canım kilosunun 4 gun geride olması hiç bir şey değil bence, takılma bunlara. her bebek aynı haftalarda farklı olabiliyor ve hepsi farklı kilolarda doğuyor. 4 gün ne ki... doktor neleri yemeni önerdi bu arada ?günaydın güzel anneler ve güzel bebişler
cuma kontrolumuz vardı.kızımın kemik gelişimi 3 gün ileri kilosu ise 4 gün geri çıktı :18: 735 gram olmuş yavrum.doktor dinlen fazla yorma kendini şunları bunları ye diye saydı işte.dediklerini yiyorum ama az az.yani öğün yetmiyo hepsini hergün yemeye
cmt şeker testi yapıldı.hiç zor olmadı içmek benim içinzaten şekerli severim az bile geldi
ama 2 saat aç kalmak eve gitmek filan derken 3 saat kahvaltısız kalınca en son elim kolum titredi kahvaltı ederken.bu halimle şeker çıkarsa çok şaşırırım demiştimçıkmadığını dün akşam öğrenebildim.
50lik yükleme de açlık 83, 1 saat sonra 90, 2.saat sonunda 73 olmuş.
aklıma takmayayım desem de takıyorum işte
eşime manken gibi bi kızımız olcak galibadiyorum.
annesi de uzun yıllar öyleydi ta ki evlenip ipin ucunu kaçırana kadardiye bi cevap vermesin diye dua ederek
ayy canım ya demek aynı.. senin eşin bak seni dinlemiş gitmemiş. benimki çok fena önce bana hak veriyodu şimdi ailesinden yana. işin gıcık yanı ben hamileyim eşimin çocuğu olacakken ikide bir böyle demeleri sinir ediyo. ne düşüncesizler!
eşimle çok kötü kavga ettik. mesleği asker görevdeydi 4 aydır. haftaya geliyor ama o gün evde olmayacağımı gelip direkt o gece aydına gitmesini söyledim. çünkü çok pis konuştu. ve ilk kendisi dedi gelince ben orda olma eşyamı alıp gidicem filan diye. çok değiştim bu görevde büyüdüm demişti ama yok bu adam hep böyle terbiyesiz. insan eşi ile konuşurken dikkat eder. seviyesiz!!!!
bitti bu evlilik cidden kızlar ben görmek bile istemiyorum.
Hamilelik insanı gerçekten pimpirikli yapıyor.Dayanamayıp sağlık ocağına gittim hemşire kalp atışlarını dinlerken başladı tekme atmaya tam bi eşek sıpası ya dalga geçiyor resmen benimle :) Kalp atışlarını duydum rahatladım ve mutlu bi şekilde evimize döndük. Kasık ağrısının sebebi de idrar yolundaki enfeksiyondanmış doktor tek kullanımlık antibiyotik verdi gece içicez bakalım.
Aman kızlar kış geldi dikkat edin valla hasta olmayın bol bol sıcak çaylar için sıkı giyinin. Ben de yaz-kış alejik rinit(saman nezlesi) denen bi hastalık var hamileyken ilaç da içemiyorum hapşırmaktan yoruluyorum artık. Bu gidişle hapşırarak doğurucam sanırım :)
canım kilosunun 4 gun geride olması hiç bir şey değil bence, takılma bunlara. her bebek aynı haftalarda farklı olabiliyor ve hepsi farklı kilolarda doğuyor. 4 gün ne ki... doktor neleri yemeni önerdi bu arada ?
günaydın bayanlar=)
her geçen gün bebeğimize biraz daha yaklaşıyoruz =) bu da beni çok mutlu ediyr=)
bu arada bende hergün 1 tane yiyordum muz bende 2 günde 1 yapayım fazla gibi =)
ebah234 neden kanaman oluyor ?doktor ne dedi ? stres olma ...akıntı bendede oluyor hergün...kanama içinde ağır birşeyler kaldırmıyorsun dimi ?
