2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Özledik seni arkadaşım. Diyeti düzenli yapan arkadaşlarda düzelme oldu. Bebişler için herşeye katlanacağız canım. İyi olacak herşey. Öncelikle biz inanalım. Sevgile kal tatlım:KK34: Ben şimdi sana tatlım dedim o diette varmı :KK33: İyy iğrenç bir espiri oldu:KK14::KK9:

Bende sizleri özledim şulecimmm inşallah dua ediyorum ki diyetle düzene girsin hahahah diyetimizde şeker ve türevleri yok şekerim :)))

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar.tam iyileştiğimi sanarken yine kötü boğaz ağrısı ve + olarak öksürük mahvediyor beni.

sirkeli su ile bol bol gargara yap şükrancım geçmiş olsun

DERYAMDEMİR gözünüzaydın cnm sağlıkla kucağına al inş paşanı

kızlar bende 37 numara bir bot almıştım ama şimdi oda sıkmaya başladı :KK43:(( sanırım birazda şişliklerden oluyor umarım onlar daha azalırda rahat kullanablirim Allahtan evdeyim çok sıkıntı olmaz

herkese merhaba arkadaşlar.umarım herkes çok çok iyidir.geri saymaya başladık.85 gün kaldı bebişime kavuşmaya bi aksilik olmazsa.çok mutluyum.yarında kontrolumuz var.bakalım göbiş yemekten mi büyümüş yoksa bebişim mi büyümüş :) yarında yaklaşık 20 kişiye yakın bir misafirlerim geliyo.çünkü her geçen gün göbişimin büyüdüğünü hissediyorum ve ne kadar erken misafirleri ağırlarsam o kadar iyidir :) 28.haftam bitti 3.75 kg aldım.umarım hepte böyle gider.su içmeyi unutmayın canlar.öpüldünüzz

İyiyiz teyzesi. Bu akşam misafirlerimiz gelicek.Dün biraz yorulduk. Onun için kızım dinlenmeye çekildi sanırım. :KK76:

Benimde sabahları bacaklarımda ağrı ve kramp gibi birşey oluyor. Ama ben bu hafta 10.katda olan evime 3 kez asansörsüz ulaşmak durumunda kaldım. Ondanda olabilir. Magnezyum günde bir içiyorum azmı geliyor diye 2 hafta sonra doktoruma danışayım diyorum
dinlen canım ya, kötü olmuş 10. kata çıkmak zorunda kalman.sor bakalım belki artırır bana hiç vermedi magnezyum.

vallahi bende mont almak istiyorum ama 42 beden mi alacacağım.. şurda 3 ayımız kaldı..eskilerle idare ediyrm önü kapanmasada..birkaç tane babet almıştım şimdi kış geldi geçenlerde betada indirim vardı çizmealdım ama ayaklarım hala 36 numara kızlar büyüme olmamış =)ama kızlar üzerime hiçbirşey olmuyor..yarınn yeğenimin doğum günü var elbiselerimin hiçbiri olmuyor 2 ay kadar önce şık bir etek almıştım onu giyerim diye planladım dün akşam denedim 40 beden bırakın fermuarı etek olmadı =) eşime söyledim ne dese beğenirsiniz sende bir tütü sipariş ver yeğeninki gibi beli lastikli ya olur =) kızlar eşofmanda giyecek halim yok offf =( 5kg aldım ama hepsi göbeğimde ...
canım eski kıyafetlerinimi giyiyodun bende tek göbekten büyüdüm desem yeri ama kıyafetlerim 11. haftadan beri zorladı beni.

bence de bennnn:KK1: :KK1: :KK1:

iyiyiz candaşcımmmm
muhtemel doğum tarihlerimiz aynı seninleeeee
sen pozitif haberini ne zaman aldın canım?

:)) evet aynı ya.. ben 14 temmuzda öğrendim sen nez amndı ? hayatımın en güzel günüydü sanırım unutmam mümkün değil ...

