günaydın anneler minnak bebekler
kış geldi ve ben hergün aynı çizmeleri giymekten sıkıldım...üzerime doğru dürüst kaban bulana kadar moralim alt üst oldu....şimdi hep siyah çizmelerim onlarda 36 numara ayaklarımı sıkmaya başladışimdi birkaç ay içinde bot çizme alınmazki off...
dün gece ayağıma kramp girdi nefesim kesildi ama ortalama 5-6 saniye falan sürmüştür...kramp geçince eyvah dedim böyle kas kasılmaları karnımda olacak ve sürekli olacak ne yapıcam ben dedim ve gece 04.00'dan 05.30'a kadar gözüme uyku girmedi....ya doğuma yetişemezsem,ya o kadar sancı çekip sezeryana girersem,ya dayanamazsam,bir sürü şeyden uykum kaçtı....
bu arada çilek nerede birkaç zamandır yok...yoksa o da bizi bırakıp face mi gitti??
günaydınnnnnnnn arkadaşlarımmmmmmmmmmm
sizi görmedim ama seviyorummmmm
sizinle muhabbet etmek bana iyi geliyorrrrrr
bu paylaşımlarımız doğumdan sonra da devam etsin inşallahhhhhhhhhh
aaayyyyyy acaba ilk kim doğum yapacak aramızda?
kimin doğumu çok kolay olacak?
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr
tüm dua larımız kabul olsun inşallahhhhhhhhhhhh
hepimize sağlık ve huzur diliyorummmmmmmmmmm
gÜNAYDIN KIZLAR.
Nasılsınz ?
lolo, inş annenle sorununuzu düzeltebilirsiniz.üzücü
sonsy, eşinle barışmanıza sevindim.allaha emanet olsun git sen.benzetmelerede kulak tıka.
adanam, indirimleri paylaşalım bencede.
papatya, seninde indirimi demen süper oldu :) hediye çekini o zman kullanırım belki.bizim ihtiyaçlar bitti gibi ya
Günaydın kızlarrr
dün eşim akşam mesaj atmış daha mesajı açmadan dedim ki içimden kesin kötü bişey yazıyor. açınca utandım. Seni çok özledimyazıyordu. sonra aradım. konuştuk bişey yok gibi. sesi üzgün,yorgun,bitkindi. üzüldüm... kapatırken seni seviyorum dedi ben de seni seviyorum dedim tekrar duymak için Efendim ? dedi tekrar söyledim, güldü mutlu oldu Üzüldüm ama hemen de yumuşamak istemiyorum şımarıyor sonra yine tepeme çıkıyor.
Dün düşündüm de kızlar bu gidişle bana yol göründü, sanırım gideceğim Aydına. Neyse artık çok takmadan ordakileri davranışlarını laflarını gider 4 gün durur, alışverişimi yapar dönerim. İsterse herkes eşime benzetsin bebeği ağzımı açıp orda bişey demeyeceğim. bi kulağımdan girecek diğerinden çıkacak. hem benim bunları düşünecek durumum mu var bebeğimi düşünmeliyim kim ne derse kim ne yaparsa yapsın amaaan bee
Sonunda anket sorusunu cevaplayabildik. Dun ucaktan iner inmez doktora gidip hem baktik bir sorun var mi diye hem de cinsiyetimizi ogrendik. Oglumuz saglikliymis Allah'a cok sukur....
günaydın anneler minnak bebekler
kış geldi ve ben hergün aynı çizmeleri giymekten sıkıldım...üzerime doğru dürüst kaban bulana kadar moralim alt üst oldu....şimdi hep siyah çizmelerim onlarda 36 numara ayaklarımı sıkmaya başladışimdi birkaç ay içinde bot çizme alınmazki off...
dün gece ayağıma kramp girdi nefesim kesildi ama ortalama 5-6 saniye falan sürmüştür...kramp geçince eyvah dedim böyle kas kasılmaları karnımda olacak ve sürekli olacak ne yapıcam ben dedim ve gece 04.00'dan 05.30'a kadar gözüme uyku girmedi....ya doğuma yetişemezsem,ya o kadar sancı çekip sezeryana girersem,ya dayanamazsam,bir sürü şeyden uykum kaçtı....
