- 26 Mart 2012
- 539
- 37
aaaa sen bizi çatlakmak için mii yazdın kızz anamm demek fazla ilgi de olunca böyle oluyor.
biz kadınlarda hiç bişeyden memnun olmuyoruz kii.. ilgilenseler kabahat demek ki ilgilendiklerinde deipin ucu kaçabiliyor bazı erkeklerde
annesi çok hevesleniyor demekki çocuğu olacak diye az kaldı idare et sende
yok canım yanlış anlamayın, gerçekten rahatsız olduğum için yazıyorum. çalışmaya alışmışım ben, öyle boşboş oturup duramıyorum. bide takıntılıyım evde herşey benim düzenime göre koyduğum yerde durucak. bir tabak bile yanlış rafta olsa rahatsız oluyorum, hemen alıp yerine koyuyorum. bulaşık makinasnı boşaltıyor, başında bekliyorum şunu şuraya, bunu buraya koy diye. onun yerine kendim yapabilirim yavaş yavaş. şuan bir şikayetimde yok çok şükür hamilelikte, yavaş da olsa işlerimi kendim yapmak isiyorum ama nerde. çıldırdı bizimki, gündüz bir iş yapsam söyleyemiyorum akşam şunu yaptım diye. yoksa bi ton laf söylüyor. misafirliğe gidiyoruz mesela, koltukta yanımdan kalkıyor sen bacaklarını uzat rahat otur diyor. ev sahibide bu defa sanki rahatsızmışım gibi uzat uzat diye ısrara başlıyor, yok diyorum rahatım ama birden yoğun bir ısrarın içinde buluyorum kendimi, rahatsız oluyorum. gerçekten bunaltıyor yani.