2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın anneler ve onların mart pisileri....
her sabah daha yorgun daha isteksiz kalkıyorum....bel ağrısı çoğalmaya başladı...
sabah babamıza küstük öyle geldik işe....şimdi de kendimi işe veremiyorum zaten duygusalım böyle olunca iyice duygusallaşıp salıyorum kendimi :KK43:
papatya çok güzel ciciler almışsın kuzularına en iyi günlerde sağlıkla giysinler inşallah.....

Günaydın millet nasılsınız ???? :KK16::KK16::KK16:

yaklaşık bir aydır kan hapımı içmiyodum bu gün tekrardan başladım...iğreniyorum bu ilaçtan ya...:KK43::KK43::KK43:

bende kullanıyorum ama hapı içemediğim için tek içimlik şuruplar verdi doktor çok güzl onlardan kullan sende doktoruna söyleyip :KK52:

Papatya50 aldıkların çok çok güzel güle güle kullanın :KK54:

Günaydın Canlarımm...

Uykusuz bır geceden kalmayım eşim iş için şehirdışına çıktı bnde evde tek kalamadığım için annemdeydım dun gece.. biliyosunuz ztn grip oldum şiddetli bir boğaz enfeksiyonu geçiriyorum bunun yanı sıra annemde 15 gun önce badana yaptırdı onlara gore koku coktan cıktı ama bana gore korkunctu:KK43: .. genzim yandı resmen sabah 4 e kadar uyumadım ballı limonlu sicak su ile bıraz daha yumusatarak uykuya dalmısım bu gece teyzeme tasınıcam sanırım :) annemde kı boya kokusu gıdene kadar kalamam onda artık :)

papatya aldıkalrın cok guzel canım gule gule kullanın yeleklerı cok begendım bnmde yelek eksıgım cok var bır an once idil e gıdiyım :)

günaydın kızlarım, benim dertdaşlarım...

sizden başka kime anlatayım derdimi hepimizin aynı duygular içindeyiz. akşam evde bir sıkıntım olunca bile sabah olsada

kızlara sorsam diyorum :KK1: çok seviyorum burayı.

benim çok karnım ağrıyo akşamdan beri. üsüttüm sanırım. o kadar da dikkat ediyorum nerde üşüttüm bilmem.

bide çok afedersiniz bir gaz karnımda ama patlıcak sanki üşütme olunca sancısı berbat oluyor. eşimde korktu yalancı sancı mı diyo,

yok dedim onunla alakalı değil :KK17:

KIZLRRRR....
sağ göğsümün altı,göğüs kafesimin olduğu yerde gün içerisinde baskı hissediyorum,bebeğin neresi acaba?meraklardayım :KK1:

sizden başka kime anlatayım derdimi hepimizin aynı duygular içindeyiz. akşam evde bir sıkıntım olunca bile sabah olsada

benim çok karnım ağrıyo akşamdan beri. üsüttüm sanırım. o kadar da dikkat ediyorum nerde üşüttüm bilmem.

bide çok afedersiniz bir gaz karnımda ama patlıcak sanki üşütme olunca sancısı berbat oluyor. eşimde korktu yalancı sancı mı diyo,

tatlım senle herşeyimiz mi aynı gider :KK53: bende de var ki gaz sancısı :KK37::KK17: geçmiş olsun :KK16:

ebahcığım geçmiş olsun bel ağrısı off offf başımızın tatlı belası :KK5:

mihs ciğim geçmiş olsn şifayı kapmışsın :KK5: yapacak tek şey bol bol nane-limon ve c vitamini alman çabucak iyileşmen dileğiyle :KK49::nazar::KK19:

papatya minnoşların cicişleri çok cici iyi günlerde kullanınız :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::KK19:

kan hapı şurubu içenlere şifa olsun diyorum ben içmiyorum :2: elevit çok kapsamlı diyor dr gerek görmedi hiç kan ilacına:KK28:

bebişler için ciciler alınmaya başlanmış yavaş yavaş :KK52:

bu arada şu meşhur hastane çantası içerisinde neler bulunmalı http://www.kadinlarkulubu.com/porta...en-dogum-cantasi-nasil-hazirlanmali-7308.html :nazar::44::KK16::KK16::KK16:

ve ayrıca halaaa cinsiyet öğrenemeyen arkadaşlar için kk da nisan annelerinden bir arkadaş tahminlerde bulunmakta :KK9::KK49::emir_bebek::nazar:

