günaydınn güzel anneler ve güzel bebişleri.umarım herkes keyifli bir hafta sonu geçirmiştir.ben yavrumu gördüm hafta sonu.1kg 300 gram olmuş :) çok şükür allahıma büyüyo ve bizde büyüyoruz yavaş yavaş.bugün kan uyuşmazlığı ignemi yaptırmaya gidecem.benim gibi eşiyle kan uyuşmazlığı olan ve iğnesini yaptıran ya da yaptıracak olacak arkadaşlar var mı.
Günaydın kızlar;
haftasonu o kadaar çok yoruldumki misafirimiz vardı şu an pert durumda yatıyorum(( Sizde ne var ne yok? Sude eveettt seni çok merak etttimmm birşey olmamasına sevindim bununla geçmiş olsun canım
ya çok güldüm =) bu forum bizi çok etkiliyr içimizden biri oluyrz =) bu arada geçmiş olsun..bundan sonraki aylarda sıkıntılarımız başlıyr anladığım kadaryla..dikkat etmeliyiz.
lolo arkadaşım bendede oluyor bizim kız öyle bir dönyr ki karnımda sanki amuda falan kalkıyr takla atıyr gibi stres oluyrm hiç durmmuyor neden acaba çok şekerli yiyen biri de değilim!!!benimde 3 hafta var doktora gitmeme =) ama geçsin şu zaman çok heyecanlıym..bende alacağım takımı ekleyeyim bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 572815
Merhaba arkadaslar,
Bugün hamileliğimin en kötü günüydü ama umarım bundan beteri olmaz ve ben bütün gun ağladığımla kalırım.
Serviks 2.8 cme inmiş. 3 hafta 4 cm'mis. Erken dogum riski var dedi. Bu hafta dinlen haftaya yine bakalım dedi.
Bunun disinda oldukça fazla ödem olmuş. Tansiyon sorunum zaten vardı. Elbet bir aşamada preeklampsi oluşacağını biliyordum. Ama kendimi o kadar iyi hissediyordum ki 7. Ayi çıkarırım diye düşünüyordum. Daha çok erkenpreeklampsinin tek tedavisi dogum. İdrarda protein bakılacak, sonra durum netleşecek.
Epey bir bozdum moralimi. Pzt tahlil sonuclarım çıkacak, 1 hafta sonra da kontrolum olacak. Preeklampsinin hafif seyretmesi için dua eder misiniz?
Görüşmeyeli 4 gün olmuş, yaklaşık 40 sayfa kaçırmışım. pöffff.. oku oku bitmez. yeni arkadaşlar gelmiş. HOŞGELDİNİZ..
bu hafta eşim izinde olunca evde oturmak pek mümkün olmadı..haliyle nete girme fırsatım olmadı pek.
Kızımı görmeye 2 gün kaldı. umarım renkli fotosunu alırım.
Tepiklerimiz aynı şiddette devam ediyor çok şükür, hiçbir problemimiz yok, tabi benim gece yaşadığım sıkıntılar hariç. olucak artık.
bol bol bebek beşikleri,arabalar, hast.çıkışları falan baktık. artık önümüzdeki ay almaya başlıyoruz herşeyi.
Yalnız kafama takılan bişi var. sizlerin de bi fikrini alayım. Biz ilk etapta kızıma oda almayı düşünmüyoruz. büyüyebilen bazalı mobilya beşiklerden alıp daha sonra odayı ayırdığımda beşiği büyültüp takımını tamamlamayı düşünüyorum. Bu beşiği yatak odasına alıcam, yanında da ufak beşiklerden alıp oturma odasına koymayı planlıyorum. Kafamı karıştıran durum da şu. Acaba büyüyebilen beşik değil de odasını ayırana kadar park yatak mı alsam.. tabi yanında da ufak beşik. ne yapmalıyım bilemedim. Ama içimdeki ses normal mobilya beşik al diyor. var mı bi fikriniz..
