Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kızıma bir ısım bulamıyooommmmmmmm 7 seneden sonra 4 tup bebek deneme sonucu hamıleyımmmmm fakat ısım bulamıyoom ne yapcam bılmıyom
Canım hoşgelmişsin
Bolu Göynük mü tatlım? Gezmen, dinlenmek, eğlenmen güzelde kocişine kızdım
Neyse olur böyle şeyler canım. Biz kızımla evdeydik. Benim hayatım oldukça manoton Ayda 1 İstanbula kontrole gidiyorum. Onun haricinde ev-iş. Burda başka bir aktivite yok. Bizde örgü örüyoruz zaman geçiriyoruz. Örgü bitince tülbent gibi kumaş ve ip aldım kızımın mendillerinide ben işliyeceğim. Oda bitince hastane süsleme hazırlıkları-mevlüt için hazırlıklar falan yapıcaz. Eeee ondan sonra da doğuruz artık
yok cnm panik olma yaşadıkların gayet normal hamilelikte..iç karnın yırtılıyor bebek içeride hareketli..korkulacak birşey yok inşallah...
6.ayı bitirmene günler kalmış :)
hayırlı haberleriyle dön prensesinin canım...
7 sene bekleyınce acelecı oluyorsun tavsıye için sagol canım ALLAH bagışlasın tesekkurlerrrrrrrrrr
ay kızlar eşimin ailesi tutturmuş bebek(abisinin çocuğu 2,5aylık henüz görmedik) aynı eşime benziyormuş. ne zaman arasalar bunu söylüyorlar sanki benim eşimin çocuğu olmayacak sanki ben hamile değilim. ne çocukmuş yaa kimse yokmuş gibi eşime benziyo bi de kız bebek yani benzettikleri kişi de erkek. ayrıca eşim annesine benziyo bebeği de kendisine benzetsin kayınvalidem sinir etti yaaaaaaaaa dün bu yüzden de kavga ettik. artık gelmesini filan istemiyorum gelir gelmez beni görmeden gitsin ailesinin yanına. bu iş bitti kızlar. dün çok kırdı beni ağzını da bozdu terbiyesiz
Günaydınlarrrr.......
Çok şükür Aralık'a girdik bu arada aralık bu sene 5 cumartesi,5 pazar,5 pazartesi olduğunu düşünürsek bu ay bitmez anacım
Aralığı da devirirsek gerisi tamamdır,,,
ben de kilo aldım 67den 77ye yükseldim 7.ayın içindeyim...85'e kadar yol çizmiştm ama bilemedim şimdik...
günaydınGÜNAYDIN...BİR ÇOCUĞUN MASUMLUĞU KADAR GÜZEL,GÜLÜŞÜ KADAR MUTLULUK VEREN BİR GÜN OLSUN ♥
ya kızlar dün bebeğim birazcık tekme attı ben içten hissettim ama koca kafalı eşim daha hiç hissetmedi oda hissettsin istiorum o ne zaman hissedicek ya üfffff
bende aynıyım malesef 65 den 76 ya yükseldim ipin ucunu dahada kaçırmadan tutmak lazım
diyorum ama şu andada kek tıkınarak yazıyorum bu yazıyı
bu günlerde geçicek bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günüde görücez
çoğu gitti azı kaldı zaten
yaa bide ben doğum haftamı tam anlayamadım ultrasona göre 26. hafta bitiyo
sağlık ocağındaki hemşire 1 hafta geriden hesaplıyo
kafam karıştı benim bide 7. aya girdim diyorum ama 40 haftayı hesaplayınca hesabım şaşıyo bilen aydınlatsın beni lütfen ha bire haftamı hesaplayıp duruyorum
ay kızlar eşimin ailesi tutturmuş bebek(abisinin çocuğu 2,5aylık henüz görmedik) aynı eşime benziyormuş. ne zaman arasalar bunu söylüyorlar sanki benim eşimin çocuğu olmayacak sanki ben hamile değilim. ne çocukmuş yaa kimse yokmuş gibi eşime benziyo bi de kız bebek yani benzettikleri kişi de erkek. ayrıca eşim annesine benziyo bebeği de kendisine benzetsin kayınvalidem sinir etti yaaaaaaaaa dün bu yüzden de kavga ettik. artık gelmesini filan istemiyorum gelir gelmez beni görmeden gitsin ailesinin yanına. bu iş bitti kızlar. dün çok kırdı beni ağzını da bozdu terbiyesiz
günaydın
bu iki hafta içinde hisseder merak etme
hissetmeyi bırak tekme attığını dışarıdan bile görür
bende senin gibi düşünüyodum ne zaman dışarıdan hissedilicek diye
şimdi dışarıdan oynadığı baya bi görülüyo bende diyorumki bebiş gamgam style dansı yapıyo içerde öyle hareketleri varki çok gülüyorum bebişime