2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canım direk kendi deposundan ürün çıkaran satıcıları tavsiye ederim. E- bebek diyicem ama orasida pahalı çok. Ben yeni bir site buldum

Ben fitil falan kullanmadim ama cnim 2 dfa oldu.altima yapiyrum sandm bi bktim pantolanum islanmis akinti gelmis bugun doktoruma sorucm bkalm

günaydınn güzel anneler ve güzel bebişleri.umarım herkes keyifli bir hafta sonu geçirmiştir.ben yavrumu gördüm hafta sonu.1kg 300 gram olmuş :) çok şükür allahıma büyüyo ve bizde büyüyoruz yavaş yavaş.bugün kan uyuşmazlığı ignemi yaptırmaya gidecem.benim gibi eşiyle kan uyuşmazlığı olan ve iğnesini yaptıran ya da yaptıracak olacak arkadaşlar var mı.

benimde eşimle aramda kan uyuşmazlığı var ama benim doktorum kanama olmadığı sürece hamilelikte iğne yapmıyor.Benim bu 2.gebeliğim oğlum doğduktan sonra hastanede vurdular iğnemi.Şİmdi yine test yapıyor ilk gebeliğimdeki gibi o negatif olduğu sürece iğne yapmıyor.İlk 8 haftalıkken test yaptırmıştım negatifti.Geçen hafta yine yaptırdım sorun yok.BUndada yine doğumdan sonra olucam heralde.Sizin kanama v.s. bişeymi olduda yapılıyor.

Gecmis olsun. Hanilelikten once de mi yemeklerden sonra boyle oluyordun?

1 yıl önceki geçirdiğim ameliyattan sonra böyle olmaya başladım
doktora gidiyodum bebişin gelmeye karar vermesiyle doktoru bıraktım belki doğumdan sonra giderim ama bebeklede çok zor
çünkü doktor ameliyat yapmayı düşünüyodu bana

kızlar benim bebiş sık sık göbeğimin hafif sağında sertleşiyo
yani sanki oraya toplanıyo ittiriyo gibi oluyo ve aşırı bi gerilme hissediyorum öyle olduğunda sizdede oluyomu
dönerkende sancım oluyo artık
heyecandan doktora sormayıda unuttum daha 3 hafta var doktora gitmeme

adanam tebrik ederimm harikasınnn cok güzeller umurım bende mavıs mavıs yaparım en kısa zamnadaaa kızlar bende cok kılo aldım 43 kıloydum suan 56 cok degılmııı((

yaparsın cnm çok zevkli =)43 kilo muydun en son ne zaman 43 tüm acaba orta okul falandır herhalde şuan 56 bile bana hayal =) bence sen kilolu hiç olmadığın için şu aralar keyfini çıkar canım =) bende 5 kilo aldım 65 kiloyum..ve kocaman bir göbeğim var yanaklarmda 2 katına çıktı kendimi çok ama çok çirkin hissediyrm =(

benim kanamam olmadı.ama ilk gebeliğim olduğu için yaptırmam gerektiğini söylediler.kan sonuçlarım benimde negatif çıktı.bir sorun yok şimdilik.ilk gebelik olduğu için sanırım yaptırıyor bakalım artık doğumdan sonra da tekrar yapılıyo sanırım

herkese günaydın.yeni bir haftaya başladık yine.umarım hepinz iyi ve sağlıklı olursunuz.ne yazıkki ben tam 1 hafta oldu ama halen iyileşemedim.boğaz ağrısı,öksürük,halsizlik,bel ağrısı vs.vs.nezaman geçecek of......

herkese günaydın kızlar,

cuma günü burdan telaşlı telaşlı çıktım sızıntı gibi su geliyordu.

gittiğim doktorda hastaneden ayrılınca o saatten sonra kimseyi bulamadım soracak.

eve gittim battaniyeye sarıldım ayaklarımı da havaya kaldırdım yattım 2-3 saat, ağrılarımda

geçti bi daha akıntımda olmadı çok şükür.

int olmadığı için girip yazamadım ama buranın etkisinde

o kadar kalmışım ki dün gece rüyamda telefonum çalıyor ve isim olarak şimdi yazdığımda oda şaşıracak

adanam yazıyo. diyoki sude seni çok merak ettim falan konuşuyoruz. bu arada ben seda diyo

gerçekte adın seda mı bilmiyorum arkadaşım ama öyle gördüm

kızlar

akşam misafirlikte kadınlar hamile iken şuna buna aşerdim diye konuşuyorlardı bende ben hiç bir şeye aşermedim dedim eriği çok konuştular

ve şu anda deli gibi erik istiyorum anlatamıyacak derecede yani ne yapıcam ben ya gece rüyamda erik gördüm sabah kalktım aklımda tek o vardı