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...eri-cinsiyet-d-tarihi-tahminleri-yapiyor.html :KK42::nazar:

tatlım senle herşeyimiz mi aynı gider :KK53: bende de var ki gaz sancısı :KK37::KK17: geçmiş olsun :KK16:

ebahcığım geçmiş olsun bel ağrısı off offf başımızın tatlı belası :KK5:

mihs ciğim geçmiş olsn şifayı kapmışsın :KK5: yapacak tek şey bol bol nane-limon ve c vitamini alman çabucak iyileşmen dileğiyle :KK49::nazar::KK19:

papatya minnoşların cicişleri çok cici iyi günlerde kullanınız :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::KK19:

kan hapı şurubu içenlere şifa olsun diyorum ben içmiyorum :2: elevit çok kapsamlı diyor dr gerek görmedi hiç kan ilacına:KK28:

bebişler için ciciler alınmaya başlanmış yavaş yavaş :KK52:

bu arada şu meşhur hastane çantası içerisinde neler bulunmalı http://www.kadinlarkulubu.com/porta...en-dogum-cantasi-nasil-hazirlanmali-7308.html :nazar::44::KK16::KK16::KK16:

ve ayrıca halaaa cinsiyet öğrenemeyen arkadaşlar için kk da nisan annelerinden bir arkadaş tahminlerde bulunmakta :KK9::KK49::emir_bebek::nazar:

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...eri-cinsiyet-d-tarihi-tahminleri-yapiyor.html :KK42::nazar:

çok fenalardayım canım:KK5: karnım taş gibi bide iş yerinde sandalye tepesindeyim.

azcık yiyorum bi şişkinlik oluyor sanki çok yemişim gibi anlamadım ben.

bende kansızlık vardı kaldı ki kansızlık olmasa bile her hamilenin kan hapı kulllanması gerekiyormuş ama :26:

şu çanta hazırlama linki super oldu bende başlamak istiyorum yavaştan...

yüksek voltaj nickli arkadaş tahmin yapıyor şok oldum bide isimden direk kız erkek diyor. iyi saatte olsun töbe töbe :KK1::KK1::KK1:

çevremdekiler artık böyle sıkıntılarının başlaması normal diyorlar annecimmm:18::18:

Son düzenleme:
çok fenalardayım canım:KK5: karnım taş gibi bide iş yerinde sandalye tepesindeyim.

azcık yiyorum bi şişkinlik oluyor sanki çok yemişim gibi anlamadım ben.

bende kansızlık vardı kaldı ki kansızlık olmasa bile her hamilenin kan hapı kulllanması gerekiyormuş ama :26:

şu çanta hazırlama linki super oldu bende başlamak istiyorum yavaştan...

yüksek voltaj nickli arkadaş tahmin yapıyor şok oldum bide isimden direk kız erkek diyor. iyi saatte olsun töbe töbe :KK1::KK1::KK1:
evet işte gazın tek sorunu sancı ağrı değil malesef karnımızı taş gibi yapmakta :KK5::KK5: iyileşiriz inşallah çabucak :KK49::nazar: evet canım kan ilacı mantıklı ama benim sürekli kullanmam gereken iilacım var sanırım dr um bu yüzden ilaç sayımı arttırmıyor :KK42: evet tatlım link çok faydalı bende ufaktan ufaktan başlayacağım çanta hazırlığına :KK15::KK16: yaa hem cinsiyet hemde doğum yapacağımız tarihlerde bile tahmini oluyormuş çok ilginç :KK53:

kızlar merhaba nasılsınız umarım herkes iyidir.

ben aynı... dün aradı açmadım çok kızgınım :KK20: bugun de ararsa açıp ağzıma geleni söyleyeceğim. o iğrenç laflarının üstüne az bile...

