2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
aaaa sen bizi çatlakmak için mii yazdın kızz :KK53::KK53: :KK1: anamm demek fazla ilgi de olunca böyle oluyor.

biz kadınlarda hiç bişeyden memnun olmuyoruz kii.. ilgilenseler kabahat demek ki ilgilendiklerinde deipin ucu kaçabiliyor bazı erkeklerde :KK53:

annesi çok hevesleniyor demekki çocuğu olacak diye az kaldı idare et sende :KK15:

yok canım yanlış anlamayın, gerçekten rahatsız olduğum için yazıyorum. çalışmaya alışmışım ben, öyle boşboş oturup duramıyorum. bide takıntılıyım evde herşey benim düzenime göre koyduğum yerde durucak. bir tabak bile yanlış rafta olsa rahatsız oluyorum, hemen alıp yerine koyuyorum. bulaşık makinasnı boşaltıyor, başında bekliyorum şunu şuraya, bunu buraya koy diye. onun yerine kendim yapabilirim yavaş yavaş. şuan bir şikayetimde yok çok şükür hamilelikte, yavaş da olsa işlerimi kendim yapmak isiyorum ama nerde. çıldırdı bizimki, gündüz bir iş yapsam söyleyemiyorum akşam şunu yaptım diye. yoksa bi ton laf söylüyor. misafirliğe gidiyoruz mesela, koltukta yanımdan kalkıyor sen bacaklarını uzat rahat otur diyor. ev sahibide bu defa sanki rahatsızmışım gibi uzat uzat diye ısrara başlıyor, yok diyorum rahatım ama birden yoğun bir ısrarın içinde buluyorum kendimi, rahatsız oluyorum. gerçekten bunaltıyor yani.

merhaba bayanlar =) bugün geç uyandım koyu sohbete başlamışsınız =) vallahi anlatacak ne kadar çok şey buluyoruz birbirimize bayanların ortak özlelliği ...isim konusu açılmış bende kızıma pelin sevgi koymak istiyorum pelin ismini beğenirim sevgide annemin ismi aslında tek isim koymak istiyorum ama anneimide çok sevyrm sizce güzel mi =))

Sana ve minik prensesine şarkı armağan ediyorum
Nil karaibrahimgilden Pelin :KK24::KK24::KK24::KK8::KK8::KK8:

Bak Pelin e Pelin e....
Kader bana gülmez Pelin e güler
Kimse beni çekmez Pelin i çeker
Bak Pelin e Pelin

Pelin le yarışılmazzzzzz :KK55::KK55:

YouTube

yok canım yanlış anlamayın, gerçekten rahatsız olduğum için yazıyorum. çalışmaya alışmışım ben, öyle boşboş oturup duramıyorum. bide takıntılıyım evde herşey benim düzenime göre koyduğum yerde durucak. bir tabak bile yanlış rafta olsa rahatsız oluyorum, hemen alıp yerine koyuyorum. bulaşık makinasnı boşaltıyor, başında bekliyorum şunu şuraya, bunu buraya koy diye. onun yerine kendim yapabilirim yavaş yavaş. şuan bir şikayetimde yok çok şükür hamilelikte, yavaş da olsa işlerimi kendim yapmak isiyorum ama nerde. çıldırdı bizimki, gündüz bir iş yapsam söyleyemiyorum akşam şunu yaptım diye. yoksa bi ton laf söylüyor. misafirliğe gidiyoruz mesela, koltukta yanımdan kalkıyor sen bacaklarını uzat rahat otur diyor. ev sahibide bu defa sanki rahatsızmışım gibi uzat uzat diye ısrara başlıyor, yok diyorum rahatım ama birden yoğun bir ısrarın içinde buluyorum kendimi, rahatsız oluyorum. gerçekten bunaltıyor yani.

Benimki de senin türden ama iş yapmayı sevmezzz... Ama eli çabuktur bizim beyin :KK9::KK9:

En son twit açacağım diyordu.. Yapmaktan hiç hoşlanmadığınız şey nevresim geçirmek diye. :KK9::KK9::KK9:

sende ona şöle de aynennnnn'' tınnnnnnnnnnnnnn''''' :KK52:
Ne var sormuşsan yaa bazen diyorum bunlar mı hamile bayanlar mı hamilee arkadaş.. Hiç naz çekemiyolar ki ne yapıyosak... Sen sıkma güsel canını üzülmede bak az kaldı sabret, kızın geldimi gözün görmicek kocanı :KK16:

erkek milleti değil mi işte hepsi aynı....beli ağrısa evde yas havası oluyor iniltiler oflamalar havada uçuşuyor.....hamilesin sıkıntın var ne münasebet yani ben eve şaklaban olarak geldim ya gülmesem güldürmesem olmaz....şuan ne yaşadığım onun umrunda mı yok!!!! kanamam var diyorum üzülüyorum "korkmaaaaaaa bişey olmaz sabaha bişeyin kalmaz" diyor...o kadar rahat yani....haa bu aşamaya nasıl geldik tek bir sözle...."dün gece kaçta yattın" dedim tersledi beni bende karşılık vermedim sustum işe geldim dün....niye beyefendiye kaçta yattın diye her sabah soruyormuşum sebep bu :KK47::KK47:

