2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
daha iyi ya işte.. bence tak koluna kocanı git bebeği görünce de dekii aaa hani benziyorduu hiç benzemiyormuş deyip senden onları sinir et

ayyy diyemem ki ben öyle keşke diyebilsem ama bi düşüneyim çok iyi fikir

ooo bugün bütün eskilerr dönmüş özpolatlar, mirrosslar, efenime söyliyim sürmeli gelmiş

nerelerdeydiniz bakim sizz... facebookcular sizi

evet bncede biz dururken başkasına benzemesin :) :)

ooo bugün bütün eskilerr dönmüş özpolatlar, mirrosslar, efenime söyliyim sürmeli gelmiş

nerelerdeydiniz bakim sizz... facebookcular sizi

canım benim. sonunda beni de hatırladınızzzz:) canım ben face de hiç olmadım. benim facebook adresim profilim falan yok benim hotmail adresim bile yok:))) kısacası teknolojiden yoksun bi karakterim.:))))

selam kızlar,

naber umarım herşey yolundadır takip ediyorum ama bu şekerden dolayın dr işlerimiz hareketlenmişti birtürlü yazamadım biz oğluşumla diyete devam şükür yaramaz bişi yok

aaa canım sorun mu var üzmek istemedim seni kusura bakma canım

kızlar böyle kampanyalar olduğunda söyleyin iyi olur..bende çoğu eşyasını ordan aldım..hafta sonu palladium dayım ohalde =) aman kızlar tekrar söylüyrm bebek arabalarında chicco ve kraft twist de indirim görürseniz burdan yazın lütfen =)

bu dediğiniz mağazalar nerde benim hiç indirimlerden haberim yok

bide avrupa yakasında herşeyi bulabileceğim fiyatıda uygun olan neresi var haberiniz varmı acaba
ben daha bebişe hiç kıyafet almadım

kızlar herkeze iyi akşamlar

dün kontrolüm vardı
doktor muayne ederken bebiş hiç rahat durmadı doktor bile şaşırdı
maşşallah çok hareketli bi bebek dedi bebeğin hareketleri dışarıdan net bi şekilde görülüyodu
doktor ultrason aletini karnımda gezdirdikçe bebek tekmeleyip durdu
sanırım hoşuna gitmedi

kilosu 862 gr mış 1 gün gerilemiş dedi
önemli değilmiş 1 günlük fark

doktorumuda değiştirdim
bu doktorum bayan normal doğumuda destekliyo
normal istediğimi söyleyince tabi önce normal deneriz bebekte bi sorun çıkmazsa dedi

ilk oğlum erken ve biraz düşük kilolu doğduğu için doktor biraz tedirgin oldu
kan sulandırıcı kullandığım için bebişin planlı gelmesi lazım
eşimde biraz panik yaptı
kan sulandırıcıları 1 ay kala bırakırsın diyo bana bende doktor ne derse o olur dedim
eşim inat ediyo
bende oğlumun hayatını tehlikeye atamam dedim bende senin hayatını tehlikeye atamam diyo
halbuki bir sürürü kan sulandırıcı kullanan hamile var
fakat eşim korkuyo işte bende kansızlıkta var doktor kanama durmayabilir dedi bu yüzden korktu eşim
doktor riskli gebesin normalde ayda bir çağırıyorum ama seninle 3 haftada bir görüşelim dedi
doktorum içime sindiği için kendimi çok rahatlamış hissediyorum ama yinede acaba başka bi hastane tam teşekküllü daha donanımlı
bi hastanemi bulsam diyorum
neyse bakıcaz artık vakit biraz daha ilerlesin durum neyi göstericek

Papatya sen gezebiliyor musun o iki tane yaramazlar çarşı pazar

cemrecim aslında ben 5 aydır evde yatıyorum
kanamam vardı
heyet raporum var
evden sadece doktor için çıktım desem yeridir
ikiz olduğu için doktorum 32. haftadan sonra her an hazır ol dediği için
yeni yeni çıkıyorum ama gezmiyorum
kız kardeşimin kızı var 10 aylık
neyin nereden alınacağı zaten kafamda var
markalar da şekillendi kafamda
arabayla götürülüyorum
yarım saatte alıp dönüyorum hemen
yarım saat bile olsa sırtım artık çok ağrıyor
ağırlık merkezimin feleği şaştı

canım sen neden twist teki indirimi takip ediyorsun ki
yoksa seninkiler de mi ikizzzzz
ama ben indirimleri takipteyim
söylerim canımmmm

canım benim ki ikiz değil =) Kraft Twist Premium Travel Sistem Bebek Arabası Mavi / Kahve bu modelini beğendim ama burda mavisi indirimde bizim ki kız emanet gibi olur=) bunun pembesi indirimde olursa almayı düşünyrm..

hımmmmmmm anladım canım
aklımda bulunsunnn

adanalı mısın?

EDLİN idrar tahlili sunucuna ne dedi doktor ?

PAPATYACIM bn de senin sisteminle az az alayım. Ama benim başımda annem var. Yatak odası ile mutfak arası çok uzak diye odaya minibar kurmayı düşünen birisi... Annem de hep bende olduğu için biraz zor oluyor tabi ... Ankara da ankamall de var mothercare daha önce hiç gitmedim de

canım ben de annemde kalıyorum
hakları ödenmez onların
allah hiçbirimizinkini başımızdan eksik etmesin inşallah
amin

canım ankamall, armada ve tunalı da var bildiğim

evet cnm adana lıyım .. sen nerelisin?

anne tarafı adanalı
kadirli
şimdi osmaniyeye bağlandı ama
ailenin büyük kısmı adanada ikamet ediyorr
sen neresindensin?

ana gibi yar olmaz derler doğru vallahi kıskandm nne güzel ya =) benim ki doğumdan 1 hafta önce gelecek ancaa ...

tatlım ben adana merkezdenim ama istanbulda yaşıyorum uzun zamandır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…