bu arada çilek nerede birkaç zamandır yok...yoksa o da bizi bırakıp face mi gitti??
günaydınnnnnnnn arkadaşlarımmmmmmmmmmm
sizi görmedim ama seviyorummmmm
sizinle muhabbet etmek bana iyi geliyorrrrrr
bu paylaşımlarımız doğumdan sonra da devam etsin inşallahhhhhhhhhh
aaayyyyyy acaba ilk kim doğum yapacak aramızda?
kimin doğumu çok kolay olacak?
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr
tüm dua larımız kabul olsun inşallahhhhhhhhhhhh
hepimize sağlık ve huzur diliyorummmmmmmmmmm
günaydın bayanlar =)
kızlar öncelikle nasılsınız...eee iyisinizdir herhalde bugün cuma çünkü =)
kızlar sabah uyandığımda iç çamaşırımda minicik siyah leke fark ettim çok üzüldüm... sizce neden olabilir.. şimdiye kadar hiç böyle birşeyle karşılaşmadım .
canım çok saol :) evet sıra meriç beyi giydirip kuşatmakta.inş sağlıcakla hepimize.ohhhhhhhhhh
çok hamaratsın maşallahhhhhhhh
her şey tamamlandı sanırım
sıra meriç beylerde
aldıklarını gönlünce kullanmayı nasip etsin rabbim
her şey özlemini duyduğun gibi olsunnnnnnn
içine sinsin arkadaşımmmmm
Allah kolaylık versin.oğlun kaç yaşında canım ?yok canım nereye yatıyorum o arada eşim işten gelicek yemek hazırla ye derken oğlum dersaneden gelicek gene yemek hazırla ye topla yıka derken saat kaç olucak acaba
önemli değil allah bana sağlık verdiği sürece her şeyin hakkından gelirim allahın izniyle
annemlede aram yıllardır sorunlu yok düzelmicek hiç bişey böyle gidicek
olsun buda benim sınavım yapıcak bişey yok her anne aynı olmuyo malesef
bazılarına tuhaf gelebilir ama öyle işte adı anne olan var bide gerçek anneler var
Günaydın CandaşımMemleketinden sana Öpücükler
günaydın bayanlar =)
kızlar sabah uyandığımda iç çamaşırımda minicik siyah leke fark ettim çok üzüldüm... sizce neden olabilir.. şimdiye kadar hiç böyle birşeyle karşılaşmadım .
öpücükleri kaptım canım benim :) Ankaradanda size sevgi dolu öpücükler, İlkim Elifcim nasıl ? sen nasılsın ?
şekercik günaydın canım .. kramplar kalsiyumdan diye duymuştum magnezyummu diyosun ?
sudecim sanada güznaydın :)
günaydın sulu gözümmm
ayakkabı mont meselesi bende de var mont almadım ama ayakkabı aldım 37 bitane, öyle çok uçuk bişeyde almadım, mont almayı düşünmüyorum idare edicem bi şekilde
sonracıma o kasılma dediğin şey magnezyuma bağlı bişey biliyosun dimi, magnezyum kullanıyomusun bilmiyorum ama cnm
Merak etme doğum sancısı başlasada hemen doğurmuyorus, saatleri bululuyor kolay değil o kadar hihihi
Ebahhh sen içimizdeki en soğukkanlı hamişdinnn, hormonların ele geçiriyor seni dikkat et bak, kız onlara tamammı cnm..
