2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben kızıma bir ısım bulamıyooommmmmmmm 7 seneden sonra 4 tup bebek deneme sonucu hamıleyımmmmm fakat ısım bulamıyoom ne yapcam bılmıyom

ayrıca hiç telaş etmene gerek yok
ben ilk oğlumun ismini doğduktan sonra koymuştum
yatakta yatarken birden aklıma kağan ismi gelivermişti
daha önce hiç aklımda bile olmayan bir isimdi halbuki
ve oğlumun ismi kağan oldu

bu oğlumun isminide hala düşünmedim
vakti gelince düşünürüz ben hiç acele etmiyorum

7 sene bekleyınce acelecı oluyorsun tavsıye için sagol canım ALLAH bagışlasın tesekkurlerrrrrrrrrr

Canım hoşgelmişsin:KK3:

Bolu Göynük mü tatlım? Gezmen, dinlenmek, eğlenmen güzelde kocişine kızdım:KK47:
Neyse olur böyle şeyler canım. Biz kızımla evdeydik. Benim hayatım oldukça manoton:KK25: Ayda 1 İstanbula kontrole gidiyorum. Onun haricinde ev-iş. Burda başka bir aktivite yok. Bizde örgü örüyoruz zaman geçiriyoruz. Örgü bitince tülbent gibi kumaş ve ip aldım kızımın mendillerinide ben işliyeceğim. Oda bitince hastane süsleme hazırlıkları-mevlüt için hazırlıklar falan yapıcaz. Eeee ondan sonra da doğuruz artık :KK9::KK9::KK9:

Antalya göynük canım. normalde içmez ama arkadaşları bi teklif etsin hayır diyemiyo... off of
hayat bence senin için hiç de monoton değilmiş. senin uğraş alanın daha hoşmuş. ben de becerebilsem de yapsam. bundan 10 sene önce falan yapıyodum ama. unuttum şimdi. ben anca güzel yemek döktürmeyi bilirim. elimden en iyisi bu geliyo :))

yok cnm panik olma yaşadıkların gayet normal hamilelikte..iç karnın yırtılıyor bebek içeride hareketli..korkulacak birşey yok inşallah...

6.ayı bitirmene günler kalmış :)

hayırlı haberleriyle dön prensesinin canım...

nasıl yaaa 25.haftada 6.ay mı bitiyo. ben de 25+1 deyim. 6 ya yeni girdiğimi sanıyodum. bi yanlışlık yok demi..

gece karındaki o ağrı bende de çekilmez hal aldı. sağa sola dönerken üzerimde bi vinç varmış gibi hissediyorum. Allahımmm son aylarda napıcam benn..

bu arada gece yarısı gözel kapanmak üzere, ben hala geçmişi okumaya çalışıyorum. kızım kıpır kıpır uyutmuyo ama ben uyicam, o gelince zaten uyuyamicam..kaçtım benn..iyi geceler millet.

7 sene bekleyınce acelecı oluyorsun tavsıye için sagol canım ALLAH bagışlasın tesekkurlerrrrrrrrrr

ne alaka
benimde ilk oğlum 4 sene sonra olmuştu halbuki evlendiğim ilk günden beri çocuk sahibi olmayı çok istemiştim
tedaviler sonucu 4. yıl oğluşum oldu
bu bebeğide çok istemiştim hemen peşinden olsun istemiştim ama
13 yaş araları olucak iki çocuğumun arasında
ve çok acı olan 5 düşük tecrübem var arada
isme acele etme dememin sebebi
çok düşününce insanın kafası çok karışıyo ne koyacağını şaşırıyosun
fakat oluruna bırakınca o isim senin karşına bi şekilde çıkıyo yani bana öyle oldu en azından

dediğim gibi kız isimlerinden feyzayı çok beğeniyorum
gerçi eşime demiştim kızım olursa feyza olucak ismi diye o ne öyle hiç güzel değil demişti fakat bence çok hoş bi isim
oğlumun ismini ben koyduğum için bu bebeğin isminide kendisi koymak istiyo bakalım ne olucak bende çok merak ediyorum
ayrıca ben 2 isim koymayı
oğlumun adı kağan mehmet kağanı be koymuştum mehmetide ben hastanedeyken kayın babam koymuş bende kırmamıştım kimliğinde iki isimde yazıyo biz kağan diyoruz

akşam yemeği çok kaçırmışım heralde
karnım patlıcak gibi kocaman oldu bi yandanda bebiş tepiniyo içerde
uff çok rahatsız oldum yaa
çokta kilo almışım inanamıyorum kendime
tam 11 kilo almışım 65 kiloydum 76 olmuşum
bakalım doğuma kadar 80 i geçmesem bari
gerçi bu pis boğazlılıkla ben 90 ı bile görürüm heralde:KK43:(