Benim ilk gebeliğimdede hamilelikte yapılmadı.o zamanda hem devlete hem özele gidiyordum ikiside gerek görmedi.Şimdi yine hem özel hem devlete gidiyorum bundada yapılmayacakmış doğumdan önce.Yapılmamasının sebebide bebek sizin kanınızı aldıysa zaten doğumdan sonra bile vurulmuyor.Benim oğlum doğdu kan grubuna baktılar eşimin kanından olduğu için iğne yapıldı.Kimi doktor internette okuduğum kadarıyla 28 li haftalarda yapıyomuş sizinkide yapıyor demekki.Sonuçta doktorlarımız ne diyorsa uymak zorundayız onlar daha iyi bilirler.Bugün vurulacaksınız galiba şimdiden geçmiş olsun.

Günaydın kızlar;

haftasonu o kadaar çok yoruldumki misafirimiz vardı şu an pert durumda yatıyorum (( Sizde ne var ne yok? Sude eveettt seni çok merak etttimmm birşey olmamasına sevindim bununla geçmiş olsun canım

aynen öyle doktor ne diyosa onu yapıyoruz hepimiz.umarım bir sorun olmadan herkes hamileliğini atlatır.ilginiz için teşekkürler

Kızımın arkadaşları ve teyzeleri hepinize iyi bir hafta diliyoruz

Cuma İstanbuldan misafirlerimiz geldi. Onları da alıp Cumartesi gezmelere gittik. Ayder Yaylasında lapa lapa kar yağıyordu. Temkinli yürüyüşler yaptık. Oradan Uzun göle geçtik. Doğa her zamanki gibi harikaydı. Oksijenin dibine vurduk desem yeridir. Sonra misafirlerimizi Sümela manastırına götürdük. Tabi ben arabadan inmedim. E hamile halimle oraya da çıkmayayım dedim. Sonra mini bir Trabzon turu ve eve dönüş. Kısacası yorulduk. Ama kızımda bize benzeyecek sanırım gezerken keyfi yerindeydi.

Ben yokken yine döktürmüşünüz.

Papatyacım Uzungölde birara kk’ ya gireyim dedim. Sonra bir şey oldu kapatmak zorunda kaldım. Güle güle kullansın canım kuzuların. Ne güzel aklından çıkmış işte.

Ay ne güzel bir sürü yeni arkadaş gelmiş. Hoş gelmişler

Şöyle bir geçmişi okuyum dedim akıntıları olan arkadaşlar geçmiş olsun. Sudecim Geceyimben iyi haberlerini bekliyorum canım.

Mariposas ay neymiş o site bende istiyorummmm

Mihs’cim Ali Baran güle güle kullansın canım. Hepsi çok cici olmuş. Annemiz çok zevkli zaten ona diyecek bir şey yok. Bu arada geçen konuştuğumuz kadife elbise şimdi geldi. Harikkaaa bir şey. Tekrar sağol tatlım

Çilekim canım oh ne güzel artık dinlenme zamanı. Keyfini çıkar tatlım. Ama herhangi bir sorun yoksa çok yatıpta tombik olma ha. Bende kocişimden ayrılmak istemediğim için çalışabildiğim kadar çalışacağım.

Adanam ellerine sağlık tatlım. Çok güzel olmuşlar. Kısmetse bende 2 hafta sonra yapıcam. Malzemeler Birmax’ dan mı?

Baharcım ne güzel ya. Ben daha hiçbir şeye aşermedim

Kusura bakmayın çok uzun yazdım. Aradan gözden kaçırdıklarım kusura bakmasın. Hepinizi çok özlemişim.

ya çok güldüm =) bu forum bizi çok etkiliyr içimizden biri oluyrz =) bu arada geçmiş olsun..bundan sonraki aylarda sıkıntılarımız başlıyr anladığım kadaryla..dikkat etmeliyiz.
lolo arkadaşım bendede oluyor bizim kız öyle bir dönyr ki karnımda sanki amuda falan kalkıyr takla atıyr gibi stres oluyrm hiç durmmuyor neden acaba çok şekerli yiyen biri de değilim!!!benimde 3 hafta var doktora gitmeme =) ama geçsin şu zaman çok heyecanlıym..bende alacağım takımı ekleyeyim bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 572815

Aaaa ben bunu gözden kaçırdım. Canım geçmiş olsun iyi olmana sevindim. Yine de doktorla mutlaka paylaş.

Çok cici tatlım. Allah sağlıkla kullanmayıda nasip etsin

kızlar şimdi arkadaşım aradı 1 saat sonra doğuma giriyormuş =) 4 küsür kilo bebiş kanala girmediği için sezeryana alacakmış doktor 40 hafta doldu 1-2 günde geçti ,gayet sakindi ben heyecanlandım yaaa=)) dua edin =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…