Canım direk kendi deposundan ürün çıkaran satıcıları tavsiye ederim. E- bebek diyicem ama orasida pahalı çok. Ben yeni bir site buldum
Siteyi bnada yazarmisn cn.hm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım direk kendi deposundan ürün çıkaran satıcıları tavsiye ederim. E- bebek diyicem ama orasida pahalı çok. Ben yeni bir site buldum
merhaba güzel mart anneleri,kısmetse bende mart annesi olucam.sizlere bi sorum olucak çok endişeliyim.bilgisi olan varsa bu konuda cvplarınızı bekliyorum.drum bana sarı akıntımdan dolayı fitil vermişti akşam kullandım,fakat sabahtan beri su gibi bişey geliyor...akıntımı oluyor,fitilden dolayımı geliyor bilmiyorum ama suyum geliyo diye çok korkuyorum.suyum olabilirmi,yoksa fitilden dolayı böyle bir akıntım mı oluyor...
günaydınn güzel anneler ve güzel bebişleri.umarım herkes keyifli bir hafta sonu geçirmiştir.ben yavrumu gördüm hafta sonu.1kg 300 gram olmuş :) çok şükür allahıma büyüyo ve bizde büyüyoruz yavaş yavaş.bugün kan uyuşmazlığı ignemi yaptırmaya gidecem.benim gibi eşiyle kan uyuşmazlığı olan ve iğnesini yaptıran ya da yaptıracak olacak arkadaşlar var mı.
Gecmis olsun. Hanilelikten once de mi yemeklerden sonra boyle oluyordun?
adanam tebrik ederimm harikasınnn cok güzeller umurım bende mavıs mavıs yaparım en kısa zamnadaaa kızlar bende cok kılo aldım 43 kıloydum suan 56 cok degılmııı((
benimde eşimle aramda kan uyuşmazlığı var ama benim doktorum kanama olmadığı sürece hamilelikte iğne yapmıyor.Benim bu 2.gebeliğim oğlum doğduktan sonra hastanede vurdular iğnemi.Şİmdi yine test yapıyor ilk gebeliğimdeki gibi o negatif olduğu sürece iğne yapmıyor.İlk 8 haftalıkken test yaptırmıştım negatifti.Geçen hafta yine yaptırdım sorun yok.BUndada yine doğumdan sonra olucam heralde.Sizin kanama v.s. bişeymi olduda yapılıyor.
benim kanamam olmadı.ama ilk gebeliğim olduğu için yaptırmam gerektiğini söylediler.kan sonuçlarım benimde negatif çıktı.bir sorun yok şimdilik.ilk gebelik olduğu için sanırım yaptırıyor bakalım artık doğumdan sonra da tekrar yapılıyo sanırım
herkese günaydın kızlar,
cuma günü burdan telaşlı telaşlı çıktım sızıntı gibi su geliyordu.
gittiğim doktorda hastaneden ayrılınca o saatten sonra kimseyi bulamadım soracak.
eve gittim battaniyeye sarıldım ayaklarımı da havaya kaldırdım yattım 2-3 saat, ağrılarımda
geçti bi daha akıntımda olmadı çok şükür.
int olmadığı için girip yazamadım ama buranın etkisinde
o kadar kalmışım ki dün gece rüyamda telefonum çalıyor ve isim olarak şimdi yazdığımda oda şaşıracak
adanam yazıyo. diyoki sude seni çok merak ettim falan konuşuyoruz. bu arada ben seda diyo
gerçekte adın seda mı bilmiyorum arkadaşım ama öyle gördüm
Benim ilk gebeliğimdede hamilelikte yapılmadı.o zamanda hem devlete hem özele gidiyordum ikiside gerek görmedi.Şimdi yine hem özel hem devlete gidiyorum bundada yapılmayacakmış doğumdan önce.Yapılmamasının sebebide bebek sizin kanınızı aldıysa zaten doğumdan sonra bile vurulmuyor.Benim oğlum doğdu kan grubuna baktılar eşimin kanından olduğu için iğne yapıldı.Kimi doktor internette okuduğum kadarıyla 28 li haftalarda yapıyomuş sizinkide yapıyor demekki.Sonuçta doktorlarımız ne diyorsa uymak zorundayız onlar daha iyi bilirler.Bugün vurulacaksınız galiba şimdiden geçmiş olsun.
herkese günaydın kızlar,
gittiğim doktorda hastaneden ayrılınca o saatten sonra kimseyi bulamadım soracak.
eve gittim battaniyeye sarıldım ayaklarımı da havaya kaldırdım yattım 2-3 saat, ağrılarımda
o kadar kalmışım ki dün gece rüyamda telefonum çalıyor ve isim olarak şimdi yazdığımda oda şaşıracak
adanam yazıyo. diyoki sude seni çok merak ettim falan konuşuyoruz. bu arada ben seda diyo
herkese günaydın kızlar,
ya çok güldüm =) bu forum bizi çok etkiliyr içimizden biri oluyrz =) bu arada geçmiş olsun..bundan sonraki aylarda sıkıntılarımız başlıyr anladığım kadaryla..dikkat etmeliyiz.
lolo arkadaşım bendede oluyor bizim kız öyle bir dönyr ki karnımda sanki amuda falan kalkıyr takla atıyr gibi stres oluyrm hiç durmmuyor neden acaba çok şekerli yiyen biri de değilim!!!benimde 3 hafta var doktora gitmeme =) ama geçsin şu zaman çok heyecanlıym..bende alacağım takımı ekleyeyim bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 572815