- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
çizelgende şiir kokan adamımla yazıyormuş bense onu sır kokan adam olarak okuyordum ne demek acaba iyi bişey mi ki derken şimdi farkettim :) iyi değilimHacı sen sor bana bende stres binbeşyüz,hiç problem değil.
ooyy ben de seni çok seviyorum
Bırakma kuzum son aylar önemli.
Bol bol dua et sınav günü bize badem olur mu :78:
çizelgende şiir kokan adamımla yazıyormuş bense onu sır kokan adam olarak okuyordum ne demek acaba iyi bişey mi ki derken şimdi farkettim :) iyi değilim
tabii ki kuzucum etmez miyim hiç. inşallah çok güzel geçer
Senelerce emek verdik bu yolda.Kimi zaman dört elle sarıldık derslere kimi zaman isyan ettik bu düzene.
Bugünkü sınav beklentilerimizi karşılamadı evet ama yılmak yok kızlar.Önümüze bakacağız artık.
Alan sınavı için canımızı dişimize takacağız.Verdiğimiz emekleri ösym görmüyorsa Rabbim görüyor.
Senelerce emek verdik bu yolda.Kimi zaman dört elle sarıldık derslere kimi zaman isyan ettik bu düzene.
Bugünkü sınav beklentilerimizi karşılamadı evet ama yılmak yok kızlar.Önümüze bakacağız artık.
Alan sınavı için canımızı dişimize takacağız.Verdiğimiz emekleri ösym görmüyorsa Rabbim görüyor.
inşallah beklediğinizden çok daha güzel sonuclar alırsınız
üzmeyin canınızı yılmak yok. herkes aynı durumda herkes mağdur olmuş. sapmalar belirler her şeyi. dualarımız sizinle
Niye zümrem ?
Çok kötü geçti yavrum cidden kötü ama ben bu kadar ters köşe olabilecegimi düşünememiştim hiç..Hayal kırıklıgı..Senin nasıl zümrem iyi haberler verirsin inşallah..
Tarih yamulttu beni de zümrem,ki biliyon beni tarih aşkım o biçimdir...Bilmiyom,eğitim de kolay geçti ama millet çelişkiliydi demiş canım sıkıldı.
Tarih çok zorladı,vatandaşlığa iyi dedim şöyle bir forumlara göz gezdirdim onu da batırmışım,coğrafyaya iyi demeye korkuyorum yaniEğitimde bende zorlanmadım zümrem ama hayırlısı bakalım,tarihte sen batırdıysan gayrı biz damdan atlayak Sırada alan var hayırlısıyla onu da atlatırız ınsallahh..