2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Ben Şule kızımda Elif İlkim teyzesi. Memnun olduk

Haklısın canım masa başından kaynaklanıyor olabilir. Benim masamın altında koltuğumla aynı hizada etajer var. Oturduğum zaman ona uzatıyorum. Birde şu tavalet mevzuandan dolayı nerdeyse saatte 1 tuvalete kalkıyorum. Şubenin içinde birkaç tur atıp öyle oturuyorum

Ne yapsam bilemedim. Birde sağolsun memurum gripti git ona iyileşmeden gelme dedim. Bugün çıkmış gelmiş. Heran hastalnabilirim

Son düzenleme:
2013, benimde oğluş kaç gündür hareketsizdi, dünden beri iyi.belli olmuyo hiç.ne sorcam sana ? iğneyi jhala göbektenmi yapıyosun ? ben dün göbekten yaparken oğlum tekme attı am batırdığım yerden ve sonuna kadar sokamadım.sanırım oradaydı kötü oldum.dr bişey olmaz 28 e dek devam ama rahatsız olusan kola bacağa geç demişti, ilkkez sabah bacaktan yaptım.bu arada biz de çok gezeriz ya.bu sene inş maddiyat el verir diye dua eiyorum.maaş kesilcek ya planımz senin sevmediğin yer :) Artvine gelsek diyoruz epey oldu gelmeyeli çünkü..

Ebah, canım üzülme ya.hassassın zaten bu erkeklerde odun anlamıyolar işte.kızında üzülmüş hem ben eşimden ayrıyım zor oluyo bak hiç yanınızda olmama ihimalini düşün.haklısın ama yokluklarıda zor.

sude, canım ben normalde de şişiyorum özellikle ayaklarım artık tuzu kestim yoksa balon olurum.iştahına maşallah yarasın kızına :)

sonsy, canım Irak a doğumdan öncemi sonra mı gitcen ? askerse eşin psikolojileri tuhaf biliyosun.benim eşimde askeriyede (asker olmamasına rağmen) onda bile tuhaflık oluyo.bide seninkinin yer kötü.idare et.bu arada merak ettim yeni mi evlisin?kaç yaşındasın?biz 4. yılımızı bitirdik geçmiş zmanlarımı hatırlattın bana ..tartışmalarınızla yani..

seninki aşmış canım yaa ne desen bişey diyo. hiç mi bişey yapmadı senin için şu hamilelik süresince. ne biliyim bir masaj, bir yemek sunumu, ilgi alaka gibi :44:

masajı artık ağrılarım artınca istiyorum yap demiyorum rica ediyorum sonrasında teşekkür ediyorum...eve akşamları benden önce geliyor masayı hazırlıyor sağolsun ama zaten yapmazsa ayıp çok taktire şayan bişey değil ama her yemek sonrası ay çok güzel hazırlamışsın eline sağlık bir sürü şey söylüyorum....geçenlerde kapıyı çalıyorum diye "bari kapıyı çalma anahtarınla gir eve kendimi evin kadını gibi hissetmeyeyım dedi...garip bir adam iyiliğine çok iyi ama saçma bir yerden damarı tutuyor uzuyorda uzuyor...

Hangi bankadasın sen? Ammannn dikkat et hastalık atlatmak zor bu dönemde .

Kusura bakma bu arada bende Sevda biz de oğlumla çok memnun olduk gerçi biz oğlumuza isim bulamadık ama :)

canım yok ben gitmiycem o geliyor haftaya. 7.haftamdan beri yoktu yanımda.sadece telefonda görüşebildik. 1,5yıllık evliyiz canım 30 yaşındayım. evliliğimiz zor olmuştu biz çok istedik ama engellerimiz oldu şimdi de ikimiz de kıymet bilmiyoruz işte. insanoğlu nankör

Candaşım göbüşüm belirmeye başladıktan sonra ben kol bacağa geçtim. Doktor istediğin zaman geçebilirsin demişti. İlk yaptığım zamanlarda aynı göbekte olduğu gibi kollar bacaklar artık yeşil mor bir garip oldu. Ama şimdi morarma veya iğne bölgesinde şişlik falanda olmuyor. Vücut alıştı sanırım. anım sende geç artık. Bak oğluşta kızmış.

Canım hareketler hergün değişebiliyor. Ama 24.hafta itibariyle artık bilinçli olduklarından konuşmalara daha çok yanıt veriyor kızım. Sessiz bir ortamda elini koy annesi sırt üstü yat. İnce bir sesle konuş oğluşunla. Tekmeler gelecektir.

