2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ay sorma şekerim bendekiler aylardır geçmek bilmiyor. hergün ayna karşısında morallerim alt üst oluyor. cilt doktoruna bi bahaneyle sormuştum, bişey sürme dedi. kana karışıp bebeği etkiliyormuş. ama ben rahatsız olduğum için dışarı çıkarken nemlendiricili fondöten kullanıyorum.bence hormonlardan olabilir. stres yapmışssın seninkiler ondandır.ama sen ağlama öyle üzme kendini de bebeğini de.
doğumdan sonra hemen bakıma gidicem,kociş baksın bebeğe :)

Ben de oyle yapicam. Simdiden esime soyledim sacimi boyatmaya da karar verdim. Dogumdan sonra hemen boyatabiliyor muyuz?

canım geçmiş olsun
inşallah hiçbir şey çıkmaz kuzunda
bu durumu yaşayan arkadaşımız cevap yazmış zaten
ama ben olsam yaptırır kafamı rahatlatırdımm
kararına saygı duyuyorum
doktorun ne güzel demiş
iyi düşün iyi olsun her şeyyyyyyyy

günaydınnnnnnnnnn
sağlıklı ve huzurlu günlerrrrrrrr herkeseeeeeeeeee
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

canım iyi düşün güzel şeyleri çağır
stres yok, bol su ve dinlenmek varrrrrrrrr
:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

kızlar ben de sizin gibi gece kuşu olanlardanımmmmmm
zaten cemrecim gece sitede de sık sık karşılaşıyoruzzzzz
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
bir sitede okumuştum
allah tarafından vücut uykusuzluğa alıştırılıyormuş
az uyuyorsun ama zindesinnnnnnn

canım ilaç ya da krem kullanmaaaa
biz vücudumuza ne sürsek o bebeğe gidiyormuş
doktorum öyle demişti
ben 6 aydır krem dahi kullanmadım
hepsinin sebebi
yani tek suçlu hormonlarınnnnnn
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

günaydınnnnnnnnnnn
aslında her zaman hazırlamalaarı gerekiyorrrrrrrrr di mi?

canım günaydınnnnnnnnnnn
ben hiçbir şeyi internetten okumuyorummmmmmmmm
sen de okuma canım
kafanda kurmazsın böyleceeeeeeee
doktorun da zaten demiş korkulacak bir şey yok demişşşşşşşşşş
içini ferah tut
sağlıklı kuzucuğunnnnnn

Gunes kremi ve sebamed sabun kullaniyorum sadece. Cirkinlestim :18:

günaydınnnlarrr, iyi pazarlar.. bol bol uyuyun bakalım, kaldım yine yalnız, kimse yok benden başka.. ben de çok zamansız giriyorum dimi..
ya kızlar 1 ay içinde duyduğum 2. bebek ölümü. bu kez amcamın kızı 3 aylıkken kaybetti bebeğini. kromozom yetersizliğinden kaynaklanıyormuş. çok etkileniyorum ya. üzülmemek elde değil. psikolojik olarak çökmüş kız. Allahımmmm bebeklerimizi sağ salim kavuştur bize. Aman dikkatli olun kızlar ne olur ne olmaz. Artık bırakın şu işleri oturun evinizde, dinlenin artık...
Öpüldünüz hepiniz.

ah işelri bırakıp yan gelip yatmaaaaaaaaaak nerdeeeeeeee hem çalışan bir anneyim hemde evde 3yaşında bir canavarım var hemde gurbetteyim yani ailemden uzaktayım yani eşim ve ben çocuk bakımı hamileliklerde baş başayız yani alış verişe giderken bile çocuğu bırakıp gidebileceğim kimsem yok hafta sonu evin alış verişini bile ben yapıyorum bu halimle çünkü bu sıradada eşim oğlumu oyalıyor bu haftalar gene iyi 36. haftada bile çalışmak zorunda kalacağım :KK43: nasıl olacak bilmem böyle duurmlarda aileden uzakta olmak çok zor:KK43:

cevap yazdığın için tşkr ederim cnm...benim kızımda bir hafta önden gidiyor...bende bu hafta yaptırdım şekerimi normal çıktı...doktor çok aşırı fazla değil dedi...ama ben kafama taktım işte...korkuyorum elimide değil

