2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar 3 hafta sonra kontrolum var şuana kadar hiç alttan kontrol yaptırmadım sizce bundan sonra lattan kontroller mi başlıyr..hem doktor neye göre sezeryan ya da normal doğum diyor bana hiç böyle birşey söylemedi tabi söylerse sezeryan isteyeceğim.

kızlar ya,

dün ben eve gitiğimde iç çamaşırımda su gibi akıntı gelmişti, benim normal kıyafetime bi parmak geçmişti,

bugün de otururken bi anda sızıntı gibi bi ıslaklık geldi gittim baktım yine biraz gelmiş.

normal bi durumdur değil mi? panik olmak istemedim.. karnımda ara ara sancılanmalar oluyo.

yalancı sancıdır sanırım daha önce böyle olmamamıştı :18:

sUdecim seni korkutmak istemem tatlım, başıma gelmedi uzman da değilim. yalnız duyduğum kadarıyla su gelmesş olayının önemsenmesi gerektiği. Yani en azından gelen sıvı amnio sıvısımı bi kontrol edilmesi lazım. bi şey olmaz diyip geçmemek en iyisi canım.bi doktorunu ara lütfen

ohhhh ne güzel. atlatınız sıkıntıları artık huzurlu evinin tadını çıkar. bi de küçük bebişini kucağına aldın mı değme keyfine. Allah başka sıkıntı yaşatmasın canım

amin canim hic birimize insallah.bizi yormadan saglikla gelsinler yavrularimiz:KK16::KK16:

sUdecim seni korkutmak istemem tatlım, başıma gelmedi uzman da değilim. yalnız duyduğum kadarıyla su gelmesş olayının önemsenmesi gerektiği. Yani en azından gelen sıvı amnio sıvısımı bi kontrol edilmesi lazım. bi şey olmaz diyip geçmemek en iyisi canım.bi doktorunu ara lütfen

tamam canım eğer bu gece devam ederse yarın sabah doktora giderim olmadı. teşekkür ederim. az az da olsa geliyor çünkü. akıntı gibi de değil ki. :26:

sudee arkadasim.ben uzman tv de bakmisdim.kontrole gitn bence.:26::26:

benim kendi doktorum doğum izninde başka bi doktora devam ediyordum aradım oda bugün ayrılmış

aaaa ben napcam şimdi bi taraftan da doktorsuz kaldım :18:

kızlar ya,

dün ben eve gitiğimde iç çamaşırımda su gibi akıntı gelmişti, benim normal kıyafetime bi parmak geçmişti,

bugün de otururken bi anda sızıntı gibi bi ıslaklık geldi gittim baktım yine biraz gelmiş.

normal bi durumdur değil mi? panik olmak istemedim.. karnımda ara ara sancılanmalar oluyo.

doktorunla görüş sudecim ama doktorlar çok fazla önemsemiyor bu durumu hem akıntı hem sancı varsa idrar yolları enfeksiyonundan şüpheleniyorlar....o bile ciddi bir durum...o yüzden en kısa zamanda git doktorunla görüş....yalnız bu aralar benimde çok sıklaştı akıntım geçen gün sitenin birinde hormonlar yüzünden bu haftalarda sıklıkla akıntı olabileceğini yazıyordu....suyun gelmesi o kadar az olmuyor kanama ile beraber gelirse akıntı doktor doğum nişanı sayıyor....

kızlar 3 hafta sonra kontrolum var şuana kadar hiç alttan kontrol yaptırmadım sizce bundan sonra lattan kontroller mi başlıyr..hem doktor neye göre sezeryan ya da normal doğum diyor bana hiç böyle birşey söylemedi tabi söylerse sezeryan isteyeceğim.