ben rapor alacaktım kızlar ama arka arkaya alınamıyormuş. arada 1 gün çalışmak gerekiyormuş. 5-10-10 alacaktım ama artık 4 gün rapor - 1gün iş - 10 gün rapor - 1 gün iş - 10 gün rapor şeklinde alacağım inşallah :KK1:

kızlar 7 aylık doğum yapmaktan korkan var mı?

benim annem 2 kez yapmış ve ben de 7 aylık doğmuşum. acaba ben de mi 7 aylık doğum yapacağım :KK52: daha doğum çantam hazır değil :KK9:

şifaacım acaba arkadaşın tahminlerini doğru çıkaran sonuçlar geldi mi kızlardan ben onu merak ettim :44:
benim cinsiyet belli sezaryen olucam ameliyat için tarih belirleyipte erken olsun istemiyorum.gelmeye niyetlenince alalım diyoruz :KK9:
doktor bekleriz dedi.bende tarihi merak ediyorum.o sıralarda görümcem izine gelmiş olucak 16 marttada dönücek.benim doğum 19-20 mart görünüyor.sorsam mı aceppp:KK1::KK1::KK1:

kızlarrrrrrrr biz bugün yataklarımızı aldık, siyahlı griliyi oğluma
gri turunculuyu kızıma aldık

idil bayb nin organik ürünlerinden hastane çıkışı aldık ama onların resmini bulup yükleyemedim
bir de bebeklerin olmazsa olmazı yelek aldım bebişlere bol bol
allahım inşallah herkes gönlünden ne geçiriyorsa alsın bebişlerine
çünkü o ayrı bir mutluluk
yorucu bir gündü ama değdi
kızlar nolur beni yadırgamayınn
görgüsüz gibi aldıklarının resmini koymuş demeyin
mutluluğumu paylaşmak istedim sadece

3775 KIZ ORGANİK YELEK : Kız Bebek : YELEK : : İdilbaby

3755 ORGANİK ERKEK YELEK : Erkek Bebek : YELEK : : İdilbaby

3458 KIZ YELEK : Kız Bebek : YELEK : : İdilbaby

3404 KIZ YELEK : Kız Bebek : YELEK : : İdilbaby

3724 KAPİTONE YELEK : Erkek Bebek : YELEK : : İdilbaby

Chicco Lullaby LX Park Yatak CHI-1430070 - 376.88 TL + KDV

Chicco Chicco Lullaby LX Oyun Parkı Park Yatak Vega | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

hayırlı ugurlu olsun tatlım.. guzel gunlerde kullansınlar.. hepsı cok guzel :)

Kızlar herkese merhaba,

Ben 0-3 ay 5 er adet kısa body 5 er adet uzun body aldım..3 adet de alt üst pijama takımımız var. Acaba yetmez mi ki?

ben aynı... dün aradı açmadım çok kızgınım :KK20: bugun de ararsa açıp ağzıma geleni söyleyeceğim. o iğrenç laflarının üstüne az bile...

ben rapor alacaktım kızlar ama arka arkaya alınamıyormuş. arada 1 gün çalışmak gerekiyormuş. 5-10-10 alacaktım ama artık 4 gün rapor - 1gün iş - 10 gün rapor - 1 gün iş - 10 gün rapor şeklinde alacağım inşallah :KK1:

kızlar 7 aylık doğum yapmaktan korkan var mı?

benim annem 2 kez yapmış ve ben de 7 aylık doğmuşum. acaba ben de mi 7 aylık doğum yapacağım :KK52: daha doğum çantam hazır değil :KK9:

eşine karşı yumuşucaksın hele bi gelsin de.. kendi kendini de doldurma. hepsi geçiyo yani :KK16:

sen nerde çalışıyosun böylee arkadaşım beni de alın işe :KK1: 1 gün çalışıp rapor almana izin mi veriyolar? supermiş. yani arka arkaya kullanmana izin vermeleri çok iyi.

7 aylık doğum mu :18: allahım vakit olsun herşeyimiz sen yardım et...

