2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben internetten aldım 45-50 TL.civar küçükcük krem ben gitti gidiyorsan ücretsiz kargo ile aldım 35 TL.
hımm şu internetten alışveriş olayı hiç beceremiyorum :KK17: yok mu başka yolu :26: eczanelerde filan :nazar: teşekkür ederim canım :13:

Canım onlar sağlıkla gelsinlerde. Anne olmak zormuş. Hele bizim gibi hem gönüllü, hem çok istekli anneler onlara kavuşana kadar çektiğimiz yanında kavuştuktan sonrada devam. Allah sağlıkla kavuştursunda biz herşeye razıyız sabır arkadaşım:KK34:
aynen tatlım tickerime dikkat ettiysen tam 70 ay hasretle bekledim bebeğimi :KK31::KK31::KK31: varsın cinsiyeti öğrenemeyim sağlıklıca sıkıntısızca kucaklarımıza konsunlar inşallah aminnnn :KK49::emir_bebek::nazar:

canım candaşım hoş geldin özledim ne zamandır denk gelemedik :KK19::KK19::KK19: ne demek canım benim bu yol zorlu yol hep destek tam destek tatlımm :KK49::nazar::KK19::KK19::KK19: hamdolsun tatlım iyiyim bebeğimde iyi inşallah yarın kontrolümüz var sevinçli heyecanlı ve meraklıyım :KK16: sen nasılsın oğluşun nasıl :KK49::KK19::KK16:
eve çoktandır denk gelemedik ya, çok şükür iyiym canım ya . evet hep destek tam destek bu süreç böyle geçiyor ancak.bende kızın diye seviyorum :) buı kadar göstermediğine göre :) ohhh yarın doya doya bak kızına inş tam açarda kızın netleşir :) haberlerini bekliyoruz bencede sezeryan olursun gibi geliyo ...

Canım onlar sağlıkla gelsinlerde. Anne olmak zormuş. Hele bizim gibi hem gönüllü, hem çok istekli anneler onlara kavuşana kadar çektiğimiz yanında kavuştuktan sonrada devam. Allah sağlıkla kavuştursunda biz herşeye razıyız sabır arkadaşım:KK34:

valla ya zormuş :) canım seninde sezeryan olcak dimi ?

canım benim hikayem birazdaha farklı

benim yumurtalar aralık ayı gibi toplandı ama ben ohss oldum

berbettı anlatamam

26 yumurta toplandı, 20 tanesi döllendi

3. gün 8 hücreli 8 tanesi donduruldu

4 er 4er donduruldu tabi

şubat ayında ilk 4 tanesi çözüldü ama 3 tanesi çözülmedi bile

1 tanesi çözüldü ama bence o da sağlıklı değildi

ben istiyorum diye transfer edildi
ama olmadı, kendime de o kadar dikkat ettim ki anlatamam, yatmalar felannn

sonra haziran ayında diğer 4 taneyi çözdüler

bunlardan 3 tanesi çok güzel çözüldü

iki tane transfer edildi

ama bendeki rahatlığı görmeniz lazım

transferin 2. ve 3. günü okula sınava gittiim

4. gün kpss sınavına girdim,

5. gün pikniğe gittim

6. gün avm ye gittim, belim kopana kadar gezdim

ve 7. gün kahverengi lekelenmem oldu

doktorumu aradım, hemen test yaptır dedi

yaptırdım ve akşam aradım ama nasıl korkuyorum anlatamam
7. gün değerim 70 ti

12. gün ise 498 di

anladım ikiz olduğunu

tarih ise 11 temmuzduilk öğrendiğimde

ayyyyyyyyyyyyy eski günlerime şöyle bir gittim geldimmmmmmmm
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Kızlar benim SAT 24.06 Toplama 06.07 Transfer 11.07.(Blastokist 5.gün embriyosu)

Tüp bebek olunca bütün hesaplamalar karışıyor. Mesela sata göre 24 Blastokist transfere göre 25 haftalığım. Bu arada ben mutlu haberi 23.07' de aldım :KK16:

Sizinkiler nasıl?

ayrıntıllı olarak anlattım canımmm

Ben de yarin doktora gidecegim ve ben de dogumu konusacagim. Tarihini soracagim sezeryan olacak benimkisi. Gecen hafta bebegimi gordum(baska doktora da gidiyorum) Bebegimin burnu bana yuzu babasina benziyor. Maasllah saclari kaslari cikmis. :emir_bebek: :21:

Ben nefes almakta zorluk cekiyorum, bacak agrilariyla uyaniyorum. Ara ara bulantim geliyor.

