- 3 Nisan 2012
- 978
- 0
günaydın sulu gözümmm
ayakkabı mont meselesi bende de var mont almadım ama ayakkabı aldım 37 bitane, öyle çok uçuk bişeyde almadım, mont almayı düşünmüyorum idare edicem bi şekilde
sonracıma o kasılma dediğin şey magnezyuma bağlı bişey biliyosun dimi, magnezyum kullanıyomusun bilmiyorum ama cnm
Merak etme doğum sancısı başlasada hemen doğurmuyorus, saatleri bululuyor kolay değil o kadar hihihi
Ebahhh sen içimizdeki en soğukkanlı hamişdinnn, hormonların ele geçiriyor seni dikkat et bak, kız onlara tamammı cnm..
Stres yapma herşey güsel olucak inşallahhhh
ayakkabı mont meselesi bende de var mont almadım ama ayakkabı aldım 37 bitane, öyle çok uçuk bişeyde almadım, mont almayı düşünmüyorum idare edicem bi şekilde
sonracıma o kasılma dediğin şey magnezyuma bağlı bişey biliyosun dimi, magnezyum kullanıyomusun bilmiyorum ama cnm
Merak etme doğum sancısı başlasada hemen doğurmuyorus, saatleri bululuyor kolay değil o kadar hihihi
Ebahhh sen içimizdeki en soğukkanlı hamişdinnn, hormonların ele geçiriyor seni dikkat et bak, kız onlara tamammı cnm..
Stres yapma herşey güsel olucak inşallahhhh
günaydın anneler minnak bebekler
kış geldi ve ben hergün aynı çizmeleri giymekten sıkıldım...üzerime doğru dürüst kaban bulana kadar moralim alt üst oldu....şimdi hep siyah çizmelerim onlarda 36 numara ayaklarımı sıkmaya başladı şimdi birkaç ay içinde bot çizme alınmazki off...
dün gece ayağıma kramp girdi nefesim kesildi ama ortalama 5-6 saniye falan sürmüştür...kramp geçince eyvah dedim böyle kas kasılmaları karnımda olacak ve sürekli olacak ne yapıcam ben dedim ve gece 04.00'dan 05.30'a kadar gözüme uyku girmedi....ya doğuma yetişemezsem,ya o kadar sancı çekip sezeryana girersem,ya dayanamazsam,bir sürü şeyden uykum kaçtı....
bu arada çilek nerede birkaç zamandır yok...yoksa o da bizi bırakıp face mi gitti??