Stres yapma herşey güsel olucak inşallahhhh
günaydın bayanlar =)
Canım merhaba. İnan bilmiyorum. Önemsiz bir şeyde olabilir ama bence doktoruna aramalısın
günaydın sulu gözümmm
ayakkabı mont meselesi bende de var mont almadım ama ayakkabı aldım 37 bitane, öyle çok uçuk bişeyde almadım, mont almayı düşünmüyorum idare edicem bi şekilde
sonracıma o kasılma dediğin şey magnezyuma bağlı bişey biliyosun dimi, magnezyum kullanıyomusun bilmiyorum ama cnm
Merak etme doğum sancısı başlasada hemen doğurmuyorus, saatleri bululuyor kolay değil o kadar hihihi
Ebahhh sen içimizdeki en soğukkanlı hamişdinnn, hormonların ele geçiriyor seni dikkat et bak, kız onlara tamammı cnm..
Stres yapma herşey güsel olucak inşallahhhh
vallahi bende mont almak istiyorum ama 42 beden mi alacacağım.. şurda 3 ayımız kaldı..eskilerle idare ediyrm önü kapanmasada..birkaç tane babet almıştım şimdi kış geldi geçenlerde betada indirim vardı çizmealdım ama ayaklarım hala 36 numara kızlar büyüme olmamış =)ama kızlar üzerime hiçbirşey olmuyor..yarınn yeğenimin doğum günü var elbiselerimin hiçbiri olmuyor 2 ay kadar önce şık bir etek almıştım onu giyerim diye planladım dün akşam denedim 40 beden bırakın fermuarı etek olmadı =) eşime söyledim ne dese beğenirsiniz sende bir tütü sipariş ver yeğeninki gibi beli lastikli ya olur =) kızlar eşofmanda giyecek halim yok offf =( 5kg aldım ama hepsi göbeğimde ...
Donus Hindistan'a degil. 31 Martta dogum izni bitiyor, sonra ne olacagi konusunda hicbir bilgim yok, bakalim gorusmelere basladik sirketle. Ben yaz sonu baslamak istiyorum ama Mayis'ta baslamam gerekecek galiba.demek döndün türkiyeye hadi gözün aydın. allah sağlıkla oğlunu kucağına almayı nasip etsin. tekrar ne zaman döneceksin hindistana?
ben şimdiye kadar hiç doktorumu arrayıp birşey danışmadım kızlar =) ben hep internetten öğreniyorum he hee =)) tamam doğru değilde çekinirim sormaya =)
yok canım nereye yatıyorum o arada eşim işten gelicek yemek hazırla ye derken oğlum dersaneden gelicek gene yemek hazırla ye topla yıka derken saat kaç olucak acaba
önemli değil allah bana sağlık verdiği sürece her şeyin hakkından gelirim allahın izniyle
annemlede aram yıllardır sorunlu yok düzelmicek hiç bişey böyle gidicek
olsun buda benim sınavım yapıcak bişey yok her anne aynı olmuyo malesef
bazılarına tuhaf gelebilir ama öyle işte adı anne olan var bide gerçek anneler var
günaydın bayanlar =)
Aynen canım. Bende çok sevdim sizi. Hatta görüşmeyince özlüyorum. Mesala seni özledim
İlk sen doğum yapıcan gibi arkadaşım. İnşallah 37/38 gibi alırsın bebişini kollarına. Ama onları aldıktan sonra bize vakit ayırabilirmisin bilmiyorum
canım çok saol :) evet sıra meriç beyi giydirip kuşatmakta.inş sağlıcakla hepimize.
bakalım kim doğrucak, ama ben senden çok umutluyum inş seni şaşırtacak kuzuların canım :) vaktiyle gelecekler inş.
nasılsınız bakalım ?
tabiiikii ilk sen doğuracaksın papatyacımmhem önce doğuracaksın, hemde bizden bi tane fazlaa oh valla
iyiyiz candaşcımmmm
muhtemel doğum tarihlerimiz aynı seninleeeee
sen pozitif haberini ne zaman aldın canım?
Kızlar benim SAT 24.06 Toplama 06.07 Transfer 11.07.(Blastokist 5.gün embriyosu)
Tüp bebek olunca bütün hesaplamalar karışıyor. Mesela sata göre 24 Blastokist transfere göre 25 haftalığım. Bu arada ben mutlu haberi 23.07' de aldım
Sizinkiler nasıl?