Kar ayakkabisi almayi dusunuyorum, kayip dusmekten cok korkuyorum.

Bebegimin her seyini aldim odasi hazir. Hastane cantami bile hazirladim. :KK23:

maşallahlahhhhhh hamarat anneeeee
ama ben de hız verdim hazırlıklarımaaaaaaaaaaa

eve çoktandır denk gelemedik ya, çok şükür iyiym canım ya . evet hep destek tam destek bu süreç böyle geçiyor ancak.bende kızın diye seviyorum :) buı kadar göstermediğine göre :) ohhh yarın doya doya bak kızına inş tam açarda kızın netleşir :) haberlerini bekliyoruz bencede sezeryan olursun gibi geliyo ...

Evet canım malum tüp olunca direk sezeryana yöneliyoruz. Ama ben epidulli istiyordum.Kan sulandırıcı iğne kullananlara sadece genel anestezi oluoyomuş. Yapacak birşey yok. Gelsinde yavrularımızda nerden çıkmak istiyorlarsa ordan çıksın dimi :KK9:

Papatya, allah nasip etsin yeter ki dimi ? çok kullanıyorum bu cümleyi ama gerçekten böyleymiş hayat.seninkinde de tutma gel son şansta tut, mevla nelere kadir.diğerlerinde dikkat et bunda sallama gez toz, olacaksa engel yok işte.O kanamayı o kadar bekledim ki olmadı hiç dedim yok tutmadı zaten dr da çok beklentili değil, son 2 gün vardı adetime.kk dan evlat edinen anneleri okudum şöyle bi yargım vardı araştırırsam başıma gelir, herşeye rağmen evlatlık almanın şartlarını araştırdım annelerle ilişkileri okudum evet başkasının çocuğunuda sevebilir ben dedim.hep şunu düşündüm bu onun mükafatı belki böyle dşünmeseydim hiç olmayacaktı filan.off efkarlandım valaa ya ne günler geçirmişiz hepimiz ayrı ayrı.zor gerçekten.allah en büyük sınavımızı bunla bitirsin inş ne tüp bebek annelerine nede normal gebelik elde eden annelere rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın... şükürler olsun halimize.

canım benim hikayem birazdaha farklı

benim yumurtalar aralık ayı gibi toplandı ama ben ohss oldum

berbettı anlatamam

26 yumurta toplandı, 20 tanesi döllendi

3. gün 8 hücreli 8 tanesi donduruldu

4 er 4er donduruldu tabi

şubat ayında ilk 4 tanesi çözüldü ama 3 tanesi çözülmedi bile

1 tanesi çözüldü ama bence o da sağlıklı değildi

ben istiyorum diye transfer edildi
ama olmadı, kendime de o kadar dikkat ettim ki anlatamam, yatmalar felannn

sonra haziran ayında diğer 4 taneyi çözdüler

bunlardan 3 tanesi çok güzel çözüldü

iki tane transfer edildi

ama bendeki rahatlığı görmeniz lazım

transferin 2. ve 3. günü okula sınava gittiim

4. gün kpss sınavına girdim,

5. gün pikniğe gittim

6. gün avm ye gittim, belim kopana kadar gezdim

ve 7. gün kahverengi lekelenmem oldu

doktorumu aradım, hemen test yaptır dedi

yaptırdım ve akşam aradım ama nasıl korkuyorum anlatamam
7. gün değerim 70 ti

12. gün ise 498 di

anladım ikiz olduğunu

tarih ise 11 temmuzduilk öğrendiğimde

ayyyyyyyyyyyyy eski günlerime şöyle bir gittim geldimmmmmmmm
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Ay ne güzel sonunda mutlu son değil mi tatlım:KK16:

