kızlaaaarrrr ben geldimmmm
hepinizi çoooookkk özledim, uzun zamandır giremedim; ama hep aklımdaydınız. sözden önce bohça düzdük, sürekli gelen giden oldu. sözden sonra teyzemler bizde kaldılar ve yine aynı bohça faslı falan derken çok yoğun oldum giremedim. dersler de yalan oldu tabii. bi gün tam rahatlamıştım, bugün artık ders çalışır kkya girerim diyodum ki o gün deprem oldu. ben depreme balkonda yakalandım. evde de baya bişey sallanmış, depremden beri sürekli başım dönmeye başladı. o günden beri doktorlara koşturuyorum. hastanede kaldım. bi nöroloji bi kbb.. tomografi emar çekildim, bişey çıkmadı. en son doktor yorgunluktan dedi, dinlenme verdi. şimdi bi kaç ilaç kullanıyorum biraz daha iyiyim.
linkam mesajını aldım arkadaşım, smsim yoktu kusuruma bakma dönemedim sana.. ben de sizleri çok merak ettim. umarım hepiniz iyisinizdir, inşallah çalışıyosunuzdur ama sağlık kadar önemli bişey yok inanın ki. fakat ben yine de stresliyim. gygk eğitim tekrarı + alan çalışmam lazım. nasıl yetişcek hiç bilmiyorum.
sözüm çooookk güzel geçtiayrıntıları anlatıcam. şimdilik hepinizi öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın
hepinize ve varsa yorumunu kaçırdığım herkese çok teşekkür ederim. o gece sizi boşuna yanımda hissetmemişim beniyi ki varsınızzzz
rengoşum yarın bakayım pro karta
linkam senin mesajlarında hep gözlerim dolu doluydu
ayyyy ama bu harika bi haber safranımmmmtebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. kaç aylık? cinsiyeti belli mi?
baş dönüklüğü çok kötü bişeymiş o yüzden giremedim canım. söz ayrıntılarını yazıcam bi ara çok uzun. bi de bi ara albüm yapıcam ama beklediğim fotolar var daha gelmedi.
oyy ben yokken neler olmuş öylekuzum çok sevindim, ne güzel hasret gidermişsinizdir askere gitsin yavrum ya ne güzel. yeni yılda gelmiş olucak. keşke benimki de ağustosta gidebilseydi, malesef geçen cuma mezun olduğu için başvurulara yetişemedi kuzum. kasıma kaldı bizim askerlik, kasımda ben de sizin şafak topiğinize katılırım galiba rengoşla tuğbanınkiler de ağustosta gidicekti
ayyyy ama bu harika bi haber safranımmmmtebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. kaç aylık? cinsiyeti belli mi?
baş dönüklüğü çok kötü bişeymiş o yüzden giremedim canım. söz ayrıntılarını yazıcam bi ara çok uzun. bi de bi ara albüm yapıcam ama beklediğim fotolar var daha gelmedi.
oyy ben yokken neler olmuş öylekuzum çok sevindim, ne güzel hasret gidermişsinizdir askere gitsin yavrum ya ne güzel. yeni yılda gelmiş olucak. keşke benimki de ağustosta gidebilseydi, malesef geçen cuma mezun olduğu için başvurulara yetişemedi kuzum. kasıma kaldı bizim askerlik, kasımda ben de sizin şafak topiğinize katılırım galiba rengoşla tuğbanınkiler de ağustosta gidicekti
Evet kuzum gidecekler Ağustosta
Şimdiden strese girdi bile sevdiceğim
İyiydi kuzum şükür.Kız kısa dönem olacağı kesin değil,1 yıllık asteğmenlik de çıkabilirmiş,ki biz öyle olsun istiyoruz,para biriktirmek için.
Ay sorma yavrum,bizimki de tam tribe girecek oluyor,veriveriyorum ağzının payını.
Yeni adın da hayırlı olsun bebeğim.
sedefım iyi k doğdun kuzum seni seviyoruz çok
tugbım semıramis olmussun çok da yakısmıs
görüşürz canlarım telden yazmak baya zor oluyor
aa sedefimin doğum günüymüş :119::119: iyi ki doğdun çıtır güzel :118:
tugbim yeni nickin hayırlı olsun :124:
bide ben gidebilsem tam gaz
yeni gördüm tatlım hemenniloşşşş mesaj kutunu boşaltırmısın şekerim
nasılsınız güzellerim canlarım sizi cook özledim ben
sedefim mesaj atmıs hepinize selam söylüyor doğum gününü kutladıgınız için ayrıca teşekkür ediyor ve cok öptü sizilinkam ona mesaj atmıssın onun için de teşekkür etti. fırsat buldugunda yazacak inşallah.
beni sorarsanızya da sormayın
cok öptüm kızlarım
Hanimlar harfinin 41 ki cografyasini cozsunu mu.fikrinizi alabilir miyim.
Canim yarginin yazacaktimCanım anlamadım ben ne demek istediğini :26: