2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Maşallah canım demek atlattınız sizdeee ohh ohh geçmiş olsun canımcımmm:KK16:

ben geldim kızlar :) :) şekerim çok güzeldi 127 çıktı doktor çok normal dedi miinik kızımı gördüm bacak bacak üstüne atmıştı ben kendime benzettin kızımı eşim de kaynıma benzetti :) :) ŞIMI DA OLDUM HİÇ acımadı çok güzeldi yani :) :):KK16::KK16::KK16:

ebahcımmmmm canım benim iyiyim sen nasılsın bitanem:KK16:evet canım benim oğluşum olcak :emir_bebek::nazar:seninde kız dı değilmi yanlış hatırlamıyorum her yolundadır inşaallah...

2 hafta önce bir kanamam oldu 1 hafta evde izinliydim minnoş kızım beni korkuttu...birde pazar günü tekrarladı böyle böyle günleri tamamlıcaz...şuan içeride dört dönüyor göbeğimi masanın altına sakladım göbeğim bir oyana bir bu yana dans ediyor çevremde bir sürü erkek var diyecekler ne oluyor göbeğine :KK52::KK52: senin oğlun nasıl bir sıkıntın yok dimi??(bu arada beyaz peynir görünce aklıma hep sen geliyorsun...ilk zamanlarda çok yiyorum diyordun....şimdi hep aklıma geliyorsun :KK9::KK9:)

2 hafta önce bir kanamam oldu 1 hafta evde izinliydim minnoş kızım beni korkuttu...birde pazar günü tekrarladı böyle böyle günleri tamamlıcaz...şuan içeride dört dönüyor göbeğimi masanın altına sakladım göbeğim bir oyana bir bu yana dans ediyor çevremde bir sürü erkek var diyecekler ne oluyor göbeğine :KK52::KK52: senin oğlun nasıl bir sıkıntın yok dimi??(bu arada beyaz peynir görünce aklıma hep sen geliyorsun...ilk zamanlarda çok yiyorum diyordun....şimdi hep aklıma geliyorsun :KK9::KK9:)

ebahçım geçmiş olsuın cnm...az önce yasemin mesaj atmış öyle öğrendim...şimdi iyi olmana çok sevindim.Allah hepimize şifa versin canım...beterinden korusun...

[
SUKRİS canım atlatmışsın her şeyi, amnıyo ben de olmustum ama geçti gitti. şeker diyet yapacaksın gececek. hiçç sıkma canını.

inşallah bu da geçer gider kıvırcıkk insan ister ister üzülüyoo

ebahçım geçmiş olsuın cnm...az önce yasemin mesaj atmış öyle öğrendim...şimdi iyi olmana çok sevindim.Allah hepimize şifa versin canım...beterinden korusun...

teşekkür ederim filizcim korktuk ama atlattık....inşallah bir daha tekrarlamaz ama artık eskiye göre yavaş hareket ediyorum....ocak ayı gelsede izne ayrılsam ve dinlensem...bu arada havalr çok soğumadan bizlerde ağırlaşmadan yine görüşelim....

canım geçmiş olsun ya rabbim yaşatmasın bir daha dağlara taşlara :KK50: oohhh maşallah maşallah göbeklerimiz hiç bu kadar coşmamıştır heralde :KK9: canım benim çok şükür bir sıkıntım yok herşey normal seyrinde gidiyor ben haala beyaz peyniri deli gibi yiyorum ebahhhhhhhhhhh :KK9::KK9::KK9:eşinle aranız nasıl herşey yolunda mı benim ki akıllandı artık durulduk :nazar:

canım geçmiş olsun ya rabbim yaşatmasın bir daha dağlara taşlara :KK50: oohhh maşallah maşallah göbeklerimiz hiç bu kadar coşmamıştır heralde :KK9: canım benim çok şükür bir sıkıntım yok herşey normal seyrinde gidiyor ben haala beyaz peyniri deli gibi yiyorum ebahhhhhhhhhhh :KK9::KK9::KK9:eşinle aranız nasıl herşey yolunda mı benim ki akıllandı artık durulduk :nazar:

eh işte ozpolatçım erkek milleti değilmi heh tamam şimdi normal oldu derken hop bakıyorsun yine coşuyor....ummadığın şeylere ummadığın tepkiler veriyor....tam gününde yarama tuz bastın özpolatcım :KK1:

selaaaammm sevgi kelebekleriiii :KK16::KK16:

