2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım alış veriş en büyük heyecan demi:) benim 2. bebeğim olacak inş ben ilkinde oğluşuma park yatak aldık hem ekonumik acıdan hemde yer sıkıntısı olmasın diye lojmanda kalıyorum biz uzun süre yatar diye düşündük ama oğluşum 1 bucuk yağından sonra nedense yatmadı istemedi bizde oda aldık arabalı en güzel tarafı park yatagını katlayıp gardolabın üzerine koyabildik yani çok rahatlıkla istediğin yere kaldırabiliyorsun eşimdi 2. bebeğime onu kullanacağım en azından şimdilik hala aynı lojmandayım iki bbek odası sığdırmak imkansız ama şu anda için park yatak en uygun olanı oldu:)en güzel tarafı yıkayada biliyorsun ben daha yıkamadım ama kullanmadan önce tertemiz olsun birde yıkayayım demi:)

Güzel Mart anneleri ve onların melekleri hepinize günaydın umarım bol tekmeli güzel bir pazar geçirirsiniz :)

Günaydın arkadaslar,
Dün bugün bana destek olan herkese teşekkür ederim. İlk soku atlattım. Şimdi daha soğukkanlıyim. İnşallah Bebeğime bir şey olmadan vaktinde dogum yapacağıma inanıyorum. Burada okuduğum kötü senaryolar beni kötü etkiliyor, acaba bende de var mı diye düşünmeme neden oluyordu. Dün bu sekilde karamsarlığa kapılmasına neden oldugum arkadaslar varsa kusuruma bakmasınlar.
Bu arada preeklampsiyi sormuş bir arkadas, gebelik zehirlenmesi demek.

Gecmis olsun. Hepimizde korku var inan. Kendimizi rahatlatmaliyiz.

günaydınnnlarrr, iyi pazarlar.. bol bol uyuyun bakalım, kaldım yine yalnız, kimse yok benden başka.. ben de çok zamansız giriyorum dimi..
ya kızlar 1 ay içinde duyduğum 2. bebek ölümü. bu kez amcamın kızı 3 aylıkken kaybetti bebeğini. kromozom yetersizliğinden kaynaklanıyormuş. çok etkileniyorum ya. üzülmemek elde değil. psikolojik olarak çökmüş kız. Allahımmmm bebeklerimizi sağ salim kavuştur bize. Aman dikkatli olun kızlar ne olur ne olmaz. Artık bırakın şu işleri oturun evinizde, dinlenin artık...
Öpüldünüz hepiniz.

Herkese iyi pazarlar beyleri ile ilgilenen hatunlar
Millet pazarları eşleri varken buraya uğramıyor galiba .... Benim bey evde değil ilgilenecek ve kendimi ilgilendirecek eşim işe gitti

Şule cim ben teeee 3 te uyudum galiba yaaa .. Gündüz uyuyunca geçerli böyle oluyo... Gündüz de uyusan bi dert uyumazsan bi dert uyku bastırınca uyuyorum napıyım. Geceleri de pinekliyorumm...

Kizlar yuzumde sivilce cikmaya basladi kirmizi kirmizi. Benimle ayni durumda olan var mi? Gunesten olmus olabilir mi? Yoksa hormanlarim mi bozuldu? Ya da bi gun once cok aglamistim ondan mi oldu ki? cok kotu duruyor kirmizi kirmizi.

Sivilceler icin ilac kullanmistim gecmisti ne guzel. Yine baslarsa sinirimden olucem. Zaten kilo aldim.

Günaydın bayanlar =)) kahvaltınızı yaptınız mı ?? Ben daha yapamadım kociş uyanmak bilmyr ayol..zorla uyandırdım markete yolladım oda beni kahvaltı hzarlıyr sanıyr =) bende buraya bakıyrm =) ya bu eşler kahvaltıyı hazırlyıp nezaman uyandırack ayol =)

günaydın kızlar nasılsınız...benim cuma günü kontrlüm vardı suyum biraz fazlaymış ama korkulacak herhangi bir şey yok dedi doktor ama ben kafaya taktım çooook fena...internettede su fazlalığı ile ilgili yazıları okudum...bebekte problem olabilirmiş anladığım kadarıyla....korkuyorum çok...dünde bugünde pek oynamadı hissetmiyorum bebeğimin hareketlerini...böle bir şey yaşanınız warmı???:18::18::18::18::18::18::18::18:

