2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim açlık şekerim yüksek cıkıyor bu gidişle insüline başlarım Allah yardımcım, yardımcımız olsun 3 yıl aradan sonra anne olma hayalim gerçekleşti rabbime şükürler olsun ilk başlarda kanamam oldu sonra ikili testim yüksek çıktı aminosentez oldum sonra da şeker ve diyet yapıyorum

Arkadaşım sende bizim gibi hamile kalmak için neler çekmişsin. Ardından amnisentez gibi büyük sınavıda geçmişsin. Şeker dediğin nedirki. En kötüsü hergün iğne vurulursun. Bebişin tombik olur ve normal doğum yapamayıp sezaryen olursun. İçini ferah tut arkadaşım. Allah evlatlarımızı korusun... AMİNNNN

merhaba bayanlar =) bugün geç uyandım koyu sohbete başlamışsınız =) vallahi anlatacak ne kadar çok şey buluyoruz birbirimize bayanların ortak özlelliği ...isim konusu açılmış bende kızıma pelin sevgi koymak istiyorum pelin ismini beğenirim sevgide annemin ismi aslında tek isim koymak istiyorum ama anneimide çok sevyrm sizce güzel mi =))

kızlar ya ben çok unutkan oldum ya her şeyi unutuyorum. anahtarlarımı her gün evde unutuyorum.

eve girerken kapıda anahtarı bırakıp giriyorum eşim işten gelince görüyor. hırsız girse eve allah korusun.

nette araştırdım gebelikte unutkanlık oluyormuş. balık yağı için yazıyor :26:

Yok be canım ben haftada 2/3 kez balık yiyorum. Hergün balık yağı içiyorum. Zehir gibi çalışan kafa gitti.Yemeği ocakta unutup yakmaya kadar birçok şeyi unutuyorum:KK9:

merhaba bayanlar =) bugün geç uyandım koyu sohbete başlamışsınız =) vallahi anlatacak ne kadar çok şey buluyoruz birbirimize bayanların ortak özlelliği ...isim konusu açılmış bende kızıma pelin sevgi koymak istiyorum pelin ismini beğenirim sevgide annemin ismi aslında tek isim koymak istiyorum ama anneimide çok sevyrm sizce güzel mi =))

Benim en sevdiğim arkadaşım Pelin. Eltimin adı da Pelin karakterlerini çok beğeniyorum.

Pelin İsminin Analizi :Kendinden emin, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sanata yatkın, kırılgan, sağduyulu, yaratıcı bir kişilik enerjisi verir.

İsimler güzel ben içlerinden en çok Altan'ı beğendim. Analiz sonucada çok güzel. Bu arada iki isim bence çok iyi. Yazarların çoğu iki isimli berki şevk gelir büyük adam olurlar :KK9:

Altan İsminin Analizi ve Anlamı

Algılaması yüksek, mantıklı karar verebilen, sanata yatkın, ketum, duygularını açıklamakta zorlanan, atılgan, sağduyulu kararlar alabilen, yaratıcılık yeteneği olan bir kişilik enerjisi verir.

Kuantum isim analizine göre mi yorumladın? Geçenlerde forumda bununla ilgili bir yazı okumuştum. Orada da hemen hemen aynı yorumu çıkardım. Hadi yanına isim bulalım :)
İşte burda kararsızım Ilgazı düşünüyorum ama diğerleri aklıma gelince hepsini veresim geliyor oğluma :)

ben balık yiyemiyorum diye doktor bana önerdi Marincap diye bir hap. eczaneye gittim kadın benim kafamı bir karıştırdı hiçbişey almadan çıktım yok bazıları balığın karaciğerinden bazıları etinden dedi. karaciğerinden olanda çok A vitamini varmış fazlası bebek için iyi değilmiş. internette de böyle şeyler yazıyor okuyunca iyice kararsız kaldım. kime güveneceğimi bilemedim. doktorun verdiği hap da 14 liraydı ucuz diye ona da güvenemedim:KK1: böyle gidiyorum işte bakalım eşim gelince bana balık yapacaktı bol salatayla karışık yedirecekti ama artık geç mi kaldım acaba? benim çok sırt ağrım oluyor kızlar bir de bacaklarımda ödem var.

