- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
Kızlar sizin sınav yaklaştı
Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin
Gonlunuzden geçeni hayırlı kilsin
Inşallah hayallerinizden de çok daha güzel olur herşey.
günaydın güzeller
sayfa iyice boş kaldı neler yapıyonuz
ben tembel tenekenin teki oldumtekrar ve deneme pata küte gidiyorum
kendinize iyi bakın
Kızlar sizin sınav yaklaştı
Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin
Gonlunuzden geçeni hayırlı kilsin
Inşallah hayallerinizden de çok daha güzel olur herşey.
günaydın güzeller
sayfa iyice boş kaldı neler yapıyonuz
ben tembel tenekenin teki oldumtekrar ve deneme pata küte gidiyorum
kendinize iyi bakın
Amin canım cümlemizin emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim.Hayırlısıyla atanmayı
nasip etsin bizlere
Deneme çözüyorum eksikliklerimi gidermeye çalışıyorum zümrem
Sen nasılsın bebiş nasıl ablacım ?[/QUOT
Ben de deneme gidiyorum boyuna ablacım.Sınavdan sonra toplanırız inşallah.
iyiyiz biz tubim bebişte iyi bol bol tekmeliyo beni ders çalışırken
sevdalinkam iyi çalışın bebişle zor oluyo bu işler ben inanıyorum bu sene sizlere
iyiyiz biz tubim bebişte iyi bol bol tekmeliyo beni ders çalışırken
sevdalinkam iyi çalışın bebişle zor oluyo bu işler ben inanıyorum bu sene sizlere
Merhaba kızlar Hamile olanlar bebeklerine sağlıkla kavuşurlar inşallah, sedefciğim söz kesmişsiniz galiba çooookkkk uzun zamandan sonra sadece son 3 sayfaya baktım, hayırlı uğurlu olsun musmutlu sağlıklı bereketli huzurlu bir yuva kurarsınız inşallah
Nick değiştirenleri çözemedim hatırlayan hatırlamayan herkese selam olsun emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah Rabbim hakkınızda hayırlısını versin... Sağlıcakla kalın ...
Beni merak edenler kızım 3.5 yaş oldu koşuşturmacalı eğlenceli ama tembel teneke hayatım devam ediyor ... Önemli bir gelişmem yok sadece size başarılar dilemek istedimAllah sınavda hepimizin yardımcısı olsun...
Selam canlarımBenim çalışkan arkadaşlarım nerede :13:
bende bildiğin gibi kuzum sen nasılsınAsıl sen nerdesin kuzucuğum benim
Ben Mona canım...Seni unutmak ne mümkün...Dualarına teşekkürler,amin...
Belisim...Bende durumlar çok kötü...
kızlar sınavdan sonra beni sormayın olur mu :18: ben kendime geldiğimde (ki muhtemelen iyi durumda olmayabilirim) size yazıcam inşallah ya da faceden falan yazarım ama buradan yazmak istemiyorum sınavın nasıl geçtiğini. bu arada yasin okuyalım demiştim ama ben regl oldum öncesinde de tamamen unutmustum :26: kusura bakmayın nolur
bende bildiğin gibi kuzum sen nasılsın
düzelecek inşallah fındıgım inanıyorum
inşallah sınavın o kadar ıyı gecerki, için içine sığmaz buraya yazarsın
bende cuma günü okuyacağım yasin sizin için
hamilelerin duası kabul olurmuş, inşallah benimde size ettiğim dua kabul olur.
