Selam herkese rapor alıp izni başlayanlar kervanına bende katıldım artık evdeyim mihs odana bayıldım en guzel gunlerde kullan inşallah eeee daha nasılsınuz cok giremiyorum ebah sekercik mihs kıvırcık papatya 2013 frezya ve adını sayamadıgım herkese selamlar
Selam herkese rapor alıp izni başlayanlar kervanına bende katıldım artık evdeyim mihs odana bayıldım en guzel gunlerde kullan inşallah eeee daha nasılsınuz cok giremiyorum ebah sekercik mihs kıvırcık papatya 2013 frezya ve adını sayamadıgım herkese selamlar
canım neden erken aldın iznini
bir problem yoktur inşallah
gerçi öyle diyorum ama ben hamileliğin başından beri raporluyum ve evdeyim
ben epey problem yaşadım ya o yüzden
birden korktum valla
inşallah bir problem yoktur
hepsi keyf ve dinlenme içindir canım
bende yeni takip etmeye başladım inş güzel arkadaşlıklar paylaşımlar olur hatta doğum sonrası bir araya gelip kilovermeye çalışırız ben biraz tosun gibi oldumda:)
sende hoşgeldin ozaman :)
evet inşallah. 2009 da mart ayında doğum yaptım büyük kızıma. o zamanda burada 2009 mart annelerinde başka arkadaşlarlar görüşüyorduk. birçoğuyla hala görüşüyoruz ben biraz uzağım ama buluşan arkadaşlar var.
zayıflama konusunu hiç açmayalımzaten şişkoydun iyice şiştim
slm kizlar
her yemekten sonra midem bulaniyor bazen de kusuyorum. 1 saat geciyor acikiyorum. Sizde durumlar nedir? Bebegim mideme mi baski yapiyor da boyle oldum acaba?
slm kizlar
her yemekten sonra midem bulaniyor bazen de kusuyorum. 1 saat geciyor acikiyorum. Sizde durumlar nedir? Bebegim mideme mi baski yapiyor da boyle oldum acaba?
cnm bazı günler benimde yemek yerken daha bitmeden çıkarıyorum.sonra kalan yemeğime devem ediyorum ama aradan 1 saat geçmeden sanki hiç bir şey yememiş gibi yine acıkıyorum.zaten çok yiyen biriyim:))
kızlar az önce yemek yedim ki salataya bile çok az tuz yağ ilave ettim eşimde kilo vermeye çalışıyor bende birazcık eşlik edeyim diye ama nafile canım şimdi nasıl tatlı istiyor :) 1. doğumdan sonra emzirme dönemindede çok tatlı yeemiştim sora çok ugraştım kilo vermeye şimdi yesemde içime batmıyor kızım için ama doğum sonrada böyle devam ederse yandıııııııııııııım
slm kizlar
ay canım ben ilk hamileliğimde zaten 68 kiloile başlamıştım az kilo aldım 80 le kapatmıştım sonra 2. bebeği düşünüyorum zayıf hamilelik nasıl oluyor diye kilo verdim tabiki çok uğraştım 57 ile hamile kaldım ama şu anda 74 kiloyumsanki o kadar kilo verdim ama bunda o o kadar çok kilo aldım ki
ay canım ben ilk hamileliğimde zaten 68 kiloile başlamıştım az kilo aldım 80 le kapatmıştım sonra 2. bebeği düşünüyorum zayıf hamilelik nasıl oluyor diye kilo verdim tabiki çok uğraştım 57 ile hamile kaldım ama şu anda 74 kiloyumsanki o kadar kilo verdim ama bunda o o kadar çok kilo aldım ki
Benim de 2 gün öyle olmuştu canım tabi hemen sağlık ocağının yolunu tutmuştum kalp atışlarını duyunca rahatlamıştım. Bambaşka bişeye dönüşüyor insan hamilelikte :)kızlar nasıl gidiyor hamilelik....benim kızım bu gün hiç kıpırdamadı çok endişeleniyorum....endişesiz rahat bir hamilelik geçiren varmı...ben bir türlü beceremedim nasıl olduğunu bana anlatabilir mi:18::18::18::18:
Sorma canım ya tam dudağımın yanında kıpkırmızı duruyor bi tane. Kendimi ergen gibi hissediyorumKizlar yuzumde sivilce cikmaya basladi kirmizi kirmizi. Benimle ayni durumda olan var mi? Gunesten olmus olabilir mi? Yoksa hormanlarim mi bozuldu? Ya da bi gun once cok aglamistim ondan mi oldu ki?cok kotu duruyor kirmizi kirmizi.
Sivilceler icin ilac kullanmistim gecmisti ne guzel. Yine baslarsa sinirimden olucem. Zaten kilo aldim.
keşke bende böyle topiklere yazabilseydim.
ya kızlar ben ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum akşamları özellikle koltukta yuvarlanıp duruyorum :):):)hafta sonu doktora gittiğimizde başı aşağıda olması gereken pozisyonda demişti başı aşağıdaysa ayakları tam göğsümün altında galiba nasıl sıkıştırıyor sizdemi böylesiniz
Ben de oyle yapicam. Simdiden esime soyledim sacimi boyatmaya da karar verdim. Dogumdan sonra hemen boyatabiliyor muyuz?