2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar size birşey danışıcam.

haftaya eşim geliyor. hamileliğimin 7.haftasından beri yanımda yoktu. hiç yaşamadı yani hamileliğimi. gelince havalar yollar iyi olursa 4 günlüğüne ailesinin yanına gitmeyi düşünmüştük. abisinin de çocuğu oldu çünkü onu da görmek istiyoruz. yola kendi aracımızla gidicez 7-8saat sürecek aydına gidicez. ama bugun ben internette ankaraya cuma günü karla karışık yağmur yağacağını okudum. tedirgin oldum. kendisine söyledim o da 25 gün iznimiz var mutlaka bi 4 gün hava iyi olur dedi. ben de inşallah yolda bir süprizle karşılaşmayız dedim. yolların kapanacağına hiç ihtimal vermiyor. ben de şansa atamam dedim eğer hava kötü olursa sen gidersin ben hamileyim dedim. o da benim annemi bababı görmem lazım. abimin çocuğu orda onu görmem lazım ben o zaman otobusle 2 gün gider gelirim dedi. ben de bozuldum çocuk gibi o ne öyle. iyi git dedim senin öncellikle beni düşündüğün falan da yok dedim. o da hava ister iyi olsun ister kötü olsun ben de gitmiyorum dedi. ben de senin gözün kara ben korkuyorum kaza filan olabilir ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum dedim. laf soktum yani. sinir oldum çünkü. o da hala iyi de olsa gitmiycem diyo. valla hamileyken de hiç erkek nazı çekilmiyor. oooof. adama bak. ailesi bile hava kötü olur gelmeyin diyo.
ben ne yapıyım şimdi? 26-27-28. haftalarımda olacağım. bunlardan birine denk gelecek eğer gidersem.
doktorlar yolculuğa ne diyor kızlar?
kendi gitsin hayret bişey :KK4:
canım bence sen gitmemelisin.18 kasımda kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu hemde izinde..hakkarıden ankaraya ucakla gttım 1 saatlık yol.4 gun kaldım ordan ızmıre gittim.izmirde lekelenme daha snra kanama oldu.hersey allahtan doktor alakası bıle yok dedı ama hep yolculuk dıyınce ıkı kez dusunuom artık.bence esın dırek ora gıdp snra yanına gelsın hem gıt gel olmaz :))

aynen canım onlar iyi olsunda napalım çekices bi şekilde artıkkk...

Hadi ya şaşırdım. Kayınvalidemin kan iğnesi öyle değildi. Demekki farklı türleri varmış. Günde 2 kez biraz zor olacak o zaman. Ama evlat işte. Katlanıcaz.

kaç kilo aldın canım ben 73 ile hamile kaldım 24.haftamda 82 kiloyum. dr kağan kocatepenin sitesinden kilo hesabına tıkladım. bu haftada hamileler 7-9 arası alırlarmış. ben 9 almışım neyse limiti aşmamışım :KK1: sen o sitede hesaplayınca durum nasıl çıkıyor

Canim 49,5 la hamile kaldim Simdi 60,5 kiloyum :18: 11 kilo almisim yani. Dedigin siteden kilo hesabi yapicam simdi

kızlar size birşey danışıcam.

haftaya eşim geliyor. hamileliğimin 7.haftasından beri yanımda yoktu. hiç yaşamadı yani hamileliğimi. gelince havalar yollar iyi olursa 4 günlüğüne ailesinin yanına gitmeyi düşünmüştük. abisinin de çocuğu oldu çünkü onu da görmek istiyoruz. yola kendi aracımızla gidicez 7-8saat sürecek aydına gidicez. ama bugun ben internette ankaraya cuma günü karla karışık yağmur yağacağını okudum. tedirgin oldum. kendisine söyledim o da 25 gün iznimiz var mutlaka bi 4 gün hava iyi olur dedi. ben de inşallah yolda bir süprizle karşılaşmayız dedim. yolların kapanacağına hiç ihtimal vermiyor. ben de şansa atamam dedim eğer hava kötü olursa sen gidersin ben hamileyim dedim. o da benim annemi bababı görmem lazım. abimin çocuğu orda onu görmem lazım ben o zaman otobusle 2 gün gider gelirim dedi. ben de bozuldum çocuk gibi o ne öyle. iyi git dedim senin öncellikle beni düşündüğün falan da yok dedim. o da hava ister iyi olsun ister kötü olsun ben de gitmiyorum dedi. ben de senin gözün kara ben korkuyorum kaza filan olabilir ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum dedim. laf soktum yani. sinir oldum çünkü. o da hala iyi de olsa gitmiycem diyo. valla hamileyken de hiç erkek nazı çekilmiyor. oooof. adama bak. ailesi bile hava kötü olur gelmeyin diyo.
ben ne yapıyım şimdi? 26-27-28. haftalarımda olacağım. bunlardan birine denk gelecek eğer gidersem.
doktorlar yolculuğa ne diyor kızlar?
kendi gitsin hayret bişey :KK4:

vallahi ne desen haklısın...1. si zaten kaç haftdır yanında yokmuş gitmeyin ikinizde ben olsam hayatta gitmem ... ben istesemde eşim gitmez zaten..3 aylıkken memleketine gitmek istemedi yolda rahatsızlanırm diye ben yalvardım illa gidelm diiye çünkü benim ailemede gidecektik.bana doktor git derse giderim dedi doktora götürdü kontrol sonucu doktor sorun yok gidebilrsinz dedi.zorlada olsa ikna ettim..ama zor oluyr haberin olsun bebeğiniz olsun sağlıklı birşekilde heryere gidersiniz...ee eşinlede uzun zamandr görüşemyrsunuz sonuçta hasrewt giderin..sonuçta senin ona çok ihtiyacın var manevi açıdan..

Canım öncelikle gözün aydın. Çok uzun zamandır bekliyorsun kocanı. Bu verdiğin tepki tamamen bütün ilginin sende olmasını beklerken eşinin ailesinide görmek istemesinden kaynaklandığını düşündüm. Kızma bana. Kendimi senin yerine koydum bende böyle bir tepki verirdim herhalde :KK9: Ama bu doğru değil bence. Ona 2 gün ver tatlım. Gitsin herkesi görüp gelsin. Sonra siz hasret gidermeye devam edin. Böyle ufak şeyler için bozmayın aranızı.

Canım ben hamileliğimin başından beri her ay 5-6 bazen 7 saatlik yolculuk yapmak zorunda kaldım. Halende yola devam. 2 saatden fazla süren yolculuklarda 15 dakika yürümeyi öneriyorlar. Kan dolaşımı için. Onun haricinde (tabi havaya birşey diyemem) bir sorun yok.

Bu arada İstanbulda oturuyorsan uçakla gitmeyide düşünebilirsin tatlım...
evet haklısın canım belki de o yüzden tepkim. ama o gitsin ona bişey demiyorum ki konuyu başka yerlere getiriyor sanki ona ailenle görüşme diyen var. ankaradayım canım bakalım gelsin de hava nasıl olur olmazsa kendisi gitsin. çok sinirleniyor beraber araba ile gitme planı bozuluyo diye.

canım bence sen gitmemelisin.18 kasımda kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu hemde izinde..hakkarıden ankaraya ucakla gttım 1 saatlık yol.4 gun kaldım ordan ızmıre gittim.izmirde lekelenme daha snra kanama oldu.hersey allahtan doktor alakası bıle yok dedı ama hep yolculuk dıyınce ıkı kez dusunuom artık.bence esın dırek ora gıdp snra yanına gelsın hem gıt gel olmaz :))
canım ya çok üzüldüm :KK43: benim de korkularım olduğundan böyle konuşuyorum ama anlamıyo işte.

Bende haftada 2 veya 3 kez balık yiyorum. Ço vitamin yüklemesi ile fazla kilo almak istemiyorum. Zaten faydalı şeyler yiyorum. Yeşillik,baklagil,et, balık, süt,meyve birde üstüne bu kadar vitamin. Neyse şişsemde patlasamda içicem. Yeterki kızım sağlıklı olsun:KK52:

Bak hala hangi bankada olduğunu yazmadın...

H.B'deyim sen ????

desteğini benim ve kızımın üzerinden eksik etmeyen 2013 mart anneleri hepinize iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim....
doktorum çarşamba gününe kadar yokmuş 2 gün daha sabredicem malesef....
bursalı mart annesi medikal park hastanesi dr.ahmet yılmaz'a gidiyorum...
sen kime gidiyorsun??
Ben de medicabil Nihat Beye gidiyorum. Memnun musun peki?Doğum ücretleri ne kadar?

