2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Ben de bir genel tekrar yapacağım, arada bir notları okumak çok iyi oluyor zaten bir ders 1-2 saat anca alıyor . Bugün sadece deneme çözdüm.

Ben de bir genel tekrar yapacağım, arada bir notları okumak çok iyi oluyor zaten bir ders 1-2 saat anca alıyor . Bugün sadece deneme çözdüm.

9-23 arası da Haziranın her gün deneme varmış kuzum bizim,o da iyi olacak bana.

Sınavdan sonra bol bol konuşuruz inşallah.

9-23 arası da Haziranın her gün deneme varmış kuzum bizim,o da iyi olacak bana.

Sınavdan sonra bol bol konuşuruz inşallah.

Evet bizim de öyle. Zaten ben evde de her gün 1 deneme çözüyorum. İnşallah sınavımız çok güzel geçer de rahat rahat sabahlara kadar sohbet ederiz.

Ben bir ay öncesinden indirdiğim yerin linkini vermiştim sen görmedin sanırım zümrem
https://www.facebook.com/KpssTurkiyeGeneliDenemeleri?fref=ts
Her türlü tg denemesi var kuzum bu linkte :13:
saol zümrem hepsini indirdim çok teşekür ederim bunlardan başka bildiğin link olursa ve yollarsan linki çok mutlu olurum ki
hafta sonu sorayım canım yazarım sana
kızlar vat ve alan tarihten elimde kalan son sorularla cebelleşip bitircem inş bugün sonra denmeler ve haziran planlarını ayarlıcam inşallah bi de yaz temizliki yaptırcam temizlikçi tuttum ama dolap içi vs bissürü dip bucak var onlarıda birazını ben birazını annem olmak üzere yapcaz bi kaç gün böyle geçer sonra ver çoşkuyu çalışmaya devam bekarlar kıymetini bilin bekarlıgın eviniz yok temizlikiniz yok

Canim şimdiden allah razi olsun. İnşaallah vardır.gerçekten çaresiz kaldim

ben de görmemişim canım, tekrar paylaştığın için teşekkürler

Rica ederim canım

Rica ederim nilim yollarım tabi

Tekrarlara başladım,hadi hayırlısı....

Bugün verimli geçti,inşallah hayırlısıyla böyle devam eder ve biter.

Günaydın bal kaymaklarım...

Bugün halk edebiyatı,tarih ve öğrenme psikolojisi tekrarı yapacağım inşallah.Vaktim kalırsa bir de gy-gk deneme çözeyim diyorum.

Molalarda gelirim inşallah.Hayırlı cumalar.

Rica ederim canım

Rica ederim nilim yollarım tabi
tubim alanla ilğili dökümanları bi toparlarsam zümrelerimlede paylaşıcam inşallah bekleyin beni

Tekrarlara başladım,hadi hayırlısı....

Bugün verimli geçti,inşallah hayırlısıyla böyle devam eder ve biter.
kolay gelsin canım geçen yıl teget geçti atanman ama bu yıl olaca inşallah

kızlar bende dün elimdeki vat. soruarını bitirdim dün bugün elimdeki tarih sorularını bitiirim kısmetse bide yavaş yavaş yaz temizlikine başlıcam
görüşürüz canlar

Aman abla ne yaz temizliği Allah aşkına... Baharı,kışı,yazı bitmez.Sen kendine dikkat et,olduğu kadar oluversin,enişte yapıversin. Alperen'i yormayın.

Ben de deneme sipariş etmiştim,onları bekliyorum,ne zaman gelirse artık...

Ablacım inşallah hepimiz gideriz bu yıl ya,çok emek verdik,Rabbim inşallah senin de yüzünü güldürün,bebeğin nasibiyle gelir.

Biz de sarma sardık anacımla,şimdi alan bakıcam inşallah.

Ben de başladım tekrarlara Linkam
Son rötuşları atıyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...

Sağol zümrem

Motivasyonum iyice düştü, şu halimle çok rahat 85-87 alırım ama 90 üstü alamam. Bu da atanamam anlamına geliyor. Ne olurdu bize de en azından 50 tanecik kadro verselerdi?

sınav stresi derken kkya giresim de gelmiyor artık
inşallah hayırla sonuclanır canlarım. ne umut edebiliyorum ne de umutsuzum nötr haldeyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…