2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın sulu gözümmm:KK16:
ayakkabı mont meselesi bende de var mont almadım ama ayakkabı aldım 37 bitane, öyle çok uçuk bişeyde almadım, mont almayı düşünmüyorum idare edicem bi şekilde:KK31:
sonracıma o kasılma dediğin şey magnezyuma bağlı bişey biliyosun dimi, magnezyum kullanıyomusun bilmiyorum ama cnm:KK50:

Merak etme doğum sancısı başlasada hemen doğurmuyorus, saatleri bululuyor kolay değil o kadar hihihi:KK52:

Ebahhh sen içimizdeki en soğukkanlı hamişdinnn, hormonların ele geçiriyor seni dikkat et bak, kız onlara tamammı cnm..
Stres yapma herşey güsel olucak inşallahhhh:21:

günaydın anneler minnak bebekler

kış geldi ve ben hergün aynı çizmeleri giymekten sıkıldım...üzerime doğru dürüst kaban bulana kadar moralim alt üst oldu....şimdi hep siyah çizmelerim onlarda 36 numara ayaklarımı sıkmaya başladı :KK31: şimdi birkaç ay içinde bot çizme alınmazki off...
dün gece ayağıma kramp girdi nefesim kesildi ama ortalama 5-6 saniye falan sürmüştür...kramp geçince eyvah dedim böyle kas kasılmaları karnımda olacak ve sürekli olacak ne yapıcam ben dedim ve gece 04.00'dan 05.30'a kadar gözüme uyku girmedi....ya doğuma yetişemezsem,ya o kadar sancı çekip sezeryana girersem,ya dayanamazsam,bir sürü şeyden uykum kaçtı....
bu arada çilek nerede birkaç zamandır yok...yoksa o da bizi bırakıp face mi gitti??

günaydın bayanlar =)
kızlar öncelikle nasılsınız...eee iyisinizdir herhalde bugün cuma çünkü =)
kızlar sabah uyandığımda iç çamaşırımda minicik siyah leke fark ettim çok üzüldüm... sizce neden olabilir.. şimdiye kadar hiç böyle birşeyle karşılaşmadım .

günaydınnnnnnnn arkadaşlarımmmmmmmmmmm

sizi görmedim ama seviyorummmmm

sizinle muhabbet etmek bana iyi geliyorrrrrr

bu paylaşımlarımız doğumdan sonra da devam etsin inşallahhhhhhhhhh

aaayyyyyy acaba ilk kim doğum yapacak aramızda?
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kimin doğumu çok kolay olacak?
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr
tüm dua larımız kabul olsun inşallahhhhhhhhhhhh
hepimize sağlık ve huzur diliyorummmmmmmmmmm
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Aynen canım. Bende çok sevdim sizi. Hatta görüşmeyince özlüyorum. Mesala seni özledim:KK54:

İlk sen doğum yapıcan gibi arkadaşım. İnşallah 37/38 gibi alırsın bebişini kollarına. Ama onları aldıktan sonra bize vakit ayırabilirmisin bilmiyorum:KK9:

gÜNAYDIN KIZLAR.

Nasılsınz ?

lolo, inş annenle sorununuzu düzeltebilirsiniz.üzücü :KK43:

sonsy, eşinle barışmanıza sevindim.allaha emanet olsun git sen.benzetmelerede kulak tıka.

adanam, indirimleri paylaşalım bencede.

papatya, seninde indirimi demen süper oldu :) hediye çekini o zman kullanırım belki.bizim ihtiyaçlar bitti gibi ya

Günaydın Candaşım :KK16: Memleketinden sana Öpücükler:KK54::KK54:

Günaydın kızlarrr:KK3:

dün eşim akşam mesaj atmış daha mesajı açmadan dedim ki içimden kesin kötü bişey yazıyor. açınca utandım. Seni çok özledim :KK43: yazıyordu. sonra aradım. konuştuk bişey yok gibi. sesi üzgün,yorgun,bitkindi. üzüldüm... kapatırken seni seviyorum dedi ben de seni seviyorum dedim tekrar duymak için Efendim ? dedi tekrar söyledim, güldü mutlu oldu Üzüldüm ama hemen de yumuşamak istemiyorum şımarıyor sonra yine tepeme çıkıyor. :KK19: :KK1:

Dün düşündüm de kızlar bu gidişle bana yol göründü, sanırım gideceğim Aydına. Neyse artık çok takmadan ordakileri davranışlarını laflarını gider 4 gün durur, alışverişimi yapar dönerim. İsterse herkes eşime benzetsin bebeği ağzımı açıp orda bişey demeyeceğim. bi kulağımdan girecek diğerinden çıkacak. hem benim bunları düşünecek durumum mu var bebeğimi düşünmeliyim kim ne derse kim ne yaparsa yapsın amaaan bee:KK51:

ayyy gözlerim doldu hemen. aslında ağlarımda iş yerindeyim allahtan :KK1: işte böyle uzaklık olunca evin içinde bile 2 gün küs olsan bi seni özledim mesajı her şeyi unutturuyo.
boşver aman şımarır vs. diye düşünme. barışmışsınız tadını çıkar. onun oralarda kafası da yerinde değildir.

Sonunda anket sorusunu cevaplayabildik. Dun ucaktan iner inmez doktora gidip hem baktik bir sorun var mi diye hem de cinsiyetimizi ogrendik. Oglumuz saglikliymis Allah'a cok sukur....:nazar::nazar::nazar:

demek döndün türkiyeye hadi gözün aydın. allah sağlıkla oğlunu kucağına almayı nasip etsin. tekrar ne zaman döneceksin hindistana?

günaydın anneler minnak bebekler

kış geldi ve ben hergün aynı çizmeleri giymekten sıkıldım...üzerime doğru dürüst kaban bulana kadar moralim alt üst oldu....şimdi hep siyah çizmelerim onlarda 36 numara ayaklarımı sıkmaya başladı :KK31: şimdi birkaç ay içinde bot çizme alınmazki off...
dün gece ayağıma kramp girdi nefesim kesildi ama ortalama 5-6 saniye falan sürmüştür...kramp geçince eyvah dedim böyle kas kasılmaları karnımda olacak ve sürekli olacak ne yapıcam ben dedim ve gece 04.00'dan 05.30'a kadar gözüme uyku girmedi....ya doğuma yetişemezsem,ya o kadar sancı çekip sezeryana girersem,ya dayanamazsam,bir sürü şeyden uykum kaçtı....
bu arada çilek nerede birkaç zamandır yok...yoksa o da bizi bırakıp face mi gitti??

bu kramplar bizi mahfedecek. tam bu haftalarda başlıyormuş. bende de oluyor. çok ağrılı uyanıyorum. 2 gün boyunca topallatıyor beni.

kaynanamda doğum yeli diyo. artık ne demekse. gece rüyamda bende doğum yapmışım dikiş atıyorlar diyorum ki tane attınız 10 taneymiş.

niye o kadar kestiniz beni diye kızıyorum doktora :KK52: artık doğurana kadar görürüz bu rüyalardan.

günaydınnnnnnnn arkadaşlarımmmmmmmmmmm

sizi görmedim ama seviyorummmmm

sizinle muhabbet etmek bana iyi geliyorrrrrr

bu paylaşımlarımız doğumdan sonra da devam etsin inşallahhhhhhhhhh

aaayyyyyy acaba ilk kim doğum yapacak aramızda?
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kimin doğumu çok kolay olacak?
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr
tüm dua larımız kabul olsun inşallahhhhhhhhhhhh
hepimize sağlık ve huzur diliyorummmmmmmmmmm
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

tabiiikii ilk sen doğuracaksın papatyacımm :KK64: hem önce doğuracaksın, hemde bizden bi tane fazlaa oh valla :KK76:

Son düzenleme:
ben çok önemli bişey olduğunu zannetmiyorum güselim, ama istersen bi dr danış.. korkma ondan bişey olmass

günaydın bayanlar =)
kızlar sabah uyandığımda iç çamaşırımda minicik siyah leke fark ettim çok üzüldüm... sizce neden olabilir.. şimdiye kadar hiç böyle birşeyle karşılaşmadım .

