2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
iyi pazarlar herkese arkadaşlar :)
yine uykusuz bir geceden sonra zar zor kendime geldim.göbiş büyüdükçe rahatça sağımdan soluma dönemez oldum.nerdeyse her saat başı uyanıyorum

bu problemi yaşamayan yok sanırım artık
çünkü ben de aynı sen gibiyimmmmm

sağol canımmm
daha iyileri senin olsunnnnnnn
evinizde de güle güle oturun inşallahhhhhhhh

canım çok güzel güle güle kullanın bu arada geçmiş olsun

biz de yaza taşınıcak kendi evimize şimdi bişey almıyoruz o yüzden gittiğimiz yerde kuzulara bi oda yapıcaz gerçi bizim kız hala bizimle uyuyor bu 2 numara da bizimle uyumak isterse heralde sööyle koca bi yatak alır sıra sıra yatarız

bizim yatak odası küçük bizim yatak kızımın yatağı dolap şifonyer anca sığıyodu dönecek yer bile kalmıyodu şimdi bebişin yatağı da gelcek koyacak yer yok diye dün akşam dolapları yandaki odaya taşıdık. bizim iki oda bir oda oluyor yani maalesef

Ben de öyle şimdiden tembihliyorum gezeğiz diye oğlumu bakalım ne olacak ... Ya gebelikte evde çok durduğum için Evcil bi şi olacak ya da o da benim gibi gezme hasreti ile gezgini olacak.... Dikkat et canım sen aman kalkma zati.... Şimdi de 28 i bi gör hayırlısı ile 34 ü de görürsün inşallah ondan sonra daha rahat olursun ...

Son düzenleme:

Babaannem böyle durumlarda patates tarlası der. Ablamın evinde ısınmada problem olmuştu ii çocukla beraber yattıklarını söyleyince patates tarlası gibi demiştiiii

Çok beğendimmmmmm
Ama gardolabı biraz büyük geldi gözümeee
Kaç tl ye mal oldu bu oda?

rengi,modeli falan çok güzelmiş cnm.iyi günlerde kullannın.gardolabı biaz banada büyük geldi ama yerine uyuyorsa daha iyi sorun olmaz işte.

Benim 50 lik 146 çıkmıştı 100 lükde normaldi. Yüksek çıkmadı .

herkese bol tekmeli ve neşeli pazarlar... ne güzel senin senin normal çıkmış darısı başıma benim 50 lik 176 çıktı yarın gidecem bakalım 3 gündür hiç şekerli yemiyorum beyaz ekmeği de terk ettim zaten çok iştahlı değilim inş herkes sağlıcakla bebişini kucağına alır

:) dolap vardı cnm odanın takımı degıl o oda bnm gıyınme utu odam gıbı bısıydı dolap L seklınde butun duvarı donen bı dolap ıste oda takımının kulplarından taktırdım mavı takım gıbı oldu bnm kıyafetlerde o dolapta oglumla bırlıkte kullanıcaz :)

inşallah düşük çıkar bende 2 hafta önce yaptırdım normal çıktı çok şükür zaten gebelik hipertansiyonum var bi de şeker çıksaydı heralde sadece çimen yiyerek geçircektim hamileliği

size geçmiş olsun canım
odanız harika olmuşşşşşşşşşşşş
paşalara layık olmuş
sağlıkla büyüsün içinde inşallah annesiiiiiiiiiii

evet oğlunla bol bol gezersin inşallah. onu kucağına aldığında da unutursun bu günleri :)

aynen oyle tatlım.. zaten daha ana rahmıne dusunce ufacık nokta kadarken herseye onlar ıcın dıkkat etmıyormuyuz.. olsun varsın yatarak gunler gecmesın.. nasılsa kuzucuk kucagımıza gelecek allahın ıznıyle...

cok cok coook begendım gercekten.. hic bukadar sade ve guzelıyle nette karsılasmamıstım... hayırlı ugurlu olsun.. oğlusun eşin ve sen hep beraber gule gule saglıcakla yasayın.. cok ciciler..

Hımmmm güzelllmişşş

kızlarr.. benım oğlumun hreketlerınde ıstıkrar yok.. bıgün coşuyo bıgun cok sakın...sadece bendemı var yoksa sızın bebeklerde de aynı sey var mı?

kızlarr.. benım oğlumun hreketlerınde ıstıkrar yok.. bıgün coşuyo bıgun cok sakın...sadece bendemı var yoksa sızın bebeklerde de aynı sey var mı?

canım öyle oluyor genelde. bi de bazen gece çok kıpırdanıyor butun gun uyuyor bişey mi oldu diye telaşlanıyorum bazen. akşama doğru kudurmaya başlıyor benim bu iki gündür çok az kıpırdadı gerçi ama :18:

aynen benim oğluşumda öyle canm bazen hergün oynuyo tekmeliyo bazen cok az oynuyo

hımm demekkı sadece benım bebekte yokmus :) nette okudum en yogun hareketler 27-34 hyaftalar arasıymıs.. demekkı normal ya.. beslenmem de sabıttır yedıgım ogunler ve yıyecekler ama demekkı oglumun keyfı boyle ıstıyor..bugun sakın gununde..olsun bakalım :))

Selam herkese rapor alıp izni başlayanlar kervanına bende katıldım artık evdeyim mihs odana bayıldım en guzel gunlerde kullan inşallah eeee daha nasılsınuz cok giremiyorum ebah sekercik mihs kıvırcık papatya 2013 frezya ve adını sayamadıgım herkese selamlar

canım benım saol bıtanem ..ohh ıyı yapmıssın rapor alarak bnmde 5 haftam kaldı cıkmama sankı aylar var gıbıme gelıyor o ayrı benden hbrler aynı dun konustugumuz gıbı odayla ılgılendık sukur buyuk ıs bıttı haftaya da ıns havuzlu hana gıdıp kalan eksıklerımı ve suslerımı tamamlıcam hava musaıt ederse tabı :)

ben ne zaman size merhaba desem sonrasında giremiyorum bu sefer kesin kararlıyım takip etcem burayı

bende yeni takip etmeye başladım inş güzel arkadaşlıklar paylaşımlar olur hatta doğum sonrası bir araya gelip kilovermeye çalışırız ben biraz tosun gibi oldumda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…