şimdidden hepinize kocaman günaydıınnn
:KK54: :KK49:

ay kızlar eşimin ailesi tutturmuş bebek(abisinin çocuğu 2,5aylık henüz görmedik) aynı eşime benziyormuş. ne zaman arasalar bunu söylüyorlar :KK4: sanki benim eşimin çocuğu olmayacak sanki ben hamile değilim. ne çocukmuş yaa kimse yokmuş gibi eşime benziyo bi de kız bebek yani benzettikleri kişi de erkek. ayrıca eşim annesine benziyo bebeği de kendisine benzetsin kayınvalidem sinir etti yaaaaaaaaa :KK47: dün bu yüzden de kavga ettik. artık gelmesini filan istemiyorum gelir gelmez beni görmeden gitsin ailesinin yanına. bu iş bitti kızlar. dün çok kırdı beni ağzını da bozdu terbiyesiz :KK4: :KK4:

Günaydınlarrrr.......
Çok şükür Aralık'a girdik bu arada aralık bu sene 5 cumartesi,5 pazar,5 pazartesi olduğunu düşünürsek bu ay bitmez anacım :KK1::KK1:
Aralığı da devirirsek gerisi tamamdır,,,
ben de kilo aldım 67den 77ye yükseldim 7.ayın içindeyim...85'e kadar yol çizmiştm ama bilemedim şimdik...:KK14::KK14:

ay kızlar eşimin ailesi tutturmuş bebek(abisinin çocuğu 2,5aylık henüz görmedik) aynı eşime benziyormuş. ne zaman arasalar bunu söylüyorlar :KK4: sanki benim eşimin çocuğu olmayacak sanki ben hamile değilim. ne çocukmuş yaa kimse yokmuş gibi eşime benziyo bi de kız bebek yani benzettikleri kişi de erkek. ayrıca eşim annesine benziyo bebeği de kendisine benzetsin kayınvalidem sinir etti yaaaaaaaaa :KK47: dün bu yüzden de kavga ettik. artık gelmesini filan istemiyorum gelir gelmez beni görmeden gitsin ailesinin yanına. bu iş bitti kızlar. dün çok kırdı beni ağzını da bozdu terbiyesiz :KK4: :KK4:

canım bu oyunlara niye geliyosuki
belliki seni gıcık etmek için yapıyolar başarıyolarda
hamileliğin verdiği alınganlığımızda var zaten hormonlarımız coşmuş durumda
niye böyle şeyleride kafana takıp sıkıntını ikiye katlıyosun
bence başkaları için eşinle aranı açmaya değmez
bırak benzetiyolarsa benzetsinler iyi de geç
tamam eşinin alttan alması lazım seni tutması lazım ama
şimdi onuda düşünmek lazım askerden geliyo adam ondada vardır bi takım sıkıntılar
bence olayı büyütüpte milleti mutlu etme
bebişinide boş yere üzme
eşin gitsin görsün gelsin sen bekle yanına gelince ayrılığınızın acısını çıkarırsınız beraberce
ayrıca bu olayıda kapat hiç bahsini bile etme
bu benim fikrim sabretmek biraz zor oluyo ama sabreden sen olursan mutlu olanda sen olursun unutma

GÜNAYDIN...BİR ÇOCUĞUN MASUMLUĞU KADAR GÜZEL,GÜLÜŞÜ KADAR MUTLULUK VEREN BİR GÜN OLSUN ♥

ya kızlar dün bebeğim birazcık tekme attı ben içten hissettim ama koca kafalı eşim daha hiç hissetmedi oda hissettsin istiorum o ne zaman hissedicek ya üfffff

Günaydınlarrrr.......
Çok şükür Aralık'a girdik bu arada aralık bu sene 5 cumartesi,5 pazar,5 pazartesi olduğunu düşünürsek bu ay bitmez anacım :KK1::KK1:
Aralığı da devirirsek gerisi tamamdır,,,
ben de kilo aldım 67den 77ye yükseldim 7.ayın içindeyim...85'e kadar yol çizmiştm ama bilemedim şimdik...:KK14::KK14:

bende aynıyım malesef 65 den 76 ya yükseldim ipin ucunu dahada kaçırmadan tutmak lazım
diyorum ama şu andada kek tıkınarak yazıyorum bu yazıyı :KK1:

bu günlerde geçicek bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günüde görücez
çoğu gitti azı kaldı zaten

yaa bide ben doğum haftamı tam anlayamadım ultrasona göre 26. hafta bitiyo
sağlık ocağındaki hemşire 1 hafta geriden hesaplıyo
kafam karıştı benim bide 7. aya girdim diyorum ama 40 haftayı hesaplayınca hesabım şaşıyo bilen aydınlatsın beni lütfen ha bire haftamı hesaplayıp duruyorum