Canım ben Artvini seviyorum ama yaşamak için değil gezmek için güzel bir yer. Umarım bebişlerde bize uyarlarda onlarıda alır alır gezmelere götürürüz

işte durum hep aynı onlar bişey yapınca böyle aşırı övgü bekliyorlar o övgüyü de yapmazsak hemen bozuluyorlar. bir de işte o uzamaması hep bizim elimizde oluyor nedense yani biz uzatırsak uzuyor ve olay çıkıyor oluyor hep. onlardan dolayı değil yani. hep canım cicim olucan e biz de insanız canım palyaço muyuz bi suratımız düşsün suçlu oluyoruz. ben de bunu anlamıyorum işte. kendileri canı sıkkın olunca istediklerini yapmakta serbestler ama of of hep kadına iş düşüyor işte.

benimki de 4 aydır yok ya gelince ailesini görmek istiyor abisi doğum yaptı eşi yani sonradan bizim bebek de olunca gitmek zor olacağından gelince gitmek istiyor önceleri ben hep gideriz dedim ama şimdi hava durumları pek iyi değil bugun de bir kalktık Ankara kar. korkuyorum yollarda bişey olur diye. böyle söyledim diye benden kötüsü olmadı. sanki ailesiyle görüşmesini istemiyorum gibi oldu. senin ailen de gelmesin ben de onlara gidersem bilmem neyim... başladı abuk sabuk konuşmaya ... ben gidicem de bilmem ne de...
şimdi son durum belirsiz. bakalım neler olacak

Hangi bankadasın sen? Ammannn dikkat et hastalık atlatmak zor bu dönemde .

İş canım. Geçen ay bir sefer hastalandım zaten. Antibiyotik kullanacak boyuta geldim. Şimdi tekrar hastalanmak istemiyorum. Ama sağolsun yanında arkadaşım öksürüyor tıksırıyor en kötüsüde burnunu çekiyor Allah evlatlarımızı korusun arkadaşım

Kusura bakma bu arada bende Sevda biz de oğlumla çok memnun olduk gerçi biz oğlumuza isim bulamadık ama :)

Aklınızda yokmu hiç isim Sevdacım. Bana ilk başta doktorlar erkek demişti. Bizde Eymen'e karar vermiştik. Kızım olacağını öğrendiğimizde bize süpriz oldu. Ama Elif hep aklımdaydı. İlkim de çok uğraştığımız için biraz görmemişlik yapıp ilkim dedik

canım ya bu iş bankası geçen sene benden ocak ayında hesap işletim ücreti kesmişti sadece otomatik ödeme site aidatı vardı hesabımda. sonra ben ona elektrik ve su da ekledim. şimdi 2013te kesilmez di mi şimdi bu nerden çıktı diyeceksin de bilirsin diye bi sormak istedim kusura bakma

isim olmaz olurmu birçok isim var da karar veremiyoruz
Melih
Esin
Ilgaz
Deniz
Yağız
Ayaz
Altan
en beğendiklerim tabi bir de ben 2 isim istiyorum bakalım ...

slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim açlık şekerim yüksek cıkıyor bu gidişle insüline başlarım Allah yardımcım, yardımcımız olsun 3 yıl aradan sonra anne olma hayalim gerçekleşti rabbime şükürler olsun ilk başlarda kanamam oldu sonra ikili testim yüksek çıktı aminosentez oldum sonra da şeker ve diyet yapıyorum

Yok canım kesil mez

kızlar ya ben çok unutkan oldum ya her şeyi unutuyorum. anahtarlarımı her gün evde unutuyorum.

eve girerken kapıda anahtarı bırakıp giriyorum eşim işten gelince görüyor. hırsız girse eve allah korusun.

nette araştırdım gebelikte unutkanlık oluyormuş. balık yağı için yazıyor :26:

Merhaba anneler
Öğleye yakın bir vakitte herkese gunaydııınnn

Kızlaaaaarrrr hamilelik duygusallığı var üzerimde dün uyurken ağladımmmm

Sebep mi eşim uykuya daldığı için ben namazı kılıp krem surene kadar uyumuş... Sonra iğne bana kaldı tabi ... Hiç problem değil ama işte zırıldamaya yer arıyorum ya.... Oğluşum da çıktı çıktı karnımın en tepesineeeeee :) oy yerim ben onuuuuuu... Öyle fazla sürmeden uyudum. Ama kocişe sarılmadım hiç.

çok geçmiş olsun canım, üzme kendini Allah çaresiz dert vermesin.

isim olmaz olurmu birçok isim var da karar veremiyoruz
Melih
Esin
Ilgaz
Deniz
Yağız
Ayaz
Altan
en beğendiklerim tabi bir de ben 2 isim istiyorum bakalım ...

İsimler güzel ben içlerinden en çok Altan'ı beğendim. Analiz sonucada çok güzel. Bu arada iki isim bence çok iyi. Yazarların çoğu iki isimli berki şevk gelir büyük adam olurlar

Altan İsminin Analizi ve Anlamı

Algılaması yüksek, mantıklı karar verebilen, sanata yatkın, ketum, duygularını açıklamakta zorlanan, atılgan, sağduyulu kararlar alabilen, yaratıcılık yeteneği olan bir kişilik enerjisi verir.

Bi şi unutacak bir hayat yaşamadığım için unutkanlığımı ölçemiyorum ... Hep evdeyim çünkü
Ama. Balık hapında alıyorum ara ara

ben de öyleyim geçen bir mağazada çantamı kaybettim o kadar korktum ki sonra bir anons bir de komşu kapıyı çaldı kapı üzerinde anahtar var dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…