şifaacım acaba arkadaşın tahminlerini doğru çıkaran sonuçlar geldi mi kızlardan ben onu merak ettim :44:
benim cinsiyet belli sezaryen olucam ameliyat için tarih belirleyipte erken olsun istemiyorum.gelmeye niyetlenince alalım diyoruz :KK9:
doktor bekleriz dedi.bende tarihi merak ediyorum.o sıralarda görümcem izine gelmiş olucak 16 marttada dönücek.benim doğum 19-20 mart görünüyor.sorsam mı aceppp:KK1::KK1::KK1:

ben korktum valla. diyorum ya iyi saatte olsunlar :KK1: gaybı allah bilir eğleniyolar sanırım. hakkında da yazmıyım neyse gelir bulur iş yerimi falan :KK53:

Kızlar herkese merhaba,

Ben 0-3 ay 5 er adet kısa body 5 er adet uzun body aldım..3 adet de alt üst pijama takımımız var. Acaba yetmez mi ki?
iç dış zıbın düşünmüyor musun canım? ilk 20 gün iyi oluyormuş göbek bağı düşene kadar. bir de tulum yatarken çok iyi oluyormuş. ben bunları da aldım.

eşine karşı yumuşucaksın hele bi gelsin de.. kendi kendini de doldurma. hepsi geçiyo yani :KK16:

sen nerde çalışıyosun böylee arkadaşım beni de alın işe :KK1: 1 gün çalışıp rapor almana izin mi veriyolar? supermiş. yani arka arkaya kullanmana izin vermeleri çok iyi.

:KK1: öyle mi dersin şu an öldüresim geliyo da :KK9:

canım ben öğretmenim o yüzden karışamıyorlar yani

günaydın mart anneleri =) bebeğimize 1 gün daha yaklaştık =) günlerin geçmesi beni ilk defa mutlu ediyr bebeğime yaklaştığım için =) papatya çok güzel şeyler almışsın tabiki paylaşacaksın bu forumun amacı o zaten bizede ilham veriyr sonuçta yelekleri depo yapmışsın bende birşeye taktım mı çok alırım mesela bebeğime 25 tane zıbın aldım annem duyunca çok kızdı =) 3 ay sonra giyemeyecek falan dedi olsun ne yapayım bu kadar güzel olmasın bebek kıyafetleride =) bende park yatak bakıyrm ama karar veremyrm kraft da bir model beğendim ama pembe renk yok o modelde !! bende dış görünüşüne bakıyrm hep sanki kendime alacağıım eşim konforuna bakıyr bende markasına ve görünüşüne =)))))

günaydınnnnnn
evet canım sen de zıbını abartmışsın
gerçi ben de 20 tane falan aldım ama benimkiler iki tane olunca göze görünmüyorrrrr
canım ben de hem markasına hem kalitesine bakmaya çalıştım
gerçi kraftın pembe çiçekli modeli vardı
görmüşsündür kesin

günaydınlarrrr
içlerinde minik kelebekler uçuşan martta mucizelerine kavuşacak güzel anne adaylarıı....:KK3:

ya dünden beri garip mide hislerim var,aşırı tokmuşum ve aşırı açmışım gibiyim..ama nedense işi yemeye gelince yemek istemiyorum...çok tuhaf,ilk ayıma döndüm resmen.İlk 2 ay da cnım hiç bişey istemiyodu.Dünyaya geldiğime pişmanım şu an,sırtım ağrıyr,arada belime vuruyor...3.trimesterda işler daha ağır,dedikleri gibi sanırım...:nazar::nazar:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dünyaya geldiğime pişmanıım demeeeeee
çok güzel bir varlık getireceğiz dünyaya
bu sıkıntılar ondan
hem zahmetsiz rahmet olmaz ki amaaaaaaaaaaaa
hepsi geçeçekkkkk

herkese günaydınnnn:KK16::KK16::KK16:
hafif bir baş ağrısı var bende şu anda umarım hasta olmam :KK68:
bu sabah biraz üşüdüm yataktan kalkınca :2: oğlum gece 11 de yatıp sabahın 6 sında uyanınca tabi benim vücudum uyku halinden çıkamadı :KK9:

bebişlerinle güle güle kullanın canım :nazar::nazar::nazar:
hepsi çok güzel.park yatakların renk cümbüşü beni yoruyordu alsam alsam bunu alırım dediğim modeli seçmişsin :KK34: bence harika.hem bu model daha şık duruyor.kumaşı en iyi olan buydu benim baktıklarımdan ama sonra başka bir plana dönünce park yatağa gerek kalmadı.güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim...