Kızlar benim SAT 24.06 Toplama 06.07 Transfer 11.07.(Blastokist 5.gün embriyosu)

Tüp bebek olunca bütün hesaplamalar karışıyor. Mesela sata göre 24 Blastokist transfere göre 25 haftalığım. Bu arada ben mutlu haberi 23.07' de aldım :KK16:

Sizinkiler nasıl?

benimde 5. gün embriyosu.sen benden 9 gün sonra almışsın o güzel haberini :)) ben hiç umutlu değildim ya, 10 embriyonun 3 ü ik günü gitmmişti, son gün son 2 si kalmıştı istenen kalitede, onunda biri denenmiş olsun diye edilmişti asıl sağlamı 1 taneyd ben bile farketmiştim çünkü diğeri cansızdı biri diri.dr transfer aşamasında genetik probleminiz olabilir varsa tıpta çareler tükenir demişti, transfer sonrası odada ağladım olmayacak diye şükür olsun rabbime nasip etti.ne kadar zor ya allahım bize gösterdi başkasına göstermesin :KK43:

Merhaba anneler....
Herkese hayırlı ve bereketli cumalar diliyorum. Allah ım inşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı ve kolay bir doğum geçir meyi nasip etsin . Maşallah bayağı bir kalabalıkmış buralar....

Bizim de babane ve dedemiz geldi tam 100 kilo yükle beraber memleketi taşımışlar buraya :KK52::KK53:

PAPATYA ve. 2013 kıskandım canım sizi seviyorum falanlar... :KK31:aaaaaaaa.... Biz de sizi seviyoruz oğluşumla beraber:KK54::KK54::KK54::KK54::KK55::KK55:

Günaydın kızlarrr:KK3:

dün eşim akşam mesaj atmış daha mesajı açmadan dedim ki içimden kesin kötü bişey yazıyor. açınca utandım. Seni çok özledim :KK43: yazıyordu. sonra aradım. konuştuk bişey yok gibi. sesi üzgün,yorgun,bitkindi. üzüldüm... kapatırken seni seviyorum dedi ben de seni seviyorum dedim tekrar duymak için Efendim ? dedi tekrar söyledim, güldü mutlu oldu Üzüldüm ama hemen de yumuşamak istemiyorum şımarıyor sonra yine tepeme çıkıyor. :KK19: :KK1:

Dün düşündüm de kızlar bu gidişle bana yol göründü, sanırım gideceğim Aydına. Neyse artık çok takmadan ordakileri davranışlarını laflarını gider 4 gün durur, alışverişimi yapar dönerim. İsterse herkes eşime benzetsin bebeği ağzımı açıp orda bişey demeyeceğim. bi kulağımdan girecek diğerinden çıkacak. hem benim bunları düşünecek durumum mu var bebeğimi düşünmeliyim kim ne derse kim ne yaparsa yapsın amaaan bee:KK51:

Ayyyyyhhhhhhhh:KK31::KK31::KK31: ne güzellllll:KK9::KK9::KK9: İki çift güzel söz işte.... Allah yolunuzu açık etsin. Doktor da gitme derse artık ona da yapacak bi şi yok :KK54:

Günaydan fıstıklar:KK34:

Bebişlere bir gün daha yaklaştık.

Ben dün akşam biraz iş yapayım dedim. Bu akşam İstanbuldan arkadaşlarımız gelicek. Onlarla hafta sonu tatili yapıcaz. Ama evde yemek iş derken kızımı yordum sanırım. Yemek pişirirken öyle tekmeler yedimki:KK53: Kızımda sanırım annesi gibi hamarat olacak. Doğacak, büyüyecek bana yardım edecek:KK16:

Hepinize güzel bir hafta sonu deyim şimdiden. Hayırlı Cumalar....