Bebeginiz onden gidiyorsa bence cok iyi besleniyorsunuz demektir. ozeniyorum size :KK31:

Kuzum bi şi sürme sen yaaa ... Ecik de böyle sevsin bizi sevenlerrrr :))) benim elim yanmıştı çok değildi ama ihtiyaten silersin süreyim dedim ama doktoru da aradım gecenin bi vakti. O da sürme dedi sadece buz koy... Eşim kremi falan vardı hiç ben sürmedim ona. El kremini bile nadiren kullandım

Kuzum o dediğin ne ki preeklampisi? Coooook geçmiş olsun... Servis için iğne falan kullanıyormuydun benim 3,5 tu iki hafta sonra 4 oldu... Sürekliiiii yatış ve de yatarken bacaklarının altına yükseklik koyacaksın bebiş aşağı aşağı tepmesin basmasın diyeee ... Belki söylemiştir doktorun ama ben de söyleyeyim dedim... Duamdasın geceyimben diye ederim inşallah .... :KK54:

cnm sen hangı ıgneyı vuruluyorsun..ben haftada bır prolotun depot vuruluyorum yaklasık ıkı aydır ama hala uzunluk aynı degısen bırsey yok.. en basta 3.8cm dı.. sonrasında 2cmlık acılma oldu.. kapalı kısım 1.8cm dı oylece serklaja gırdım vee hala aynı..

Kuzum bi şi sürme sen yaaa ... Ecik de böyle sevsin bizi sevenlerrrr :))) benim elim yanmıştı çok değildi ama ihtiyaten silersin süreyim dedim ama doktoru da aradım gecenin bi vakti. O da sürme dedi sadece buz koy... Eşim kremi falan vardı hiç ben sürmedim ona. El kremini bile nadiren kullandım

Araba kullaniyorum gunes yuzume yuzume vuruyor. Gunesten de kahverengi leke cikiyor diye duymustum hamilelikte. o yuzden suruyordum. Bunu ogrendigim iyi oldu sagol.

Bebeginiz onden gidiyorsa bence cok iyi besleniyorsunuz demektir. ozeniyorum size :KK31:

Yok canım bence ondan değil bünyesel bi şiiii... Yani doktor öyle dedi. Şekerde problem yoksa demek onun kendisi öyle dedi. Büyük ve kilolu olması doğumu i zorlaştırıyor hemmm:44::44::44::44:

cnm sen hangı ıgneyı vuruluyorsun..ben haftada bır prolotun depot vuruluyorum yaklasık ıkı aydır ama hala uzunluk aynı degısen bırsey yok.. en basta 3.8cm dı.. sonrasında 2cmlık acılma oldu.. kapalı kısım 1.8cm dı oylece serklaja gırdım vee hala aynı..

Ben de proluton depot vuruluyorum canım... Ama senin senin başlangıçta da da düşükmüş.. Benim 4,5 tu sonra 3,5 ğa düştü.. Eşime söylemedim ama bu süre de iş yapmıştım ben .. Süpürge falan hiç açmamıştım o zamana kadar süpürge açtım balkon banyo falan temizledim... İyiyim diye yaptım bunları ama doktora gidince baktı ki 3,5. doktor kesin yatış dedi.. Tabi öyle olunca ben de korktum kalkmadım öyle hiç... Kontrolü iki haftaya indirdi iki hafta sonra 4 olmuş işte...

Gece kuşum nasılsın :KK54::KK54:
Hani aldıklarını gösterecektin ya dün seen.... Almadın mı yoksa

iyiyim canımmmm
geç yatıp geç kalktımmmm
alış veriş sonrası kardeşime geçtik
gelince de net çok yavaştı
aldıklarımı bulamadım net sürekli dondu
ilk fırsatta koyarımmmmm
beyaz bir komodin aldım
4 çekmeceli ama çekmeceler derinnnnnnnn

benim koltuklarım füme
onun üzerine kırmızı kırlent aldım
kırlentlerin içine kuş tüyü içler aldımmm
laptop altlığı aldımm
ıvır zıvır aldım yani
bebeklerden ziyade eve bir şeyle aldımmm
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

