- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
ahh canım aynen bende de sabahları kaldı eskiden hem sabah hem akşamdı benim bebeğim büyük ihtimal kız bebek ama bünye işimidir nedir ki anlamadı ben geçmek bilmiyor sanırım doğuma kadar devamhoşbulduk canım.bende aynıyım işte kusma da var.özellikle de sabahları.kız çocuklarında olur diyorlardı doğruymuş.ebe sık sık ye dedi o zaman bulanmaz dedi ama aynı yine.
aaaa ne güzel tesadüf yarın sende bebeğini göreceksin ne zaman kesinleşti tatlım sezeryan olacağın :26: ve 2 dr . kontrol aralıkları nasıl ilerliyor :26: aynen bende de var nefes almakta güçlük çekiyorum bel ve sırt ağrımı tekrar hatırlatmayım canım bacak ağrıları kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş duyduğuma göre dr a bildir büyük ihtimal ilaç önerecektir ağrılardan kurtulursun inşallah çabucakBen de yarin doktora gidecegim ve ben de dogumu konusacagim. Tarihini soracagim sezeryan olacak benimkisi. Gecen hafta bebegimi gordum(baska doktora da gidiyorum) Bebegimin burnu bana yuzu babasina benziyor. Maasllah saclari kaslari cikmis.
Ben nefes almakta zorluk cekiyorum, bacak agrilariyla uyaniyorum. Ara ara bulantim geliyor.
Kar ayakkabisi almayi dusunuyorum, kayip dusmekten cok korkuyorum.
Bebegimin her seyini aldim odasi hazir. Hastane cantami bile hazirladim.