- 6 Kasım 2012
- 592
- 102
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya,
dün ben eve gitiğimde iç çamaşırımda su gibi akıntı gelmişti, benim normal kıyafetime bi parmak geçmişti,
bugün de otururken bi anda sızıntı gibi bi ıslaklık geldi gittim baktım yine biraz gelmiş.
normal bi durumdur değil mi? panik olmak istemedim.. karnımda ara ara sancılanmalar oluyo.
yalancı sancıdır sanırım daha önce böyle olmamamıştı :18:
ohhhh ne güzel. atlatınız sıkıntıları artık huzurlu evinin tadını çıkar. bi de küçük bebişini kucağına aldın mı değme keyfine. Allah başka sıkıntı yaşatmasın canım
sUdecim seni korkutmak istemem tatlım, başıma gelmedi uzman da değilim. yalnız duyduğum kadarıyla su gelmesş olayının önemsenmesi gerektiği. Yani en azından gelen sıvı amnio sıvısımı bi kontrol edilmesi lazım. bi şey olmaz diyip geçmemek en iyisi canım.bi doktorunu ara lütfen
ben şimdi çıkıyorum dualarınızı eksik etmeyin. hepinize iyi hafta sonları
kızlar ya,
dün ben eve gitiğimde iç çamaşırımda su gibi akıntı gelmişti, benim normal kıyafetime bi parmak geçmişti,
bugün de otururken bi anda sızıntı gibi bi ıslaklık geldi gittim baktım yine biraz gelmiş.
normal bi durumdur değil mi? panik olmak istemedim.. karnımda ara ara sancılanmalar oluyo.
kızlar 3 hafta sonra kontrolum var şuana kadar hiç alttan kontrol yaptırmadım sizce bundan sonra lattan kontroller mi başlıyr..hem doktor neye göre sezeryan ya da normal doğum diyor bana hiç böyle birşey söylemedi tabi söylerse sezeryan isteyeceğim.
selam annisler nasilsiniz,biz iyiyiz cok sukur,disardacok guzel kar yagiyor,cok mutluyum kizlar.iki ay hastanade kaldim ve hep bu gunu hayal ettim.kizimla pencereden bakiyoruz,diger bebisimde iyi masallah.cok sakin bir bebek,kizim boyle digildi,,,qaliba cok uslu olacak bebisim
kızlar ya,
ohhhhhhh sen de rahatladın sonunda canımmmm
tadını çıkar canım anın
misler gibiiiiiiiiiiiii
kızlar ya,
kızlar 3 hafta sonra kontrolum var şuana kadar hiç alttan kontrol yaptırmadım sizce bundan sonra lattan kontroller mi başlıyr..hem doktor neye göre sezeryan ya da normal doğum diyor bana hiç böyle birşey söylemedi tabi söylerse sezeryan isteyeceğim.
kızlar ya,
Ay ne güzel her bir şey tamam. allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım. Ben 2 hafta sonra istanbula gittiğimde almayı düşünüyorum. Sen kendine iki takım mı pijama aldın? bebeğe kaç tane hastane çıkış takımı aldın?
anladım tatlım sanırım benimde doğumum sezeryan olacak tabi yarın netleşecek ama :26: normal doğumu hem istiyorum hem korkuyorum (şiddetli regl sancısı) yaşayan biriyim ve bundan tek kurtuluş normal doğum ama ama ama fmf (ailevi akdeniz ateşi ) hastasıyım ve bebeğime tüp bebek tedavisi ile kavuştuğumdan dolayı sanki dr. sezeryan önerecektir diye düşünmekteyim :44: inşallah hepimiz sıkıntısızca bebeklerimizi kucaklarımıza alacağız canım benim komşumda da vardı kalsiyum eksikliği magnezyum ilacı o da seyrek içerdi bence nadiren de olsa iç çünkü ağrıyı yaşamadım ama seni anlayabiliyorum ve dr önerdi sonuçta içmeye korkma tatlım hem ben hastalığımın ilacını sürekli kullanıyorum
ayrıntıllı olarak anlattım canımmm
maşallahlahhhhhh hamarat anneeeee
ama ben de hız verdim hazırlıklarımaaaaaaaaaaa
Maşallah maşallah ne çok şey alınmış
Anaaaaammmmmm ne zorları varmış ... Ben de yatıyorum heeeep ama sizin ki gibi değil.
Ben de kasık ağrısı ile gittim doktora evlendikten sonra çift rahim dediler bebek gelişmez .... Sonra da iki kere ameliyat oldum... Nasip ya bebeğimiz yine planladığımız zamana denk geldi
Ben deee sizdenim .... YalnıZ değilmişim ...
selam mart anneleri oğluşumla beni de aranıza alın. beklenen doğum tarihim 20 mart