8 aralık ta kontrolümüz vardı bebeğim maşallah 1,150 gr olmuşdüzenli beslenemediğim halde iyi bir sonuç maşallah yine cinsiyet hakkında yorum yapamadı ve boy ölçümü de kısmet olmadı yine bu bebiş nasıl bi bebişse katlanıp duruyo göbişte doğum şeklini sordum dr a gerçi erken ama dedim hangi doğum şekli uygun dedim daha erken dedi hem şu an bebeğin ters dedi :2: tüp bebek ve fmf hastası olmama rağmen normal doğum yapabilir miyim dedim ( cesaretim var sanmayın :18: sordum işte ) genelde tüp bebeklere kıymetli bebek kabul edip riske atmamak adına sezeryan yapıyoruz dedi tabi hasta isterse normal doğumu herşey yolunda ve uygunsa neden olmasın dedi demesine ama normal doğum riskleri fazla dedi ((( bende hemen atladım eee bizde riski en az olanı seçeriz dedim ???? sıradaki kontrol 1 ay sonra ve dr dan çıkıp kadın doğum servisine koştum hemşirelere sordum soruşturdum bu hastanede en çok hangi doğum yoğunlukta dedim genelde sezeryan dediler odayı gezdim gördüm fiyat sordum ha hastane çantası ihtiyaç listesi istedim yazdılar verdiler sağolsunlar hazır sayılır çanta malzemelerimiz benden haberler bunlar diğer aya yine doğum konuşurum dr la demesi kolay ya kocişim normal doğum yapmamı istiyor Rabbim tüm herkesin işini rastgetirsin inşallah sıkıntısızca
canım herhalde hem mavi hem pembe yaparımmmm
o zaman da herkesler her ikisinden de almak isterlerrrrrrrr di mi?
unisex bir renk mi yapsam:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
ben kozaklılıyım, ya sen?
ben de ankara da yaşıyorum canım
cemrecim hem öğretmensin hem ankaradasınnn
eeeeeeeeeeeee ben deeee
benide araniza alin benim kizimin beklenen dogum tarihi 20 mart ilk bebegim olucak allah nasip ederse yasim 26 biraz hamilelik gunlerimi anlatayim hamile oldugumu ogrendigmde ne yazikki yurtdisinda calisiyorduk esimle beraber 3 ayimi orda gecirmek zorunda kaldim ilk 3 ayim surekli hastalik halinde gecti hergun mide bulantisi halsizlik uykusuzluk gibi vb sikintilarim oldu tabi bide idrar yolu enfeksiyonu gecirdim yurtdisinda olmak ne yazikki rus bi doktorla tercuman esliginde anlasmaya calismak ve onlara guvensizlik berbat bir duyguydu ve sonunda turkiyeye dondum ucaktan indigim sabah solugu hastanede aldim ve 11 haftalikken ilk kez kalp atisini duydum ikili testimde sorun yoktu allaha sukur ayrintili ultrasonda iyi gecti benim tek sorunum suanda asiri kilo aliyorum saglikli besleniyorum sebze meyve sut urunleri gibi ama cok kilo almaya devam ediyorum bakalim bu cuma kontrolumuz var ve seker testim yapilicak ondan korkuyorum insallah bisey cikmaz bide tiroitim az calistigi icin ilac kullaniyorum oda kilo almama neden olabiliyormus tabbi neyse cok fazla uzattim..Allah heepinizin bebislerini saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallah :)
Gunaydn kizlar.cok keyifsizim mtsuzum oglumda hssediyo heralde kipir kipir
günaydınn güzel anneler ve güzel bebişleri.umarım herkes keyifli bir hafta sonu geçirmiştir.ben yavrumu gördüm hafta sonu.1kg 300 gram olmuş :) çok şükür allahıma büyüyo ve bizde büyüyoruz yavaş yavaş.bugün kan uyuşmazlığı ignemi yaptırmaya gidecem.benim gibi eşiyle kan uyuşmazlığı olan ve iğnesini yaptıran ya da yaptıracak olacak arkadaşlar var mı.