ohhhhhhhhhh
çok hamaratsın maşallahhhhhhhh
her şey tamamlandı sanırım
sıra meriç beylerde
aldıklarını gönlünce kullanmayı nasip etsin rabbim
her şey özlemini duyduğun gibi olsunnnnnnn
içine sinsin arkadaşımmmmm
canım çok saol :) evet sıra meriç beyi giydirip kuşatmakta.inş sağlıcakla hepimize.
bakalım kim doğrucak, ama ben senden çok umutluyum inş seni şaşırtacak kuzuların canım :) vaktiyle gelecekler inş.
nasılsınız bakalım ?

yok canım nereye yatıyorum o arada eşim işten gelicek yemek hazırla ye derken oğlum dersaneden gelicek gene yemek hazırla ye topla yıka derken saat kaç olucak acaba
önemli değil allah bana sağlık verdiği sürece her şeyin hakkından gelirim allahın izniyle

annemlede aram yıllardır sorunlu yok düzelmicek hiç bişey böyle gidicek
olsun buda benim sınavım yapıcak bişey yok her anne aynı olmuyo malesef
bazılarına tuhaf gelebilir ama öyle işte adı anne olan var bide gerçek anneler var
Allah kolaylık versin.oğlun kaç yaşında canım ?

Günaydın Candaşım :KK16: Memleketinden sana Öpücükler:KK54::KK54:

öpücükleri kaptım canım benim :) Ankaradanda size sevgi dolu öpücükler, İlkim Elifcim nasıl ? sen nasılsın ?

şekercik günaydın canım .. kramplar kalsiyumdan diye duymuştum magnezyummu diyosun ?

sudecim sanada güznaydın :)

Son düzenleme:
günaydın bayanlar =)

Canım merhaba. İnan bilmiyorum. Önemsiz bir şeyde olabilir ama bence doktoruna aramalısın

öpücükleri kaptım canım benim :) Ankaradanda size sevgi dolu öpücükler, İlkim Elifcim nasıl ? sen nasılsın ?

şekercik günaydın canım .. kramplar kalsiyumdan diye duymuştum magnezyummu diyosun ?

sudecim sanada güznaydın :)

İyiyiz teyzesi. Bu akşam misafirlerimiz gelicek.Dün biraz yorulduk. Onun için kızım dinlenmeye çekildi sanırım. :KK76:

Benimde sabahları bacaklarımda ağrı ve kramp gibi birşey oluyor. Ama ben bu hafta 10.katda olan evime 3 kez asansörsüz ulaşmak durumunda kaldım. Ondanda olabilir. Magnezyum günde bir içiyorum azmı geliyor diye 2 hafta sonra doktoruma danışayım diyorum

ayakkabı mont meselesi bende de var mont almadım ama ayakkabı aldım 37 bitane, öyle çok uçuk bişeyde almadım, mont almayı düşünmüyorum idare edicem bi şekilde:KK31:
sonracıma o kasılma dediğin şey magnezyuma bağlı bişey biliyosun dimi, magnezyum kullanıyomusun bilmiyorum ama cnm:KK50:

Merak etme doğum sancısı başlasada hemen doğurmuyorus, saatleri bululuyor kolay değil o kadar hihihi:KK52:

Ebahhh sen içimizdeki en soğukkanlı hamişdinnn, hormonların ele geçiriyor seni dikkat et bak, kız onlara tamammı cnm..

magnezyum kullanıyorum şekercimm ama aklıma geldikçe hamileliğim boyunca bu 2.kez oluyor....ayak bile krampta o kadar ağrıyorsa aman allahım minnoş çıkarken ne yapar bilemedim be onu şimdi :KK1::KK1:

günaydın bayanlar =)

benim geçen hafta öyle oldu adanam,dikkat et kendine çok yorma kendini ve doktoruna git,açılma ve kasılmaya baktır,ama korkma plesentadandır,ilk kural ilişkiyi direk yasaklıyor :KK17::KK17:

[QUOTE=sudee;27659040bu kramplar bizi mahfedecek. tam bu haftalarda başlıyormuş. bende de oluyor. çok ağrılı uyanıyorum. 2 gün boyunca topallatıyor beni.

kaynanamda doğum yeli diyo. artık ne demekse. gece rüyamda bende doğum yapmışım dikiş atıyorlar diyorum ki tane attınız 10 taneymiş.

niye o kadar kestiniz beni diye kızıyorum doktora :KK52: artık doğurana kadar görürüz bu rüyalardan.

bacaklarımı gerdirmek istiyorum,zorlayınca bu 2.kez oluyor kramp giriyor,ilkinde doktor magnezyum vermişti ara ara içtim geçen günlerde kayra42 magnezyum kullan sürekli erken doğum olmaz demişti 2 gündür içiyordum....ama korkutan bacak krampı değil o krampın doğum sancısı şeklinde olacak olması :18::18: bir anda gerçeklerle başbaşa kaldım hemde gecenin bir yarısı :KK1::KK1:

Canım merhaba. İnan bilmiyorum. Önemsiz bir şeyde olabilir ama bence doktoruna aramalısın

ben şimdiye kadar hiç doktorumu arrayıp birşey danışmadım kızlar =) ben hep internetten öğreniyorum he hee =)) tamam doğru değilde çekinirim sormaya =)

vallahi bende mont almak istiyorum ama 42 beden mi alacacağım.. şurda 3 ayımız kaldı..eskilerle idare ediyrm önü kapanmasada..birkaç tane babet almıştım şimdi kış geldi geçenlerde betada indirim vardı çizmealdım ama ayaklarım hala 36 numara kızlar büyüme olmamış =)ama kızlar üzerime hiçbirşey olmuyor..yarınn yeğenimin doğum günü var elbiselerimin hiçbiri olmuyor 2 ay kadar önce şık bir etek almıştım onu giyerim diye planladım dün akşam denedim 40 beden bırakın fermuarı etek olmadı =) eşime söyledim ne dese beğenirsiniz sende bir tütü sipariş ver yeğeninki gibi beli lastikli ya olur =) kızlar eşofmanda giyecek halim yok offf =( 5kg aldım ama hepsi göbeğimde ...

Hehehe tütü de iyi fikirmişş yaaaa:KK52::KK52:
Valla canım benim ayaklarım büyümedi, ama bacaklarım biras kalınlaştı bide kışın kalın çoraplar giyicem diye 37 aldım son aylar illaki şişme olucak çünkü biliyorum.. Montomun önünü kapanmıyor hiç biri ama bende şal takıyorum yada bağlamalı hırka giyiyorum ::KK53:
Yazın çok sıkıntı çektim ama kışın kıyafet konusunda rahatladı mbiras, kışlık kalın elbiselerim çoktu ve karnım büyük olsada onlar hala oluyor bana biras dar ama kumaş olmadığı için sorun yaratmıyor, ama karnım füze gibi çıkıyor , altınada giyiyorum çorap yada tayt bitti gitti işte hehehe:KK23: 5 kg aldıysa öp başına koy cnm bidee :KK24:

vallahi bende mont almak istiyorum ama 42 beden mi alacacağım.. şurda 3 ayımız kaldı..eskilerle idare ediyrm önü kapanmasada..birkaç tane babet almıştım şimdi kış geldi geçenlerde betada indirim vardı çizmealdım ama ayaklarım hala 36 numara kızlar büyüme olmamış =)ama kızlar üzerime hiçbirşey olmuyor..yarınn yeğenimin doğum günü var elbiselerimin hiçbiri olmuyor 2 ay kadar önce şık bir etek almıştım onu giyerim diye planladım dün akşam denedim 40 beden bırakın fermuarı etek olmadı =) eşime söyledim ne dese beğenirsiniz sende bir tütü sipariş ver yeğeninki gibi beli lastikli ya olur =) kızlar eşofmanda giyecek halim yok offf =( 5kg aldım ama hepsi göbeğimde ...