7:

Bizim yerimize de gezziiinnnn :KK31:

Sonunda anket sorusunu cevaplayabildik. Dun ucaktan iner inmez doktora gidip hem baktik bir sorun var mi diye hem de cinsiyetimizi ogrendik. Oglumuz saglikliymis Allah'a cok sukur....:nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar: hadi bakalım gözün Aydın tatlım.... Ya oralarda ne için söylemiyorlar cinsiyetini acaba? Bir de ne iç yapıyorsun tatlım sen teeeeeeeee oralarda :44:

LOLO canım Allah kolaylık versin ... Amanın ne zor işler. Biz ne yapacağız sonraki gebeliklerde şimdi ekmek elden su gölden geçirip gidiyoruz....

PAPATYA de seni seviyoruz hem herkesi seviyoruz . Çok takılamasak da foruma çok laflayamasak da buradaki herkesi seviyoruzzzz:KK54::KK55::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar.tam iyileştiğimi sanarken yine kötü boğaz ağrısı ve + olarak öksürük mahvediyor beni.

Canım geçmiş olsun. Benim de vardı azaldı öksürük... Ballı ıhlamur her gün yatarken gün içinde pekmez... Arada şirkeli garlara ama çok iğrenç. :KK19::KK19:

ben şimdiye kadar hiç doktorumu arrayıp birşey danışmadım kızlar =) ben hep internetten öğreniyorum he hee =)) tamam doğru değilde çekinirim sormaya =)

Ayyyyy benim öbür doktorum illallah etmişti vakitli vakitsiz arıyordum ... Leke geldi ne olacak kan değer şu çıktı normal mi elim yandı ne yapmalıyım vs vs ... Artık benim telimi açmayınca eşimden aradım o zaman açtı ... Öyle olunca eşim de kızdı . Sonra doktor değiştirdik :KK9::KK9::KK9::KK9:

CANDAS canım yaaaaa ne güzel olmuş doktorun o dediğinin üstüne... Çok sevindimmmmm .... Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :KK55:

CANDAS canım yaaaaa ne güzel olmuş doktorun o dediğinin üstüne... Çok sevindimmmmm .... Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :KK55:

Canım çok saol şükür olsun o güzelliği yakalayabildik biz, darısı tüm isteyenlere.zordu ama oldu :) k.validenler gelmiş hoşgelmişler bence sevilen bi k.valide gibi geldi bana gelini sevinmiş maşallah ne güzel :) torunlarınada bissürü şeyler getirmişler belli , afiyetle yiyin.güzel günler geçirin inş.nasılsınız canım ? oğlun olcaktı sanki yanlış mı hatırladım :26:

kızlar herkese merhabalar.uzun zamandır sohbetlere katılmıyordum.ta ki editörden mesaj gelene kadar :KK70: bende ihmal ettiğimi düşündüm ve yazayım dedi:KK70: bende 25+1 haftalık hamileyim kızım olacak Allah nasip ederse..

Canım çok saol şükür olsun o güzelliği yakalayabildik biz, darısı tüm isteyenlere.zordu ama oldu :) k.validenler gelmiş hoşgelmişler bence sevilen bi k.valide gibi geldi bana gelini sevinmiş maşallah ne güzel :) torunlarınada bissürü şeyler getirmişler belli , afiyetle yiyin.güzel günler geçirin inş.nasılsınız canım ? oğlun olcaktı sanki yanlış mı hatırladım :26:

He yaaa seviyoruz bizzzz :KK34: Allah bozmasın. Torununa değil de annesine getirmiş... Yesin diye :KK9: onunkileri doğum zamanı imiş...

Evet teyzesi öğlumuz olacak bizim deeeeeeee :KK55::KK55::KK55::KK55: senin de oğlanı değil mi ...:44:

He yaaa seviyoruz bizzzz :KK34: Allah bozmasın. Torununa değil de annesine getirmiş... Yesin diye :KK9: onunkileri doğum zamanı imiş...

