2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar benm gibi başka bel ve sırt ağrısı çeken var mı çok erken değil mı ya

canim merhaba.ben hamileligin ilk haftalarinda hic bel agrisi yasamadim.aslinda simdide cok yok.ama geceleri cok zorlaniyorum.nasil yatacagimi sasirdim.sbaha kadar donuyorum.:KK14::KK14:

ben doktora ne zaman karar vericez normal mi sezeryan mı diye sorduğumda, 36.haftada alttan muayene edicem, o zaman bakıcaz demişti. ondan önce alttan bir muayene yok sanırım ama sıkılmana gerek, doktor sonuçta, bebeklerimiz için herşey.
arkadaşım yeni doğum yaptı, doğumdan 1 hafta filan önce alttan muayene etmiş. dogum kanalına girmesini beklemiş herhalde bebeğin, muayeneyi sonra yapmış.

slm kizlar bende 11 Mart 2013 de dogum yapacagim
ilk bebegim 24 yasindayim
Amerikada yasiyorum
daha once 2013 subat annelerine yaziyordum bu konuyu gormemistim
3 tane bu donem basligi altinda baslik var ama hangisinden devam edecegimi sasirdim :KK1:

Son düzenleme:
canim merhaba.ben hamileligin ilk haftalarinda hic bel agrisi yasamadim.aslinda simdide cok yok.ama geceleri cok zorlaniyorum.nasil yatacagimi sasirdim.sbaha kadar donuyorum.:KK14::KK14:

geceleri benim de ağrılarım oluyo.sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama kalçam ağrıyo,kolum ağrıyo,bu sefer de soldan sağa dönmek için yataktan doğruluyorum,sağa doğru yatıyorum,kendimi döndüremiyorum.

günaydın kızlar ...ben yine gece uyuyamadım nasıl tekme atıyor bizim ki yaaa .... öyle böyle değil acıyo artık... eşim çok nazlısın diyor ama alakası yok sanki çıkacak gibi alttan...sizdede oluyr mu...tamam kasları gelişti bu haftalarda ama ne yazpym korkyrm.

günaydın kızlar ...ben yine gece uyuyamadım nasıl tekme atıyor bizim ki yaaa .... öyle böyle değil acıyo artık... eşim çok nazlısın diyor ama alakası yok sanki çıkacak gibi alttan...sizdede oluyr mu...tamam kasları gelişti bu haftalarda ama ne yazpym korkyrm.
günaydın canım. benimkide özellikle şu sıralar aşağıda genelde ve dediğin gibi alt tarafa cok vuruyor.ne alıp veremediği var anlamadım yani :KK1: dısarıya vurmuyor da içten aşagıya vuruyor

Tünaydın anneler
Herkese güzeeeeelll bir hafta sonu diliyorummm

:KK54::KK54::KK54::KK54:

selam mart anneleri oğluşumla beni de aranıza alın. beklenen doğum tarihim 20 mart

Gölgelediniz tatlım

Benim de sırtımda kürek kemiklerim de çok oluyor ağrı... Bazen bacak da tutuyor... Badem yağı ile ovuyor eşim bacağım ağrıdığında iyi geliyor.

Benim ki nin gece hareketleri azaldı neden acabaaaa..... Yeni evimizi sevmedi mi ki oğluşummmm......

Son düzenleme:
günaydın canım. benimkide özellikle şu sıralar aşağıda genelde ve dediğin gibi alt tarafa cok vuruyor.ne alıp veremediği var anlamadım yani :KK1: dısarıya vurmuyor da içten aşagıya vuruyor

canım ben de senin gibi tekmeleri göbeğimin etrafında hissediyordum
şimdi aşağıda hissediyorum ve korkuyorummmmm
bu vurmalar acaba rahim ağzının açılmasına neden olabilir mi?
belki fikir çok saçma ama insan bilmeyince korkuyor işteeeee
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

merhaba güzel mart anneleri,kısmetse bende mart annesi olucam.sizlere bi sorum olucak çok endişeliyim.bilgisi olan varsa bu konuda cvplarınızı bekliyorum.drum bana sarı akıntımdan dolayı fitil vermişti akşam kullandım,fakat sabahtan beri su gibi bişey geliyor...akıntımı oluyor,fitilden dolayımı geliyor bilmiyorum ama suyum geliyo diye çok korkuyorum.suyum olabilirmi,yoksa fitilden dolayı böyle bir akıntım mı oluyor...

merhaba güzel mart anneleri,kısmetse bende mart annesi olucam.sizlere bi sorum olucak çok endişeliyim.bilgisi olan varsa bu konuda cvplarınızı bekliyorum.drum bana sarı akıntımdan dolayı fitil vermişti akşam kullandım,fakat sabahtan beri su gibi bişey geliyor...akıntımı oluyor,fitilden dolayımı geliyor bilmiyorum ama suyum geliyo diye çok korkuyorum.suyum olabilirmi,yoksa fitilden dolayı böyle bir akıntım mı oluyor...

en dogru olan doktorunu araman cnm.. en dogru cvbı doktorun verecek anca rahatlarsın cunku..

en dogru olan doktorunu araman cnm.. en dogru cvbı doktorun verecek anca rahatlarsın cunku..

teşekkür ederim canım,biraz daha bekliyeyim olmazsa druma bi danışayıp...inş öyle birşey yoktur çok korkuyorum erken doğum olmasından daha çok küçük kuzum....

