- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
sağ ol canım bi bakayım bulamazsam öyle yaparız. Kuzenim de senle aynı zorlukları yaşıyor nasıl bir çıkmazda olduğunu tahmin edebiliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Atanmaktan başka çaremiz yok gibi. Geçenlerde erkek arkadaşımla konuşurken mutlaka atanmam lazım dedim hayırlısını iste dedi. Ben de nasıl bi ruh halindeysem artık yeter ki atanim da atandığım yere giderken yolda öleyim diyorum. Kafayı yedirtti bu sınav bana
inşallah canıminşallah gönlümüzdekini versin Rabbim alanın çoook iyi geçer umarım Allah yardımcın olsun
geçen yıl alandan dolayı kalınca bu yıl bende aynısını diyorum canım geçen yıl p3 ve p10 puanlarımız elimizde patladıTarihçiler bile 5 yanlış yaptıysa,demek ki sınav gerçekten zormuş.Sevindim.
Ne ilk bölüme ne eğitime güveniyorum.Tek kurtarıcı alan.İnşallah onu yapar ve gideriz.
amin Rabbim herkesin yardımcısı olsun canım .öyle deme dilek kapın açık olur derler benim yaşadıgım yerde de kızın biri sürekli üniversiteyi kazanayımda gitmeden öleyim dermiş sürekli sonuçları öğrendiği gün trafik kazasında vefat etti o yüzden hayırlsı demek lazım atanmak tek mutluluk olmamalı hayatımızda aslındasağ ol canım bi bakayım bulamazsam öyle yaparız. Kuzenim de senle aynı zorlukları yaşıyor nasıl bir çıkmazda olduğunu tahmin edebiliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Atanmaktan başka çaremiz yok gibi. Geçenlerde erkek arkadaşımla konuşurken mutlaka atanmam lazım dedim hayırlısını iste dedi. Ben de nasıl bi ruh halindeysem artık yeter ki atanim da atandığım yere giderken yolda öleyim diyorum. Kafayı yedirtti bu sınav bana
slm kızlar uzuunca bi aradan sonra merhaba..internet bağlattık çok şükür ayy özledim sizleri...artık buradayım inş..sınavınız inş iyi geçmiştir..sınav zordu benim içinde...sorular hep bilgi ve detaydı..ne bileyim ..eğitim biraz iyi gibiydi..ama asıl bomba alan işte..onada çok hakim değilim malesef..hakkımızda hayırlısı..
tuğba, nilay, holofira zümrelerim sizler de durum nasıl..alanı napıyorsunuz...
nilay sınavda sınıfta bi kız vardı sana benzettim, ama değildi...
tuğba nilay öabt sınavına nerde giriyorsunuz belki aynı okulda oluruz..özelden yazarmısınız..
öğretmenlerimiz... Allah emeklerinizin karşılığını verir atanırsınız inşallah
Hoş geldin canım özlettin kendini
Sen takılma gygk kısmına noktayı koyacak alan olur sıkı çalış kuzum bu son günlerde.
Bu arada ben tugba00 isim değişikliği yaptım.
Anamm tubiş sen miydin adaşım bende kim bu hatun diyorum
ben elazıgdaydım canım gkgy de alana da malatyadayımslm kızlar uzuunca bi aradan sonra merhaba..internet bağlattık çok şükür ayy özledim sizleri...artık buradayım inş..sınavınız inş iyi geçmiştir..sınav zordu benim içinde...sorular hep bilgi ve detaydı..ne bileyim ..eğitim biraz iyi gibiydi..ama asıl bomba alan işte..onada çok hakim değilim malesef..hakkımızda hayırlısı..
tuğba, nilay, holofira zümrelerim sizler de durum nasıl..alanı napıyorsunuz...
nilay sınavda sınıfta bi kız vardı sana benzettim, ama değildi...
tuğba nilay öabt sınavına nerde giriyorsunuz belki aynı okulda oluruz..özelden yazarmısınız..
valizi hazırla gidicisinBen konu tekrarı yapıyorum ablacım son iki gün de deneme inşallah.
valizi hazırla gidicisin
geçen sene dereceyle gidecekken alandan kaldın sen canım bu yılda alana çalıştın diğeride kötü değil fazla anladıgım ee türkçede artık çok yüksek kapatmıyor sen gitmicende kim gidecekİnşallah ablacım.Bu topikte atanmayı hepimiz hak ediyoruz.Sen böyle deyince bile bir tuhaf oldu içim.
geçen sene dereceyle gidecekken alandan kaldın sen canım bu yılda alana çalıştın diğeride kötü değil fazla anladıgım ee türkçede artık çok yüksek kapatmıyor sen gitmicende kim gidecekgerçi yanındada ben gidicem inşallah kanguru gibi bebiş göbişimde
valizi hazırla gidicisin
İnşallah canım benim işte sınav stresinden ne dediğimi şaşırmışım inşallah sonuçlar beklediğimizden çok çok iyi gelir emeklerimiz boşa çıkmaz dualarımız geri çevrilmezDeme öyle be canım ne anlamı kalır o zaman tüm bu yaşadıklarının. değmez cidden kendimizi yıprattığımıza hiç değmiyor. iyi kötü bir yerde çalışmak bu saçma sapan sistemde eriyip gitmekten çok daha iyi. Allahın izniyle inşallah olur ama olmazsa daha fazla yıllarımızı heba edemeyiz ösym ye.
Rabbim yüzümüze bakar inşallah bu sefer
Ayy Allah korusuninşallah canım
geçen yıl alandan dolayı kalınca bu yıl bende aynısını diyorum canım geçen yıl p3 ve p10 puanlarımız elimizde patladı
amin Rabbim herkesin yardımcısı olsun canım .öyle deme dilek kapın açık olur derler benim yaşadıgım yerde de kızın biri sürekli üniversiteyi kazanayımda gitmeden öleyim dermiş sürekli sonuçları öğrendiği gün trafik kazasında vefat etti o yüzden hayırlsı demek lazım atanmak tek mutluluk olmamalı hayatımızda aslında
vaaay sevdoş ardahan planlarımızı unutmuşun
ben 6 yıldır ne atanan salaklar gördüm çevremde o da atandıysa ben bu sınav işini bırtakıyım bile dedim ama artık arsızlaştımAblacım çok şükür iyiydi sınavım evet.Sorma,geçen yılı hayatım boyunca unutamam.Hak etmeyen binlerce insan atıp tutturup öğretmen oldu.Nasip değilmiş bize,hayırlı değilmiş.
Evet nerede o eski puanlar...İnşallah bebeğin de nasibiyle gelecek,gönlümüzden geçen bu yıl olacak inşallah.
1986 lıyım canım kızların çogu benden 3-5 yaş küçük 21 yaşında mezun oldum eylülde 28 oluyorumnilkon abla denilmiş ya merak ettim, yaş kaç?
aynen öyle canımAyy Allah korusunsürekli tövbe halindeyim zaten. O kadar hayırlı dua ediyoruz şansıma kötü sözlerim dua yerine geçmesin dediğin gibi atanmak çok güzel olur ama hayatta daha önemli şeyler de var