kızlar günaydın yeni haberlerle burdayım :KK1:

eşim bana dava aç yazmış sonra da özür dilemiş,unutalım yazmış. ben de sen hep böylesin istediğin olmasın ya da istemediğn birşey söyleyeyim hep böyle yapıyorsun dedim. cevap gelmedi. alttan almadım çünkü çok ağır şeyler söylemişti. bakalım bugun ne olacak.

bugun de ankarada bir uyandık her yer bembeyaz. artık haftaya ne olur bilmiyorum. böyle kar devam ederse ben gitmem. hatta kar olmasa da gitmiycem. durumumuz tehlikeli değil mi kızlar bu haftalarda yolculuk.... ben hep gideriz demiştim o yüzden böyle oldu. şimdi gidemem diyorum. kendisi gitsin otobusle

Kuzum millet kış tatili hesabı yapıyor.. Doktor gidebilirsin derse git benceeeee..... Bebeğine de iyi gelir hem... Babaanneyi dedeyi görür. Yeni doğmuş bebek görür... Güzel olur :21::21:

Biz benim durumdan gidemedik hiiiiiç bir yere babane ile dedemiz geliyo yarınnnn :KK8::KK8:

Benim bir arkadaş 7. Ayında umre ye gitmişti teeeee....

Arkadaşım sende bizim gibi hamile kalmak için neler çekmişsin. Ardından amnisentez gibi büyük sınavıda geçmişsin. Şeker dediğin nedirki. En kötüsü hergün iğne vurulursun. Bebişin tombik olur ve normal doğum yapamayıp sezaryen olursun. İçini ferah tut arkadaşım. Allah evlatlarımızı korusun... AMİNNNN

AMİNN rabbim yavrularımızı korusun sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah korkum kendimden değil ona zarar veriyor düşüncesinden benim kızım çok inatçı ikimiz beraber ne sınavlardan geçtik inşallah bu sınavı da geçicez

canım 2013 e katılıyorum üzülme ya kolay şeyler yaşamamışsın ama en fazla hergün iğne ve sezeryan olur.sağlıkla doğsunda herşeye katlanırız biz dimi ?

inşallah sağlıkla doğar benim ve hepimizin bebişleri her zorluğa katlanıcaz

yok ben sana takılıyodum zaten canım. senin işin de zor yahu. güler misin ağlar mısın. insan okurken bile ne tepki vereceğini bilemiyor.

anlıyorum seni birde Allahtan gebeliğinde sıkıntı yok:nazar: tersi eşini düşünemiyorum. seni yatakla taşır her yere :KK1:

napıcaksın sabret karşına al konuş ben iyiyim vs. diye ama eminim hepsini yapmışındır.

selaaaammm sevgi kelebekleriiii :KK16::KK16:

nasılsınız bakalım. ben yine yağmurdan kafamı dışarı çıkaramıyorum. ben alışkın değilim böyle evde oturmaya sıkıldımm beaaaaa....:KK14:
dün akşam eşim beni doğurtuyodu... yatmadan önce elimi karnıma koydu bizim sıpa çok hareketliydi maşallah ordan oraya attı kendini bizimkinin çok hosuna gitti. gece ruyasına girmiş beni hışımla uynadırıyo kalk yuru bebek geliyo hastane gidecez diye, ya diyorum ne gelmesi ya geliyo diyo kafası çıktı kalk hadi çocuga bi şey olcak diye bağırıyo. Canım iiyimisn iyimisin diye beni sallıyo krize girdim zor uyandırdım. onlarda dokuz doğuruyo aslında....:KK52::KK52::KK52:

SUKRİS canım atlatmışsın her şeyi, amnıyo ben de olmustum ama geçti gitti. şeker diyet yapacaksın gececek. hiçç sıkma canını.
EBAH senin koca ilgisi görününce erkek oldum sananlardan galiba aslında içinde ilgili de erkeklikten san göstermiyo bence. bana kimse hesap soramaz diyo kendince ama içi gidiyo sana.