Candaşım göbüşüm belirmeye başladıktan sonra ben kol bacağa geçtim. Doktor istediğin zaman geçebilirsin demişti. İlk yaptığım zamanlarda aynı göbekte olduğu gibi kollar bacaklar artık yeşil mor bir garip oldu. Ama şimdi morarma veya iğne bölgesinde şişlik falanda olmuyor. Vücut alıştı sanırım. anım sende geç artık. Bak oğluşta kızmış.:KK20:

Canım hareketler hergün değişebiliyor. Ama 24.hafta itibariyle artık bilinçli olduklarından konuşmalara daha çok yanıt veriyor kızım. Sessiz bir ortamda elini koy annesi sırt üstü yat. İnce bir sesle konuş oğluşunla. Tekmeler gelecektir.

Canım ben Artvini seviyorum ama yaşamak için değil gezmek için güzel bir yer. Umarım bebişlerde bize uyarlarda onlarıda alır alır gezmelere götürürüz
hmm anladım canım evet oğlışta istemiyo uyarıyo madem geçiyorum diğer bölgelere :)) ayy bi deneyim konuşmama tepki vercekmi hiç denmemeiştim.ama sesi gür olanalrı duyunca çoşuyo yavrum :))
haklısın canım ama gezmek için güzel, yaşamak zor.memlketimde olsa anlıyorum hak veriyorum ben ank da doğdum büyüdm 2 haftayı geçince tatil ben bile sıkılıyorum.bide imkanlar kısıtlı filan haklısın.inş kuzularda gezenti olurda gezeriz maaile :))

işte durum hep aynı onlar bişey yapınca böyle aşırı övgü bekliyorlar o övgüyü de yapmazsak hemen bozuluyorlar. bir de işte o uzamaması hep bizim elimizde oluyor nedense yani biz uzatırsak uzuyor ve olay çıkıyor oluyor hep. onlardan dolayı değil yani. hep canım cicim olucan e biz de insanız canım palyaço muyuz bi suratımız düşsün suçlu oluyoruz. ben de bunu anlamıyorum işte. kendileri canı sıkkın olunca istediklerini yapmakta serbestler ama :KK4: of of hep kadına iş düşüyor işte.

benimki de 4 aydır yok ya gelince ailesini görmek istiyor abisi doğum yaptı :KK1: eşi yani:KK1: sonradan bizim bebek de olunca gitmek zor olacağından gelince gitmek istiyor önceleri ben hep gideriz dedim ama şimdi hava durumları pek iyi değil bugun de bir kalktık Ankara kar. korkuyorum yollarda bişey olur diye. böyle söyledim diye benden kötüsü olmadı. sanki ailesiyle görüşmesini istemiyorum gibi oldu. senin ailen de gelmesin ben de onlara gidersem bilmem neyim... başladı abuk sabuk konuşmaya ... ben gidicem de bilmem ne de...
şimdi son durum belirsiz. bakalım neler olacak
off erkekler hep bi ayar ya.bizimde işte aynı bu sorunlarımız vardı aksilik bizim k.valideyle evlerimizde yakın sebebimde yok hani.anlasın eşinde seni haksız değilsin ki.yeni evliymişsiniz sanırım ilk birkaç yıl normal bu tartışmalar. biz 3. yılda topladık.ama bebek süreci hızlandıracaktır eminim.allah kauştursun huzurla diyeyeim, birde mesafelerde gereksiz huzursuzluk veriyo insana tecrübeyle sabit.yanyana olsanız bu kadar uzamaz mevzu ama uzak olunca 2 saatlik mevuz oluyor 2 haftalık dert.