Bende Ocak ayında tekrar tedaviye karar vermiştim. Uzun prokol yapacaktık busefer. Onun için önceden iğne ve ilaçlara başladık. Sonra bir türlü hastalanamadım. Çünkü kendi kendine hamile kaldım. Sonra malesef 3,5 aylık düşük yaptım. Sonra tekrar beklemek istemedim. Yine tedavi aynen ben hamile kaldım ama OHSS oldum. Off fena ağrılı bir dönemdi:KK43:( Ama rabbime çok şükür evladım benimle:KK16:

Benim 14.gün testimde 1711.1 çıkmıştı. Bende ikiz olduğunu anlamıştım:))

Son düzenleme:
Evet canım malum tüp olunca direk sezeryana yöneliyoruz. Ama ben epidulli istiyordum.Kan sulandırıcı iğne kullananlara sadece genel anestezi oluoyomuş. Yapacak birşey yok. Gelsinde yavrularımızda nerden çıkmak istiyorlarsa ordan çıksın dimi :KK9:

yani :) bende ona daireden bi ark dan duydm onların dr ı geneli öneriyomuş bizimkide epiduralle yapıyo ama benim komik bi durumum var ben iğneden gıdıklanıyorum o da tehlikeli hareket edersem risk büyük.sanırım dr a ben teklif etcem geneli, yoksa epidural bebeği ilk göre açısından süper de riske atmaya gerek yok.senin dr mu dedi sana geneli ? valla billa nasıl çıkarlarsa çıksınlar sağlıkla gelsinlerde

Rabbim daim etsin canım :KK49::nazar::KK19: evet yaaa göbişimde kız var kız :KK12: evet sezeryan olucakmışım gibi hazırlıklıyım :KK31: sıkıntısızca atlatalım inşallah :emir_bebek::nazar:

ayrıntıllı olarak anlattım canımmm

maşallahlahhhhhh hamarat anneeeee
ama ben de hız verdim hazırlıklarımaaaaaaaaaaa
canım benimm hepsi geride kaldı geçmişler olsun şükürler olsun Yüce Rabbim 2 evlat nasip etti inşallah sağlıklıca keyiflice büyütmek nasip olsun :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::KK19:

canım sende pıhtılaşma mı vardı çok geçmiş olsun şifa olsun iğnecikler :KK49: hımm demek genel anestezi olacaksın olsun tatlım sıkıntsıızca atlatalım inşallah :KK49::emir_bebek::nazar:

Papatya, allah nasip etsin yeter ki dimi ? çok kullanıyorum bu cümleyi ama gerçekten böyleymiş hayat.seninkinde de tutma gel son şansta tut, mevla nelere kadir.diğerlerinde dikkat et bunda sallama gez toz, olacaksa engel yok işte.O kanamayı o kadar bekledim ki olmadı hiç dedim yok tutmadı zaten dr da çok beklentili değil, son 2 gün vardı adetime.kk dan evlat edinen anneleri okudum şöyle bi yargım vardı araştırırsam başıma gelir, herşeye rağmen evlatlık almanın şartlarını araştırdım annelerle ilişkileri okudum evet başkasının çocuğunuda sevebilir ben dedim.hep şunu düşündüm bu onun mükafatı belki böyle dşünmeseydim hiç olmayacaktı filan.off efkarlandım valaa ya ne günler geçirmişiz hepimiz ayrı ayrı.zor gerçekten.allah en büyük sınavımızı bunla bitirsin inş ne tüp bebek annelerine nede normal gebelik elde eden annelere rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın... şükürler olsun halimize.
canım benimm emeklerimizin dualarımızın sabrımızın karşılığını tüm bebek sahibi olmak isteyenlerede nasip etsin tez zamanda inşallah Yüce Rabbime hep duam bu yönde :KK31::KK49::emir_bebek::nazar: aminn diyorum evlatlarımzın acısını tattırmasın gzüellikler sağlıklar beklesin hepimizi

