2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
iyi akşamlar canım ben de bebek aspirini(corasprin 100 mg) kullanıyorum 32 haftaya kadar kullanbilirsin dedi aynışey herhalde kan sulandırıcı özelliği var diye biliyorum o zaman sen 36.haftaya kadar mı kullanacaksın merak ettim şimdi ben de de gebelik <ehirlenmesi oldu ilk kızımda 35 haftada doğdu engellemek içinmiş güya....

yok canım benimkisi farklı sanırım

bende genetik kan pıhtılaşması var bu sebepten dolayı 5 düşük yaptım bu bebekte anlaşıldı sebep
aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bide kansızlığım var kan hapı kullanıyorum

benim doğumdan bir hafta önce bırakacağımı söyledi doktor
sorun şurdaki ilk oğlum biraz erken doğdu buda erken gelmeye kalkarsa sıkıntı olucak

"Ne güzel iyiki de kocama benzemiş" kendimi böyle derken düşünemiyorum :KK9: eşim şok olur herhalde :KK9::KK9: canım uçak beni daha çok korkutuyor basınç var ya. koltuğu yatak gibi yapıp yata yata giderim artık. sık sık da mola verir. eli mahkum artık. zaten gitmeden önce şeker yüklemem var doktora da bi sorarız.

bu arada teşekkür ederim canım. Amin. sen de hep mutlu olursun inşallah eşinle,bebeğinizle beraber.
Ucaktan hic korkma, Ben dun 10saat uctum saat basi yuruyus yapsan yeterli dedi doktor. Basinc konusu yolcu ucaklari icin sorun degil. Kabin basinci ayarlanmayan yolcu ucaklarina ucus izni dunyanin hicbir yerinde verilmez.

"Ne güzel iyiki de kocama benzemiş" kendimi böyle derken düşünemiyorum :KK9: eşim şok olur herhalde :KK9::KK9: canım uçak beni daha çok korkutuyor basınç var ya. koltuğu yatak gibi yapıp yata yata giderim artık. sık sık da mola verir. eli mahkum artık. zaten gitmeden önce şeker yüklemem var doktora da bi sorarız.

bu arada teşekkür ederim canım. Amin. sen de hep mutlu olursun inşallah eşinle,bebeğinizle beraber.

Uçak korkusu varsa haklısın canım. Benim 1300 km olunca ve her ay kontrole İstanbula gidince benim için vaz geçilmez bir ulaşım aracı durumunda.

Ama aynı gün şeker yüklemesi bence zor olur. Bulantın olur hemde o kadar yol gidicen. Bence şimdiden doktora danış durumu. Ya şekeri önce yaptır. Ya da eşine doktor izin vermiyor de bitsin sıkıntı:KK9:

GÜNAYDIN ANNE ADAYLARI VE BEBİŞLERİ
HAYIRLI CUMALAR

gece hiç uyuyamadım kafam kazan gibi resmen
akşam alttaki komşular sağ olsunlar televizyonun sesini bi açmışlarki uyumak ne mümkün
saatlerce yatakta döndüm durdum
bi ara uyumuşum
gece 3 te kalktım tekrar uyumaya çalışırken oğlum bağırdı anne diye
sonrada uyudu korkmuş gece heralde
dahada uyuyamadım zaten
gece börek yaptım bende oğluşumla sabah yeriz diye
sabah oğlum okula gittikten sonra bi yattım 7.30 da yattım 8:30 da merdiveni silen bayanın zile basmasıyla kalktım
şimdide ortalığı topluyorum birazada ütüm var
11 de okulda olmam lazım ergenlere nasıl davranmalı diye seminer varmış
sonrada dersanesine gidicem danışman öğretmeniyle konuşucam
başım çok ağrıyo hiç uykumu alamadım bu kafayla inşallah anlatılanları anlarım
market alışverişide var
:KK52: :KK52: :KK52:

günaydın anneler minnak bebekler

kış geldi ve ben hergün aynı çizmeleri giymekten sıkıldım...üzerime doğru dürüst kaban bulana kadar moralim alt üst oldu....şimdi hep siyah çizmelerim onlarda 36 numara ayaklarımı sıkmaya başladı :KK31: şimdi birkaç ay içinde bot çizme alınmazki off...
dün gece ayağıma kramp girdi nefesim kesildi ama ortalama 5-6 saniye falan sürmüştür...kramp geçince eyvah dedim böyle kas kasılmaları karnımda olacak ve sürekli olacak ne yapıcam ben dedim ve gece 04.00'dan 05.30'a kadar gözüme uyku girmedi....ya doğuma yetişemezsem,ya o kadar sancı çekip sezeryana girersem,ya dayanamazsam,bir sürü şeyden uykum kaçtı....
bu arada çilek nerede birkaç zamandır yok...yoksa o da bizi bırakıp face mi gitti??