isim olmaz olurmu birçok isim var da karar veremiyoruz
Melih
Esin
Ilgaz
Deniz
Yağız
Ayaz
Altan
en beğendiklerim tabi bir de ben 2 isim istiyorum bakalım ...
isimler çok güzel canım Ilgaz özellikle çok hoş ve fazla olmayn bi isim.bizim isimler ç ç li oldu sizinkilerde z z olcak anlaşılan :) bende övünç inanç direnç kıvanç gibi isimleri beğeniyodum ben yetmedim eşimde buldu ç oldu 2 ç :) sizinki bakalım ne olcak ?

slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim açlık şekerim yüksek cıkıyor bu gidişle insüline başlarım Allah yardımcım, yardımcımız olsun 3 yıl aradan sonra anne olma hayalim gerçekleşti rabbime şükürler olsun ilk başlarda kanamam oldu sonra ikili testim yüksek çıktı aminosentez oldum sonra da şeker ve diyet yapıyorum
canım 2013 e katılıyorum üzülme ya kolay şeyler yaşamamışsın ama en fazla hergün iğne ve sezeryan olur.sağlıkla doğsunda herşeye katlanırız biz dimi ?
kızlar ya ben çok unutkan oldum ya her şeyi unutuyorum. anahtarlarımı her gün evde unutuyorum.

eve girerken kapıda anahtarı bırakıp giriyorum eşim işten gelince görüyor. hırsız girse eve allah korusun.

nette araştırdım gebelikte unutkanlık oluyormuş. balık yağı için yazıyor :26:
canım aman dikkat et ya özellikle kapılar ve yanıcı maddlere ne olur ne olmaz...dr a bi de bunu bence.
Merhaba anneler
Öğleye yakın bir vakitte herkese gunaydııınnn :KK54:

Kızlaaaaarrrr hamilelik duygusallığı var üzerimde dün uyurken ağladımmmm:KK43::KK43:

Sebep mi eşim uykuya daldığı için :KK9::KK9: ben namazı kılıp krem surene kadar uyumuş... Sonra iğne bana kaldı tabi ... Hiç problem değil ama işte zırıldamaya yer arıyorum ya.... Oğluşum da çıktı çıktı karnımın en tepesineeeeee :) oy yerim ben onuuuuuu... Öyle fazla sürmeden uyudum. Ama kocişe sarılmadım hiç. :KK53::KK53:
canım yaa çok tatlısın :)) günaydın bu arada ...

bende sevgi ismini çok severim söylerken insana sıcaklık veriyo çok samimi ark da adı.pelinde güzel.sen beğendikten sonra önemi yok ama bence 2 side çok hoş..
Benim en sevdiğim arkadaşım Pelin. Eltimin adı da Pelin karakterlerini çok beğeniyorum.

Pelin İsminin Analizi :Kendinden emin, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sanata yatkın, kırılgan, sağduyulu, yaratıcı bir kişilik enerjisi verir.

bana da yap bi analiz ya :)) harf harf mi bakıyosun canım ? kaç gündür bakıyorum bende analizine.ama harflerden buluyorum ancak.

Bakıyorum tatil planları yapılmaya başlanmış benim şe tam Haziran'dan beri içimde uhte kaldı..... Çoluğa çocuğa karışmadan bi yurt dışı yapalım dedik kayın babam rahatsızlandı Gidemedik. Karadeniz yapalım dedim bebiş geldiiii ..... Sonra yatış o yatış ..... Olsun oğluma gezeceğiz bizzzz :)))) :KK55::KK55:

merhaba hamiş hanımlar nasılsınız ben 24+5 haftalık hamıleyım oglum olacak bugune kadar face den grubu takıp edıyordum ama bır tatsızlıktan dolayı dun ayrıldım benı de aranıza alır mısınız

ayneeeeeeeeeeeeeen! al benden de o kadar!

adamla telefonda konuşuyoruz sesim çok iyi değilse. ne oldu sesin niye böyle. keyfim yok diyorum. benimle konuşurken de mi yok:KK37: haydaaaa. bi istemediği bişeyi söyle ya da onun istediği bişey olmasın Allaaaaaaaah senden kötüsü yok. Bencil bencil bu adamlar. iyiyken herkes beni sever. bi kötü ol düşman gibi görüyorlar valla. diyorum ya benimle sanki erkek arkadaşı ile kavga ediyo gibi kavga ediyo Ağzından çıkanı tartmadan

aaa kız ıraktaymışş orası çok sıkıntılı biyer azcik idare ediver sende. zor şartlarda askerden gelen erkeklerin kafayı yemediklerine şükretmek lazım.