Ay ne güzel sonunda mutlu son değil mi tatlım:KK16:

Bende Ocak ayında tekrar tedaviye karar vermiştim. Uzun prokol yapacaktık busefer. Onun için önceden iğne ve ilaçlara başladık. Sonra bir türlü hastalanamadım. Çünkü kendi kendine hamile kaldım. Sonra malesef 3,5 aylık düşük yaptım. Sonra tekrar beklemek istemedim. Yine tedavi aynen ben hamile kaldım ama OHSS oldum. Off fena ağrılı bir dönemdi:KK43:( Ama rabbime çok şükür evladım benimle:KK16:

Benim 14.gün testimde 1711.1 çıkmıştı. Bende ikiz olduğunu anlamıştım:))
canım benim sende çok yıpranmışsın hepsi için çok geçmiş olsun ama şükürler olsun mutlu son :KK49::emir_bebek::nazar: sıkıntısızca kucaklarımıza almakta nasip olsun inşallah :emir_bebek::nazar:

yani :) bende ona daireden bi ark dan duydm onların dr ı geneli öneriyomuş bizimkide epiduralle yapıyo ama benim komik bi durumum var ben iğneden gıdıklanıyorum o da tehlikeli hareket edersem risk büyük.sanırım dr a ben teklif etcem geneli, yoksa epidural bebeği ilk göre açısından süper de riske atmaya gerek yok.senin dr mu dedi sana geneli ? valla billa nasıl çıkarlarsa çıksınlar sağlıkla gelsinlerde
yaa bende aynıyım candaşımmm :KK5: iğneden huylanıp hareket eden biriyim :KK14::2: ALLAH korusun ya bununda riski olabilir :KK5: ama bebeğimi görmeyi çok isterimmmm dediğimiz gibi riski en az olanı tercih etmeliyiz :KK31::emir_bebek::nazar::KK19:

Cemrem tatlım seni de seviyos ki biz :KK34::13::KK54::KK54:

:KK54::KK54::KK54::KK34::KK54::KK54:

Hastane cantasina sunlari aldim:
Hastane cikisi kiyafetler
yedek bir zibin
yelek
sapkasi
eldiven corap
mendilleri
kundak
yeni dogan bezi
kullan at alt degistirme bezi
taragi
tirnak makasi
burun aspiratoru
biberon
yeni dogan bebek mamasi (hemen sutum gelmezse)
benim lohusa pijama takimim
hirka
hasta bezi
kalin corap

Maşallah maşallah ne çok şey alınmış

yaa dr kıza hazırlanın dedi ama napıyım bebek göstermiyor ki her kontrolde :KK49: bende şartlandım hep kızım diye seviyorum :KK12: canım az önce belirttim ben fmf hastasıyım veeee gebeliğimin en başlarından ve halaaaa ataklarla uğraşıyorum ilacı kullanmama rağmen malesef eklemlerime yansıdı hep şişdi ağrıdı bu yüzden hep evde yatarak geçirdim gebeliğimi sadece dr kontrolleri sağlık ocağı için çıkıyorum evden yarın bakalım bebiş cee yaparsa cinsiyetini netleştiririz :KK49::emir_bebek::nazar: bence içine doğmuştur çünkü hep ilk bebeğim kız olsun istemişimdir :KK31::emir_bebek::nazar: ne bileyim sağlıklı olsun en çok dileğim bu ahh ahhh sabır benim göbek adım :KK31::KK31::KK31::KK16:

Anaaaaammmmmm ne zorları varmış ... Ben de yatıyorum heeeep ama sizin ki gibi değil.
Ben de kasık ağrısı ile gittim doktora evlendikten sonra çift rahim dediler bebek gelişmez .... Sonra da iki kere ameliyat oldum... Nasip ya bebeğimiz yine planladığımız zamana denk geldi

Canım ne güzel. Sen baya yol almışsın. Bu hafta misafir olayını halledeyim Haftaya güzel eksizsiz bir liste yapacağım. Sizlere danışırım. Yok göğüs ucuymuş, yok bebeğin poposunaymış hiç bilmem:KK9:

Ben deee sizdenim .... YalnıZ değilmişim ...