nasılsınız bakalım. ben yine yağmurdan kafamı dışarı çıkaramıyorum. ben alışkın değilim böyle evde oturmaya sıkıldımm beaaaaa....:KK14:
dün akşam eşim beni doğurtuyodu... yatmadan önce elimi karnıma koydu bizim sıpa çok hareketliydi maşallah ordan oraya attı kendini bizimkinin çok hosuna gitti. gece ruyasına girmiş beni hışımla uynadırıyo kalk yuru bebek geliyo hastane gidecez diye, ya diyorum ne gelmesi ya geliyo diyo kafası çıktı kalk hadi çocuga bi şey olcak diye bağırıyo. Canım iiyimisn iyimisin diye beni sallıyo krize girdim zor uyandırdım. onlarda dokuz doğuruyo aslında....:z.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ayhhhhhh pek komikkkkk :KK9::KK9::KK9:

ben geldim kızlar :) :) şekerim çok güzeldi 127 çıktı doktor çok normal dedi miinik kızımı gördüm bacak bacak üstüne atmıştı ben kendime benzettin kızımı eşim de kaynıma benzetti :) :) ŞIMI DA OLDUM HİÇ acımadı çok güzeldi yani :) :):KK16::KK16::KK16:

Geçmiş olsuuuunnnn canım

herkese selam kızlar. pağatya memleketin nere ? 50 yi görünce bi sorayım dedim :)

napionus kıslaarrr. k bakmayın epydir yokum aranısda ama döndüm. cumartesi şeker testi için gitcez şeker kızımla doktora. onun dışında bi sıkıntı yok elhamdülillah. dün banyodan çıktım kurulanırken göğüs uçlarımdan sarı renkli nokta nokta parçaların çıktığını gördüm. tenime yapışmışlardı. anneme sordum süt kurumuş dedi. var mı bi bilginiz bu konuda

napionus kıslaarrr. k bakmayın epydir yokum aranısda ama döndüm. cumartesi şeker testi için gitcez şeker kızımla doktora. onun dışında bi sıkıntı yok elhamdülillah. dün banyodan çıktım kurulanırken göğüs uçlarımdan sarı renkli nokta nokta parçaların çıktığını gördüm. tenime yapışmışlardı. anneme sordum süt kurumuş dedi. var mı bi bilginiz bu konuda

Benim de oluyo öyle ama sadece sağ göğsümde... Çamaşırıma falan da çıkıyor az az da olsa

Son düzenleme:
papatyacım, selamlar canım valla haklısın sen 2 yavruyla düşünüyosun tatili bizim hiç gözümüzün korkmaması gerek :) nasılsın ? bu arada mothercare da ayın 31 ine dek 150 tl lik alışveriş yapana 50 tl lik hediye çeki veriliyo.sende genelde ordan yapıyosun ya seni görünce demiş olayım dedim kızlar iilgilenen varsa koşun mağazaya :) ben haftaya ordayım :))

Kaçar mı canım, gittim indirimleri gördüm ama bana aralık sonu ocak başı gibi büyük indirime gireceklerini söylediler
onu bekliyuorummmm

hadi geçmiş olsun baharcımmmm

herkese selam kızlar. pağatya memleketin nere ? 50 yi görünce bi sorayım dedim :)

canım nevşehirliyim
yoksa sen de mi?

baharcım hadi geçmiş olsun gözün aydın canım :) inş kızında sana benzer :) annesisin yani amcayı boşversin :)

ayyy amcaya benzetmeyin yaa:KK9: kayınvalidem sürekli eşimin abisinin yenidoğan kızını eşime benzetiyooo deli oluyorummmmm. babası annesi varken amca nerden çıkıyoo:KK1: galiba benim mutlu olacağımı sanıyor ama ben aksine sinirrr oluyorummm

baharcım hadi geçmiş olsun gözün aydın canım :) inş kızında sana benzer :) annesisin yani amcayı boşversin :)

ayyy amcaya benzetmeyin yaa:KK9: kayınvalidem sürekli eşimin abisinin yenidoğan kızını eşime benzetiyooo deli oluyorummmmm. babası annesi varken amca nerden çıkıyoo:KK1: galiba benim mutlu olacağımı sanıyor ama ben aksine sinirrr oluyorummm

yhaa kızlar beni siz özlemediniz mi yhaaa:) nerdeyse bir aydır yokum beeennnn. bensiz kaynattınıs di mi herşeyii

daha iyi ya işte.. bence tak koluna kocanı git bebeği görünce de dekii aaa hani benziyorduu hiç benzemiyormuş deyip senden onları sinir et :KK52::KK52:

bebek havlusu aldınız mı kızlar ben daha almadım... bakım ürünleri de eksik. mustela'nın konak önleyici şampuanı çok iyiymiş teyzem geçen martta doğum yaptı o kullanıyor konak yapmıyormuş gerçekten

şunların sevimliliğine bi bakın :KK1:
Eki Görüntüle 570345

X