günaydınnnnnnnnnnn hanifecimmmmmmmmmm
gün içinde dinlenirsen atlatırsın canımm inşallahhh
ben de sadeliği çok severimmmm
en sade olanlarını seçmeye çalıştım
bir de sıpalarımın odasına beyaz gardrop ve komodin alacağım
tamamlayacağım inşallah
inşallah bütün kuzular sağlıkla kullanırlar kendilerine alınanlarııııı
çok daha iyisi senin kuzuna olsun inşallah canımmmmm

günaydın anneler ve onların mart pisileri....
her sabah daha yorgun daha isteksiz kalkıyorum....bel ağrısı çoğalmaya başladı...
sabah babamıza küstük öyle geldik işe....şimdi de kendimi işe veremiyorum zaten duygusalım böyle olunca iyice duygusallaşıp salıyorum kendimi :KK43:
papatya çok güzel ciciler almışsın kuzularına en iyi günlerde sağlıkla giysinler inşallah.....

ayrıl artık ebahhhhhhhhhhh iştennnnnn
sen orada sandalye tepesinde mutlu değilsinnnnnn
işe gitme fikri seni yoruyorrrrrrrrrrr
moralin bozulunca da duygusallaşıyorsunnnnnnnnn
yapma canım az kaldııııı
ışık gelince bitecek bu sıkıntıların inşallahhhhhhhhh
çok daha güzel ciciler prensesinin olsun canımmmmmm

Günaydın millet nasılsınız ???? :KK16::KK16::KK16:

bende kullanıyorum ama hapı içemediğim için tek içimlik şuruplar verdi doktor çok güzl onlardan kullan sende doktoruna söyleyip :KK52:

Papatya50 aldıkların çok çok güzel güle güle kullanın :KK54:

dünaydın baharcımmmmmmmmm
iyiyiz çok şükürrrrrrrr
sen nasılsınnnnnnnnnnnnn?
sağol canım inşallah sağlıklı günlerde huzurla kullanırızzzzzzz hepimiz aldıklarımızıııııı

Günaydın Canlarımm...

Uykusuz bır geceden kalmayım eşim iş için şehirdışına çıktı bnde evde tek kalamadığım için annemdeydım dun gece.. biliyosunuz ztn grip oldum şiddetli bir boğaz enfeksiyonu geçiriyorum bunun yanı sıra annemde 15 gun önce badana yaptırdı onlara gore koku coktan cıktı ama bana gore korkunctu:KK43: .. genzim yandı resmen sabah 4 e kadar uyumadım ballı limonlu sicak su ile bıraz daha yumusatarak uykuya dalmısım bu gece teyzeme tasınıcam sanırım :) annemde kı boya kokusu gıdene kadar kalamam onda artık :)

papatya aldıkalrın cok guzel canım gule gule kullanın yeleklerı cok begendım bnmde yelek eksıgım cok var bır an once idil e gıdiyım :)

günaydınnnn mihssssssss
ben yeni yapılan badaba kokusuna bayılırım
orada saatlerce oturabilirimmmmmmmmmmm
dinlenme fırsatın varsa dinlen, tüm gün boyunca yattttt
inan yatmak vücut kırgınlıklarına çok iyi geliyorrrrrr
teşekkür ederim canım güzel dileklerin içinnnnnn

günaydınnnnnnnnnn
ayaklarını sıcak tut canım
gaz çışını kolaylaştırıyorrrrrrrr

günaydın kızlar..

günaydınnnnnnn eceeeeee

Uykusuz bir gecenin sabahından, güzel annelere ve onların güzelliklerine
Günaydıın ...

günaydın senkarrrrrrrrrr

evet canım iş başı yapmadan maalesef rapor yenileyemiyoruzzzzz
ağzına geleni söyleme canım
belki eşin hatasını anladı, özür dileyecek
sessiz kal, ikiniz de biraz sakinleşin canımmmmmmm

X