aaaa sen bizi çatlakmak için mii yazdın kızzanamm demek fazla ilgi de olunca böyle oluyor.
biz kadınlarda hiç bişeyden memnun olmuyoruz kii.. ilgilenseler kabahat demek ki ilgilendiklerinde deipin ucu kaçabiliyor bazı erkeklerde
annesi çok hevesleniyor demekki çocuğu olacak diye az kaldı idare et sende
merhaba bayanlar =) bugün geç uyandım koyu sohbete başlamışsınız =) vallahi anlatacak ne kadar çok şey buluyoruz birbirimize bayanların ortak özlelliği ...isim konusu açılmış bende kızıma pelin sevgi koymak istiyorum pelin ismini beğenirim sevgide annemin ismi aslında tek isim koymak istiyorum ama anneimide çok sevyrm sizce güzel mi =))
yok canım yanlış anlamayın, gerçekten rahatsız olduğum için yazıyorum. çalışmaya alışmışım ben, öyle boşboş oturup duramıyorum. bide takıntılıyım evde herşey benim düzenime göre koyduğum yerde durucak. bir tabak bile yanlış rafta olsa rahatsız oluyorum, hemen alıp yerine koyuyorum. bulaşık makinasnı boşaltıyor, başında bekliyorum şunu şuraya, bunu buraya koy diye. onun yerine kendim yapabilirim yavaş yavaş. şuan bir şikayetimde yok çok şükür hamilelikte, yavaş da olsa işlerimi kendim yapmak isiyorum ama nerde. çıldırdı bizimki, gündüz bir iş yapsam söyleyemiyorum akşam şunu yaptım diye. yoksa bi ton laf söylüyor. misafirliğe gidiyoruz mesela, koltukta yanımdan kalkıyor sen bacaklarını uzat rahat otur diyor. ev sahibide bu defa sanki rahatsızmışım gibi uzat uzat diye ısrara başlıyor, yok diyorum rahatım ama birden yoğun bir ısrarın içinde buluyorum kendimi, rahatsız oluyorum. gerçekten bunaltıyor yani.
erkek milleti değil mi işte hepsi aynı....beli ağrısa evde yas havası oluyor iniltiler oflamalar havada uçuşuyor.....hamilesin sıkıntın var ne münasebet yani ben eve şaklaban olarak geldim ya gülmesem güldürmesem olmaz....şuan ne yaşadığım onun umrunda mı yok!!!! kanamam var diyorum üzülüyorum "korkmaaaaaaa bişey olmaz sabaha bişeyin kalmaz" diyor...o kadar rahat yani....haa bu aşamaya nasıl geldik tek bir sözle...."dün gece kaçta yattın" dedim tersledi beni bende karşılık vermedim sustum işe geldim dün....niye beyefendiye kaçta yattın diye her sabah soruyormuşum sebep bu
kızlar günaydın yeni haberlerle burdayım
eşim bana dava aç yazmış sonra da özür dilemiş,unutalım yazmış. ben de sen hep böylesin istediğin olmasın ya da istemediğn birşey söyleyeyim hep böyle yapıyorsun dedim. cevap gelmedi. alttan almadım çünkü çok ağır şeyler söylemişti. bakalım bugun ne olacak.
bugun de ankarada bir uyandık her yer bembeyaz. artık haftaya ne olur bilmiyorum. böyle kar devam ederse ben gitmem. hatta kar olmasa da gitmiycem. durumumuz tehlikeli değil mi kızlar bu haftalarda yolculuk.... ben hep gideriz demiştim o yüzden böyle oldu. şimdi gidemem diyorum. kendisi gitsin otobusle
çok geçmiş olsun canım, üzme kendini Allah çaresiz dert vermesin.
Arkadaşım sende bizim gibi hamile kalmak için neler çekmişsin. Ardından amnisentez gibi büyük sınavıda geçmişsin. Şeker dediğin nedirki. En kötüsü hergün iğne vurulursun. Bebişin tombik olur ve normal doğum yapamayıp sezaryen olursun. İçini ferah tut arkadaşım. Allah evlatlarımızı korusun... AMİNNNN
yok canım yanlış anlamayın, gerçekten rahatsız olduğum için yazıyorum. çalışmaya alışmışım ben, öyle boşboş oturup duramıyorum. bide takıntılıyım evde herşey benim düzenime göre koyduğum yerde durucak. bir tabak bile yanlış rafta olsa rahatsız oluyorum, hemen alıp yerine koyuyorum. bulaşık makinasnı boşaltıyor, başında bekliyorum şunu şuraya, bunu buraya koy diye. onun yerine kendim yapabilirim yavaş yavaş. şuan bir şikayetimde yok çok şükür hamilelikte, yavaş da olsa işlerimi kendim yapmak isiyorum ama nerde. çıldırdı bizimki, gündüz bir iş yapsam söyleyemiyorum akşam şunu yaptım diye. yoksa bi ton laf söylüyor. misafirliğe gidiyoruz mesela, koltukta yanımdan kalkıyor sen bacaklarını uzat rahat otur diyor. ev sahibide bu defa sanki rahatsızmışım gibi uzat uzat diye ısrara başlıyor, yok diyorum rahatım ama birden yoğun bir ısrarın içinde buluyorum kendimi, rahatsız oluyorum. gerçekten bunaltıyor yani.
selaaaammm sevgi kelebekleriiii
EBAH senin koca ilgisi görününce erkek oldum sananlardan galiba aslında içinde ilgili de erkeklikten san göstermiyo bence. bana kimse hesap soramaz diyo kendince ama içi gidiyo sana.
ozpolat nasılsın?? çok uzun zaman oldu seni görmeyeli...
oğlun olacakmış,ayrıca unutmadan bursalı mart annesi yasemin'den özel selamını aldım çok mutlu oldum.....