Nasılsın balım karamelimNasıl gecti sınav?Başladın mı alana?
alan sınavı daha belırleyıcı oluyordu sızde sanırımbugun calısmadım kuzum dünden kalma başım agrıyordu kafam almazdı yani
sınav da herkesin nasıl geçtiyse öyle valla benim beklentim yok açıkçasısende durum nasıl
alan sınavı daha belırleyıcı oluyordu sızde sanırım
moralını bozma daha yuksek performansla alana calıs canım benım
rabbım bu ıkı haftada güc kuvvet moral versin insallah
bugun calısmadım kuzum dünden kalma başım agrıyordu kafam almazdı yani
sınav da herkesin nasıl geçtiyse öyle valla benim beklentim yok açıkçasısende durum nasıl
Oyle bızım sandıgımız kımı bır soru havuzu felan yokmus megerse kızlar, adamlar kıtabın bırınden soruları nerdeyse aynen almıslar ve pıyasadakı calıstgmız kıtaplarda olmayan ayrıntılar var ve kıtapta ve ne hıkmetse konu anlatımından sonrakı cozumlu testlerde cıkan sorunun aynısı var.tek bır soruyu tuttursa anlarım ama afrasyab bıle gecıyor kıtapta yaave boyle bır kıtabın varlıgından sınavdan sonra haberdar olmak cok acı.içime koca bir öküz oturdu
Hangi kitap bu bahsettiğiniz
Reklama gırmesın dıye yazmak ıstemedım adam zaten satıs rekorları kırar herhalde bundan sonra özelden yazayım adını ama lısanssanız sadece moralınız bozulur bu saatten sonra
kızlar sınav nasıl geçti diye sormıcam. gk yi ortalama herkesin tahmin edebiliyorum. tarih sorualrı tarihten başka her şeye benziyodu. onurun yengesi tarih öğretmeni olmasına rağmen tarihten 5 yanlışı varmış, düşünün. gy hemen hemen aynı standartlardaydı, eğitim çok kolaydı. şöyle bi konulara göz atanın bile yapabileceği türdendi. özetle sınavın hiçbir şekilde ayırt ediciliği yoktu
badecim sana şunu dicem, tarih kitaplarını at bi kenara, int ten tarihle ilgili gözüne ne çarparsa oku. tarihle ilgili kitap oku film izle, ne biliim ama kpss tarih kitabından tarih çalışmayı bırak bence. gerçi sizin sınav nasıl olur gene de yönlendirmek istemem; ama sonuçta ikisini de ösym yapıyo ve inan bana tarih kitabını yalayıp yutsan dahi yapılcak sorular yoktu. geçen sene de araya 1-2 tane atmışlardı bu tarz. ama bu yıl gerçekten aşmışlar. içini karartmak için demiyorum, sadece bi öneri canım. tarihle ilgili kitap isimlerine ve içeriklerine bak. falih rıfkı atayın sordular bize, aklında bulunsun
ve sizi güldürür mü bilmem ama bi kaç kafa dağıtıcı resimler..
Eki Görüntüle 1180031 Eki Görüntüle 1180032 Eki Görüntüle 1180033 Eki Görüntüle 1180030
Oyle bızım sandıgımız kımı bır soru havuzu felan yokmus megerse kızlar, adamlar kıtabın bırınden soruları nerdeyse aynen almıslar ve pıyasadakı calıstgmız kıtaplarda olmayan ayrıntılar var ve kıtapta ve ne hıkmetse konu anlatımından sonrakı cozumlu testlerde cıkan sorunun aynısı var.tek bır soruyu tuttursa anlarım ama afrasyab bıle gecıyor kıtapta yaave boyle bır kıtabın varlıgından sınavdan sonra haberdar olmak cok acı.içime koca bir öküz oturdu
Reklama gırmesın dıye yazmak ıstemedım adam zaten satıs rekorları kırar herhalde bundan sonra özelden yazayım adını ama lısanssanız sadece moralınız bozulur bu saatten sonra
Bi laf söylemişsiniz gerisini getirmemişsiniz.Sayfa sayfa kaynak paylaştık biz burada.Lisansız da daha alan var,her şey bitmedi.
İsmail Adıgüzel- tarih pusulasıface grubunda birebir sorular
artık birsey diyemiyorum..
**
bu arada resmin çok hoş tam bizi anlatıyor .depresyon,yeme modu.
Ben denemelerde,2 yıldır sınavda hep 25 net yaptım.Bu yılki netim 18.Hazmedemiyorum ya,hezimete uğradım.Hiç ummadığım yerden vuruldum.
Kesinlikle,aynı moddayım ben de.
Benim tarih eksiğim çoktu.bir sürü kaynaktan çalıştım böyle soru görmedim.. ona harcadığım vakte acıyorum. tek sıkıntım bu aslında..
kpss formatı yerle bir edildi tarihte.
işin ilginci arkadaşın dediği yazarın grubuna baktım..kimi şıkların yeri bile aynı sınava direkt kopyala yapıştır yapılmış.
güvenirlik geçerlilik nerde
:2::2::2::2::2: sürekli çikolata hüpletesim var