mihs ben öncelikle doğum sonrası ve odasının süslerini hazırlıyrm =) haftada 1 tane süs=) haftaya bebek şekerini ayarlıcam ,sepet,birde bebek ikramları için tepsi =) daha sonra mevlüt hazırlığına geçeceğim mevlüt şekeri =) bebek kıyafetini =) ayy ne güzel uğraşlar bunlar =))))
bende çok takılmamaya çalışıyorum.çünkü oğlumda 3000gram görünüyordu doğumdan 2 gün önce doğduğunda 3500gram dı demek ki ölçümler uymayabiliyor diyorum.neyse inşallah kiloalır bebeğim nasılsa sezaryen olucak istediği kadar büyüsün
doktor klasik bildiklerimizi saydı işte; yumurta balık et süt bol bol meyve ye dedi.bi de bana dinlen biraz istirahat et dedi.
sanırım kemik gelişimi ileri olup kilosu geri olunca benim hareketime bağladı az olmasını.yemekten çok dinlenmemi vurguladı ama ne mümkün.uykum bile en fazla 6-7 saat
bazen hiç oturmadığım gün oluyor.sabah kalkmış akşam yatağa yatmış olunca anlıyorum ben bugün hiç uzanmadım diyorum :44:
hiç oturmadığın zaman ağrın olmuyor mu canım. ben sadece yarım gün çalışıyorum geldiğimde evde de çok yormuyorum kendimi buna rağmen akşam başlıyor sırt ağrılarım.
belim+kalça kemiklerim+yeni yeni sırt ağrılarım oluyor
ama benim iki çocukla bu ağrılarım kalıcı olucak :18:
kendimi bunlara alıştırayım diyorum
akşam dinlenmek istiyorum ama eşimin ingilizce ödevleri+arada yaptığım çamaşır yada bulaşık işleri+bizi hevesle bekleyen oğlumuz
var.haftasonu da biraz temizlik+pazara çıkmak+oğlumuzu gezdirmek şeklinde geçiyor.bebekte gelince tam şamata olucak ev
onu da halledersin sen tecrübelisin. ben hiçbişeye gelemiyorum ya stres de etkili tabi huzur yok ki. kimseye tahammulum kalmadı. iş yerinde de öyle herkesi cin gibi görüyorum
canım aynen oyle, ölçumleer uymuyo ki dediğim gibi 1-2 hafta geriden gelenler var. dinlen sen de yorma kendini o kadar. tabi çocuk falan zor olsa gerek ama bir yolunu bul artık.bende çok takılmamaya çalışıyorum.çünkü oğlumda 3000gram görünüyordu doğumdan 2 gün önce doğduğunda 3500gram dı demek ki ölçümler uymayabiliyor diyorum.neyse inşallah kiloalır bebeğim nasılsa sezaryen olucak istediği kadar büyüsün
doktor klasik bildiklerimizi saydı işte; yumurta balık et süt bol bol meyve ye dedi.bi de bana dinlen biraz istirahat et dedi.
sanırım kemik gelişimi ileri olup kilosu geri olunca benim hareketime bağladı az olmasını.yemekten çok dinlenmemi vurguladı ama ne mümkün.uykum bile en fazla 6-7 saat
bazen hiç oturmadığım gün oluyor.sabah kalkmış akşam yatağa yatmış olunca anlıyorum ben bugün hiç uzanmadım diyorum :44:
2013 canım evet, çok şükür birsürü badirenin ardından güzel günler kapıda gibi görünüyor inşallah uzun bir zamandan beri hastaneden gönül rahatlığıyla dönüyorum :) darısı tüm annislerin başına.
özel olur mu cnm paylaşınca dahada mutlu oluyrm =) ben bir forumdan buldum yapacaklarımı listeledim ...resimleri ekliyrm ben yapmadım daha!! kendim yapınca eklerim bunlar örnekler =)Eki Görüntüle 568351 Eki Görüntüle 568350 Eki Görüntüle 568352 Eki Görüntüle 568353 Eki Görüntüle 568354