birkaç arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla 36. haftada başlıyor çatı muayeneleri doğum şeklinede bunun dışında bebişin geliş şekli hastanın yada drun isteği doğrultusunda karar verilior

selam annisler nasilsiniz,biz iyiyiz cok sukur,:KK16::KK16:disardacok guzel kar yagiyor,cok mutluyum kizlar.iki ay hastanade kaldim ve hep bu gunu hayal ettim.kizimla pencereden bakiyoruz,:KK16::KK16:diger bebisimde iyi masallah.cok sakin bir bebek,kizim boyle digildi,,,qaliba cok uslu olacak bebisim:KK1::KK1::KK1:

ohhhhhhh sen de rahatladın sonunda canımmmm
tadını çıkar canım anın
misler gibiiiiiiiiiiiii

kızlar ya,

evet canım arkadaşlara katılıyorummmmmm
mutlaka bir uzmana görün
kafanı ve içini rahatlattttt
çok geçmiş olsunnnnnnn

kızlar ya,

Sude canım ayrılmışsın buradan ama doktor a git mutlaka

Ayyy canım yaaa alışırsın bir iki muayene sonraaaa

kızlar ya,

canım geçenlerde ben bu sebepten hastanede yattım idrar yolu enfeksiyonu +mantarmis sebebi ama korkmuştum açıkçası. Umarım bebeğinle ilgisi yoktur ama ihmal etme derim.. Çok çok geçmiş olsun..

ben doktora ne zaman karar vericez normal mi sezeryan mı diye sorduğumda, 36.haftada alttan muayene edicem, o zaman bakıcaz demişti. ondan önce alttan bir muayene yok sanırım ama sıkılmana gerek, doktor sonuçta, bebeklerimiz için herşey.

Ay ne güzel her bir şey tamam. allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım. Ben 2 hafta sonra istanbula gittiğimde almayı düşünüyorum. Sen kendine iki takım mı pijama aldın? bebeğe kaç tane hastane çıkış takımı aldın?

Yanima tek takim alacagim. Bebege bir tane hastane cikisi aldim ama baska kiyafetler de aldim pijama takimi ve tulumlari, ic zibinlari var.

anladım tatlım sanırım benimde doğumum sezeryan olacak :KK28: tabi yarın netleşecek ama :26: normal doğumu hem istiyorum hem korkuyorum (şiddetli regl sancısı) yaşayan biriyim ve bundan tek kurtuluş normal doğum :KK28: ama ama ama fmf (ailevi akdeniz ateşi ) hastasıyım ve bebeğime tüp bebek tedavisi ile kavuştuğumdan dolayı sanki dr. sezeryan önerecektir diye düşünmekteyim :44: inşallah hepimiz sıkıntısızca bebeklerimizi kucaklarımıza alacağız :KK49::emir_bebek::nazar: canım benim komşumda da vardı kalsiyum eksikliği magnezyum ilacı o da seyrek içerdi bence nadiren de olsa iç çünkü ağrıyı yaşamadım ama seni anlayabiliyorum ve dr önerdi sonuçta içmeye korkma tatlım hem ben hastalığımın ilacını sürekli kullanıyorum :KK34::KK16:

Tesekkur edrim tavsiyen icin. İste insan korkuyor. Bana bir sey olsun da bebegime olmasin diyor. Bence de sana sezeryan yapacaklar. İnsaallah regl sancilarin da dogumdan sonra gecer. Benim kardesimde cok agri oluyor ondan biliyorum.

ayrıntıllı olarak anlattım canımmm

maşallahlahhhhhh hamarat anneeeee
ama ben de hız verdim hazırlıklarımaaaaaaaaaaa

Allah korusun da bebgim erken gelirse diye endiseleniyorum o yuzden tamamladim herseyini.

:KK54::KK54::KK54::KK34::KK54::KK54:

Maşallah maşallah ne çok şey alınmış

Anaaaaammmmmm ne zorları varmış ... Ben de yatıyorum heeeep ama sizin ki gibi değil.
Ben de kasık ağrısı ile gittim doktora evlendikten sonra çift rahim dediler bebek gelişmez .... Sonra da iki kere ameliyat oldum... Nasip ya bebeğimiz yine planladığımız zamana denk geldi

Ben deee sizdenim .... YalnıZ değilmişim ...

Ruyamda bebegimin dogdugunu ve hicbir esyasi olmadigini goruyordum. Ben de esyalarini tamamlayim dedim.

X