ben geldim kızlar :) :) şekerim çok güzeldi 127 çıktı doktor çok normal dedi miinik kızımı gördüm bacak bacak üstüne atmıştı ben kendime benzettin kızımı eşim de kaynıma benzetti :) :) ŞIMI DA OLDUM HİÇ acımadı çok güzeldi yani :) :)
ebahcımmmmm canım benim iyiyim sen nasılsın bitanemevet canım benim oğluşum olcak seninde kız dı değilmi yanlış hatırlamıyorum her yolundadır inşaallah...
2 hafta önce bir kanamam oldu 1 hafta evde izinliydim minnoş kızım beni korkuttu...birde pazar günü tekrarladı böyle böyle günleri tamamlıcaz...şuan içeride dört dönüyor göbeğimi masanın altına sakladım göbeğim bir oyana bir bu yana dans ediyor çevremde bir sürü erkek var diyecekler ne oluyor göbeğinesenin oğlun nasıl bir sıkıntın yok dimi??(bu arada beyaz peynir görünce aklıma hep sen geliyorsun...ilk zamanlarda çok yiyorum diyordun....şimdi hep aklıma geliyorsun )
ebahçım geçmiş olsuın cnm...az önce yasemin mesaj atmış öyle öğrendim...şimdi iyi olmana çok sevindim.Allah hepimize şifa versin canım...beterinden korusun...
2 hafta önce bir kanamam oldu 1 hafta evde izinliydim minnoş kızım beni korkuttu...birde pazar günü tekrarladı böyle böyle günleri tamamlıcaz...şuan içeride dört dönüyor göbeğimi masanın altına sakladım göbeğim bir oyana bir bu yana dans ediyor çevremde bir sürü erkek var diyecekler ne oluyor göbeğinesenin oğlun nasıl bir sıkıntın yok dimi??(bu arada beyaz peynir görünce aklıma hep sen geliyorsun...ilk zamanlarda çok yiyorum diyordun....şimdi hep aklıma geliyorsun )
canım geçmiş olsun ya rabbim yaşatmasın bir daha dağlara taşlaraoohhh maşallah maşallah göbeklerimiz hiç bu kadar coşmamıştır heralde canım benim çok şükür bir sıkıntım yok herşey normal seyrinde gidiyor ben haala beyaz peyniri deli gibi yiyorum ebahhhhhhhhhhh eşinle aranız nasıl herşey yolunda mı benim ki akıllandı artık durulduk
selaaaammm sevgi kelebekleriiii
nasılsınız bakalım. ben yine yağmurdan kafamı dışarı çıkaramıyorum. ben alışkın değilim böyle evde oturmaya sıkıldımm beaaaaa....
dün akşam eşim beni doğurtuyodu... yatmadan önce elimi karnıma koydu bizim sıpa çok hareketliydi maşallah ordan oraya attı kendini bizimkinin çok hosuna gitti. gece ruyasına girmiş beni hışımla uynadırıyo kalk yuru bebek geliyo hastane gidecez diye, ya diyorum ne gelmesi ya geliyo diyo kafası çıktı kalk hadi çocuga bi şey olcak diye bağırıyo. Canım iiyimisn iyimisin diye beni sallıyo krize girdim zor uyandırdım. onlarda dokuz doğuruyo aslında....:z.
ben geldim kızlar :) :) şekerim çok güzeldi 127 çıktı doktor çok normal dedi miinik kızımı gördüm bacak bacak üstüne atmıştı ben kendime benzettin kızımı eşim de kaynıma benzetti :) :) ŞIMI DA OLDUM HİÇ acımadı çok güzeldi yani :) :)
napionus kıslaarrr. k bakmayın epydir yokum aranısda ama döndüm. cumartesi şeker testi için gitcez şeker kızımla doktora. onun dışında bi sıkıntı yok elhamdülillah. dün banyodan çıktım kurulanırken göğüs uçlarımdan sarı renkli nokta nokta parçaların çıktığını gördüm. tenime yapışmışlardı. anneme sordum süt kurumuş dedi. var mı bi bilginiz bu konuda
papatyacım, selamlar canım valla haklısın sen 2 yavruyla düşünüyosun tatili bizim hiç gözümüzün korkmaması gerek :) nasılsın ? bu arada mothercare da ayın 31 ine dek 150 tl lik alışveriş yapana 50 tl lik hediye çeki veriliyo.sende genelde ordan yapıyosun ya seni görünce demiş olayım dedim kızlar iilgilenen varsa koşun mağazaya :) ben haftaya ordayım :))
herkese selam kızlar. pağatya memleketin nere ? 50 yi görünce bi sorayım dedim :)
baharcım hadi geçmiş olsun gözün aydın canım :) inş kızında sana benzer :) annesisin yani amcayı boşversin :)
baharcım hadi geçmiş olsun gözün aydın canım :) inş kızında sana benzer :) annesisin yani amcayı boşversin :)
ayyy amcaya benzetmeyin yaakayınvalidem sürekli eşimin abisinin yenidoğan kızını eşime benzetiyooo deli oluyorummmmm. babası annesi varken amca nerden çıkıyoo galiba benim mutlu olacağımı sanıyor ama ben aksine sinirrr oluyorummm