Canım doktoruna bir sor istersen. Eğer öyle akıntı gelecekti ise seni uyarması lazımdı böyle böyle olur diyeee

Dostlaaarrrrr burası yeri değil ama danışmam lazım. Vipdükkan dan bebeğime ciciler almıştım.... Gelmediiiii ve Facebook da baktım millet heeeepppp dertli. Sizden var mı oradan alışveriş yapan ???

teşekkür ederim canım,biraz daha bekliyeyim olmazsa druma bi danışayıp...inş öyle birşey yoktur çok korkuyorum erken doğum olmasından daha çok küçük kuzum....

cnm normalde sulu akıntı bende de oluyor hatta 1 aydır fılan var..doktorada gıttım bır sıkıntı yok bu zamanda artması olması normal dedı..ıdrar yolu enfeksıyonum vardı oda tetıklemıstı ama sımdı azaldı artık.. o yuzden cok ıcıne dert olursa mutlaka ara..

korkmakta haklısın ama erken dogum fılan dusunme..içini ferah tut ne gıbı onlemler alabılırız onu dusun..kötüyü cagırma..bırsey olmaz allahın ıznıyle..
bı sıtete okumustum sıvı akıntıya kan,sancı ve kasılma aslık edıyorsa sakıncalı yazıyordu.

Canım doktoruna bir sor istersen. Eğer öyle akıntı gelecekti ise seni uyarması lazımdı böyle böyle olur diyeee

haklısın canım internetten araştırdım ama detaylı bilgi bulamadım.en iyisi dra sormak akıntı gibide değil bildiğimiz su gibi akıyor çok az ama...

cnm normalde sulu akıntı bende de oluyor hatta 1 aydır fılan var..doktorada gıttım bır sıkıntı yok bu zamanda artması olması normal dedı..ıdrar yolu enfeksıyonum vardı oda tetıklemıstı ama sımdı azaldı artık.. o yuzden cok ıcıne dert olursa mutlaka ara..

korkmakta haklısın ama erken dogum fılan dusunme..içini ferah tut ne gıbı onlemler alabılırız onu dusun..kötüyü cagırma..bırsey olmaz allahın ıznıyle..
bı sıtete okumustum sıvı akıntıya kan,sancı ve kasılma aslık edıyorsa sakıncalı yazıyordu.

bunların hiçbiri yok bende,sadece çok az bi şekilde su geliyor saanki ama akıntı gibi koyu değil...inş kullandığım fitilin etkisidir...bol su içip dinleneyim bakalım hakkımızda hayırlısı artık...

SONSY gözüanydın. :KK9:eşin Aydınlımı neresinden, merkez mi ben de Aydınlıyım da. iyidir hemşerim iyidir ben sana dediydim:KK34::KK9::KK9:
sağol canım. eşim nazillili.

dün annesini aramış belki gelemeyebiliriz demiş annesi de üzülmüş ama durumumuzu anlatınca o da hak vermiş. ben de dur bakalım hava durumu belli olmaz dedim. Gideriz artık hava mutlaka bi 4 gün iyi olur. Annesini çok istediğini gelemeyeceğimizi duyunca üzüldüğünü bana söylüyor ki ben de gitmek için uğraşayım di mi... :KK61:

kızlar ya,

dün ben eve gitiğimde iç çamaşırımda su gibi akıntı gelmişti, benim normal kıyafetime bi parmak geçmişti,

bugün de otururken bi anda sızıntı gibi bi ıslaklık geldi gittim baktım yine biraz gelmiş.

normal bi durumdur değil mi? panik olmak istemedim.. karnımda ara ara sancılanmalar oluyo.

yalancı sancıdır sanırım daha önce böyle olmamamıştı :18:

benim her gün akıntım oluyor ama şeffaf renkte. çok ayakta kalırsam daha da fazla geliyor. ıslanmış oluyor. ben hiç doktora sormadım:44:

ben her akşam :KK37:

ayy canım yaa aynısı bana da oluyor. bazen alta iniyor ordan bi vuruyor sanki çıkacak:KK53: bir de öyle yaptığı zaman canım çok acıyor. dün akşam otururken çok acıttı böyle yaparak ben de korktum gittim yattım uyudum:KK1:

X