- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
daha iyi ya işte.. bence tak koluna kocanı git bebeği görünce de dekii aaa hani benziyorduu hiç benzemiyormuş deyip senden onları sinir et
ayyy diyemem ki ben öyle keşke diyebilsem ama bi düşüneyim çok iyi fikir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha iyi ya işte.. bence tak koluna kocanı git bebeği görünce de dekii aaa hani benziyorduu hiç benzemiyormuş deyip senden onları sinir et
ayyy amcaya benzetmeyin yaa kayınvalidem sürekli eşimin abisinin yenidoğan kızını eşime benzetiyooo deli oluyorummmmm. babası annesi varken amca nerden çıkıyoo galiba benim mutlu olacağımı sanıyor ama ben aksine sinirrr oluyorummm
ooo bugün bütün eskilerr dönmüş özpolatlar, mirrosslar, efenime söyliyim sürmeli gelmiş
nerelerdeydiniz bakim sizz... facebookcular sizi
eh işte ozpolatçım erkek milleti değilmi heh tamam şimdi normal oldu derken hop bakıyorsun yine coşuyor....ummadığın şeylere ummadığın tepkiler veriyor....tam gününde yarama tuz bastın özpolatcım
şeker yüklemesi hangi haftalar arası yapılması gerekiyor kızlar ?
papatyacım, selamlar canım valla haklısın sen 2 yavruyla düşünüyosun tatili bizim hiç gözümüzün korkmaması gerek :) nasılsın ? bu arada mothercare da ayın 31 ine dek 150 tl lik alışveriş yapana 50 tl lik hediye çeki veriliyo.sende genelde ordan yapıyosun ya seni görünce demiş olayım dedim kızlar iilgilenen varsa koşun mağazaya :) ben haftaya ordayım :))
2013, canm parmaklarna sağlık.Kıvanç ın analizine bayıldım ya ama Meriç Kıvanç çok zor oluyo herkese de ismi dedik baştan bilseymişim keşke, Meriçte güzel.ama kıvan gibi değil.İnanç ta fena değil sanırım analizde.
kızlar böyle kampanyalar olduğunda söyleyin iyi olur..bende çoğu eşyasını ordan aldım..hafta sonu palladium dayım ohalde =) aman kızlar tekrar söylüyrm bebek arabalarında chicco ve kraft twist de indirim görürseniz burdan yazın lütfen =)
Papatya sen gezebiliyor musun o iki tane yaramazlar çarşı pazar
kızlar böyle kampanyalar olduğunda söyleyin iyi olur..bende çoğu eşyasını ordan aldım..hafta sonu palladium dayım ohalde =) aman kızlar tekrar söylüyrm bebek arabalarında chicco ve kraft twist de indirim görürseniz burdan yazın lütfen =)
canım benim ki ikiz değil =) Kraft Twist Premium Travel Sistem Bebek Arabası Mavi / Kahve bu modelini beğendim ama burda mavisi indirimde bizim ki kız emanet gibi olur=) bunun pembesi indirimde olursa almayı düşünyrm..cemrecim aslında ben 5 aydır evde yatıyorum
kanamam vardı
heyet raporum var
evden sadece doktor için çıktım desem yeridir
ikiz olduğu için doktorum 32. haftadan sonra her an hazır ol dediği için
yeni yeni çıkıyorum ama gezmiyorum
kız kardeşimin kızı var 10 aylık
neyin nereden alınacağı zaten kafamda var
markalar da şekillendi kafamda
arabayla götürülüyorum
yarım saatte alıp dönüyorum hemen
yarım saat bile olsa sırtım artık çok ağrıyor
ağırlık merkezimin feleği şaştı
canım sen neden twist teki indirimi takip ediyorsun ki
yoksa seninkiler de mi ikizzzzz
ama ben indirimleri takipteyim
söylerim canımmmm
canım benim ki ikiz değil =) Kraft Twist Premium Travel Sistem Bebek Arabası Mavi / Kahve bu modelini beğendim ama burda mavisi indirimde bizim ki kız emanet gibi olur=) bunun pembesi indirimde olursa almayı düşünyrm..
evet cnm adana lıyım .. sen nerelisin?hımmmmmmm anladım canım
aklımda bulunsunnn
adanalı mısın?
EDLİN idrar tahlili sunucuna ne dedi doktor ?
PAPATYACIM bn de senin sisteminle az az alayım. Ama benim başımda annem var. Yatak odası ile mutfak arası çok uzak diye odaya minibar kurmayı düşünen birisi... Annem de hep bende olduğu için biraz zor oluyor tabi ... Ankara da ankamall de var mothercare daha önce hiç gitmedim de
evet cnm adana lıyım .. sen nerelisin?
EDLİN idrar tahlili sunucuna ne dedi doktor ?
PAPATYACIM bn de senin sisteminle az az alayım. Ama benim başımda annem var. Yatak odası ile mutfak arası çok uzak diye odaya minibar kurmayı düşünen birisi... Annem de hep bende olduğu için biraz zor oluyor tabi ... Ankara da ankamall de var mothercare daha önce hiç gitmedim de
tatlım ben adana merkezdenim ama istanbulda yaşıyorum uzun zamandır..canım ben de annemde kalıyorum
hakları ödenmez onların
allah hiçbirimizinkini başımızdan eksik etmesin inşallah
amin
canım ankamall, armada ve tunalı da var bildiğim
anne tarafı adanalı
kadirli
şimdi osmaniyeye bağlandı ama
ailenin büyük kısmı adanada ikamet ediyorr
sen neresindensin?