Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler :) bugün minik kızım bool bool tekmeeldi beni :) sanki onun tekmeleri dünyanın en güzel hediyesi, onu hissetmek nasıl güzel bir duyguymuşş. Artık etrafımdaki bebeklere kendi bebişime bakacağım gözle bakıyorum, benim için prova oluyor, içim titriyor onlara birşey olacak diye, yüzleri gülünce ben de gülüyorum. Nasıl sınırsız coşkulu bir sevgiymiş annelik!
yaşadığım şehirde çok fazla çevrem yok, burası bana öyle iyi geliyor ki, bakıyorum her gece, mart anneleri ne yapmış :)
kim kaç kilo almış, kimin testi nasıl çıkmış takipteyim :)
ben 65ile hamile kaldım şimdi 23+1im 7 kilo aldım. göğüslerim ve karnım çoook büyüdü, kiloyu dert etmiyorum hiç ama çatlamaktan çoook korkyorum, var mı aranızda şimdiden çatlak sahibi olan? sizin kilolar ne alemde?
merhaba evet tekmeleri hissetmek çok güzel herkese nasip etsin rabbim..annelik çok güzel birşey .. şimdilik bendede çatlak yok okadar büyük göbeğim varmışki diyorum kilo almaya musait =))) çatlamaya fırsat kalmıyr=) ama no problem yeter ki bebeğim sağlıklı olsun=) daha büyük eşyalardan hiçbirini almadım bebeğimin off off =)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim herkese sağlık, huzur ve mutluluk versin inşallahhhhhhhh
günaydın papatyacım çok güzel bi enerjin var valla üstümdeki tozu pisliği üfürdün attın
merhaba evet tekmeleri hissetmek çok güzel herkese nasip etsin rabbim..annelik çok güzel birşey .. şimdilik bendede çatlak yok okadar büyük göbeğim varmışki diyorum kilo almaya musait =))) çatlamaya fırsat kalmıyr=) ama no problem yeter ki bebeğim sağlıklı olsun=) daha büyük eşyalardan hiçbirini almadım bebeğimin off off =)
Benim de lökosit değeri yüksek çıkmış bakalım ne diyecek doktor... Sincan da hangi doktora gidiyorsun.
Benim açıklık 3,5 tu şimdi 4 olmuş... İyi dedi... Ben de ac duş ve yemek için kalkıyorum. Hep yatar pozisyondayım. Elimde ya iPad ya telefondan oyun ya kitap ya da Kur'an öyle vakit geçiriyorum.... Böylesi de zor oluyo ... Fıngır fındık çarşı pazar gezmek istiyorum
kızlar bende 23+5 gunlugum.. bısey sorcam sızınde gobek altında yanı rahım bolgesınde dolgunluk boyle sısıkınlık varmı?
hayır canım ben de yok
evet bende de lökasit fazlaydı..monurol dıye sadece bır paketten olusan bı toz ıctım ogun sabaha kadar ıdrara cıkma demıstı.sımdı pazartesı tekrar ıdrar kulturu verıp sonuca bakacaz.sanmıyorum pek gectıgını.. okuyorum yazılanları mıllet enfeksıyona karsı hep vajınal fıtıl kullanmıs.. kabızlıga karsı dupbalak dıye surup kullanıyorum.. omega 3 cok ıyı gelıyormus bebek gelısımı ıcın ama bızım gıbı kan sulandırıcı kullananlara onermıyorlar doktor aydan hocanın arkadası seda hocaya gıdıyorum.. benım ayrıntılı ulturasonada aydan hoca bakmıstı
edlin ben de gebeliğin ilk başlarında akıntı fazlaydı ve kokuluydu
ama nette hamilelikte akıntı artar diye okuduğum için önemsememiştim
doktorum 12. haftada idrar kültürü yapırdı
rahim ağzını muayene etti ve
enfeksiyon olduğunu söyledi
içinde 3 tane olan fitil ve 500mg lık antibiyotik verdi
kullanmak istemesemde kulllandım
geçti çok şükür
erken doğumun ve düşüğün en önemli tetikleyicisiymiş maaalesef
ihmal etme bu durumu
çok geçmiş olsun canım
bılıyorum malesef bende cok arastırdım.. akıntım var kultur alındı bakıldı akıntıda ureme gorulmadı ama ıdrarda lokasıt fazla cıktı malesef sımdı onun ıcın ugrasacagız.. allah hepımızın yardımcısı olsun.. baş belası enfeksıyon.. bırde ben serklajlı oldugum ıcın daha hassa oluyor hemen enfeksıyon kapılıyor malesef
evet bende de lökasit fazlaydı..monurol dıye sadece bır paketten olusan bı toz ıctım ogun sabaha kadar ıdrara cıkma demıstı.sımdı pazartesı tekrar ıdrar kulturu verıp sonuca bakacaz.sanmıyorum pek gectıgını.. okuyorum yazılanları mıllet enfeksıyona karsı hep vajınal fıtıl kullanmıs.. kabızlıga karsı dupbalak dıye surup kullanıyorum.. omega 3 cok ıyı gelıyormus bebek gelısımı ıcın ama bızım gıbı kan sulandırıcı kullananlara onermıyorlar doktor aydan hocanın arkadası seda hocaya gıdıyorum.. benım ayrıntılı ulturasonada aydan hoca bakmıstı