Rabbim daim etsin canım :KK49::nazar::KK19: evet yaaa göbişimde kız var kız :KK12: evet sezeryan olucakmışım gibi hazırlıklıyım :KK31: sıkıntısızca atlatalım inşallah :emir_bebek::nazar:
canım benimm emeklerimizin dualarımızın sabrımızın karşılığını tüm bebek sahibi olmak isteyenlerede nasip etsin tez zamanda inşallah Yüce Rabbime hep duam bu yönde :KK31::KK49::emir_bebek::nazar: aminn diyorum evlatlarımzın acısını tattırmasın gzüellikler sağlıklar beklesin hepimizi
aminnn canım inş ... evet kız var göbişte :))
canım benim sende çok yıpranmışsın hepsi için çok geçmiş olsun ama şükürler olsun mutlu son :KK49::emir_bebek::nazar: sıkıntısızca kucaklarımıza almakta nasip olsun inşallah :emir_bebek::nazar:

yaa bende aynıyım candaşımmm :KK5: iğneden huylanıp hareket eden biriyim :KK14::2: ALLAH korusun ya bununda riski olabilir :KK5: ama bebeğimi görmeyi çok isterimmmm dediğimiz gibi riski en az olanı tercih etmeliyiz :KK31::emir_bebek::nazar::KK19:

yaa :)) yalnız değilim demek :)) ilk göremesekte sağlıkla bakalım büyütelim onlarıda riski en az olanı tercih edip bebeğimizi azcık daha geç görürüz napalım :)
:

Anaaaaammmmmm ne zorları varmış ... Ben de yatıyorum heeeep ama sizin ki gibi değil.
Ben de kasık ağrısı ile gittim doktora evlendikten sonra çift rahim dediler bebek gelişmez .... Sonra da iki kere ameliyat oldum... Nasip ya bebeğimiz yine planladığımız zamana denk geldi

sende farklı bi hüzün yaşamışsın, o korku zor ya.sende zor günler geçirmişsindir ama şükürki korkuttukları gibi olmamış maşallah oğluna

Şule doktorunmu söyledi kan sulandırcı iğne olanların sadece genel olacabileceğini bende kullanıyorum bana epidural yapalım dior dr?

Şule doktorunmu söyledi kan sulandırcı iğne olanların sadece genel olacabileceğini bende kullanıyorum bana epidural yapalım dior dr?

Ayfercim ben geçen ay eğitime gittim. Benim doktorum ve anestezi doktoru veriyordu eğitimi. Malesef onlar söyledi. Facede de konuştuk kızlarla. Onlarda dumuş. Nettende araştırdım epidural olmaz diyor. Bilmiyoruz artık sanırım genel anestezi olucam. Sen o kadar çocuk iste. Yolunu gözle. Sonra herkes senden önce görsün dimi :KK9: Neyse sağlıklı olsunlarda onada varım

Ayy bugün yine ne çok kaynattık :KK34: Biraz geçmişe dalıp hüzünlensekte şuanı yaşamak herşeye değer.:KK16:

Hepimizin ayrı ayrı hikayeleri var arkadaşlar. Ama hepimizin hikayesinin sonu mutlu son olacak inşallah.:KK34:

Hepinizi :KK54::KK54: koccaman öpüyorum kızımla. İyi hafta sonları. Bizim bu akşam misafimiz var. Hafta sonuda gezmelerdeyiz.

Sizi seviyoruz. Bebişlere dikkat edin. Çok tatlı yemeyin. Bol bol su için.