canım ben de puruloton depot kullanıyorum
ama ben rahim ağzı açıklığı için değill
doktorum kanamam olduğunda vermişti
ben de haftada bir oluyorum o iğneden
hem de erken doğumu engelliyormuşşş

hımmmmm ne iğneymiş ama di mi
her derde devaa
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Ben de proluton depot vuruluyorum canım... Ama senin senin başlangıçta da da düşükmüş.. Benim 4,5 tu sonra 3,5 ğa düştü.. Eşime söylemedim ama bu süre de iş yapmıştım ben .. Süpürge falan hiç açmamıştım o zamana kadar süpürge açtım balkon banyo falan temizledim... İyiyim diye yaptım bunları ama doktora gidince baktı ki 3,5. doktor kesin yatış dedi.. Tabi öyle olunca ben de korktum kalkmadım öyle hiç... Kontrolü iki haftaya indirdi iki hafta sonra 4 olmuş işte...

cnm bırsey daha sorcam..benımle aynı durumda oldugundan rahatsız edıyorum kusura bakma. ben sureklı yatıyorum 15gunde bır kontrol ıcın dısarı cıkıyorum.. haftalık bu ıgne ıcın bıle eve hemsıre gelıyor..sen ıgne ıcın cıkıyormusun dısarı? allah nasıp eder 28.haftayı atlatırsam ozaman ıgne ıcın dısarı cıkmaya baslayacagım.

Güzel Mart anneleri ve onların melekleri hepinize günaydın umarım bol tekmeli güzel bir pazar geçirirsiniz :)

iyi pazarlar herkese arkadaşlar :)
yine uykusuz bir geceden sonra zar zor kendime geldim.göbiş büyüdükçe rahatça sağımdan soluma dönemez oldum.nerdeyse her saat başı uyanıyorum :KK31:

ah işelri bırakıp yan gelip yatmaaaaaaaaaak nerdeeeeeeee hem çalışan bir anneyim hemde evde 3yaşında bir canavarım var hemde gurbetteyim yani ailemden uzaktayım yani eşim ve ben çocuk bakımı hamileliklerde baş başayız yani alış verişe giderken bile çocuğu bırakıp gidebileceğim kimsem yok hafta sonu evin alış verişini bile ben yapıyorum bu halimle çünkü bu sıradada eşim oğlumu oyalıyor bu haftalar gene iyi 36. haftada bile çalışmak zorunda kalacağım :KK43: nasıl olacak bilmem böyle duurmlarda aileden uzakta olmak çok zor:KK43:

aynısı bende de var maalesef 3,5 yaşında bi kızım, aileden uzak olmak ve çalışıyor olmak ayrıca hamile olmak :KK43:

ben ne zaman size merhaba desem sonrasında giremiyorum :KK43: :KK17: bu sefer kesin kararlıyım takip etcem burayı En Büyük KK

cnm bırsey daha sorcam..benımle aynı durumda oldugundan rahatsız edıyorum kusura bakma. ben sureklı yatıyorum 15gunde bır kontrol ıcın dısarı cıkıyorum.. haftalık bu ıgne ıcın bıle eve hemsıre gelıyor..sen ıgne ıcın cıkıyormusun dısarı? allah nasıp eder 28.haftayı atlatırsam ozaman ıgne ıcın dısarı cıkmaya baslayacagım.

Ne rahatsızlığı kuzum problem değil tabi kiiiii..... Biz böyle dertleşelim diye toplanıyoruz burada :KK54::KK54:

Ben haftalık için çıkıyorum dışarı yani. Yemekler için de kalkıyorum. Namaz kılıyorum. Arada biraz oturarak kıldım... Hatta geçen dayanamayıp kuaföre gittim:44::44:

