Aynen bunlar hikaye bence.
Şu son 2 ay kendimi genel kültüre adıyorum hacılar
günaydın kızlar herkesin tarihi kötü onu anladık bende dün nete göz atttım ama soruları bile yanlış hatırlamış çogunluk o yüzden ösym açıklayana kadar ne ne olucak belli olmazben sınavım hakkkında şunu söyleyeyim süpper değildi ama diptede değildim Rabbim ve hepinizin duası oglumunda yardımıyla dogru mantık yürüttüm ya da hiç bilmedigimi sandıgım şeyler zaman zaman aklıma geldi tarihte 2 şık arasında çok kaldım güncelde 5 ini yapmışım türkçe cografya çok kötü değil mat de 3 tane işaretledim emin olarak çok zamanım kalmadıgı için bakamadım fazla bi soruya .
egitimim iyi en az 60 net gelir gibi 60-65 arası tahminim .
şimdi alana yüklenme vaktı sosyalcileri ve tarihçileri öttürecekler o kesin alandatelefon kulubesine tıkıp ıslak odunla dövecekler zannımca
kendinize iyi bakın geçen yılda gördük alan belrler herşeeyi derse devam
nasılsın fındıgım
O tarih sorularına rağmen iyiyim
Sen nasılsın kuzum
ben iyiym kuzum ya hiç kasmadım gayet cool bir şekilde girdim çıktımçalışanın da aynı geçmiş çalışmayanın da doğal olarak benim de
Aynen kuzum ben de hiç kasmadım.Zaten biz kasmayalım diye halay
bile çektirdiler çok eğlenceli bir sınavdı
Şaka bir yana her şey alanda biter belissam.
Hunharca alan çalışalım
bakalım bu kez hangi alanı zorlayacaklar kesin bomba yıne edebıyata patlar diyorum ben, aslında herkese eşit yapsalar ne iyi olur.
açıkçası ondan da umudum yok
cok garip ama gayet umursamazım sınava karşı ben bu yıl ya bağışıklık kazandım galiba
Öyle düşünme kuzum inşallah çok iyi geçecek alan sınavımız
Bu sene bomba bizde de patlayabilir gk de tarih soruları böyleyse bizim alanda düşünemiyorum
hayırlısı kuzum ben yine de beklentimi en düşükte tutuyorum böylesi daha iyi yoksa psikoloji namına bir şey kalmayacak
Hiçbir şey sağlığımızdan önemli değil canım arkadaşım
Ben derse geçiyorum.Kocaman öpüyorum seni
Namussuz sınav