kaba saba oluyolar ağızlarına her geleni söylüyolar benim ki de kaç kere neler söyledi, yok efendim artık yapamıyormuşta ailelerle konuşucakmışta.

ben istemiyorum artık bitsin deyince 3 buçuk atıyo. ayrıca yerinde olsam arabayla giderseniz hava da çok kötü olmazsa giderdim kocamla. hem istediğin zamanlarda molada verirsiniz.

Günaydınn,bende henüz şişlik yok inşallah olmaz:KK3: benim mide ağrıları geri döndü,bulantım da oluyo gün içinde .özellıkle yemek sonrası kötü oluyorum o yüzden çok yiyemiyorum iştahım olsa da.çok yiyebilenlere özeniyorum valla :KK50: şeker yüklemesi iyi çıktıçok şükür,bi de burdan eşleriyle sorun yaşayanları görüp üzülüyorum..aman kızlar mümkün olduğunca stress yapmayın bebeklerinizi düşünün..ben de işten sıkıntılıydım bikaç gün rapor aldım dinleneyim diye..Allah yardımcımız olsun bu zor ve bi o kadar da güzel günleri hayırlısıyla geçirelim inşallah

aslında bende az ve sık yiyenlerdendim ama bişey oldu bana. zaten 9 kilo almışım belli olmuyor tipimden ama tartıya bakınca öyle.

stresten kesinlikle uzak duralım artık son 3 ay geceleri uykusuzluk daha da stres yaptıracakmış bize. bunlar iyi günlerimiz....

masajı artık ağrılarım artınca istiyorum yap demiyorum rica ediyorum sonrasında teşekkür ediyorum...eve akşamları benden önce geliyor masayı hazırlıyor sağolsun ama zaten yapmazsa ayıp çok taktire şayan bişey değil ama her yemek sonrası ay çok güzel hazırlamışsın eline sağlık bir sürü şey söylüyorum....geçenlerde kapıyı çalıyorum diye "bari kapıyı çalma anahtarınla gir eve kendimi evin kadını gibi hissetmeyeyım dedi...garip bir adam iyiliğine çok iyi ama saçma bir yerden damarı tutuyor uzuyorda uzuyor...

aynı benimki :KK1: sabah bana işyerinde yemem için hamburger ekmeğinde sandawiç hazırlamış ama ne alakaysa mikrodalgaya koyup ısıtmış.

bide ayarını fazla kaçırmış. ekmek olmuş mu sana sunger. sonra streçledi dedim keşke ısıtmasaydın mikrodalga kötü yapıyor tazeydi zaten.

oo vay efendim bi suratlar. geldim işe arıyo nasıl olmuştu diyo, güzeldi ama biraz ıslak hamburgere dönmüştü. bi daha da kendim hazırlarmışım asla hazırlamıcakmış.

teşekür etseymişim vs. vs. ve halbuki bin kere teşekkür ettim gittim öptüm. asıl hamile olan naz yapan onlar be biz napıyoruz allah aşkına :KK52::KK52:

ben de öyleyim geçen bir mağazada çantamı kaybettim :KK37: o kadar korktum ki:KK52: sonra bir anons :KK9: bir de komşu kapıyı çaldı kapı üzerinde anahtar var dedi :KK53:

bende öylee bide beni korkutucakmış bi gün o zaman bir daha unutmayacakmışım. dedim çocuğu mu düşütürceksin bana.:KK47:

isim analizi için sağol cnm vallahi süpermiş analize göre kesinleşti kızımın ismi =) he heee=))

aaa kız ıraktaymışş orası çok sıkıntılı biyer azcik idare ediver sende. zor şartlarda askerden gelen erkeklerin kafayı yemediklerine şükretmek lazım.