demek döndün türkiyeye hadi gözün aydın. allah sağlıkla oğlunu kucağına almayı nasip etsin. tekrar ne zaman döneceksin hindistana?
Donus Hindistan'a degil. 31 Martta dogum izni bitiyor, sonra ne olacagi konusunda hicbir bilgim yok, bakalim gorusmelere basladik sirketle. Ben yaz sonu baslamak istiyorum ama Mayis'ta baslamam gerekecek galiba.

ben şimdiye kadar hiç doktorumu arrayıp birşey danışmadım kızlar =) ben hep internetten öğreniyorum he hee =)) tamam doğru değilde çekinirim sormaya =)

aa öyle olur mu ara sor canım hiç çekinecek bişey değil. ona sormayacaksın kime soracaksın :KK34:

yok canım nereye yatıyorum o arada eşim işten gelicek yemek hazırla ye derken oğlum dersaneden gelicek gene yemek hazırla ye topla yıka derken saat kaç olucak acaba
önemli değil allah bana sağlık verdiği sürece her şeyin hakkından gelirim allahın izniyle

annemlede aram yıllardır sorunlu yok düzelmicek hiç bişey böyle gidicek
olsun buda benim sınavım yapıcak bişey yok her anne aynı olmuyo malesef
bazılarına tuhaf gelebilir ama öyle işte adı anne olan var bide gerçek anneler var

evet canım yükün ağır
iş, eş, çocuk
ne güzel üstesinden geliyorsun
ve hoşuma giden çok da dik bir duruşun var

evet canım herkesin sınavı farklı
rabbim diğer şeylerde güldürsün yüzünü inşallahhhhhh

günaydın bayanlar =)

önemsiz diyip geçiştirme canım
mutlaka doktoruna git veya danış
içini rahatlat mutlakaaa

Aynen canım. Bende çok sevdim sizi. Hatta görüşmeyince özlüyorum. Mesala seni özledim:KK54:

İlk sen doğum yapıcan gibi arkadaşım. İnşallah 37/38 gibi alırsın bebişini kollarına. Ama onları aldıktan sonra bize vakit ayırabilirmisin bilmiyorum:KK9:

o haftalar biraz hayal şulecimm
ama emin ol kendime gelir gelmez ilk fırsatta
tüm detayları yazarım sizeeeeeeeee

bu arada ben de seni seviyorummmmm

canım çok saol :) evet sıra meriç beyi giydirip kuşatmakta.inş sağlıcakla hepimize.
bakalım kim doğrucak, ama ben senden çok umutluyum inş seni şaşırtacak kuzuların canım :) vaktiyle gelecekler inş.
nasılsınız bakalım ?

bence de bennnn:KK1: :KK1: :KK1:

iyiyiz candaşcımmmm
muhtemel doğum tarihlerimiz aynı seninleeeee
sen pozitif haberini ne zaman aldın canım?

iyiyiz candaşcımmmm
muhtemel doğum tarihlerimiz aynı seninleeeee
sen pozitif haberini ne zaman aldın canım?

Kızlar benim SAT 24.06 Toplama 06.07 Transfer 11.07.(Blastokist 5.gün embriyosu)

Tüp bebek olunca bütün hesaplamalar karışıyor. Mesela sata göre 24 Blastokist transfere göre 25 haftalığım. Bu arada ben mutlu haberi 23.07' de aldım :KK16:

Sizinkiler nasıl?

Kızlar benim SAT 24.06 Toplama 06.07 Transfer 11.07.(Blastokist 5.gün embriyosu)

Tüp bebek olunca bütün hesaplamalar karışıyor. Mesela sata göre 24 Blastokist transfere göre 25 haftalığım. Bu arada ben mutlu haberi 23.07' de aldım :KK16:

Sizinkiler nasıl?

aynı gibiyiz canım benm sat 23/06 aynen bende 23/07 de öğrendim bebeğimi ama tahmin ediyordum daha önceden ayın 18 ben erken adet olurum olmadım anladım bebek var ama bekledim ayın 23 üne kadar :KK1::KK1::KK1:

X