Evet teyzesi öğlumuz olacak bizim deeeeeeee :KK55::KK55::KK55::KK55: senin de oğlanı değil mi ...:44:

maşallah allah bozmasın inş :) ye canım oğluna can olsun kan olsun inş :) bizimde oğlumuz olcak :)

rhyıldız selam canım hoşgeldin, nasılsın ?

slm kızlar nasılsınız az kaldı alışveriş yaptınız mı neleri nerelerden aldınız ?

maşallah allah bozmasın inş :) ye canım oğluna can olsun kan olsun inş :) bizimde oğlumuz olcak :)

rhyıldız selam canım hoşgeldin, nasılsın ?

tşk ediyorum canım iyiyim.şükürler olsun.kilo almakla ve mide bulantılarıyla geçiyor hamilelik.geçmedi hala.ama son 3 ay :KK70: sen nasılsın canım ?

selam cici anneler bende yarın bebeğimi göreceğim :KK52: çok heyecanlıyım yarım tam 28 haftalık oluyoruz :KK49: artık dr. la doğum şeklini filan konuşmayı düşünüyorum hastanenin kadın doğum servisini gezip görmeyi düşünüyorum odalar filan :KK3: hem hastane çantası hakkında hastaneden de fikir almak istiyorum ona göre yavaş yavaş hazırlamayı :KK9: sizlerden ne haberler var bebişlerini görenler olmuştur :KK49::nazar: hep güzel sağlıklı haberlerimiz olsun :KK16::KK16::KK16::KK16:

benimde 5. gün embriyosu.sen benden 9 gün sonra almışsın o güzel haberini :)) ben hiç umutlu değildim ya, 10 embriyonun 3 ü ik günü gitmmişti, son gün son 2 si kalmıştı istenen kalitede, onunda biri denenmiş olsun diye edilmişti asıl sağlamı 1 taneyd ben bile farketmiştim çünkü diğeri cansızdı biri diri.dr transfer aşamasında genetik probleminiz olabilir varsa tıpta çareler tükenir demişti, transfer sonrası odada ağladım olmayacak diye şükür olsun rabbime nasip etti.ne kadar zor ya allahım bize gösterdi başkasına göstermesin :KK43:

Ahh canım benimde o günler geldi aklıma. :18: Aynı odada 2 hastaydık. Onun 1 tane yumurtası vardı. Doktor şansımızı deneyeceğiz falan dedi. Benimde 14 tane yumurta toplandığını anestezi etkisi gittikten sonra öğrenmiştim. Maalesef yanımdaki bayanda duydu. Hem sevindim hem üzüldüm. Keşke onunda enaz 3/4 tane olsaydı dedim. Onun yerinde olmak istemezdim. Bende o nedenle ağlamıştım.

Sonra 14 tanenin 12'si döllendi. Labaratuardan gelen her telefonda hoplayıp zıplıyordum. Neden 3.gün transfer yapılmıyor diye üzülmüştüm ama 5.gün 12 taneden sadece 2 sinin hayata devam ettiğini tam transfer öncesinde öğrendim. Benimde o an hayal kırıklığı olmuştu. Bu kadar çok emriyo varken. 3/5 tane de dondururuz bu olmazsa yine devam ederiz diyorduk. Ama Allahıma şükür 2'side tuttu. İkisininde kalp atışlarını keselerini görmüştüm. O an hayattaki en mutlu insan bendim. Ama malesef yavrucuklardan biri çok dayanamadı. Ama kızımın varlığı sayesinde ona çok üzülemedim.

Bugünümüze binlerce şükür.

tşk ediyorum canım iyiyim.şükürler olsun.kilo almakla ve mide bulantılarıyla geçiyor hamilelik.geçmedi hala.ama son 3 ay :KK70: sen nasılsın canım ?
hoş geldin canım bende mide konusunda halaaa hassasım tatlım geçmiş olsun :KK5: ki bende sadece bulantı yok ki kusma da devam ediyor sanki son günlerde seyreldi ama malesef tamamen geçmedi :KK5::KK37:

Merhaba anneler....
Herkese hayırlı ve bereketli cumalar diliyorum. Allah ım inşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı ve kolay bir doğum geçir meyi nasip etsin . Maşallah bayağı bir kalabalıkmış buralar....