kaba saba oluyolar ağızlarına her geleni söylüyolar benim ki de kaç kere neler söyledi, yok efendim artık yapamıyormuşta ailelerle konuşucakmışta.

ben istemiyorum artık bitsin deyince 3 buçuk atıyo. ayrıca yerinde olsam arabayla giderseniz hava da çok kötü olmazsa giderdim kocamla. hem istediğin zamanlarda molada verirsiniz.

adam ömür boyu asker napıyım:KK1: ayy aynı aynı hemen bi aileyi katarlar işin içine ki ciddiyim kararlıyım demek istiyo yanii. bizimki biraz da inatçı ben tamam diyince o da on kere tamam der. sonra biraz zaman geçer unutur tüm o sözlerini.
canım ya o da öyle diyo işte ne var mola veririz filan. ama ne bileyim bebeğimi kaybetmekten korkuyorum tvde izliyoruz kaza haberlerini ya bişey olursa. böyle diyince de bişey olacaksa markete giderken de olur diyo. çok aşırı kararlı gitmekte zaten ben gitmezsem kendi kesin gidecek de. bana da sinir oluyor işte gitmediğim için, suçluyor beni. halbuki ben korkuyorum. tabi işin içinde bir de annesinin her aramasında bana abisinin yenidoğan kızı için aynıııııııııı eşime benzediğini 10000 kez söylemesi de var. sinir olduğum için hiç gidesim kalmadı. çok isteksizim yani. ama eğer gidersem ben kızım için gidicem ona alışveriş yapıcam orda çok güzel çok uygun kıyafetler var. Ege bölgesi tekstil ucuz oluyor. ben alışverişe gidicem diye kendimi kandırıyorum işte:KK1: çünkü eşime ve ailesine bu olaylardan sonra sinir olduğum için onlar için gitmeyeceğim :KK19:

Son düzenleme:
Bugun en rahat günüm sadece 2 dersim vardı o da sabahtı. diğer saatler de başka görevlerim oluyor ve 12:30da çıkıyorum. yavaş yavaş ayaklanıyım :KK1: ancak inerim 3.kattan :KK1:
Hepinize güzel bir gün diliyorum tekrar görüşmek üzere öptümmm:KK54:

merhaba kızlar, herkes eşinden şikayet etmiş. bende şikayetçiyim, zıvanadan çıktı resmen çocuğa birşey olucak diye. hiçbirşey yaptırmıyor bana, yere birşey düşse eğilip almama kızıyor. alışveriş yapıyoruz ekmek poşetini bile taşıtmıyor. işide bıraktım, evdeyim, hiçbirşey yapmadan yatıcakmışım akşama kadar. neyseki yemek yapıyorum ama 7.aydan sonra onu da yapmıcaksın, ayakta kalmıcaksın o kadar diyor. doktora dışarı çıkmaya üşeniyorum, koşu bandında yürüsem olur mu dedim, o da yavaş tempoda 15dk yürüyebilirsin dedi. akşam yemekten sonra yürüyorum, başımda bekliyor, hızlandırmıyayım diye, 15dk olunca tamam deyip kapatıyor hemen, 1sn bile fazla yürüyemiyorum. akşam önüme bisürü çikolata yığıyor, yiyeyimde çocuk tekme atsın diye eli karnımda bekliyor. ay desem hemen noldu, ağrın mı var, bişey yok deyince yalan söyleme diyor. ay bunaldım resmen, doğursamda kurtulsam diyorum. bide en rahatsız olduğum şey arkadaşlarla felan dışarı çıkınca sürekli acıktın mı, yoruldun mu, ağrın var mı, oturalım istersen vs vs. ay bir şikayetim olsa söylerim zaten, nefret ediyorum böyle ilgi odağı olmaktan.