Selamlar
Umarim sizler ve bebisleriniz cok cok iyidir
Ben cok uzun zamandir giremedim buraya,bircok seyi kacirdim tabii gecmisi okumam imkansiz
Sifaa arkadasimiz merak etmis ve mesaj atmis nasilsin diye..ben ve bebegim cok iyiyiz, hic sikinti yasamadim
Simdiye kadar, yalniz Agustos ayinda babami kaybettim cok ama cok zor gunler gecirdim ve tabii ki hala geciriyorum:KK43:
Sabirli olmaya, beni hayata baglayan seyleri dusunerek gunlerimi geciriyorum. Aslinda 2 yasindaki oglumla geciriyorum zamanimin cogunu:) simdiyse bir kizim olacak cok mutluyum o yuzden
Umarim buraya daha cok girmeye zamanim olurda hepinizi tanimaya calisirim
10 gun sonra kontrolum var, seker yuklemesi yapilacak ve kan uyusmazligi asisi olucam
Simdilik bunlari soyleyebilirim
Hepinize sorunsuz, saglikli hamilelikler diliyorum:nazar:

kızlar ben 5 kg aldım ne bulursamda yiyorum 60 kg ile hamile kaldım 65kg oldum ama kocaman bir göbeğim var!!!hergün bir muz yiyorum 2-3 su bardağı süt içiyrm.hurma,kuru üzüm yiyorum..sabah haşlanmış yumurta tost ne bulursam =9 akşam tam buğday ekmek ve yemek...karnım şişiyr artık yemek yemekten=)

kızlar ben 5 kg aldım ne bulursamda yiyorum 60 kg ile hamile kaldım 65kg oldum ama kocaman bir göbeğim var!!!hergün bir muz yiyorum 2-3 su bardağı süt içiyrm.hurma,kuru üzüm yiyorum..sabah haşlanmış yumurta tost ne bulursam =9 akşam tam buğday ekmek ve yemek...karnım şişiyr artık yemek yemekten=)

ne güzel o kadar yemene rağmen az almışsın. başlarda bulantıyla filan vermiş miydin peki

ne güzel o kadar yemene rağmen az almışsın. başlarda bulantıyla filan vermiş miydin peki

bende hiç bulantı olmadı hiç kusmadım hamilelikten önce ne yiyorsam aynı yiyorum ama hamile olduğumdan bu yana yediğim şişiriyr fazla geliyr bana ...

bende hiç bulantı olmadı hiç kusmadım hamilelikten önce ne yiyorsam aynı yiyorum ama hamile olduğumdan bu yana yediğim şişiriyr fazla geliyr bana ...
benim de hiç bulantım olmadı ama ben 9 kilo almışım:KK1: bu aralar yaş pasta çok yemeye başladım herkes 1 dilim ben 2 dilim:KK17:

merhaba güzel anneler bebek odası almayı düşünenler odanızı ne zaman almayı düşünüyorsunuz? yanınızda yatırmak için ne almayı düşünüyorsunuz(oyunparkı-bambu beşik...)

Merhaba ben 2 gün önce beğendiğim ve almayı düşündüğüm odanın resmini ekledim.Birçok ilde varmış satışı uygun ve çok güzel ilerde tamamlamak için yatağı çalışma masası da var sitenin adı formini benim beğendiğim takım fora bakabilirsin.Yatak odası için portatif küçük beşik düşünüyordum vazgeçtim sadece 5-6 ay yatılıyormuş park yatak alıcam aynı para zaten en azından 3 yaşına kadar yatar annelere ve tatile gidildiğinde hep toplanıyor evde yayıntı da olmaz.Özelcan bebe diye bir site var güvenli orda çok var ben 150-200 civarı olanlardan alıcam canım.

