2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merhaba arkadaslar,
Bugün hamileliğimin en kötü günüydü ama umarım bundan beteri olmaz ve ben bütün gun ağladığımla kalırım.
Serviks 2.8 cme inmiş. 3 hafta 4 cm'mis. Erken dogum riski var dedi. Bu hafta dinlen haftaya yine bakalım dedi.
Bunun disinda oldukça fazla ödem olmuş. Tansiyon sorunum zaten vardı. Elbet bir aşamada preeklampsi oluşacağını biliyordum. Ama kendimi o kadar iyi hissediyordum ki 7. Ayi çıkarırım diye düşünüyordum. Daha çok erken :KK43: preeklampsinin tek tedavisi dogum. İdrarda protein bakılacak, sonra durum netleşecek.
Epey bir bozdum moralimi. Pzt tahlil sonuclarım çıkacak, 1 hafta sonra da kontrolum olacak. Preeklampsinin hafif seyretmesi için dua eder misiniz?
Dualarım seninle olsun.
Preeklampsi elbette istenen birşey değil ama 1ay önce arkadaşım acile kaldırılıp preeklampsi nedeniyle 27.h'da doğum yaptı, şimdi bebek de annesi de sağlıklı. Bebek kuvezde tutuluyor gelişimi tamamlayıncaya kadar. İnşallah senin ve bebeğinin sağlığı için en hayırlısı neyse o olur....

Merhaba arkadaslar,
Bugün hamileliğimin en kötü günüydü ama umarım bundan beteri olmaz ve ben bütün gun ağladığımla kalırım.
Serviks 2.8 cme inmiş. 3 hafta 4 cm'mis. Erken dogum riski var dedi. Bu hafta dinlen haftaya yine bakalım dedi.
Bunun disinda oldukça fazla ödem olmuş. Tansiyon sorunum zaten vardı. Elbet bir aşamada preeklampsi oluşacağını biliyordum. Ama kendimi o kadar iyi hissediyordum ki 7. Ayi çıkarırım diye düşünüyordum. Daha çok erken :KK43: preeklampsinin tek tedavisi dogum. İdrarda protein bakılacak, sonra durum netleşecek.
Epey bir bozdum moralimi. Pzt tahlil sonuclarım çıkacak, 1 hafta sonra da kontrolum olacak. Preeklampsinin hafif seyretmesi için dua eder misiniz?

gececim benim takip ettiğim ikiz anneleri topiği var
orada da bir arkadaşa bu teşhis 20. haftasında konu
vve arkadaşımız 36+6 da doğum yaptı
gün içinde sürekli tansiyonunu ölçtü
sürekli yattı
tuzu hayatından çıkardı
özel diyet listesi var canım
onu eksiksiz uyguladı
doktora daha sık gitti
diyet dikkatli uygularsan inşallah çok güzel atlatacaksın canım
çok geçmiş olsun
dua edicem sana:nazar::emir_bebek::nazar:

ooooooooooo kimleri görüyorummmmmmmmm
uzungölden bile bizi yalnız bırakmadın ya
diyecek sözüm yok canım:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

güzel miydi gününüzzz?
:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55: gezdin di mi?
bol bol doğal yöresel ürünlerden yeeee tamam mı?

kızlar nasıl gidiyor hamilelik....benim kızım bu gün hiç kıpırdamadı çok endişeleniyorum....endişesiz rahat bir hamilelik geçiren varmı...ben bir türlü beceremedim nasıl olduğunu bana anlatabilir mi:KK14::KK14::KK14::18::18::18::18:

herkese iyi gecelerr:KK3:
geceyimben çok geçmiş olsun, kafana takma, stres yapma, preeklempsi falan olmicak, olsa da hafifçecik geçivericek inşallah, her şey yolunda gidicek, vakti zamanı gelince sağlıkla gelecek kuzucuklar :KK16:
zaman biraz hızlı mı geçmeye başladı ne, kalan günlerde 90lı rakamlara düşmüşüz:KK52:

slm kızlar bende mart annesi olacağım ikinci kez inş 27. hafta içindeyim bu gün doktor kontrolumuz vardı kızım 1200 olmuş ve şu anada hiç durmuyor :)

Merhaba arkadaslar,

canım Allah yardımcın olsun kalbini ferah tut

hoşgeldin esenemr :)

Tünaydın anneler
Herkese güzeeeeelll bir hafta sonu diliyorummm

:KK54::KK54::KK54::KK54:

Gölgelediniz tatlım

herkese iyi geceler evde değildim anca girebildim internete çok teşekkürler bu arada 50lik şeker yüklemem yüksek çıktı pztsi 100 lük yapılacak benim için dua edin. 50 lik yüksek çıkıp 100lük az çıkan var mı aranızda?

Görüşmeyeli 4 gün olmuş, yaklaşık 40 sayfa kaçırmışım. pöffff.. oku oku bitmez. yeni arkadaşlar gelmiş. HOŞGELDİNİZ..
bu hafta eşim izinde olunca evde oturmak pek mümkün olmadı..haliyle nete girme fırsatım olmadı pek.
Kızımı görmeye 2 gün kaldı. umarım renkli fotosunu alırım.
Tepiklerimiz aynı şiddette devam ediyor çok şükür, hiçbir problemimiz yok, tabi benim gece yaşadığım sıkıntılar hariç. olucak artık.
bol bol bebek beşikleri,arabalar, hast.çıkışları falan baktık. artık önümüzdeki ay almaya başlıyoruz herşeyi.