merhaba kızlar, herkes eşinden şikayet etmiş. bende şikayetçiyim, zıvanadan çıktı resmen çocuğa birşey olucak diye. hiçbirşey yaptırmıyor bana, yere birşey düşse eğilip almama kızıyor. alışveriş yapıyoruz ekmek poşetini bile taşıtmıyor. işide bıraktım, evdeyim, hiçbirşey yapmadan yatıcakmışım akşama kadar. neyseki yemek yapıyorum ama 7.aydan sonra onu da yapmıcaksın, ayakta kalmıcaksın o kadar diyor. doktora dışarı çıkmaya üşeniyorum, koşu bandında yürüsem olur mu dedim, o da yavaş tempoda 15dk yürüyebilirsin dedi. akşam yemekten sonra yürüyorum, başımda bekliyor, hızlandırmıyayım diye, 15dk olunca tamam deyip kapatıyor hemen, 1sn bile fazla yürüyemiyorum. akşam önüme bisürü çikolata yığıyor, yiyeyimde çocuk tekme atsın diye eli karnımda bekliyor. ay desem hemen noldu, ağrın mı var, bişey yok deyince yalan söyleme diyor. ay bunaldım resmen, doğursamda kurtulsam diyorum. bide en rahatsız olduğum şey arkadaşlarla felan dışarı çıkınca sürekli acıktın mı, yoruldun mu, ağrın var mı, oturalım istersen vs vs. ay bir şikayetim olsa söylerim zaten, nefret ediyorum böyle ilgi odağı olmaktan.

kıymetini bil tadını çıkar doğum yaptıktan sonra istesende böyle olmaz...geçen hafta kanmam vardı birşey olmaz korkma geçer diyor,üzülüyorum b.sayarın başından üzülme takma kafana diye sesleniyor...o kadar ilgili yani...belim ağrıyor hamilesin ondandır diyor....o diyene kadar ben neden bilmiyorum sanki....gece sağdan sola dönerken yatakta dün akşam öğrendim rahatsız oluyormuş....ne yapabilirim kendimi sağdan sola eskisi gibi döndüremiyorum....kalkıyorum öyle dönüyorum kilom arttı göbeğimde ağrılık var....ona bile tahammülü yok....bence bir düşün eşinin inceliğini derim

aaaa sen bizi çatlakmak için mii yazdın kızz :KK53::KK53: :KK1: anamm demek fazla ilgi de olunca böyle oluyor.

biz kadınlarda hiç bişeyden memnun olmuyoruz kii.. ilgilenseler kabahat demek ki ilgilendiklerinde deipin ucu kaçabiliyor bazı erkeklerde :KK53:

annesi çok hevesleniyor demekki çocuğu olacak diye az kaldı idare et sende :KK15:

Bugun en rahat günüm sadece 2 dersim vardı o da sabahtı. diğer saatler de başka görevlerim oluyor ve 12:30da çıkıyorum. yavaş yavaş ayaklanıyım :KK1: ancak inerim 3.kattan :KK1:
Hepinize güzel bir gün diliyorum tekrar görüşmek üzere öptümmm:KK54:
canım merak ettim k.validenler nerde ? sen nerde oturuyosun ? mesafe çok mu ? korkma o kadar, Allaha emanet.bende hergün 2 otobüs değiştirerek işe geliyorum ve hep ayaktayım yer veren yok karın belli değil monttan.ve yazdım ya bizimkide tüp.üstelik imkansızınız olabilir demişti dr.ona rağmen korkmuyorum çünkü gerçekten korkunun ecele faydası yok.daha sabah gelirken otobüsü kaçırmayım diye koştum bissürü.en iyisi akışına bırakmak.eşinide kırma derim ben.şükür ortalık daha buz tutmadıbak benim birde şu durumum var, işe gelirken hergün geçmem gerekn bi akışkan yol var ve o yolun ortasında bi çarşı vari kaldırımlar.kaldırımların tam inişlerinde kaygan zemin var, ordan inerken geçene biri kaburgalarını kırdı biri arabanın altına girdi, duamı edip çıkıyorum yaşamakta bi risk değil mi ? elbette dikkat edelim ama eşind ebiraz haklı gibi.korkunun ecele faydası yok hem bide çok insan kış hamileliği geçiriyor sen tedbirini alarak çık git gönlünüde alırsın hem eşinin.sadece kaygan ayakkabı topuklu vs giyme çok kalabalıksa karnını kolla.götür bebeğini babanesine.kızmazsın umarım yazdıklarıma.