muhakkak görüş bütün öğretmenleriyle peşini bırakma ergenlik dönemi zor atlatması özellikle anne babaya...aralarında yaş farkı var sorunlar olablr ...sen büyük eşyalardan başlamışsın almaya çoğu bitmiş azı kalmış kıyafet almak daha kolay biz kıyafetten başladık ortada oda yok=)))en önemlisi o bence =)bebeğinde inşallah iyidir =))

bebeğe yeni bişey almadım zaten
oğlumun büyüyen yatağı vardı onu kurdum odaya ve bir iki teferruat bebişin odası hazırlandı
aslında yatağı oğlumun odasına koymayı düşündüm il
oğlum istemedi ben rahat edemem dedi
bende mecbur bebeğin eşyalarını diğer odaya taşıdım

evet ergen çocukla uğraşmak gerçekten çok zormuş
hele şu dönemde benimde hormonlarım coşmuşken dahada zor
en azından oğlumu anladığımı hissettirmeye çalışıyorum oğluma
ve öğretmenleriyle konuşuyorum ki bi sorunu varmı varsa ney
dersleri nasıl eksiği ney ona görede ilgileniyorum

bence büyüyen mobilya yatak çok iyi oluyo almak isteyenler varsa öneriyorum ben çok rahat ettim
7 yaşına kadar aynı yatakta yattı oğlum
7 yaşındada genç odası aldım
inşallah bu oğlumda aynı olucak 7 yaşında genç odası almayı düşünüyorum

Selam kızlar ve güzel bebekleri :) nasılsınız ?

aa 2013 sende mi kulanıyodun iğneyi ? konuşmuştuuk sanki ama dimi ?

şekercik, hiç korkma batır gitsin iğneyi :)) madem 2013 ün dediği gibi hiç korkma, bende iğnelerden çok korkardım ama adet günümden beri yapıyorum kan sulandırıcıyı.ki bizimkinin ektrası yakıcı.ama hherşey bu yavruların için ya acıyan can korkan göz hiç bişeyi görmez oluyo bi deli yürek doğuyo içinde :))

sendemi kan sulandırıcı iğne kullanıyosun
bende kullanıyorum evet gerçekten çok yakıyo
ilk zamanlar böyle değildi şimdi daha çok yakıyo

benim eşimde kan sulandırıcı hap kullanıyo
2 hafta sonra ameliyat olucak ameliyattan önce hapı bırakıp benim kullandığım iğneden kullanıcak
bana iğnemi eşim yapıyo bir kaç aydır
bende eşimle dalga geçiyorum intikamım acı olucak :))
benim canımı yaktığın gibi şimdi sıra bende ben senin canını yakıcam diyorum :))

çok teşekkür ederim kayracım biraz olsun içimi rahatlattın...bu durum bebeğimin doğum tarihini etkilemez dimi...inşallah son gününe kadar büyümeyi bekler....geçen hafta kanamadan dolayı NST girdim sorun çıkmadı ama ben sancılı anne sesi duydum çok korktum normal doğumdan,ama dünden sonra ona bişey olmasın ben o sancıları çekmeye razıyım demeye başladım....dünden beri hep ağlamaklıyım ya bişey olursa diye...çarşamba günü doktor amcamıza gidelim de minooşumuzu görelim...yaramaz kızım benim

canım bu kadar üzme kendini
benimde ilk oğlum aşşağıdaydı aynı seninki gibiydi yani
3 hafta erken doğdu sadece şimdi koca adam oldu maşşallah

ablamınki dahada kötüydü
hem plesenta aşşağıdaydı hemde delik vardı beslenemiyodu bebek
kaç kere doğuruyorum diye hastaneye gitti bişey yok
en son doğuma 2 hafta kala alın artık beslenemiyosa dedi ablam ve alındı bebek
2.350 gr bi oğluş doğdu
maşşallah şimdi 7 aylık tosun gibi çok canlı hareketli bi bebek
üzme kendini boşuna allahın izniyle seninde bebişin sağlıklı bi şekilde doğucak

canım bu kadar üzme kendini
benimde ilk oğlum aşşağıdaydı aynı seninki gibiydi yani
3 hafta erken doğdu sadece şimdi koca adam oldu maşşallah

ablamınki dahada kötüydü
hem plesenta aşşağıdaydı hemde delik vardı beslenemiyodu bebek
kaç kere doğuruyorum diye hastaneye gitti bişey yok
en son doğuma 2 hafta kala alın artık beslenemiyosa dedi ablam ve alındı bebek
2.350 gr bi oğluş doğdu
maşşallah şimdi 7 aylık tosun gibi çok canlı hareketli bi bebek
üzme kendini boşuna allahın izniyle seninde bebişin sağlıklı bi şekilde doğucak

ben kızıma bir ısım bulamıyooommmmmmmm 7 seneden sonra 4 tup bebek deneme sonucu hamıleyımmmmm fakat ısım bulamıyoom ne yapcam bılmıyom

X