kızlar benim bebiş sık sık göbeğimin hafif sağında sertleşiyo
yani sanki oraya toplanıyo ittiriyo gibi oluyo ve aşırı bi gerilme hissediyorum öyle olduğunda sizdede oluyomu
dönerkende sancım oluyo artık
heyecandan doktora sormayıda unuttum daha 3 hafta var doktora gitmeme
herkese günaydın.yeni bir haftaya başladık yine.umarım hepinz iyi ve sağlıklı olursunuz.ne yazıkki ben tam 1 hafta oldu ama halen iyileşemedim.boğaz ağrısı,öksürük,halsizlik,bel ağrısı vs.vs.nezaman geçecek of......
cemrem çok geçmiş olsun neyseki hafif atlatmışsınızbu aralar bilinçaltımız fenaaa aman diyeyim kızlar daha dikkatli olmalıyız iyice ağırlaştık artık
sudeciğim geçmiş olsun tatlım senin neyin vardı tam anlamadım :26: hep iyi ve sağlıklı olalım
yaparsın cnm çok zevkli =)43 kilo muydun en son ne zaman 43 tüm acaba orta okul falandır herhalde şuan 56 bile bana hayal =) bence sen kilolu hiç olmadığın için şu aralar keyfini çıkar canım =) bende 5 kilo aldım 65 kiloyum..ve kocaman bir göbeğim var yanaklarmda 2 katına çıktı kendimi çok ama çok çirkin hissediyrm =(
akıntıları olan arkadaşlar aynısı bende de var...ama sancı kanama olmadığı sürece bir sıkıntı yokmuş...normalmiş....ama anormal bir durum tabiki doktora bildirilmeli,
adını unuttum bir arkadaş yazmış yemek yedikten sonra çok çarpıntım oluyor diye,aynı sorun bende de var,yemek yedikten hemen sonra ateş basıyor ama öyle böyle değil sonra kalbim bir anda duracak gibi çarpıyor dün akşam o soğuk balkona zor attım kendimi hava soğuk ama bana işlemiyor,eşim yatırdı yatağa kapıyı açtı kolonya sürdü kendime geldim...neden öyle oluyor acaba??
Sude cim geçmiş olsun çoooook... Yukarıda süre yazmışım yanlışlıkla
oooo oku oku anca bitirebildim ne çok yazmışsınız kızlar
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler Rabbim bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş
geçmiş olsun canım bak tansiyonunu etkilemesin stres yok lütfen... Rabbim hayırlısıyla vakti zamanında kucağına almayı nasip etsin arkadaşım bol bol dinlenmeye bak sen
ŞİFAAAAA doktora gidecektin ne oldu hani güzelll haberler????
maripossa siteyi banada yazarmısınnn
Şule sanırım sende antalyadaaydın bende önceleri park yatak istiordum ama dokumalarından ötürü bunun nem dengesine çokta uygun değiller siz nerelere baktınız beşik için?
evet cnm antalya. bi görüşme ayarlicaktık o da lafta kaldı, kimse çıkmadı bizden başka.
beşik için daha çok büyüyebilen beşik baktık. Ama sonra düşündüm ki yatak odama sığmicak o beşik,sığsada kötü durucak ve ilerde oda takımına tamamlamak için istediğim beşiği de alamicam.. zaten 1 seneye kadar kendi evimize nasipse geçersek oda yaparım diye düşünerekten park yatak aklıma takıldı. kaldırıp güzel bi oda takımı alırım diye düşünüyorum. park yatağın da nem dengesine uygun olmadığını ilk kez duydum, almayayım mı acaba..odayı küçültüp beşik mi almalıyım yoksa...