SONSY yavrum seninki IRAK taymış yaaaaa:KK53::KK53: Allah ona kolaylık versin gülüm sen hamilesin ama sıcacık yatağında, evindesin. Kızma bana sakın objektif olmaya çalışıyorum sadece. onun durumu daha zor be güzelim. kolay mı orda olmak. hepsinin psikolojisi mahvoluyo.:18::18: orda aile kavramı daha cok yerleşiyo herkesten uzak düşünsene hamile karısından evinden, anasından babasından kardeşlerinden. ki yeğeni olmuş daha hiç görememiş. benim de yeğenim olsa göremesem üzülürdüm.bi de boyle düşün tatlım üstüne gitme kocanın. sizin her şeyin sorumlusu mesafe yanına gelsin bak nasıl yelkenler fora ikinizde de. bizim hep oyle oluyodu:KK17::KK17:

2013 Dikkat et kendine hasta olmaaaa. gönder kızı evine bi daha :)))

SUDEE senle ilgili bi şey yazacaktım ama unuttum kızz. yoksa unutkanlıkmııydı snein yazdıgın ahah komik oldu bu neyse unutkanlık B12 eksikliğinden de kaynakalnıyo ama hamilelr de surekli olan bi durum.dalgınlık da oyle. ben ekmeği marketten aldım çantama koydum evde 1 saat aradım sonra :KK52::KK52::KK52:
aklımda kalmadı her şey ama birer birer öpüldünüzzzzz.

Son düzenleme:
hoşgeldin canım,

evet unutkanlıkla ilgiliydi onu da unutmuşun :KK52:

napayım kafada pek yerinde değil ki, aklım fikrim bebek eşyalarında, odasını nasıl yapcam,

doğumum nasıl olacak kime benzeyecek uzayıp gidiyor. seninkini de allah ruyasında bir tatbikat yaptırmış :KK1:

ee hazırlıklı olsunn...

selaaaammm sevgi kelebekleriiii :KK16::KK16:

EBAH senin koca ilgisi görününce erkek oldum sananlardan galiba aslında içinde ilgili de erkeklikten san göstermiyo bence. bana kimse hesap soramaz diyo kendince ama içi gidiyo sana.

hoşgeldin kıvırcığım valla öyle böyle bilmem beni sinir ediyor,ama şimdi farkediyorum ki aslında eskisi kadar kafama da takmıyorum...eskiden olsa şu saatler de yüzlerce msj e-mail gönderip kavga alevlenmişti de ya halim yok ya uğraşmak istemiyorum onunla...uff bir sürü laf söyle o söylesin ağla-zırla sonra barış....yöntem değişik olsun yüksek ses istemiyorum artık kızımda istemiyor....ona laf anlatana kadar susarım fırsat bu fırsay 1 saat uykuyla şekerleme yaparım :KK52::KK52:laf söylesem değişen birşey olmayacak nasılsa sakince düşününce analiz etmeyecek.o yüzden susayım nasılsa düzelecek....

ozpolat nasılsın?? çok uzun zaman oldu seni görmeyeli...
oğlun olacakmış,ayrıca unutmadan bursalı mart annesi yasemin'den özel selamını aldım çok mutlu oldum.....

papatyacım, selamlar canım valla haklısın sen 2 yavruyla düşünüyosun tatili bizim hiç gözümüzün korkmaması gerek :) nasılsın ? bu arada mothercare da ayın 31 ine dek 150 tl lik alışveriş yapana 50 tl lik hediye çeki veriliyo.sende genelde ordan yapıyosun ya seni görünce demiş olayım dedim kızlar iilgilenen varsa koşun mağazaya :) ben haftaya ordayım :))

2013, canm parmaklarna sağlık.Kıvanç ın analizine bayıldım ya ama Meriç Kıvanç çok zor oluyo :KK43: herkese de ismi dedik baştan bilseymişim keşke, Meriçte güzel.ama kıvan gibi değil.İnanç ta fena değil sanırım analizde.

ben geldim kızlar :) :) şekerim çok güzeldi 127 çıktı doktor çok normal dedi miinik kızımı gördüm bacak bacak üstüne atmıştı ben kendime benzettin kızımı eşim de kaynıma benzetti :) :) ŞIMI DA OLDUM HİÇ acımadı çok güzeldi yani :) :):KK16::KK16::KK16:

ozpolat nasılsın?? çok uzun zaman oldu seni görmeyeli...
oğlun olacakmış,ayrıca unutmadan bursalı mart annesi yasemin'den özel selamını aldım çok mutlu oldum.....

ebahcımmmmm canım benim iyiyim sen nasılsın bitanem:KK16:evet canım benim oğluşum olcak :emir_bebek::nazar:seninde kız dı değilmi yanlış hatırlamıyorum her yolundadır inşaallah...

baharcım hadi geçmiş olsun gözün aydın canım :) inş kızında sana benzer :) annesisin yani amcayı boşversin :)

baharcım hadi geçmiş olsun gözün aydın canım :) inş kızında sana benzer :) annesisin yani amcayı boşversin :)

canım amniyosentezi atlatmışsın bu artık insanın gözüne bile görünmez
tedavisi var çok şükir ki
üç ay daha sıkarsın dişini annesi
zor ama kuzular için yapılır di mi[/QUOTE]

sıkıcaz artık dişimizi kuzularımız için yapılmazmı

X