Ya benim sivilce yok ama.. İki tane kırmızılın sivilce olacak gibi olmadı bir aydır... Kırmızı kırmızı kaldı
Ağlamaktan da olabilir tatlım ne için ağladın o kadar çok kuzum :44:

Kuzum bana da suyun fazla dedi doktor bebek de büyük dedi iki hafta kadar önden gidiyo bizim tosun şekerden olabilir dedi. Şeker normal çıktı.. Şeker normalse problem yok dedi

Kuzum bana da suyun fazla dedi doktor bebek de büyük dedi iki hafta kadar önden gidiyo bizim tosun şekerden olabilir dedi. Şeker normal çıktı.. Şeker normalse problem yok dedi

cevap yazdığın için tşkr ederim cnm...benim kızımda bir hafta önden gidiyor...bende bu hafta yaptırdım şekerimi normal çıktı...doktor çok aşırı fazla değil dedi...ama ben kafama taktım işte...korkuyorum elimide değil

Son düzenleme:

ay sorma şekerim bendekiler aylardır geçmek bilmiyor. hergün ayna karşısında morallerim alt üst oluyor. cilt doktoruna bi bahaneyle sormuştum, bişey sürme dedi. kana karışıp bebeği etkiliyormuş. ama ben rahatsız olduğum için dışarı çıkarken nemlendiricili fondöten kullanıyorum.bence hormonlardan olabilir. stres yapmışssın seninkiler ondandır.ama sen ağlama öyle üzme kendini de bebeğini de.
doğumdan sonra hemen bakıma gidicem,kociş baksın bebeğe :)

sabah konusu geçti bizde de canm. kociş kahvaltı isteyince kayınvalidesen ne zaman hazırlican da geitrcen kızın yatağına diyo. bir ah çektim ben de içten.. :) ama doğumdan sonra neler yapıcam neler..

canım geçmiş olsun
inşallah hiçbir şey çıkmaz kuzunda
bu durumu yaşayan arkadaşımız cevap yazmış zaten
ama ben olsam yaptırır kafamı rahatlatırdımm
kararına saygı duyuyorum
doktorun ne güzel demiş
iyi düşün iyi olsun her şeyyyyyyyy

Güzel Mart anneleri ve onların melekleri hepinize günaydın umarım bol tekmeli güzel bir pazar geçirirsiniz :)

günaydınnnnnnnnnn
sağlıklı ve huzurlu günlerrrrrrrr herkeseeeeeeeeee

canım iyi düşün güzel şeyleri çağır
stres yok, bol su ve dinlenmek varrrrrrrrr

kızlar ben de sizin gibi gece kuşu olanlardanımmmmmm
zaten cemrecim gece sitede de sık sık karşılaşıyoruzzzzz

bir sitede okumuştum
allah tarafından vücut uykusuzluğa alıştırılıyormuş
az uyuyorsun ama zindesinnnnnnn

canım ilaç ya da krem kullanmaaaa
biz vücudumuza ne sürsek o bebeğe gidiyormuş
doktorum öyle demişti
ben 6 aydır krem dahi kullanmadım
hepsinin sebebi
yani tek suçlu hormonlarınnnnnn

günaydınnnnnnnnnnn
aslında her zaman hazırlamalaarı gerekiyorrrrrrrrr di mi?

canım günaydınnnnnnnnnnn
ben hiçbir şeyi internetten okumuyorummmmmmmmm
sen de okuma canım
kafanda kurmazsın böyleceeeeeeee
doktorun da zaten demiş korkulacak bir şey yok demişşşşşşşşşş
içini ferah tut
sağlıklı kuzucuğunnnnnn

Son düzenleme:

bend e herşey için nete bakıyorum ama doktorların en çok söylediği ve kızdığı nokta internet bir bilgi çöplüğü diyorlar internetten yazanlara aldanıp canını sıkma

Amaaa doktorun da normal dedi ise bi şi olmaz... Kötü düşünme... Kızın iyi yüzücü olur suların içinde culup culup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…