- 13 Ekim 2011
- 115
- 0
Dualarım seninle olsun.Merhaba arkadaslar,
Bugün hamileliğimin en kötü günüydü ama umarım bundan beteri olmaz ve ben bütün gun ağladığımla kalırım.
Serviks 2.8 cme inmiş. 3 hafta 4 cm'mis. Erken dogum riski var dedi. Bu hafta dinlen haftaya yine bakalım dedi.
Bunun disinda oldukça fazla ödem olmuş. Tansiyon sorunum zaten vardı. Elbet bir aşamada preeklampsi oluşacağını biliyordum. Ama kendimi o kadar iyi hissediyordum ki 7. Ayi çıkarırım diye düşünüyordum. Daha çok erkenpreeklampsinin tek tedavisi dogum. İdrarda protein bakılacak, sonra durum netleşecek.
Epey bir bozdum moralimi. Pzt tahlil sonuclarım çıkacak, 1 hafta sonra da kontrolum olacak. Preeklampsinin hafif seyretmesi için dua eder misiniz?
Merhaba arkadaslar,
Bugün hamileliğimin en kötü günüydü ama umarım bundan beteri olmaz ve ben bütün gun ağladığımla kalırım.
Serviks 2.8 cme inmiş. 3 hafta 4 cm'mis. Erken dogum riski var dedi. Bu hafta dinlen haftaya yine bakalım dedi.
Bunun disinda oldukça fazla ödem olmuş. Tansiyon sorunum zaten vardı. Elbet bir aşamada preeklampsi oluşacağını biliyordum. Ama kendimi o kadar iyi hissediyordum ki 7. Ayi çıkarırım diye düşünüyordum. Daha çok erkenpreeklampsinin tek tedavisi dogum. İdrarda protein bakılacak, sonra durum netleşecek.
Epey bir bozdum moralimi. Pzt tahlil sonuclarım çıkacak, 1 hafta sonra da kontrolum olacak. Preeklampsinin hafif seyretmesi için dua eder misiniz?
Merhaba arkadaslar,
hoşgeldin esenemr :)
Tünaydın anneler
Herkese güzeeeeelll bir hafta sonu diliyorummm
Gölgelediniz tatlım
herkese iyi geceler evde değildim anca girebildim internete çok teşekkürler bu arada 50lik şeker yüklemem yüksek çıktı pztsi 100 lük yapılacak benim için dua edin. 50 lik yüksek çıkıp 100lük az çıkan var mı aranızda?
Hu huuuuu
Kimse varmııı
Görüşmeyeli 4 gün olmuş, yaklaşık 40 sayfa kaçırmışım. pöffff.. oku oku bitmez. yeni arkadaşlar gelmiş. HOŞGELDİNİZ..
bu hafta eşim izinde olunca evde oturmak pek mümkün olmadı..haliyle nete girme fırsatım olmadı pek.
Kızımı görmeye 2 gün kaldı. umarım renkli fotosunu alırım.
Tepiklerimiz aynı şiddette devam ediyor çok şükür, hiçbir problemimiz yok, tabi benim gece yaşadığım sıkıntılar hariç. olucak artık.
bol bol bebek beşikleri,arabalar, hast.çıkışları falan baktık. artık önümüzdeki ay almaya başlıyoruz herşeyi.
Yalnız kafama takılan bişi var. sizlerin de bi fikrini alayım. Biz ilk etapta kızıma oda almayı düşünmüyoruz. büyüyebilen bazalı mobilya beşiklerden alıp daha sonra odayı ayırdığımda beşiği büyültüp takımını tamamlamayı düşünüyorum. Bu beşiği yatak odasına alıcam, yanında da ufak beşiklerden alıp oturma odasına koymayı planlıyorum. Kafamı karıştıran durum da şu. Acaba büyüyebilen beşik değil de odasını ayırana kadar park yatak mı alsam.. tabi yanında da ufak beşik. ne yapmalıyım bilemedim. Ama içimdeki ses normal mobilya beşik al diyor. var mı bi fikriniz..
Ayyyy uyku tutmadı da beniiiiii
bende ne zamandır girmiyordumkızlar şu an çok mutluyumyarın kızıma yatak bakmaya gidiyoruz babasıyla. son ultrasonda bebişimin ense kalınlığı fazla çıkmıştı down sendromlu doğma ihtimali 50 de 1 dediler başımdan kaynar sular dökülmüştü 2 gün boyunca ağladım neyseki atlattım amniyosenteze de girmedim çünkü çevremde bu tip olaylarla karşılaşıp sonradan boşuna üzüldüklerini anlayan insanlar olduğunu gördüm dr um sen olumlu düşün bişeycik olmaz dedi bana sizler arasında varmı arkadaşlar benim gibi bişey yaşayan yazarmısınız
Ay ne güzellllllbenide tutmuyor bu gece benideeee
Merhaba arkadaslar,
bende ne zamandır girmiyordumkızlar şu an çok mutluyumyarın kızıma yatak bakmaya gidiyoruz babasıyla. son ultrasonda bebişimin ense kalınlığı fazla çıkmıştı down sendromlu doğma ihtimali 50 de 1 dediler başımdan kaynar sular dökülmüştü 2 gün boyunca ağladım neyseki atlattım amniyosenteze de girmedim çünkü çevremde bu tip olaylarla karşılaşıp sonradan boşuna üzüldüklerini anlayan insanlar olduğunu gördüm dr um sen olumlu düşün bişeycik olmaz dedi bana sizler arasında varmı arkadaşlar benim gibi bişey yaşayan yazarmısınız
Tünaydın anneler
Herkese güzeeeeelll bir hafta sonu diliyorummm
Gölgelediniz tatlım
herkese iyi geceler evde değildim anca girebildim internete çok teşekkürler bu arada 50lik şeker yüklemem yüksek çıktı pztsi 100 lük yapılacak benim için dua edin. 50 lik yüksek çıkıp 100lük az çıkan var mı aranızda?
Benim 50 lik 146 çıkmıştı 100 lükde normaldi. Yüksek çıkmadı .
Yani o kadar zamn geçti aslında ve müşteri irtibat numarasına da ulaşamıyorum