:)) herkes bi yerden dertli :)) fazlasıda zarar azıda.yazdıkların bana eşimi hatırlattı, benimde 3 ay düşük riskim vardı son zmanda bi düğüne gittik sıkılmıştım artık milletle görüşüyorum diyoki çocuk düşer otur yerine, yuh dedim ya görüşmekten çocuk mu düşer.allah kurtarsın canım senide.benim eşim uzakta eğer yanıomda olsaydı aynılarını yaşardım eminim :)

Kuantum isim analizine göre mi yorumladın? Geçenlerde forumda bununla ilgili bir yazı okumuştum. Orada da hemen hemen aynı yorumu çıkardım. Hadi yanına isim bulalım :)
İşte burda kararsızım Ilgazı düşünüyorum ama diğerleri aklıma gelince hepsini veresim geliyor oğluma :)

Yok canım anneysen diye bir sayfa var. Ordan bakıyorum. Benim oyum belli Altan Eymen nasılda asil oldu vallahi :KK9:

ayyyyy kızlarrrrrr muhabbetin dibine vurmuşsunuzzzzzzzzz
okurken:KK53::KK53::KK53::KK53: oldummmm

bizden de herkese günaydınnnnnnnn
ankara buz gibiiiiii
ve her yer karrrrrrrrrr

bugün diş etlerim inmişşşşşşş:KK43::KK43:
ve sırt ağrısı ile uyandım:KK4::KK4:
artık taşımakta iyice zorlanıyorum sıpalarımıııı:KK4::KK4::KK4:
bir de gece soldan sağa dönerken kasığımda ani ve acılı bir batma hissesttimmmmm
hemen geçti ama çok korktummmmmmm

Günaydın canında can olan karındaşlarım :KK49::KK49:

Biz bugün yorgun kalktık. :KK76: Elimiz ayağımızda şişmiş. Elimi kapatmakta ve klavyede yazı yazmakta bile zorlanıyorum. Güya 10 parmak yazardım :126: şimdi resmen nineler gibi iki parmak seçe seçe yazıyorum :KK30:

Ama kızım tekmik atıyor bu benden kaynaklanıyor anne merak etme diyor. :KK8::KK9:

Ben tuzu yemeklerde çok az kullanıyordum. Acaba hiç mi atmamak lazım artık. Siz de durum ne şişlikler konusunda? Bir önleminiz var mı acep?

Birde sabahları özellikle bacaklarımın arka kısmı çok kasılıyor. Magnezyum olarak günde bir tane magnorm suda eriyen kullanıyorum az mı geliyor acaba?

Neyse bendeki durumlar böyle güzel bir gün diliyorum size. Bu arada İstanbula inat :76: burda masmavi gökyüzü ve parlayan bir güneş var :98:

:KK71: Papatyacım gezentiliğimiz aynı tatlım. Şimdiden önümüzdeki yaz için planlar yapıyorum desem :87:

Ne güzel yapmışınız işte. Önce tatil sonra zorlu süreç. Sonunda da iki minik mucize :127: :emir_bebek::emir_bebek:

Dün aşı anında ağrın olmuş. Gece ne yaptın sorun devam etmedi inşallah. Birde 1.dozu hangi koldan oldun 2.yi hangisinden merak ettim

kız benkendimi bildim bileli nineler gibi yazıyorum iki parmakkkkkkk
arkadaşım biz iki sıpa ile tatil planı yapıyorsak candaş ve sen hayli hayli fink atarsınız biricik kuzularınızla

canım ilk aşı sağ koldandı hiç hissetmedim
bunu da soldan yaptı inanki buradan sızlananlara hak verdim
kolunu kaldıracak dermanın olmuyo inan
seninki acımaz inşallah canım

canım çok saol Allah razı olsun şükür diyorum halime yinede oğlum var ya.inş geçer hepsi unutulur acılar hem acı gibi gelmiyo inan :) zor bebek ya :) bu arada doğum sonrası mevlütlük ve lohusa dönemi içn aldıklarına bayıldım aklımda yoktu kız soktun valla bende bakcam.
kızlar günaydın nasılsınz ??

