- 6 Kasım 2012
- 592
- 102
ay kızlar eşimin ailesi tutturmuş bebek(abisinin çocuğu 2,5aylık henüz görmedik) aynı eşime benziyormuş. ne zaman arasalar bunu söylüyorlar sanki benim eşimin çocuğu olmayacak sanki ben hamile değilim. ne çocukmuş yaa kimse yokmuş gibi eşime benziyo bi de kız bebek yani benzettikleri kişi de erkek. ayrıca eşim annesine benziyo bebeği de kendisine benzetsin kayınvalidem sinir etti yaaaaaaaaa dün bu yüzden de kavga ettik. artık gelmesini filan istemiyorum gelir gelmez beni görmeden gitsin ailesinin yanına. bu iş bitti kızlar. dün çok kırdı beni ağzını da bozdu terbiyesiz
vallahi canım sen yazmışsın ama okurken ben yazdım sandım he heeee=)) benm eşimin 1 yıl önce yeğeni oldu...olmadan önce zaten paso arayıp eşimin ismini koyacaklarını söylediler çünkü eşimi çok sevyrlarmış =(neyse kız oldu eşimin ismine çok benzeyen bir isim seçtiler =( bu defada arayıp arayıp aynı sana benziyor deyip durdular ama ben yaz tatilinde bile gitmedim eşimide göndermedim görmeye yeni evliydik birde 2 haftalık izni ona kullanamazdım =))) bebek 1 yaşını geçti halaa aynı sen amcasına çok benziyr yok tv de erkekleri görüp abi diyor seni kastediyor diyip duruyorlar eşime ...eşimde dört köşe tabi =)) işin komik tarafı senin dediğin gibi ...aynı babası bebek kardeş kardeşe de benzer babası var ken eşime benzetiyrlr yok çok akıllı yok bilmem ne ....yaa birde kız eşime benzetyrlrr!!!!1
canını sıkma aynı durumdayızzz