2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

neden bu kadar erken rapor aldın canım

canım neden erken aldın iznini
bir problem yoktur inşallah

gerçi öyle diyorum ama ben hamileliğin başından beri raporluyum ve evdeyim
ben epey problem yaşadım ya o yüzden
birden korktum valla
inşallah bir problem yoktur
hepsi keyf ve dinlenme içindir canım

sayfa ne kadar çabuk ilerliyor maşallah ne kadar çok anne var ben tam oturuyorum bilgisayarın başına okumaya sizleri tanımaya çalışıyorum oğluşum rahat bırakmıyorki az önce arada bu halimle top oynadım geldim:)öyle bir yalvarıyorki anne lütfen tabi lürfen tam çıkmıyor hütfeeeeeen diye boynunuda büküyor.ay canlarım benimya aramızda ilk defa anne olacak sayısı daha fazla galiba kızlar şunu söyleyyeim dünyanın enmühteşem duyguları sizi bekliyor:):)

papatya50 nevşehirlimisin :)

bende yeni takip etmeye başladım inş güzel arkadaşlıklar paylaşımlar olur hatta doğum sonrası bir araya gelip kilovermeye çalışırız ben biraz tosun gibi oldumda:)

sende hoşgeldin ozaman :)
evet inşallah. 2009 da mart ayında doğum yaptım büyük kızıma. o zamanda burada 2009 mart annelerinde başka arkadaşlarlar görüşüyorduk. birçoğuyla hala görüşüyoruz ben biraz uzağım ama buluşan arkadaşlar var.
zayıflama konusunu hiç açmayalım zaten şişkoydun iyice şiştim

Son düzenleme:
kızlar az önce yemek yedim ki salataya bile çok az tuz yağ ilave ettim eşimde kilo vermeye çalışıyor bende birazcık eşlik edeyim diye ama nafile canım şimdi nasıl tatlı istiyor :) 1. doğumdan sonra emzirme dönemindede çok tatlı yeemiştim sora çok ugraştım kilo vermeye şimdi yesemde içime batmıyor kızım için ama doğum sonrada böyle devam ederse yandıııııııııııııım

slm kizlar
her yemekten sonra midem bulaniyor bazen de kusuyorum. 1 saat geciyor acikiyorum. Sizde durumlar nedir? Bebegim mideme mi baski yapiyor da boyle oldum acaba?

ay canım ben ilk hamileliğimde zaten 68 kiloile başlamıştım az kilo aldım 80 le kapatmıştım sonra 2. bebeği düşünüyorum zayıf hamilelik nasıl oluyor diye kilo verdim tabiki çok uğraştım 57 ile hamile kaldım ama şu anda 74 kiloyum sanki o kadar kilo verdim ama bunda o o kadar çok kilo aldım ki

slm kizlar
her yemekten sonra midem bulaniyor bazen de kusuyorum. 1 saat geciyor acikiyorum. Sizde durumlar nedir? Bebegim mideme mi baski yapiyor da boyle oldum acaba?

cnm bazı günler benimde yemek yerken daha bitmeden çıkarıyorum.sonra kalan yemeğime devem ediyorum ama aradan 1 saat geçmeden sanki hiç bir şey yememiş gibi yine acıkıyorum.zaten çok yiyen biriyim:))

cnm bazı günler benimde yemek yerken daha bitmeden çıkarıyorum.sonra kalan yemeğime devem ediyorum ama aradan 1 saat geçmeden sanki hiç bir şey yememiş gibi yine acıkıyorum.zaten çok yiyen biriyim:))

evet benimde aynen oyle oluyor

öyle caım şimdi yiyelim sonra veririz

slm kizlar

ilk başlarda çok bulantım kusmam olmuştu 4,5 aylıkken falan geçmişti. biraz önce yemek yerken çok kötü oldum yine kusuyodum

evet canım verilen kilonun üzerinden çok zaman geçmemişse hemen geri alınıyor maalesef bende ilk doğumumdan sonra 40 kilo kadar verdim ama bu hamileliğimden önce neredeyse hepsini geri aldım maalesef

keşke bende böyle topiklere yazabilseydim.

Benim de 2 gün öyle olmuştu canım tabi hemen sağlık ocağının yolunu tutmuştum kalp atışlarını duyunca rahatlamıştım. Bambaşka bişeye dönüşüyor insan hamilelikte :)

Sorma canım ya tam dudağımın yanında kıpkırmızı duruyor bi tane. Kendimi ergen gibi hissediyorum

ya kızlar ben ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum akşamları özellikle koltukta yuvarlanıp duruyorum :):):)hafta sonu doktora gittiğimizde başı aşağıda olması gereken pozisyonda demişti başı aşağıdaysa ayakları tam göğsümün altında galiba nasıl sıkıştırıyor sizdemi böylesiniz

evet canım şu gebelik takvimindeki resimdeki gibi duruyo aynen bende de nefes daralması oluyo. sağ tarafına doğru uzanırsan daha rahat edersin bi de yemek yedikten sonra hemen uzanma biraz otur uzanınca hem bebek hem dolu mide baskı yapıyo akciğerlere. oooff of son zamanlarda koltukta oturarak uyukluyodum yatınca baya nefesim kesiliyodu ilkinde bakalım bunda noolcaz

kızlar bebek şeker,ni hazırladım dolap süsü olarak arkası mıkantıslı bazıları lavantyalı bazıları badem şekerli.
beğenecekmisiniz? ismini daha sonra eklicem ismine daha tam karar vermedk=)

Ben de oyle yapicam. Simdiden esime soyledim sacimi boyatmaya da karar verdim. Dogumdan sonra hemen boyatabiliyor muyuz?

boyatmam lazım benim de. iyice indi aşağıya zaten, yakında çingene gibi olucam.doğumdan sonra bi bi engel olmaz bence. boyanın sütümüzü de etkilicek hali yok heralde dimi!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…