papatya50 nevşehirlimisin :)
kızlar bebek şeker,ni hazırladım dolap süsü olarak arkası mıkantıslı bazıları lavantyalı bazıları badem şekerli.Eki Görüntüle 572480 Eki Görüntüle 572481
beğenecekmisiniz? ismini daha sonra eklicem ismine daha tam karar vermedk=)
kızlarr.. benım oğlumun hreketlerınde ıstıkrar yok.. bıgün coşuyo bıgun cok sakın...sadece bendemı var yoksa sızın bebeklerde de aynı sey var mı?
slm kizlar
her yemekten sonra midem bulaniyor bazen de kusuyorum. 1 saat geciyor acikiyorum. Sizde durumlar nedir? Bebegim mideme mi baski yapiyor da boyle oldum acaba?
cnm bazı günler benimde yemek yerken daha bitmeden çıkarıyorum.sonra kalan yemeğime devem ediyorum ama aradan 1 saat geçmeden sanki hiç bir şey yememiş gibi yine acıkıyorum.zaten çok yiyen biriyim:))
kızlar bebek şeker,ni hazırladım dolap süsü olarak arkası mıkantıslı bazıları lavantyalı bazıları badem şekerli.Eki Görüntüle 572480 Eki Görüntüle 572481
evet canım
yoksa sende mi?
çokkkkkkkkkkkk güzellllll
ellerine sağlıkkkkkkkk
harikaaaaa
ay gösterre göstere beni de heveslendirdiniz
sanırım ben de yapacammm
PAPATYACIM sen nasıl yapacaksın şimdi. Hem pembe hem mavi mi yoksa ikisi de karışık mı
:44:
evet canım bende nevşehirliyim ama kastamonu da yaşıyorum
canım herhalde hem mavi hem pembe yaparımmmm
o zaman da herkesler her ikisinden de almak isterlerrrrrrrr di mi?
unisex bir renk mi yapsam:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
ben kozaklılıyım, ya sen?
ben de ankara da yaşıyorum canım
ben gülşehirliyim eşimde nevşehirli ben 11 yıldır kastamonudayım öğretmenim galiba ikiz bekliyorsun Allah yardımcın olsun nasıl hareket ediyorsunyaben yuvarlanıp duruyorum birtane olduğu halde:)
Allah kolaylık versin.oğlun kaç yaşında canım ?
biraz geç oldu cevap için ama
oğluşum 13 yaşında ablası
magnezyum kullanıyorum şekercimm ama aklıma geldikçe hamileliğim boyunca bu 2.kez oluyor....ayak bile krampta o kadar ağrıyorsa aman allahım minnoş çıkarken ne yapar bilemedim be onu şimdi
benim geçen hafta öyle oldu adanam,dikkat et kendine çok yorma kendini ve doktoruna git,açılma ve kasılmaya baktır,ama korkma plesentadandır,ilk kural ilişkiyi direk yasaklıyor
kızlar korkmayın kramplar normal ilk oğlumdada olmuştu o zamanlar hamilelere böyle önemde verilmiyodu
magnezyum falanda kullanmamıştım
bacağıma öyle kramplar girerdiki kopucak zannederdim
evet canım yükün ağır
iş, eş, çocuk
ne güzel üstesinden geliyorsun
ve hoşuma giden çok da dik bir duruşun var
evet canım herkesin sınavı farklı
rabbim diğer şeylerde güldürsün yüzünü inşallahhhhhh
ee anne olunca öyle oluyo eskisinden daha sabırlı oluyo insan iç güdüsel bişey bu sanırım
ayrıca bide kedimiz var kedi bile kaprisli
eşime diyorumki
ben bebekle ilgilenirken kediyle oğlumuda sen sevki kıskanmasınlar
kedicik bile aileden oldu:))
GÜNAYDIN HERKEZE...
ben bu gün erken kalkmak zorunda kaldım malesef
gece komşular uyutmadı
sabaha karşıda oğluş kalktı uyutmadı
çok sinirli ve gıcık bi halim var şu an
zaten bu aralar uykumu alamıyorum
ne kadar uyusamda yorgun hissediyorum kendimi
bide böyle uyuyamayınca sinir küpüne dönüyorum
bide bir kaçtane kurabiye atıştırdım
kalp çarpıntım var kendimi hiç iyi hissetmiyorum
yazmıştım daha önce 1 yıl önce mide ameliyatı oldum o zamandan beri iyileşemedim
yemek yedikten sonrada nabzım 100 ün üzerine çıkıyo beni hasta ediyo çok kötü oluyorum