- 8 Nisan 2012
- 1.263
- 2
canım bence sen gitmemelisin.18 kasımda kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu hemde izinde..hakkarıden ankaraya ucakla gttım 1 saatlık yol.4 gun kaldım ordan ızmıre gittim.izmirde lekelenme daha snra kanama oldu.hersey allahtan doktor alakası bıle yok dedı ama hep yolculuk dıyınce ıkı kez dusunuom artık.bence esın dırek ora gıdp snra yanına gelsın hem gıt gel olmaz :))kızlar size birşey danışıcam.
haftaya eşim geliyor. hamileliğimin 7.haftasından beri yanımda yoktu. hiç yaşamadı yani hamileliğimi. gelince havalar yollar iyi olursa 4 günlüğüne ailesinin yanına gitmeyi düşünmüştük. abisinin de çocuğu oldu çünkü onu da görmek istiyoruz. yola kendi aracımızla gidicez 7-8saat sürecek aydına gidicez. ama bugun ben internette ankaraya cuma günü karla karışık yağmur yağacağını okudum. tedirgin oldum. kendisine söyledim o da 25 gün iznimiz var mutlaka bi 4 gün hava iyi olur dedi. ben de inşallah yolda bir süprizle karşılaşmayız dedim. yolların kapanacağına hiç ihtimal vermiyor. ben de şansa atamam dedim eğer hava kötü olursa sen gidersin ben hamileyim dedim. o da benim annemi bababı görmem lazım. abimin çocuğu orda onu görmem lazım ben o zaman otobusle 2 gün gider gelirim dedi. ben de bozuldum çocuk gibi o ne öyle. iyi git dedim senin öncellikle beni düşündüğün falan da yok dedim. o da hava ister iyi olsun ister kötü olsun ben de gitmiyorum dedi. ben de senin gözün kara ben korkuyorum kaza filan olabilir ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum dedim. laf soktum yani. sinir oldum çünkü. o da hala iyi de olsa gitmiycem diyo. valla hamileyken de hiç erkek nazı çekilmiyor. oooof. adama bak. ailesi bile hava kötü olur gelmeyin diyo.
ben ne yapıyım şimdi? 26-27-28. haftalarımda olacağım. bunlardan birine denk gelecek eğer gidersem.
doktorlar yolculuğa ne diyor kızlar?
kendi gitsin hayret bişey