benim de hiç aklımda yoktu, ben de heveslendim
kısmet olursa ben de yapmak istiyorummmmm mevlüt

isim olmaz olurmu birçok isim var da karar veremiyoruz
Melih
Esin
Ilgaz
Deniz
Yağız
Ayaz
Altan
en beğendiklerim tabi bir de ben 2 isim istiyorum bakalım ...

arkadaşım esin kız ismi gibi geldi bana:44::44::44::44::44:
denizi ben de kzıma düşünüyorum :KK52::KK52::KK52::KK52:

canım amniyosentezi atlatmışsın bu artık insanın gözüne bile görünmez
tedavisi var çok şükir ki
üç ay daha sıkarsın dişini annesi
zor ama kuzular için yapılır di mi

hmm anladım canım evet oğlışta istemiyo uyarıyo madem geçiyorum diğer bölgelere :)) ayy bi deneyim konuşmama tepki vercekmi hiç denmemeiştim.ama sesi gür olanalrı duyunca çoşuyo yavrum :))
haklısın canım ama gezmek için güzel, yaşamak zor.memlketimde olsa anlıyorum hak veriyorum ben ank da doğdum büyüdm 2 haftayı geçince tatil ben bile sıkılıyorum.bide imkanlar kısıtlı filan haklısın.inş kuzularda gezenti olurda gezeriz maaile :))

off erkekler hep bi ayar ya.bizimde işte aynı bu sorunlarımız vardı aksilik bizim k.valideyle evlerimizde yakın sebebimde yok hani.anlasın eşinde seni haksız değilsin ki.yeni evliymişsiniz sanırım ilk birkaç yıl normal bu tartışmalar. biz 3. yılda topladık.ama bebek süreci hızlandıracaktır eminim.allah kauştursun huzurla diyeyeim, birde mesafelerde gereksiz huzursuzluk veriyo insana tecrübeyle sabit.yanyana olsanız bu kadar uzamaz mevzu ama uzak olunca 2 saatlik mevuz oluyor 2 haftalık dert.

isimler çok güzel canım Ilgaz özellikle çok hoş ve fazla olmayn bi isim.bizim isimler ç ç li oldu sizinkilerde z z olcak anlaşılan :) bende övünç inanç direnç kıvanç gibi isimleri beğeniyodum ben yetmedim eşimde buldu ç oldu 2 ç :) sizinki bakalım ne olcak ?

canım 2013 e katılıyorum üzülme ya kolay şeyler yaşamamışsın ama en fazla hergün iğne ve sezeryan olur.sağlıkla doğsunda herşeye katlanırız biz dimi ?

canım aman dikkat et ya özellikle kapılar ve yanıcı maddlere ne olur ne olmaz...dr a bi de bunu bence.

canım yaa çok tatlısın :)) günaydın bu arada ...

bende sevgi ismini çok severim söylerken insana sıcaklık veriyo çok samimi ark da adı.pelinde güzel.sen beğendikten sonra önemi yok ama bence 2 side çok hoş..

bana da yap bi analiz ya :)) harf harf mi bakıyosun canım ? kaç gündür bakıyorum bende analizine.ama harflerden buluyorum ancak.

Meriç :Ticarete yatkın, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, karar vermekte zorlanan, kırılgan, yaşamında zevk ve sefaya önem veren bir kişilik enerjisi verir.

Kıvanç: Kariyer konusunda kendini oldukça iyiy yetiştiren kişiğe sahiptir. Kırılgandır, konuşurken çok dikkat etmesi gerekir. Kendi kafasının doğrultusunda hareket etmektedir. Etrafını çok dinlemez. Mantıklıdır. Algılaması oldukça yüksektir. Yaratıcıdır, sağduyulu ve zevk sahibidir.

X