GÜNAYDIN ANNE ADAYLARI VE BEBİŞLERİ
HAYIRLI CUMALAR

gece hiç uyuyamadım kafam kazan gibi resmen
akşam alttaki komşular sağ olsunlar televizyonun sesini bi açmışlarki uyumak ne mümkün
saatlerce yatakta döndüm durdum
bi ara uyumuşum
gece 3 te kalktım tekrar uyumaya çalışırken oğlum bağırdı anne diye
sonrada uyudu korkmuş gece heralde
dahada uyuyamadım zaten
gece börek yaptım bende oğluşumla sabah yeriz diye
sabah oğlum okula gittikten sonra bi yattım 7.30 da yattım 8:30 da merdiveni silen bayanın zile basmasıyla kalktım
şimdide ortalığı topluyorum birazada ütüm var
11 de okulda olmam lazım ergenlere nasıl davranmalı diye seminer varmış
sonrada dersanesine gidicem danışman öğretmeniyle konuşucam
başım çok ağrıyo hiç uykumu alamadım bu kafayla inşallah anlatılanları anlarım
market alışverişide var
:KK52: :KK52: :KK52:

Allah kolaylık versin vallahi okurken yoruldum:KK76:

Uçak korkusu varsa haklısın canım. Benim 1300 km olunca ve her ay kontrole İstanbula gidince benim için vaz geçilmez bir ulaşım aracı durumunda.

Ama aynı gün şeker yüklemesi bence zor olur. Bulantın olur hemde o kadar yol gidicen. Bence şimdiden doktora danış durumu. Ya şekeri önce yaptır. Ya da eşine doktor izin vermiyor de bitsin sıkıntı:KK9:

550 km. ediyor. yok canım aynı gün değil şeker yüklemesinden ertesi gün yola çıkarız demiştik. Bakalım kısmet :)

gelir inşallah üzülmeeee
hiç belli olmazzz
canı sağolsun, geç gelir ama gelirrrrrrrr
bu bile şükür sebebi

yok canım malesef gelmicek doğumuma biliyorum eminim hatta
belki hemşire olan kızkardeşim gelir oda nöbetçi değilse

doğumdan sonra belki gelir oda 1 gün kalır bebeği misafir gibi görür gider
tabi bebek ne kadar büyümüş olur o arada bilemem

siz kaynanalardan çekiyosunuz ben annemden
neyse aklıma geldikçe üzülüyorum ben bu konuda üç maymunu oynuyorum ölene kadarda böyle devam edicek
düşünürsem üstesinden gelemiyorum çünkü

:nazar: maşallah oğluşuna sonunda gösterdi demek bu zamana kadar ne saklamış acaba :KK9:
Tesekkurler, bizimkinin gostermeme veya saklama gibi bir huyu yok. Biz Hindistanda yasiyorduk orada doguma kadar cinsiyet kesinlikle soylenmiyor, hos esimle her ultrasonda bakmaya calistik arada gorur gibi olduk ama emin olamamistik.

günaydınnnnnnnn arkadaşlarımmmmmmmmmmm

sizi görmedim ama seviyorummmmm

sizinle muhabbet etmek bana iyi geliyorrrrrr

bu paylaşımlarımız doğumdan sonra da devam etsin inşallahhhhhhhhhh

aaayyyyyy acaba ilk kim doğum yapacak aramızda?
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kimin doğumu çok kolay olacak?
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr
tüm dua larımız kabul olsun inşallahhhhhhhhhhhh
hepimize sağlık ve huzur diliyorummmmmmmmmmm
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar.tam iyileştiğimi sanarken yine kötü boğaz ağrısı ve + olarak öksürük mahvediyor beni.

gÜNAYDIN KIZLAR.

Nasılsınz ?

lolo, inş annenle sorununuzu düzeltebilirsiniz.üzücü :KK43:

sonsy, eşinle barışmanıza sevindim.allaha emanet olsun git sen.benzetmelerede kulak tıka.

adanam, indirimleri paylaşalım bencede.

papatya, seninde indirimi demen süper oldu :) hediye çekini o zman kullanırım belki.bizim ihtiyaçlar bitti gibi ya

sanırım biraz sıkıntı var
ama geçer inşallahhhhhh
üzme tatlı canını
seminer varmış bence sevk al gitme:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
oğlunun dersanesinden dönünce vur kafayı yat misler gibiiiiiiiiiiiiii

gÜNAYDIN KIZLAR.

papatya, seninde indirimi demen süper oldu :) hediye çekini o zman kullanırım belki.bizim ihtiyaçlar bitti gibi ya

ohhhhhhhhhh
çok hamaratsın maşallahhhhhhhh
her şey tamamlandı sanırım
sıra meriç beylerde
aldıklarını gönlünce kullanmayı nasip etsin rabbim
her şey özlemini duyduğun gibi olsunnnnnnn
içine sinsin arkadaşımmmmm

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar.tam iyileştiğimi sanarken yine kötü boğaz ağrısı ve + olarak öksürük mahvediyor beni.

Günaydın çok geçmiş olsun canım, sabahları aç karnına hakiki dut pekmezi yada 1 kaşık bal yersen daha rahat edersin hem bebeğin de rahatlar...

sanırım biraz sıkıntı var
ama geçer inşallahhhhhh
üzme tatlı canını
seminer varmış bence sevk al gitme:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
oğlunun dersanesinden dönünce vur kafayı yat misler gibiiiiiiiiiiiiii

yok canım nereye yatıyorum o arada eşim işten gelicek yemek hazırla ye derken oğlum dersaneden gelicek gene yemek hazırla ye topla yıka derken saat kaç olucak acaba
önemli değil allah bana sağlık verdiği sürece her şeyin hakkından gelirim allahın izniyle

annemlede aram yıllardır sorunlu yok düzelmicek hiç bişey böyle gidicek
olsun buda benim sınavım yapıcak bişey yok her anne aynı olmuyo malesef
bazılarına tuhaf gelebilir ama öyle işte adı anne olan var bide gerçek anneler var

X