Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soruların hepsini görmedim ama kei, cento, mevlana, padişahın sürgün yetkisinin kaldırılması falan bunlar bilinen şeyler. lakin voynuk, zeytindağı falan çok uç sorular ve dedikleri kitapta da varmış cidden. Yaptıkları insan işi değil yemin ederim insana uyuduğu uykuyu haram ediyorlar
Bir de son kpss deyip duruyorlar bir daha olsa nolcak ki sanki atı alan üsküdarı çoktan geçti
Napıcaz? Neye nasıl guvenıcez bundan sonra?
Bi laf söylemişsiniz gerisini getirmemişsiniz.Sayfa sayfa kaynak paylaştık biz burada.Lisansız da daha alan var,her şey bitmedi.
Aynen sedefim öyle yapacağım elime ne geçerse okumam lazım. Lise Tarih kitaplarınıda okuyacağım. Yazar eser de çalışmak lazım
Yeminle neye çalışacağımı bilmiyorum artık bitse de gitsek modundayım
alanda da bundan sorarlar bi kere okumak gerek ama ben açamadım canım ya hangi sayfada paylaşılmış?sosyalden tarihten çalışmak isteyenler tarihin pusulası kitabını burdan indirebilirsiniz
http://www.facebook.com/l.php?u=htt...WVB0z/TarihinPusulas__2_.pdf.html&h=QAQGdW9u7
Ahh badem ahh yaş olmuş 27 hala bi umut deyip giriyorum ama olmuyor her defasında umutlarım yerle bir oluyor inşallah sen bu yıl atanırsın da 27ne geldiğinde 4 yıllık memur olursunvalla bilmiyorum neye nasıl güvenicez. yapacağımız tek şey şu son aylarda kasmak. olmazsa nasiptir der geçerim 2 yıl daha hayatımı evde bu sınava harcamam açıkcası yaşım olmuş 23 napim daha nasıl geç kalaryım hayata
canım facen varsa özelden adını yolla ekleyip ordan yollayayım sosoyal bilgiler alan sınavı sayfasındaalanda da bundan sorarlar bi kere okumak gerek ama ben açamadım canım ya hangi sayfada paylaşılmış?
bende 21 de mezun oldum eylülde 28 e girecem hala iş yok güç yok eş çocuk bissürü sorumluluk ve herkes benden çok sınavdan bıkmış modda bakıyor gözüme umarım kimse bizim kadar sürünmezAhh badem ahh yaş olmuş 27 hala bi umut deyip giriyorum ama olmuyor her defasında umutlarım yerle bir oluyor inşallah sen bu yıl atanırsın da 27ne geldiğinde 4 yıllık memur olursun
belli hocam sabah 15 sayfa çalıştım beynim durdu en son sadece her sayfada 5 soru vermiş ona bakıyım diyorum tarihçiler bile yapamamış hocam o sorduklarını ne diyim ben ne sorarlarsa sorsunlar aşırı ayrıntıya gömülüp karıştırmıcam kafamı sosoyalci olarak nasipse yaparız ne diyimo kitap tarih alan kitabıymış kızlar bizim tarihçi söyledi
canım facen varsa özelden adını yolla ekleyip ordan yollayayım sosoyal bilgiler alan sınavı sayfasında
bende 21 de mezun oldum eylülde 28 e girecem hala iş yok güç yok eş çocuk bissürü sorumluluk ve herkes benden çok sınavdan bıkmış modda bakıyor gözüme umarım kimse bizim kadar sürünmez
belli hocam sabah 15 sayfa çalıştım beynim durdu en son sadece her sayfada 5 soru vermiş ona bakıyım diyorum tarihçiler bile yapamamış hocam o sorduklarını ne diyim ben ne sorarlarsa sorsunlar aşırı ayrıntıya gömülüp karıştırmıcam kafamı sosoyalci olarak nasipse yaparız ne diyim
Ahh badem ahh yaş olmuş 27 hala bi umut deyip giriyorum ama olmuyor her defasında umutlarım yerle bir oluyor inşallah sen bu yıl atanırsın da 27ne geldiğinde 4 yıllık memur olursun
ben geçen yıl mat çalıştım bu yıl çalışamasamda ama zaman yetmedi dogru düzgün bakamadım türkçe mantık ve tarihte çok zaman harcadım ve zaten bir sözelci olarak yavaş çözüyodum dersane hocan çok dogru söylemiş tarihçilerin bile 5 yanlışı varmış ortalama Rabbim nasip ederde inşallah düşükte olsa yüksekte olsaa alanı yapar atanırızaynen sınıftan dediler o kitabı alalım mı hoca gerek yok dedi matematikçimiz de bırakın öğrencileri bu ildeki bütün tarihciler çözemezdi o soruları dedi
aslında burada asıl önemli olan bütün derslere aynı önemi vermek ösym malesef ki her yıl bir branşı zorluyor bu yıl da tarihin zor olması en çok matematiğe çalışmayan sözelcileri kötü etkiledi benimde matematiğe olan ön yargım yıkıldı bende zamanında ygs de matematiğe bakmadım o yıl sosyal çok zordu hem matematikten olmuştum hemde sosyalden bu yıl bu kpss ile bunu bir kere daha anladım matematik es geçilcek bir ders değilmiş
ben geçen yıl mat çalıştım bu yıl çalışamasamda ama zaman yetmedi dogru düzgün bakamadım türkçe mantık ve tarihte çok zaman harcadım ve zaten bir sözelci olarak yavaş çözüyodum dersane hocan çok dogru söylemiş tarihçilerin bile 5 yanlışı varmış ortalama Rabbim nasip ederde inşallah düşükte olsa yüksekte olsaa alanı yapar atanırız
sağ ol canım bi bakayım bulamazsam öyle yaparız. Kuzenim de senle aynı zorlukları yaşıyor nasıl bir çıkmazda olduğunu tahmin edebiliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Atanmaktan başka çaremiz yok gibi. Geçenlerde erkek arkadaşımla konuşurken mutlaka atanmam lazım dedim hayırlısını iste dedi. Ben de nasıl bi ruh halindeysem artık yeter ki atanim da atandığım yere giderken yolda öleyim diyorum. Kafayı yedirtti bu sınav banacanım facen varsa özelden adını yolla ekleyip ordan yollayayım sosoyal bilgiler alan sınavı sayfasında
bende 21 de mezun oldum eylülde 28 e girecem hala iş yok güç yok eş çocuk bissürü sorumluluk ve herkes benden çok sınavdan bıkmış modda bakıyor gözüme umarım kimse bizim kadar sürünmez
belli hocam sabah 15 sayfa çalıştım beynim durdu en son sadece her sayfada 5 soru vermiş ona bakıyım diyorum tarihçiler bile yapamamış hocam o sorduklarını ne diyim ben ne sorarlarsa sorsunlar aşırı ayrıntıya gömülüp karıştırmıcam kafamı sosoyalci olarak nasipse yaparız ne diyim