GÜNAYDIN...BİR ÇOCUĞUN MASUMLUĞU KADAR GÜZEL,GÜLÜŞÜ KADAR MUTLULUK VEREN BİR GÜN OLSUN ♥

ya kızlar dün bebeğim birazcık tekme attı ben içten hissettim ama koca kafalı eşim daha hiç hissetmedi oda hissettsin istiorum o ne zaman hissedicek ya üfffff
günaydın

bu iki hafta içinde hisseder merak etme
hissetmeyi bırak tekme attığını dışarıdan bile görür

bende senin gibi düşünüyodum ne zaman dışarıdan hissedilicek diye

şimdi dışarıdan oynadığı baya bi görülüyo bende diyorumki bebiş gamgam style dansı yapıyo içerde öyle hareketleri varki çok gülüyorum bebişime :KK52:

kızlar sayfanın başındaki listeye benide eklermisiniz herkez var bi ben yokum

istanbul yaş 31 gerçi bebiş doğduğunda 32 olucam ama artık hangisini yazarsanız
erkek 2. oğlum

bende aynıyım malesef 65 den 76 ya yükseldim ipin ucunu dahada kaçırmadan tutmak lazım
diyorum ama şu andada kek tıkınarak yazıyorum bu yazıyı :KK1:

bu günlerde geçicek bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günüde görücez
çoğu gitti azı kaldı zaten

yaa bide ben doğum haftamı tam anlayamadım ultrasona göre 26. hafta bitiyo
sağlık ocağındaki hemşire 1 hafta geriden hesaplıyo
kafam karıştı benim bide 7. aya girdim diyorum ama 40 haftayı hesaplayınca hesabım şaşıyo bilen aydınlatsın beni lütfen ha bire haftamı hesaplayıp duruyorum

Cnm kilo konusunda sen de dikkat etmelisin. Biraz hızlı gitmişsin bnm gibi.Ben de 9 kilo aldım.

Hafta hesaplamasına gelince. hangi ayda olduğunu içinde bulunduğun haftaya 2 ekledğinde buluyorsun..MEsela ben 26 . haftamdayım yani 24+2 olduğumdan tam 6 ay bitti 7. aya girdim.
28+2 yani 30 haftamda da tam 7 ay bitecek 8. aya gireceğim.

GÜNAYDIN HERKESE
yagmurlu fırtınalı bir geceden sonra
yagmurlu soguk bır istanbul sabahı...
kış gelmesın ısterdım hep
bu yıl kışa hasretim
kış geldikçe oğluma yaklaşıyorum çünkü :KK16:
allah hepimizi kavuştursun dilerimm..

:KK52:ay cnm sızın ayrılıktan siniriniz bozulmus:KK49:kıyamam:KK16:
asker adamı ne strese soktun sende benzıosa onun sucu ne?
erkeklerın aılelerı yegenlerı pek kıymetlı bılmezmısın:KK31:öle malesef..
şimdi yere göğe sıgmıyodur
ama bebegın oluncaaaaaaaaaaaaa senınkı öne geçicek..
oda sımdı asker ya belkı mutlu olsun dıesoluolardır
yada hasret kaldıklarından ona benzetıolardır.
böle seyler ıcın kırmayın bırbırınızı benzerse benzesın..
benım gorumcemde..ben kardesıme benzsesın dedıgımde
kusura bakmada kız olursa bana benzıcek halaya ceker dedı
bende ayy benzesın canım, kibariyeye bile benzesin çok severim onu ben demiştim :KK16:anlayana tabi :KK23:sende bu aılkede benzeyebılıcek en guzel kısıye benzedı dıe övün aksine...iice kıl et..evet aynı esım amcası bılıo kıme benzıcenı fılan de şanslı çocuk de :KK52:

Günaydınn güzel insanlarrr...
Ben güne moralim bozuk bi şekilde başladım maalesef :KK43: bebeğimin hareketlerini dün sadece bikaç kez hissettim bidaha yok :KK43: birde dün akşam kasığımın sol tarafına bi kaç kez ağrı girdi sanki bıçak saplamışlar gibi. Sanırım birazdan sağlık ocağının yolunu tutucam kalp atışlarını duyarsam rahatlarım belki :KK43:
Sizler de ne var ne yok bakalım?

günaydın

bu iki hafta içinde hisseder merak etme
hissetmeyi bırak tekme attığını dışarıdan bile görür

bende senin gibi düşünüyodum ne zaman dışarıdan hissedilicek diye

şimdi dışarıdan oynadığı baya bi görülüyo bende diyorumki bebiş gamgam style dansı yapıyo içerde öyle hareketleri varki çok gülüyorum bebişime :KK52:

ayyy inş. canım ya çok istiyorum onun hisetmesini soruyorum hissetmiyorum dior deli oluyorum :KK47::KK47::KK47::KK47:

isminin eklenmesi için şifa ya özel mesaj atabilirsin kk ya girdiğinde ekler senide

X