunesi alıyorlar onun saati farketmiyor:))
canım rabbim sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Sonsy

Ben de Batikentteyim cok yakinmisiz:)

aa ne kadar çok Ankara varmış ne güzelll.. sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?

Bu arada kilolar normal kızlar ben Kağan kocatepenin sitesinden baktım gebelik.org

24.hafta 7-9
25.hafta 7-10
26.hafta 7-10
27.hafta 8-11
28.hafta 8-11
29.hafta 9-12
30.hafta 9-12
31.hafta 9-13
32.hafta 10-13
33.hafta 10-13
34.hafta 10-14
35.hafta 11-14
36.hafta 11-14
37.hafta 11-14
38.hafta 11-15
39.hafta 11-15
40.hafta 11-15

arası kilo alırlar

canım bende 8 kilo aldım çok az ekmek hamur işi yediğim halde. bence sakın yemenden falan kısma. aldığın kilo doktorların tavsiyesine göre evet biraz fazla bana da öyle söyledi doktorum çünkü. ama ben yağlı bile yemezken bu kadar kilo alıyorsam da yapacak bi şeyim yok:)))sende öyle düşün ki diyetisyene şu anda gerek yok bence. ya bi düşün haşlanmış karnabaharla aldım ben kiloyuu:)))

şimdi dermoeczanem den alışveriş yapıcam kızlar en uygun fiyatlar orada. eczaneden mustela çatlak kremi aldım 70TL ye o sitede 3lü paket var tanesi 53e geliyor. sonra bacak rahatlatıcı krem. yeni doğan konak önleyici şampuan çok iyiymiş. bir de lansinoh un memeucu kremi ve gogus pedi :KK34: vücut şampuanı ve pişik kremi olarak da sebamed kullanmayı düşünüyorum

göğüs ucu kremi için mustelayı tavsiye ediyorlar sonsy....emzirirken silmene gerek yok diğerlerini silmen gerekiyor,ablamın en son kullandığı krem mustela oldu silmediği için emzirirken etkisini daha çabuk gösterdi....bebekimin tüm temizlik maddelerini sebamed aldım bugün yarın gelir....

Sonsy komşu komşuuuuuu gel oturalım kııııııııııı

:KK9:
Laflarız. ecik
Nereye gidiyorsun hastaneye
U
Eki Görüntüle 572899 bu da kızıma ördüğüm pattaniyee:)

Maşallah pek güzelll olmuş... Becerikli hatun seniiiiii :KK6::KK6::KK6:

Kızlar her zaman güzel olurlar kuzum :KK12::KK12::KK12:

BAHAR cım tabi olacağı varmış. Bu kadar la atlattık şükür

aa ne kadar çok Ankara varmış ne güzelll.. sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?

Bu arada kilolar normal kızlar ben Kağan kocatepenin sitesinden baktım gebelik.org

24.hafta 7-9
25.hafta 7-10
26.hafta 7-10
27.hafta 8-11
28.hafta 8-11
29.hafta 9-12
30.hafta 9-12
31.hafta 9-13
32.hafta 10-13
33.hafta 10-13
34.hafta 10-14
35.hafta 11-14
36.hafta 11-14
37.hafta 11-14
38.hafta 11-15
39.hafta 11-15
40.hafta 11-15

arası kilo alırlar

Bayindir Hastanesine gidiyorum, once Kavaklidereye gidiyordum ama maalesef doktorum baska sehre gitti
Simdi de sogutozundekine devam edicem

Bu arada ben de 8-9 kilo kadar aldim son 3 ay bakalim ne kadar daha alicam

fazla panik olmuşun canım, bende 9 kilo aldım, ama tartıya çok takılmıyorum görüntümde öyle abartılcak birşeyim yok. hamileyim sonuçta,

daha fazla kilo alanlar var 15-16 kilo alıpta belki diyestisyeni anca düşünenler. 10 kiloda çokta birşey yok.

hamur işi pilav va abartı tatlıdan kaçındıktan sonra normal beslenmene bak. allah korusun şimdi çocuğun tam gelişme kilo alma zamanı

kendine zehir etme. doğumdan sonrada gidersin diyetisyene benim şahsi fikrim.

10 kilo normal gibi gozukuyor canim ya, azicik yuruyus isini gorur ha bir de hamur isinden uzak durup bol su icmelisin

Masallah kizina, bundan sonraki haftalarda yerleri daralacagindan cok net gorulmuyor saklaniyorlar:KK9:

26.haftaya göre 10 kilo normal gibi ama ben 10kiloyu 10 haftada aldım, her hafta 1 kilo almaya devam edersem 25kiloyla felan bitiricem gibi, o yüzden takılıyorum çok fazla:KK43: hamurişi pek beceremem zaten, yapmıyorum da yemiyorum da. gittiğim hastanenin diyetisyenini sordum, sadece akşamları ordaymış. bide bize yakın bir hastaneye sordum, onların diyetisteni hergün ordaymış ama emin olamadım sonuç alabileceğimden. o yüzden gidip de yararını gören var mı diye sormak istedim.

X