Mcuuuuuuuuuuk:KK16::KK16:

selam arkideşlerim,

ben sabhtan beri arkadaşımdaydım yeni geldim eve, geçmişi okudum şimdi selamımı vereyim dedim. :KK42::KK42:

öncelikler DERYAMDEMİR gözünaydın sen de paşa annesi olacaksın demek. az sıkıntılar çekmedin sen de ama kavustun ülkene sonunda..
ŞİFACIM umarım sen de en kısa zamnda öğrenirsin cinsiyetini..

EBAH depresif pollyannam benim, benim de montum yok en son eski pofidik bi montumu buldum baktım oluyo ama çok komik oluyorum yere at yuvarla şeklinde. :KK52::KK52::KK52: amaann idare edicem işte.

SONSY gözüanydın. :KK9:eşin Aydınlımı neresinden, merkez mi ben de Aydınlıyım da. iyidir hemşerim iyidir ben sana dediydim:KK34::KK9::KK9:

2013, CANDAS,PAPATYA sizin hikayeleri okudukça kendim aklıma geldim. ben yıllarca tüp bebek sektöründe çalıştım ve bekardım o zamnalr ama cok problemlerim vardı. hep sorardım birlikte çalıştığımız profesorlere ve potansiyel tüp bebek hastası olacağım yönünde hem fikirdi hepsi. eşime bile evlenmeden kaç defa soyledim bak iyi düşün diye.. çok ağladım ya olmazsa bebeğim diye. ama allaha şükür o bize sormadan çıktı geldi, son 1 yılda sorunlarım düzelmiş kendilğinden.:KK49::KK49: Allah kimseye aratmasın gercekten. bu konu yüzünden yuvası yıkılan cok hastamız vardı....

TWEETY canım onu ben de duydum, kan sulandırcı iğne kullananlara epidural yapılmıyo diye. sen iyice arastır bakalım bi.

Son düzenleme:
Ayfercim ben geçen ay eğitime gittim. Benim doktorum ve anestezi doktoru veriyordu eğitimi. Malesef onlar söyledi. Facede de konuştuk kızlarla. Onlarda dumuş. Nettende araştırdım epidural olmaz diyor. Bilmiyoruz artık sanırım genel anestezi olucam. Sen o kadar çocuk iste. Yolunu gözle. Sonra herkes senden önce görsün dimi :KK9: Neyse sağlıklı olsunlarda onada varım

hayuırlısı olsun epidurali düşününce genel anestezi bana daha cazip gelior aslında

selam annisler nasilsiniz,biz iyiyiz cok sukur,:KK16::KK16:disardacok guzel kar yagiyor,cok mutluyum kizlar.iki ay hastanade kaldim ve hep bu gunu hayal ettim.kizimla pencereden bakiyoruz,:KK16::KK16:diger bebisimde iyi masallah.cok sakin bir bebek,kizim boyle digildi,,,qaliba cok uslu olacak bebisim:KK1::KK1::KK1:

selam annisler nasilsiniz,biz iyiyiz cok sukur,:KK16::KK16:disardacok guzel kar yagiyor,cok mutluyum kizlar.iki ay hastanade kaldim ve hep bu gunu hayal ettim.kizimla pencereden bakiyoruz,:KK16::KK16:diger bebisimde iyi masallah.cok sakin bir bebek,kizim boyle digildi,,,qaliba cok uslu olacak bebisim:KK1::KK1::KK1:

ohhhh ne güzel. atlatınız sıkıntıları artık huzurlu evinin tadını çıkar. bi de küçük bebişini kucağına aldın mı değme keyfine. Allah başka sıkıntı yaşatmasın canım

kızlar ya,

dün ben eve gitiğimde iç çamaşırımda su gibi akıntı gelmişti, benim normal kıyafetime bi parmak geçmişti,

bugün de otururken bi anda sızıntı gibi bi ıslaklık geldi gittim baktım yine biraz gelmiş.

normal bi durumdur değil mi? panik olmak istemedim.. karnımda ara ara sancılanmalar oluyo.

yalancı sancıdır sanırım daha önce böyle olmamamıştı :18:

X