- 9 Ekim 2012
- 292
- 24
öyle mi dersin şu an öldüresim geliyo da
canım ben öğretmenim o yüzden karışamıyorlar yani
günaydınnnnnn
günaydınnnnnnnnnn
ayaklarını sıcak tut canım
gaz çışını kolaylaştırıyorrrrrrrr
öğretmenim canım benim, canım benim keşke bende öğretmen olabilseydim
hem bir ana hem bir baba herşey olurdum çocuklarımaa
ilahi canım benim... aaa evet hem ana hem baba olayım ben :113:
Kızlar herkese merhaba,
Ben 0-3 ay 5 er adet kısa body 5 er adet uzun body aldım..3 adet de alt üst pijama takımımız var. Acaba yetmez mi ki?
Herkese merhaba uzun zamandır giremiyordum
çok mutlu oldum yazdıklarınızı okuyunca ne güzel bi uğraşımız var.allahım heepimizin gönlüne göre versin.ben daha hiç bişe almadım kızıma küçük patikler örüyorum.7. aydan sonra almaya başlıyim diyorum ama geç mi kalırım acabaaaa
kızlar birde bişe soracam size.bebeğimin hareketleri ile ilgili.çalışıyorum ben gündüzleri nerdeyse çok az hissediyorum hareketleri ama akşam olunca özelliklede uzanınca başlıyor hareketler.acaba hala küçük ondan mı normalde hissedemiyorum.
kızlar 14 aralık eşimin doğum günü.şimdiye kadar 6 kez birlikte kutladık en alasından
artık fikrim yetmiyor.biliyorum burası yeri değil ama özel bi hediye bilen varsa bana söylesin lütfeennnnnnnn....
karnımdan gezemiyorum da gezerek araştırarak bulurdum hep :44:
selam kızlar.. Bende ebah ve sonsy gibi kocisle küs olanlardanım. Sabaha kadar agladım we odun kocam horul horul uyudu.. Saat 8den sonra uyuyabldm şimdide hortlak gibiyim boğazm inmiş ve tüm gribal belirtiler varaksi gibi bugün ıstanbuldan görümcem geliyor kayinvalidemlere gtmem gerekiyor.
22. haftadasın sanırım. bu haftlarda hala cok net hissedemeyneler var. ilk bebğinse ayırt edemiyosundur, rahim duvarın kalın olabilir. yani ama o harketlidir annesi merak etme. sen kendini dinlemiyosundur gündüzleri, bir de yoruluyorsan o da işte yoruluyodur fazkla kıpırdamıyordur
kııız kendine ve bebeğine niye eziyet ediyorsun.bırak ne hali varsa görsün . benim kocam bana geçen gün''belim ağrıyor dediğimde'' ne dedi biliyormusun ''benim problemim deil '' gerçi uyku sersemiydi ne dediğinin farkında deildi. sonradan kendine gelince çok özür diledi ama laf ağızdan çıktı bikere bilinç altında varmış demekki uyuzun.uyku sersemi yumurtladı.ama ben de burnundan fitil fitil getirdim .Öyle aman kocamda doğuma girsin gibi triplerim yoktur ama karar verdim oda gircek doğuma.Görsün bakalım kimin problemiymiş .elimede alıcam odunu sancım geldikce kafasına kafasına o da kabul etti suçluluk psikolojisiyle doğuma girmeyi şimdilik ama hiç bahane kabul etmem o doğuma girilecek arkadaş
kızlar 14 aralık eşimin doğum günü.şimdiye kadar 6 kez birlikte kutladık en alasından
artık fikrim yetmiyor.biliyorum burası yeri değil ama özel bi hediye bilen varsa bana söylesin lütfeennnnnnnn....
kocamin öyle özür dileyeym gönlünü alayım huyu yoktur hiç. Bende hemen yelkenler iner suya çok çabuk kırılırm ama hemencikdE unuturum ama bu huyumunkıymetini bilmiyor ki odunumsabah 7de gittigndn beri ne aradı ne sordu.