Senin kadar çok dikkat etmiyorum sanırım :44::44:

iyiyim canımmmm
geç yatıp geç kalktımmmm
alış veriş sonrası kardeşime geçtik
gelince de net çok yavaştı
aldıklarımı bulamadım net sürekli dondu
ilk fırsatta koyarımmmmm
beyaz bir komodin aldım
4 çekmeceli ama çekmeceler derinnnnnnnn

benim koltuklarım füme
onun üzerine kırmızı kırlent aldım
kırlentlerin içine kuş tüyü içler aldımmm
laptop altlığı aldımm
ıvır zıvır aldım yani
bebeklerden ziyade eve bir şeyle aldımmm
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

canım ben de puruloton depot kullanıyorum
ama ben rahim ağzı açıklığı için değill
doktorum kanamam olduğunda vermişti
ben de haftada bir oluyorum o iğneden
hem de erken doğumu engelliyormuşşş

hımmmmm ne iğneymiş ama di mi
her derde devaa
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Hayırlı uğurlu olsun aldıkların güle güle kullan :KK76:

Ahhhh ben de gidebilsem neler neler alacağım da işteeee ......
:KK31::KK31:
Bir de ben yeni taşındım... Hem de kendi evime ama hiç bi şi almadım yaptırmadım... Herşey sonra ya kaldı... Oğluşum geleydi bi sağlıcakla :KK55::KK55:

Ne rahatsızlığı kuzum problem değil tabi kiiiii..... Biz böyle dertleşelim diye toplanıyoruz burada :KK54::KK54:

Ben haftalık için çıkıyorum dışarı yani. Yemekler için de kalkıyorum. Namaz kılıyorum. Arada biraz oturarak kıldım... Hatta geçen dayanamayıp kuaföre gittim:44::44:

Senin kadar çok dikkat etmiyorum sanırım :44::44:

ooooo masallah cnm benım :) ben sadece kontrol,wc,banyo ıcın ayaktayım.. ımrendım sımdı sana ne guzel ya.. ben dıkkat edıyorum ama esım benden daha dıkkatlı.. banyoda elımı azıcık uzun yıkasam dıkılme cabuk gel uzan dıyor.. hadı hayırlısı bakalım.. vakıt hıc gecmıyor haftalar ılerlemıyor sankı.. ayakta olsam gezsem alısverıs yapsam ne guzel gecerdı.. neyse bunada sukur.. kavun karpuzda yata yata buyuyor :KK9::KK9: oğlusumu kucagıma alınca onunla gezıcem bol bol :)

ooooo masallah cnm benım :) ben sadece kontrol,wc,banyo ıcın ayaktayım.. ımrendım sımdı sana ne guzel ya.. ben dıkkat edıyorum ama esım benden daha dıkkatlı.. banyoda elımı azıcık uzun yıkasam dıkılme cabuk gel uzan dıyor.. hadı hayırlısı bakalım.. vakıt hıc gecmıyor haftalar ılerlemıyor sankı.. ayakta olsam gezsem alısverıs yapsam ne guzel gecerdı.. neyse bunada sukur.. kavun karpuzda yata yata buyuyor :KK9::KK9: oğlusumu kucagıma alınca onunla gezıcem bol bol :)

evet oğlunla bol bol gezersin inşallah. onu kucağına aldığında da unutursun bu günleri :)

Herkese merhaba güzel anneler...
Başlangıcı kotu ama sonu guzel bır hafta oldu bu hafta benım için fazlada gıremedım buraya grıp oldum cuma ıse gıtmedım esımde sehırdısına cıkmıstı ıs ıcın oda grıp olmus ama bnden daha fena:KK25: ateslı hastaneye gıtmısler serum falan cuma geldı antıbıyotık kullanıo bugun ıkımızde bıraz daha ıyıyız bnm bogazlara ındı oksuruge cevırdı maalesef...:KK43:

onun dısında cok gusel seylerde oldu tabı dun odamız geldı resımlerıı paylasıcam asagıda bakalım bebenıcekmısınız:124:

$9177_10151177240694562_1977375805_n.jpg $47297_10151177505079562_505911406_n.jpg $156918_10151177246054562_993479008_n.jpg $305961_10151177236679562_293423183_n.jpg $429443_10151177239569562_595030483_n.jpg $481726_10151177502379562_924945278_n.jpg $483422_10151177235304562_1062892323_n.jpg $532478_10151177233959562_1665615166_n.jpg $559001_10151177237899562_1041316059_n.jpg

X