başka etmemi istediğiniz dua varsa onu da okurum söyleyin
sedefim canım neler oldu sorup üzmek istemem seni ama çok üzüldüm bitanemmerhaba kızlar, uzun zaman oldu buraya giremedim. bazı problemler yaşadım. aşılamadı, çözülemedi malesef. çok emek verdim sınav için; ama yalnıza bi yere kadar ayakta durabildim. malesef sonunu getiremedim. şartlar farklı değişti, bi süre teyzemde kalmak zorunda kaldım. sebebini anlatıp ne sizi ne de kendimi üzmek istemiyorum. şu sıralar kafamı dağıtmaya çalışıyorum. nişan hazırlıklarıyla vakit geçirmeye çalışıyorum. çok ağladım, çok üzüldüm. ama olan oldu artık. dualarımı sizin için ediyorum. çok emek verdiniz ve inşallah bu son girişiniz olur da hepiniz atanırsınız. sizleri çok seviyorum ve çok özledim. ama buraya gelirsem kpss aklıma gelicekti ve daha kötü olucaktım. çünkü şu sıralar sadece psikolojimin daha fazla bozulmaması için uğraşıyorum. sınavdan da geçtim, sağlığıma bakıyorum. sınava bi kaç gün kaldı. insan ne kadar çalışsa da kendini hazır hissedemez =) bu duyguyu yaşıyosanız korkmayın, bişeyleri unuttuğunuzu karıştırdığınızı düşünüyosanız, bu ne kadar çok şey öğrendiğinizin kanıtıdır. rahat olun dicem ama ne kadar rahat olunabilir ki =) sadece dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim yardımcınız olsun. hepinizi tek tek öpüyorum, başarılar diliyorum
kızlar sınavdan sonra beni sormayın olur mu :18: ben kendime geldiğimde (ki muhtemelen iyi durumda olmayabilirim) size yazıcam inşallah ya da faceden falan yazarım ama buradan yazmak istemiyorum sınavın nasıl geçtiğini. bu arada yasin okuyalım demiştim ama ben regl oldum öncesinde de tamamen unutmustum :26: kusura bakmayın nolur
bende bildiğin gibi kuzum sen nasılsın
düzelecek inşallah fındıgım inanıyorum
inşallah sınavın o kadar ıyı gecerki, için içine sığmaz buraya yazarsın
bende cuma günü okuyacağım yasin sizin için
hamilelerin duası kabul olurmuş, inşallah benimde size ettiğim dua kabul olur.
başka etmemi istediğiniz dua varsa onu da okurum söyleyin
merhaba kızlar, uzun zaman oldu buraya giremedim. bazı problemler yaşadım. aşılamadı, çözülemedi malesef. çok emek verdim sınav için; ama yalnıza bi yere kadar ayakta durabildim. malesef sonunu getiremedim. şartlar farklı değişti, bi süre teyzemde kalmak zorunda kaldım. sebebini anlatıp ne sizi ne de kendimi üzmek istemiyorum. şu sıralar kafamı dağıtmaya çalışıyorum. nişan hazırlıklarıyla vakit geçirmeye çalışıyorum. çok ağladım, çok üzüldüm. ama olan oldu artık. dualarımı sizin için ediyorum. çok emek verdiniz ve inşallah bu son girişiniz olur da hepiniz atanırsınız. sizleri çok seviyorum ve çok özledim. ama buraya gelirsem kpss aklıma gelicekti ve daha kötü olucaktım. çünkü şu sıralar sadece psikolojimin daha fazla bozulmaması için uğraşıyorum. sınavdan da geçtim, sağlığıma bakıyorum. sınava bi kaç gün kaldı. insan ne kadar çalışsa da kendini hazır hissedemez =) bu duyguyu yaşıyosanız korkmayın, bişeyleri unuttuğunuzu karıştırdığınızı düşünüyosanız, bu ne kadar çok şey öğrendiğinizin kanıtıdır. rahat olun dicem ama ne kadar rahat olunabilir ki =) sadece dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim yardımcınız olsun. hepinizi tek tek öpüyorum, başarılar diliyorum
sedefim canım neler oldu sorup üzmek istemem seni ama çok üzüldüm bitanem
sınav konusundada unutma Allah herşeye kadir umutsuz olma belkide geçen yıldan yüksek yaparsın hiç belli olmaz çalışanında çalışmayanında nasibinde varsa oluyor bende kötü günler geçiriyorum ve en çok beni bugünlerde üzenlerde eşim ve ailem oldu 3 gün üstüste aglama krizleri yaşadım bu halimle ama istemesemde çalışıyorum nasp tabi sonrası
kendine çok iyi bak
kızlar sizlerde iyi olun emi (alperenden teyzoşlara bol başarı ve öpücükler)
Tam kızlar ben sorup üzmem sizi merak etmeyin. Zaten stres olmayın diye soramıyorum sizeHepinize dua edeceğim inşallah rabbim hakkınızda ne hayırlı ise onu versin. Bende bu aralar dağıttım hem gönül kırgınlığı hem evde bir kaç iş derken öyle saatlerce çalışamıyorum eskisi gibi. ama elden de bırakmıyorum ipi. Hepinizi çok seviyorum
Tam kızlar ben sorup üzmem sizi merak etmeyin. Zaten stres olmayın diye soramıyorum sizeHepinize dua edeceğim inşallah rabbim hakkınızda ne hayırlı ise onu versin. Bende bu aralar dağıttım hem gönül kırgınlığı hem evde bir kaç iş derken öyle saatlerce çalışamıyorum eskisi gibi. ama elden de bırakmıyorum ipi. Hepinizi çok seviyorum