Yalnız kafama takılan bişi var. sizlerin de bi fikrini alayım. Biz ilk etapta kızıma oda almayı düşünmüyoruz. büyüyebilen bazalı mobilya beşiklerden alıp daha sonra odayı ayırdığımda beşiği büyültüp takımını tamamlamayı düşünüyorum. Bu beşiği yatak odasına alıcam, yanında da ufak beşiklerden alıp oturma odasına koymayı planlıyorum. Kafamı karıştıran durum da şu. Acaba büyüyebilen beşik değil de odasını ayırana kadar park yatak mı alsam.. tabi yanında da ufak beşik. ne yapmalıyım bilemedim. Ama içimdeki ses normal mobilya beşik al diyor. var mı bi fikriniz..

Görüşmeyeli 4 gün olmuş, yaklaşık 40 sayfa kaçırmışım. pöffff.. oku oku bitmez. yeni arkadaşlar gelmiş. HOŞGELDİNİZ..
bu hafta eşim izinde olunca evde oturmak pek mümkün olmadı..haliyle nete girme fırsatım olmadı pek.
Kızımı görmeye 2 gün kaldı. umarım renkli fotosunu alırım.
Tepiklerimiz aynı şiddette devam ediyor çok şükür, hiçbir problemimiz yok, tabi benim gece yaşadığım sıkıntılar hariç. olucak artık.
bol bol bebek beşikleri,arabalar, hast.çıkışları falan baktık. artık önümüzdeki ay almaya başlıyoruz herşeyi.

Yalnız kafama takılan bişi var. sizlerin de bi fikrini alayım. Biz ilk etapta kızıma oda almayı düşünmüyoruz. büyüyebilen bazalı mobilya beşiklerden alıp daha sonra odayı ayırdığımda beşiği büyültüp takımını tamamlamayı düşünüyorum. Bu beşiği yatak odasına alıcam, yanında da ufak beşiklerden alıp oturma odasına koymayı planlıyorum. Kafamı karıştıran durum da şu. Acaba büyüyebilen beşik değil de odasını ayırana kadar park yatak mı alsam.. tabi yanında da ufak beşik. ne yapmalıyım bilemedim. Ama içimdeki ses normal mobilya beşik al diyor. var mı bi fikriniz..

Hımmmmm.... Ben de şimdiden oda yapmayacağım .... Ablamın haır sepetini kullanacağım 6 ay... Ben perk beşik derim hem daha ucuz hem kaldırmak istediğinde kaldırırsın,.. Ama benin dediklerime pek kulak asma ... Çünkü benim pek bi fikrim yok gezemediğim için netten baktığım kadarıyla

bende ne zamandır girmiyordumkızlar şu an çok mutluyumyarın kızıma yatak bakmaya gidiyoruz babasıyla. son ultrasonda bebişimin ense kalınlığı fazla çıkmıştı down sendromlu doğma ihtimali 50 de 1 dediler başımdan kaynar sular dökülmüştü 2 gün boyunca ağladım neyseki atlattım amniyosenteze de girmedim çünkü çevremde bu tip olaylarla karşılaşıp sonradan boşuna üzüldüklerini anlayan insanlar olduğunu gördüm dr um sen olumlu düşün bişeycik olmaz dedi bana sizler arasında varmı arkadaşlar benim gibi bişey yaşayan yazarmısınız

bende ne zamandır girmiyordumkızlar şu an çok mutluyumyarın kızıma yatak bakmaya gidiyoruz babasıyla. son ultrasonda bebişimin ense kalınlığı fazla çıkmıştı down sendromlu doğma ihtimali 50 de 1 dediler başımdan kaynar sular dökülmüştü 2 gün boyunca ağladım neyseki atlattım amniyosenteze de girmedim çünkü çevremde bu tip olaylarla karşılaşıp sonradan boşuna üzüldüklerini anlayan insanlar olduğunu gördüm dr um sen olumlu düşün bişeycik olmaz dedi bana sizler arasında varmı arkadaşlar benim gibi bişey yaşayan yazarmısınız

hiç canını sıkma ablama demişti doktor başka bir doktora gitmedi sıvı aldırmak şurda dursun .. dediki öyle ya da böyle ben bu çocuğu doğuracağım ..doğurdu =) dünya tatlısı 5 yaşında yeğenim ve çok zeki=)laf yetişt,remyrz =))

Merhaba arkadaslar,

canım çok çok geçmiş olsun. öyle ağlayarak bebeğini ve kendini daha fazla strese sokma.. tabi ki kolay değil ama bilinçlisin biliyorsun stresin her şeyi ve özellikle tansiyonu tetiklediğini. bol su içmeyi ihmal etme ve bnece işten rapor olup evde dinlenmeye bak. kuzenim 29 haftalık doğurdu,şu an ikisi de çok iyi. bebiş toparladı kendini. dualrımız seninle, allahın izniyle sağ salim kavuşacaksın bebeğine...

canım benim de ikili değil ama üçlü testim 1:50 çıkmıştı ve ben içim rahat etmediği için amniosentez yaptırdım ve sonuç temiz çıktı. şimdiye kadar testleri riskli olupda amniosentezi de kötü çıkan kişi dıuymadım desem yeridir. çok az istisna var. detaylı ultrason yaptırdın mı? onda herhangi bir anormal durum görülmüyorsa hiç korkma derim. bebişin gayet sağlıklıdır bence. :KK34::KK34:

Tünaydın anneler
Herkese güzeeeeelll bir hafta sonu diliyorummm

:KK54::KK54::KK54::KK54:

Gölgelediniz tatlım

herkese iyi geceler evde değildim anca girebildim internete çok teşekkürler bu arada 50lik şeker yüklemem yüksek çıktı pztsi 100 lük yapılacak benim için dua edin. 50 lik yüksek çıkıp 100lük az çıkan var mı aranızda?

Benim 50 lik 146 çıkmıştı 100 lükde normaldi. Yüksek çıkmadı .

X