2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Hacı sen sor bana bende stres binbeşyüz,hiç problem değil.:KK53::KK53:
çizelgende şiir kokan adamımla yazıyormuş bense onu sır kokan adam olarak okuyordum ne demek acaba iyi bişey mi ki derken şimdi farkettim :) iyi değilim :KK53:
ooyy ben de seni çok seviyorum :KK70:
Bırakma kuzum son aylar önemli.
Bol bol dua et sınav günü bize badem olur mu :78:

tabii ki kuzucum etmez miyim hiç. inşallah çok güzel geçer :KK16:

çizelgende şiir kokan adamımla yazıyormuş bense onu sır kokan adam olarak okuyordum ne demek acaba iyi bişey mi ki derken şimdi farkettim :) iyi değilim :KK53:

tabii ki kuzucum etmez miyim hiç. inşallah çok güzel geçer :KK16:

Hacı ben onu yazdıktan sonra sığır okuyan olur mu acaba dedim,senin yine iyi okumuş gözler.:KK53::KK53:

uzun zaman emek verdik. Yeri geldi ders çalıştık ya da çalışamadık diye canımızı sıktık yeri geldi olur olmadık sözlere maruz kaldık diye.. Ama hep sağlam durmaya çalıştık.. İnşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını verecektir.. Sakın şunu bilmiyorum bunu unuttum kargaşası yaşamayalım(kendim için de diyorum tabi) ve sınavda panik yapmayalım çünkü ne kadar çalışmak başarının sırrı ise sınav anı rahat olmak da başarının en büyük anahtarı.. Çünkü herşeyi bilsek bile o anki bir heyecan sinir stres herşeyi bitirebilir ve kızlar soruyu okuyup anlamadığınızda içinizden ben elimden geleni yaptım Allahım gerisi sana kalmış diyerek tevekkül edin ve rahatlayın.. Sınav bitiminde de herşeyi yaptığınızı düşünün çünkü elimizden gelen herşeyi yaptık. İnsanüstü çaba sarfettik.. Artık nasipten öte yol yok diyeceğiz kızlar.. Bir de sabah ki kötü bile geçse (ki inşallah hepimizin iyi geçecek) öğleden sonra bir sınava daha gireceğinizi düşünüp kafanızı boşaltmaya bakın.

birde kızlar sizin daha alan sınavınız var.. Onu da düşünüp bir an önce kendinizi toplamaya bakın. Hiç belli olmaz ne de olsa sizin içn %50 alan önemli.. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin canlarım.. Her ne kadar buraya yazamasam da elimi her açtığımda dualarımdasınız..

birde sizleri çok özledim.. bilgisayarımda notlarım olduğu için hala tamire veremedim.. Sınavdan sonraya ertelemiştim.. umarım daha da ertelemem..

Son düzenleme:
Canım arkadaşlarım Allah hepinize tek tek kolaylık sağlasın inşallah. Bilmediklerinizi bildirsin,yapamadıklarınızı yaptırsın inşallah.
Hepinizin de iki ay sonra öğrencilerinizle buluşmanızı sağlasın. Çok rahat bir şekilde sınava girip rahatça da çıkmanızı nasip etsin AMİN
Tuğbim,sedefim, linkam,asgulum,holofiram,clemim,morisim,niloşum, tubişim,dersanecim, macaroncum,androcum,mantarcım,heysim,muhatcım, natalim, cupkekim,pirayem,kırıkkalecim,ferideicim,sucum ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarım Allah hepinize kolaylık versin hepinizi çok seviyorum. :KK16:

badem, safranım sizin sınav zamanınızda size de bol dua edicez inşallah :KK48:

Son düzenleme:
canlarım yarın için hepinize başarılar diliyorum. büyük bi yükten kurtuluyoruz bence. daha sakin daha iyi hissedicez kendimizi, ne olursa olsun koca bir yılın yükü omuzlarınızdaydı. hepinize şans öpücüğümü yolluyorum :KK16:

Senelerce emek verdik bu yolda.Kimi zaman dört elle sarıldık derslere kimi zaman isyan ettik bu düzene.
Bugünkü sınav beklentilerimizi karşılamadı evet ama yılmak yok kızlar.Önümüze bakacağız artık.
Alan sınavı için canımızı dişimize takacağız.Verdiğimiz emekleri ösym görmüyorsa Rabbim görüyor.

Senelerce emek verdik bu yolda.Kimi zaman dört elle sarıldık derslere kimi zaman isyan ettik bu düzene.
Bugünkü sınav beklentilerimizi karşılamadı evet ama yılmak yok kızlar.Önümüze bakacağız artık.
Alan sınavı için canımızı dişimize takacağız.Verdiğimiz emekleri ösym görmüyorsa Rabbim görüyor.

inşallah beklediğinizden çok daha güzel sonuclar alırsınız

üzmeyin canınızı yılmak yok. herkes aynı durumda herkes mağdur olmuş. sapmalar belirler her şeyi. dualarımız sizinle :KK16:

Çok kötü geçti yavrum cidden kötü ama ben bu kadar ters köşe olabilecegimi düşünememiştim hiç..Hayal kırıklıgı..Senin nasıl zümrem iyi haberler verirsin inşallah..

Tarih yamulttu beni de zümrem,ki biliyon beni tarih aşkım o biçimdir...Bilmiyom,eğitim de kolay geçti ama millet çelişkiliydi demiş canım sıkıldı.:KK14:

Tarih yamulttu beni de zümrem,ki biliyon beni tarih aşkım o biçimdir...Bilmiyom,eğitim de kolay geçti ama millet çelişkiliydi demiş canım sıkıldı.:KK14:

Tarih çok zorladı,vatandaşlığa iyi dedim şöyle bir forumlara göz gezdirdim onu da batırmışım,coğrafyaya iyi demeye korkuyorum yani:KK53:Eğitimde bende zorlanmadım zümrem ama hayırlısı bakalım,tarihte sen batırdıysan gayrı biz damdan atlayak:KK52:Sırada alan var hayırlısıyla onu da atlatırız ınsallahh..

Tarih çok zorladı,vatandaşlığa iyi dedim şöyle bir forumlara göz gezdirdim onu da batırmışım,coğrafyaya iyi demeye korkuyorum yani:KK53:Eğitimde bende zorlanmadım zümrem ama hayırlısı bakalım,tarihte sen batırdıysan gayrı biz damdan atlayak:KK52:Sırada alan var hayırlısıyla onu da atlatırız ınsallahh..

Aynen bunlar hikaye bence.:KK14:

X