iyi pazarlar herkese arkadaşlar :)
yine uykusuz bir geceden sonra zar zor kendime geldim.göbiş büyüdükçe rahatça sağımdan soluma dönemez oldum.nerdeyse her saat başı uyanıyorum
Hayırlı uğurlu olsun aldıkların güle güle kullan
Ahhhh ben de gidebilsem neler neler alacağım da işteeee ......
Bir de ben yeni taşındım... Hem de kendi evime ama hiç bi şi almadım yaptırmadım... Herşey sonra ya kaldı... Oğluşum geleydi bi sağlıcakla
ooooo masallah cnm benım :) ben sadece kontrol,wc,banyo ıcın ayaktayım.. ımrendım sımdı sana ne guzel ya.. ben dıkkat edıyorum ama esım benden daha dıkkatlı.. banyoda elımı azıcık uzun yıkasam dıkılme cabuk gel uzan dıyor.. hadı hayırlısı bakalım.. vakıt hıc gecmıyor haftalar ılerlemıyor sankı.. ayakta olsam gezsem alısverıs yapsam ne guzel gecerdı.. neyse bunada sukur.. kavun karpuzda yata yata buyuyoroğlusumu kucagıma alınca onunla gezıcem bol bol :)
canım çok güzel güle güle kullanın bu arada geçmiş olsun
biz de yaza taşınıcak kendi evimize şimdi bişey almıyoruz o yüzden gittiğimiz yerde kuzulara bi oda yapıcaz gerçi bizim kız hala bizimle uyuyor bu 2 numara da bizimle uyumak isterse heralde sööyle koca bi yatak alır sıra sıra yatarız
bizim yatak odası küçük bizim yatak kızımın yatağı dolap şifonyer anca sığıyodu dönecek yer bile kalmıyodu şimdi bebişin yatağı da gelcek koyacak yer yok diye dün akşam dolapları yandaki odaya taşıdık. bizim iki oda bir oda oluyor yani maalesef
Herkese merhaba güzel anneler...
Başlangıcı kotu ama sonu guzel bır hafta oldu bu hafta benım için fazlada gıremedım buraya grıp oldum cuma ıse gıtmedım esımde sehırdısına cıkmıstı ıs ıcın oda grıp olmus ama bnden daha fenaateslı hastaneye gıtmısler serum falan cuma geldı antıbıyotık kullanıo bugun ıkımızde bıraz daha ıyıyız bnm bogazlara ındı oksuruge cevırdı maalesef...
onun dısında cok gusel seylerde oldu tabı dun odamız geldı resımlerıı paylasıcam asagıda bakalım bebenıcekmısınız:124:
Eki Görüntüle 572259 Eki Görüntüle 572258 Eki Görüntüle 572260 Eki Görüntüle 572261 Eki Görüntüle 572262 Eki Görüntüle 572263 Eki Görüntüle 572264 Eki Görüntüle 572265 Eki Görüntüle 572266
herkese merhaba güzel anneler...
Başlangıcı kotu ama sonu guzel bır hafta oldu bu hafta benım için fazlada gıremedım buraya grıp oldum cuma ıse gıtmedım esımde sehırdısına cıkmıstı ıs ıcın oda grıp olmus ama bnden daha fenaAteslı hastaneye gıtmısler serum falan cuma geldı antıbıyotık kullanıo bugun ıkımızde bıraz daha ıyıyız bnm bogazlara ındı oksuruge cevırdı maalesef...
Onun dısında cok gusel seylerde oldu tabı dun odamız geldı resımlerıı paylasıcam asagıda bakalım bebenıcekmısınız:124:
Eki Görüntüle 572259 Eki Görüntüle 572258 Eki Görüntüle 572260 Eki Görüntüle 572261 Eki Görüntüle 572262 Eki Görüntüle 572263 Eki Görüntüle 572264 Eki Görüntüle 572265 Eki Görüntüle 572266
Benim 50 lik 146 çıkmıştı 100 lükde normaldi. Yüksek çıkmadı .
Babaannem böyle durumlarda patates tarlası der. Ablamın evinde ısınmada problem olmuştu ii çocukla beraber yattıklarını söyleyince patates tarlası gibi demiştiiii
Çok beğendimmmmmm
Ama gardolabı biraz büyük geldi gözümeee
Kaç tl ye mal oldu bu oda?
Babaannem böyle durumlarda patates tarlası der. Ablamın evinde ısınmada problem olmuştu ii çocukla beraber yattıklarını söyleyince patates tarlası gibi demiştiiii
gerçekten patates tarlası gibi hehehe
herkese bol tekmeli ve neşeli pazarlar... ne güzel senin senin normal çıkmış darısı başıma benim 50 lik 176 çıktı yarın gidecem bakalım 3 gündür hiç şekerli yemiyorum beyaz ekmeği de terk ettimzaten çok iştahlı değilim inş herkes sağlıcakla bebişini kucağına alır
Başlangıcı kotu ama sonu guzel bır hafta oldu bu hafta benım için fazlada gıremedım buraya grıp oldum cuma ıse gıtmedım esımde sehırdısına cıkmıstı ıs ıcın oda grıp olmus ama bnden daha fenaateslı hastaneye gıtmısler serum falan cuma geldı antıbıyotık kullanıo bugun ıkımızde bıraz daha ıyıyız bnm bogazlara ındı oksuruge cevırdı maalesef...
onun dısında cok gusel seylerde oldu tabı dun odamız geldı resımlerıı paylasıcam asagıda bakalım bebenıcekmısınız:124:
evet oğlunla bol bol gezersin inşallah. onu kucağına aldığında da unutursun bu günleri :)
:) dolap vardı cnm odanın takımı degıl o oda bnm gıyınme utu odam gıbı bısıydı dolap L seklınde butun duvarı donen bı dolap ıste oda takımının kulplarından taktırdım mavı takım gıbı oldu bnm kıyafetlerde o dolapta oglumla bırlıkte kullanıcaz :)
kızlarr.. benım oğlumun hreketlerınde ıstıkrar yok.. bıgün coşuyo bıgun cok sakın...sadece bendemı var yoksa sızın bebeklerde de aynı sey var mı?
kızlarr.. benım oğlumun hreketlerınde ıstıkrar yok.. bıgün coşuyo bıgun cok sakın...sadece bendemı var yoksa sızın bebeklerde de aynı sey var mı?
canım öyle oluyor genelde. bi de bazen gece çok kıpırdanıyor butun gun uyuyor bişey mi oldu diye telaşlanıyorum bazen. akşama doğru kudurmaya başlıyorbenim bu iki gündür çok az kıpırdadı gerçi ama :18:
Selam herkese rapor alıp izni başlayanlar kervanına bende katıldım artık evdeyim mihs odana bayıldım en guzel gunlerde kullan inşallah eeee daha nasılsınuz cok giremiyorum ebah sekercik mihs kıvırcık papatya 2013 frezya ve adını sayamadıgım herkese selamlar
ben ne zaman size merhaba desem sonrasında giremiyorumbu sefer kesin kararlıyım takip etcem burayı