Bugun doktora gittim.
Kan tahlili yapti. Bir haftada kanim 11.9 dan 11.2 ye dusmus. :26: Ayiptir soylemesi bu bir haftada her gun et yedim.Neden boyle oldu? Doktor hala besinlerle takviye et diyor. Tiksinmeme sevmememe ragmen yedim ama olmadi.
Mart in ilk haftasi olacakmis dogumum. Ama ben oyle dusunuyorum ki bebegim daha erken gelecek. Buraya da yazmistim derim.
Insallah zamanında gelirrkan için pekmez öneririm.geçen kontrolde 10.8 di benim kan değerim,kan hapını içememe rağmen 11.2 çıktı bugün doktor da yükselmiş iyi dedi tabii üç haftada Üç kg almışım pekmezden kaynaklanmıştır kanın daha önemli ,bir buçuk kg yi geçme bir ayda dedi dikkat edecem bundan sonra bakalım mide ağrısından çok yemiyodum zatenn
Bu arada bugün oğlumuzun yüzünü çok net gördük,çok tatlıı burnu bana benziyo dudağı eşimee,yüzü yusyuvarlakk bayıldım maşallah nazar edecem diye korkuyorum valla
canım ben yeni bı site buldum anne bebek ürünleri ve kozmetik var fiyatlarida çok iyi daha şimdiden bı çok seyimi oradan aldım biberon fln aventi... Mesela lierac i eczaneden ilk 80 liraya almıştımDaha sonra orada rast geldim ve 45 tl'ye aldım kampanya vardı Sanırım bebek arabamizida oradan alicam alınca yazarım Buradan isim yazmıyorum ama istersen msj atarım. Bu arada ertesi günde elimde oldu ürünler
Pekmezi de arada yiyordum. Daha sIk yerim artik.
Bebeklerimiz cok tatli masallah
Canım ben yeni bı site buldum anne bebek ürünleri ve kozmetik var fiyatlarida çok iyi daha şimdiden bı çok seyimi oradan aldım biberon fln aventi... mesela lierac i eczaneden ilk 80 liraya almıştımdaha sonra orada rast geldim ve 45 tl'ye aldım kampanya vardı sanırım bebek arabamizida oradan alicam alınca yazarım buradan isim yazmıyorum ama istersen msj atarım. Bu arada ertesi günde elimde oldu ürünler
kızlar bırsey sorcam.. yazılarınızın altında herkesın dogum haftası ve onunla ılgılı bılgıler yazıyor..bunlar sızın gercek haftalarınızmı yoksa reklam seklınde mı verılıyor.. daha yenı farkettım.. ama benım yazılarımın altında yok..:26::26::26::26::26::26::26:
Bugun doktora gittim.
Kan tahlili yapti. Bir haftada kanim 11.9 dan 11.2 ye dusmus. :26: Ayiptir soylemesi bu bir haftada her gun et yedim.Neden boyle oldu? Doktor hala besinlerle takviye et diyor. Tiksinmeme sevmememe ragmen yedim ama olmadi.
Mart in ilk haftasi olacakmis dogumum. Ama ben oyle dusunuyorum ki bebegim daha erken gelecek. Buraya da yazmistim derim.
Gercek canım onlar ... Bizimkilerin altını dikkatlice okursan ince bir yazı ile doğum takvimi ekle falan diye bi şi yazıyor sen de ekleyebilirsin
Merhaba arkadaslar,
Bugün hamileliğimin en kötü günüydü ama umarım bundan beteri olmaz ve ben bütün gun ağladığımla kalırım.
Serviks 2.8 cme inmiş. 3 hafta 4 cm'mis. Erken dogum riski var dedi. Bu hafta dinlen haftaya yine bakalım dedi.
Bunun disinda oldukça fazla ödem olmuş. Tansiyon sorunum zaten vardı. Elbet bir aşamada preeklampsi oluşacağını biliyordum. Ama kendimi o kadar iyi hissediyordum ki 7. Ayi çıkarırım diye düşünüyordum. Daha çok erkenpreeklampsinin tek tedavisi dogum. İdrarda protein bakılacak, sonra durum netleşecek.
Epey bir bozdum moralimi. Pzt tahlil sonuclarım çıkacak, 1 hafta sonra da kontrolum olacak. Preeklampsinin hafif seyretmesi için dua eder misiniz?
Merhaba arkadaslar,
Bugün hamileliğimin en kötü günüydü ama umarım bundan beteri olmaz ve ben bütün gun ağladığımla kalırım.
Serviks 2.8 cme inmiş. 3 hafta 4 cm'mis. Erken dogum riski var dedi. Bu hafta dinlen haftaya yine bakalım dedi.
Bunun disinda oldukça fazla ödem olmuş. Tansiyon sorunum zaten vardı. Elbet bir aşamada preeklampsi oluşacağını biliyordum. Ama kendimi o kadar iyi hissediyordum ki 7. Ayi çıkarırım diye düşünüyordum. Daha çok erkenpreeklampsinin tek tedavisi dogum. İdrarda protein bakılacak, sonra durum netleşecek.
Epey bir bozdum moralimi. Pzt tahlil sonuclarım çıkacak, 1 hafta sonra da kontrolum olacak. Preeklampsinin hafif seyretmesi için dua eder misiniz?
Hayırlı uğurlu olsun takviminnnntesekkurler tatlım..mutlu oldummmm hemen eklıyorum
Merhaba arkadaslar,