ana gibi yar olmaz derler doğru vallahi kıskandm nne güzel ya =) benim ki doğumdan 1 hafta önce gelecek ancaa ...
annemi dediniz!
gene senin annen gelicekmiş
benim annem doğuma bile gelmicek büyük ihtimalle
belki eve gelir bebeği görür gider o da ne zaman gelir allah bilir
Sağolsun nasıl ödenir hakları bilmiyorum. Bir de ben bu halimle bu hafta taşındım. Tabi annem vardı işin başında kadıncağız hasta hâli ile çoooook yoruldu. Yarın kayınvalidem gelecek. Ona dedim seni termale göndereyim hazır onlar burda iken dedim. Kabul etmedi tabi kiiiii
kızlar herkeze iyi akşamlar
dün kontrolüm vardı
doktor muayne ederken bebiş hiç rahat durmadı doktor bile şaşırdı
maşşallah çok hareketli bi bebek dedi bebeğin hareketleri dışarıdan net bi şekilde görülüyodu
doktor ultrason aletini karnımda gezdirdikçe bebek tekmeleyip durdu
sanırım hoşuna gitmedi
kilosu 862 gr mış 1 gün gerilemiş dedi
önemli değilmiş 1 günlük fark
doktorumuda değiştirdim
bu doktorum bayan normal doğumuda destekliyo
normal istediğimi söyleyince tabi önce normal deneriz bebekte bi sorun çıkmazsa dedi
ilk oğlum erken ve biraz düşük kilolu doğduğu için doktor biraz tedirgin oldu
kan sulandırıcı kullandığım için bebişin planlı gelmesi lazım
eşimde biraz panik yaptı
kan sulandırıcıları 1 ay kala bırakırsın diyo bana bende doktor ne derse o olur dedim
eşim inat ediyo
bende oğlumun hayatını tehlikeye atamam dedim bende senin hayatını tehlikeye atamam diyo
halbuki bir sürürü kan sulandırıcı kullanan hamile var
fakat eşim korkuyo işte bende kansızlıkta var doktor kanama durmayabilir dedi bu yüzden korktu eşim
doktor riskli gebesin normalde ayda bir çağırıyorum ama seninle 3 haftada bir görüşelim dedi
doktorum içime sindiği için kendimi çok rahatlamış hissediyorum ama yinede acaba başka bi hastane tam teşekküllü daha donanımlı
bi hastanemi bulsam diyorum
neyse bakıcaz artık vakit biraz daha ilerlesin durum neyi göstericek
bugün çok kasvetli bi hava var burada. iki gündür yağmur alamadı hırsını serpiştiriyor sadece. kızlar bilgi vermek için yazıyorum. eğer ki sağ kürek kemiğinizde ve kaburganızda( tam tersi de olabilir) ağrı hissederseniz bilin ki o bebektenmiş. ben oturamıyorum uzun süre nedeni bu imiş. çok şaşırdım. bi arkadaşım kaburgaların da genişleyecek dur bakalım dedi:))) kızlar daha neler gelecek bakalım başımıza
günaydın kızlar,
kış geldiği için çok zor uyanıyorum artık ya, 5 dk daha uyuyayım derken bu seferde
servise zor yetişiyorum. koştum gene servise gelişti. yollarda doğurcam çocuğumu
dün akşam görümcem (eczanede çalışıyo bu arada) 1 yıllık tüm ihtiyaçlarımızı almış,
emzikler,biberonlar, kremleri parfümü pudrası neler neler... çok sevindim.
bebedordan ziyade, nuk diye bir marka varmış onu önerdi. chicco ve bebedordan
daha iyiymiş. herşeyini Nuktan alalım diyor alman markasıymış sizlerede fikir olsun diye söyledim.
Günaydın kızlarrr
dün eşim akşam mesaj atmış daha mesajı açmadan dedim ki içimden kesin kötü bişey yazıyor. açınca utandım. Seni çok özledimyazıyordu. sonra aradım. konuştuk bişey yok gibi. sesi üzgün,yorgun,bitkindi. üzüldüm... kapatırken seni seviyorum dedi ben de seni seviyorum dedim tekrar duymak için Efendim ? dedi tekrar söyledim, güldü mutlu oldu Üzüldüm ama hemen de yumuşamak istemiyorum şımarıyor sonra yine tepeme çıkıyor.
Dün düşündüm de kızlar bu gidişle bana yol göründü, sanırım gideceğim Aydına. Neyse artık çok takmadan ordakileri davranışlarını laflarını gider 4 gün durur, alışverişimi yapar dönerim. İsterse herkes eşime benzetsin bebeği ağzımı açıp orda bişey demeyeceğim. bi kulağımdan girecek diğerinden çıkacak. hem benim bunları düşünecek durumum mu var bebeğimi düşünmeliyim kim ne derse kim ne yaparsa yapsın amaaan bee
Ahh canım çok sevindim.Allah muhabbetinizi arttırsın Canım hava şartları beni zorlar dersen yine gitme. Gidip burnunuzdan gelecekse eşinin 2 gün gidip gelmesi daha iyi olabilir. Ama bana sorarsanki bu haftasonunu uzungölde karlar altında geçireceğim. Sırf eşimle güzel bir hafta sonu geçirelim diye gidiyorum. Ayağıma kar çizmesi giyicem sımsıkı giyinicem kocamın koluna girip yürüyüş yapıcam. Aslında birşey olmaz sizede uzun zamandan sonra değişiklik olur. Ama dediğim gibi Ankaradan zmire uçakla gidin. Ordan trene binip Aydına geçin veya bir zahmet kardeşi sizi hava alanında karşılasın. İnan hem daha ekonomik olur hem de daha rahat gidersiniz.
Birde şu benzetme meselesine gelince hakketten benziyor da olabilirSende dersinki bu seri çok tutuldu sanırım. Ne güzel iyiki de kocama benzemiş falan de ya. Sen ses çıkarmazsan üstüne gelebilirler
selam kızlar,
naber umarım herşey yolundadır takip ediyorum ama bu şekerden dolayın dr işlerimiz hareketlenmişti birtürlü yazamadım biz oğluşumla diyete devam şükür yaramaz bişi yok
Sonunda anket sorusunu cevaplayabildik. Dun ucaktan iner inmez doktora gidip hem baktik bir sorun var mi diye hem de cinsiyetimizi ogrendik. Oglumuz saglikliymis Allah'a cok sukur....