bunlar harıka seyler... cok guzeller.... elıne koluna saglık...
canım ya ben bunları bir blog dan buldum yapmak için kaydettim sizinlede paylaştım ben yapmadım yani....yapabilirsem eklicem söz =)))
Daha şimdiden parmağında oynatmaya başladı valla :) Hemşireyi görünce başladı hareketlenmeye çapkın mı olcak nehadii gözuaydın bakalım. rahatla şimdi. ben sana demiştim dalga geciyo bızdıklar bizimle diye
Ben de yeni başladım daha bişeyler almaya ama kayınvalidem 7.ayda herşeyi hazır olsun diyor benden heyecanlı :) Ben de park yatak almayı düşünüyorum baktıklarımın içinde de en çok hoşuma giden kraftın park yatağı oldu büyük ihtimalle de onu alıcam.ooo bebiş hazırlıkları başlamış kızlar.. kolay gelsin ben hiç birşey yapmadım daha erken diyorlar çavremdekiler.. neyse bu heyecanı yaşamak dileği ilee bana da... iyi gecelerr... bir de park yatak almayı düşünüyorum önerebileceğiniz markalar var mı....
kızlarrrrrrrr biz bugün yataklarımızı aldık, siyahlı griliyi oğluma
gri turunculuyu kızıma aldık
idil bayb nin organik ürünlerinden hastane çıkışı aldık ama onların resmini bulup yükleyemedim
bir de bebeklerin olmazsa olmazı yelek aldım bebişlere bol bol
allahım inşallah herkes gönlünden ne geçiriyorsa alsın bebişlerine
çünkü o ayrı bir mutluluk
yorucu bir gündü ama değdi
kızlar nolur beni yadırgamayınn
görgüsüz gibi aldıklarının resmini koymuş demeyin
mutluluğumu paylaşmak istedim sadece
3775 KIZ ORGANİK YELEK : Kız Bebek : YELEK : : İdilbaby
3755 ORGANİK ERKEK YELEK : Erkek Bebek : YELEK : : İdilbaby
3458 KIZ YELEK : Kız Bebek : YELEK : : İdilbaby
3404 KIZ YELEK : Kız Bebek : YELEK : : İdilbaby
3724 KAPİTONE YELEK : Erkek Bebek : YELEK : : İdilbaby
Chicco Lullaby LX Park Yatak CHI-1430070 - 376.88 TL + KDV
Chicco Chicco Lullaby LX Oyun Parkı Park Yatak Vega | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Canım tam yatıyordum bir bakayım dedim. Hepsi çok çok güzel arkadaşım. Hakketen yelek çok lazım olacak değilmi? Bende çoğaltayım. Yatakları çok güzel. Kibar. Rengarenkler hoşuma gitmiyordu. Ama bunları beğendim. İyi günlerde kullansın kuzucuklar.
Papatya ne şanslısın canım ya ben oğlum olacak dediklerinde kız kıyafetleri daha çok hoşuma gidiyordu. Şimdi kızım olacak erkeğinkiler hoşuma gidiyor. Sen ikisini birden alıyorsun.
idil bayb nin organik ürünlerinden hastane çıkışı aldık ama onların resmini bulup yükleyemedim
Chicco Chicco Lullaby LX Oyun Parkı Park Yatak Vega | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
hepsi hepsi çok çok güzellerrr. güle güle kullansın bızdıkların. yelek gercekten cok işe yarıyormus benim de annem ordu bir suru o yuzden almadım ben.
maşşallah, ne çok zıbın almışsın hakkaten, annemle alışveriş yaptım ben de, 4 tane aldık iç dış,yeter dedi. alışveriş denen şey ne yorucuymuş,bir günde biter, alır çıkarım diyordum 3 saat anca dolaştım, kasılmaya başladım sonra ağrılarım oldu bitiremedik alışverişi.günaydın mart anneleri =) bebeğimize 1 gün daha yaklaştık =) günlerin geçmesi beni ilk defa mutlu ediyr bebeğime yaklaştığım için =) papatya çok güzel şeyler almışsın tabiki paylaşacaksın bu forumun amacı o zaten bizede ilham veriyr sonuçta yelekleri depo yapmışsın bende birşeye taktım mı çok alırım mesela bebeğime 25 tane zıbın aldım annem duyunca çok kızdı =) 3 ay sonra giyemeyecek falan dedi olsun ne yapayım bu kadar güzel olmasın bebek kıyafetleride =) bende park yatak bakıyrm ama karar veremyrm kraft da bir model beğendim ama pembe renk yok o modelde !! bende dış görünüşüne bakıyrm hep sanki kendime alacağıım eşim konforuna bakıyr bende markasına ve görünüşüne =)))))
maşşallah, ne çok zıbın almışsın hakkaten, annemle alışveriş yaptım ben de, 4 tane aldık iç dış,yeter dedi. alışveriş denen şey ne yorucuymuş,bir günde biter, alır çıkarım diyordum 3 saat anca dolaştım, kasılmaya başladım sonra ağrılarım oldu bitiremedik alışverişi.
ben 14. haftadan beri tutuluyorum, erkenden başladı,eğilemiyorum doğrulamıyorum çoğu zaman. eşim tutuyor kaldırıyor bazen yerimden. yorulmamak lazım....günaydınlarrrr
içlerinde minik kelebekler uçuşan martta mucizelerine kavuşacak güzel anne adaylarıı....
ya dünden beri garip mide hislerim var,aşırı tokmuşum ve aşırı açmışım gibiyim..ama nedense işi yemeye gelince yemek istemiyorum...çok tuhaf,ilk ayıma döndüm resmen.İlk 2 ay da cnım hiç bişey istemiyodu.Dünyaya geldiğime pişmanım şu an,sırtım ağrıyr,arada belime vuruyor...3.trimesterda işler daha ağır,dedikleri gibi sanırım...
kızlar mrb.. dun kontrolumuz vardı..sekerımız sukur normal cıkmıs.. bugun 24+0 olduk..ve 720 gr geldık..sızce nasıl bır deger.. sımdı ben 24 ıle 6.aya adım atmıs mı oluyorum.. benımde hep kafam karısır...
ayrıca kan sulandırıcı ıgne kullandıgımdan doktor omega 3 vermedı.. balık cevız ve semız otu ıle karsılaman gerek dedı..kan sulandırıcı ılac kullananlara tavsıye etmıyorlar...
ben de hastane çantası hazırlayacak kadar aldım, acil bir durum olsa ,allah korusun, bebişim de ben de sıkıntı yaşamayız. ilk etapta aldıklarımız idare eder, bundan sonrasını yavaş yavaş tamamlarım artık.ben de bu cumartesi bi tur daha yapacağım kıyafet konusunda,ocakta da anakucağı ve puset için çıkacağız dışarıya.
eksikler vardı,hastane çantası için olanları tamamlayacağım,bir de eve dönüldğünde de bikaç eşya alacağım,sonrası zaten hediye olarak gelir,fazla almaya gerek yok ilk etapta,çünkü bebekler çabuk büyüyor.
maşşallah, ne çok zıbın almışsın hakkaten, annemle alışveriş yaptım ben de, 4 tane aldık iç dış,yeter dedi. alışveriş denen şey ne yorucuymuş,bir günde biter, alır çıkarım diyordum 3 saat anca dolaştım, kasılmaya başladım sonra ağrılarım oldu bitiremedik alışverişi.