Bizim de babane ve dedemiz geldi tam 100 kilo yükle beraber memleketi taşımışlar buraya :KK52::KK53:

PAPATYA ve. 2013 kıskandım canım sizi seviyorum falanlar... :KK31:aaaaaaaa.... Biz de sizi seviyoruz oğluşumla beraber:KK54::KK54::KK54::KK54::KK55::KK55:

Cemrem tatlım seni de seviyos ki biz :KK34::13::KK54::KK54:

selam cici anneler bende yarın bebeğimi göreceğim :KK52: çok heyecanlıyım yarım tam 28 haftalık oluyoruz :KK49: artık dr. la doğum şeklini filan konuşmayı düşünüyorum hastanenin kadın doğum servisini gezip görmeyi düşünüyorum odalar filan :KK3: hem hastane çantası hakkında hastaneden de fikir almak istiyorum ona göre yavaş yavaş hazırlamayı :KK9: sizlerden ne haberler var bebişlerini görenler olmuştur :KK49::nazar: hep güzel sağlıklı haberlerimiz olsun :KK16::KK16::KK16::KK16:

Ayy ne güzel canım. Hasret giderin. Ohh :KK16::KK16:

Ben geçen ayki kontrolümde doğum odalarını gezmiştim. Gözüme birinide kestirdim:KK34: Ay kendimi orda hayal edip duruyorum şimdi. Hastane çantası konusunda netde birşleyler buldum ama doğru hastaneye sormak mantıklı canım. Hadi sen bi git öğren şifacım. Bizde senden öğrenelim:KK34:

İyi haberlerle gel canım:KK16:

hoş geldin canım bende mide konusunda halaaa hassasım tatlım geçmiş olsun :KK5: ki bende sadece bulantı yok ki kusma da devam ediyor sanki son günlerde seyreldi ama malesef tamamen geçmedi :KK5::KK37:

hoşbulduk canım.bende aynıyım işte kusma da var.özellikle de sabahları.kız çocuklarında olur diyorlardı doğruymuş.ebe sık sık ye dedi o zaman bulanmaz dedi ama aynı yine.

Ben de yarin doktora gidecegim ve ben de dogumu konusacagim. Tarihini soracagim sezeryan olacak benimkisi. Gecen hafta bebegimi gordum(baska doktora da gidiyorum) Bebegimin burnu bana yuzu babasina benziyor. Maasllah saclari kaslari cikmis. :emir_bebek: :21:

Ben nefes almakta zorluk cekiyorum, bacak agrilariyla uyaniyorum. Ara ara bulantim geliyor.

Kar ayakkabisi almayi dusunuyorum, kayip dusmekten cok korkuyorum.

Bebegimin her seyini aldim odasi hazir. Hastane cantami bile hazirladim. :KK23:

Ayy ne güzel canım. Hasret giderin. Ohh :KK16::KK16:

Ben geçen ayki kontrolümde doğum odalarını gezmiştim. Gözüme birinide kestirdim:KK34: Ay kendimi orda hayal edip duruyorum şimdi. Hastane çantası konusunda netde birşleyler buldum ama doğru hastaneye sormak mantıklı canım. Hadi sen bi git öğren şifacım. Bizde senden öğrenelim:KK34:

İyi haberlerle gel canım:KK16:
evet canım artık sıklaşsa kontrollerimiz çok özlüyor ve merak ediyorum bebeğimi :KK49: tabi hepimiz :KK16: sen erkenciymişsin tatlım ne güzel geçen ay ki kontrolde gezmişsin odaları bakalım ben ne manzaralar göreceğim :KK9: evet canım her hastanenin belli başlı sistemi var doğum yapacağımız hastanenin fikrini almak lazım :KK3: sağol canım bu arada benimde bebeğim tüp bebek :KK49::nazar::KK31: ve 2. tedavimde nasip oldu müjdem inşallah evlat hasreti çeken kimse kalmasın :emir_bebek::nazar::KK19:

X