2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

morisim aynı sorun bende de mevcuttu. çok ısınıyor kendini kapatıyordu bir şey izlerken falan. sorun hdd den kaynaklanıyor. değiştirttim bende
bir de yaptırınca soğutucu ile kullan bilgisayarı o çok önemli
şimdi nazar değmesin yeni gibi
inşallah biran önce yaptırırsın:KK16:

canım pcyi açıyorum faceye girip deneme indirim hemen diyorum faceyi açıp deneme indiriyorum yazıcıdan çıktı almak için ayarlarını yaparken hemen kapatıyor kendini. 5-6 dakika dayanıyor anca. dün iyice ayar oldum içini açtım temizledim. Kablolarda mı hata var diye kontrol ettim ama hdd de ise zaten o sıkıntıyı bilemezdim.. daha evde bekliyor yaptırmamı :)

soğutucuya gelirce acaba derdime derman olurmu diye almıştım.. Kapanma süresini uzattı şu an bile soğutucu olmadığında açılır açılmaz kendini kapatıyor soğutucu ile biraz daha dayanıyor.

Tubim hoşgeldin kızcem ben de seni merak ediyorum lütfen daha sık ugra :KK48:
morisim sen de hoşgeldin kuzum. benim pcde kafayı yiyor yavaştan :KK53: calısmaların nasıl kuzum :KK6:
niloş inşallah atanacaksın bu yıl kuzum :KK19:
sedom hoşgeldin kuzum :KK48: istediğin gibi olmasına sevindim alışverişin :KK8: sözün de güzel geçer inşallah :KK12:

kızlar alan denemesi çözdüm:KK5: ben cok zorlanıyorum alandan :KK14:millet 30 küsür yapıyor

hoşbulduk canım çalışmalarım yavaşladı canım ya.. Halk eğitimde ders verdiğim bilgisayar laboratuvarı taşındı. Laboratuvar taşınınca yeni yerdeki bilgisayar kurulumu ağ döşenmesi falan hep sıkıntıydı onlarla uğraştım hep birde müdürle sıkıntılı bir durumumuz oldu oda illa binaya geldiğinde beni göreceksin yoksa bekleyeceksin akşama kadar olsa bekleyeceksin yaptı yani bu sebeplerden aksamalı oldu biraz.. şimdilerde eğitim bilimlerine ağırlık verdim canım ve matematiğe.. Çünkü sonavlarda matematik yapamadığımı farkettim.. Senin nasıl gidiyor canım?

kızlar alan çalışmalarınız ne durumda?

sedefim hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin..

Nilkon abla isim belirlemişşiniz.. Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip eder inşallah..

Motivasyonum iyice düştü, şu halimle çok rahat 85-87 alırım ama 90 üstü alamam. Bu da atanamam anlamına geliyor. :KK14: Ne olurdu bize de en azından 50 tanecik kadro verselerdi? :KK43:
sınav anında ne olacağı belli olmaz sen bırakma az kaldı

sınav stresi derken kkya giresim de gelmiyor artık :KK14:
inşallah hayırla sonuclanır canlarım. ne umut edebiliyorum ne de umutsuzum nötr haldeyim yani :KK14:

hayırla geçsinde kk bekler bizi :KK1:

canım pcyi açıyorum faceye girip deneme indirim hemen diyorum faceyi açıp deneme indiriyorum yazıcıdan çıktı almak için ayarlarını yaparken hemen kapatıyor kendini. 5-6 dakika dayanıyor anca. dün iyice ayar oldum içini açtım temizledim. Kablolarda mı hata var diye kontrol ettim ama hdd de ise zaten o sıkıntıyı bilemezdim.. daha evde bekliyor yaptırmamı :)

soğutucuya gelirce acaba derdime derman olurmu diye almıştım.. Kapanma süresini uzattı şu an bile soğutucu olmadığında açılır açılmaz kendini kapatıyor soğutucu ile biraz daha dayanıyor.

hoşbulduk canım çalışmalarım yavaşladı canım ya.. Halk eğitimde ders verdiğim bilgisayar laboratuvarı taşındı. Laboratuvar taşınınca yeni yerdeki bilgisayar kurulumu ağ döşenmesi falan hep sıkıntıydı onlarla uğraştım hep birde müdürle sıkıntılı bir durumumuz oldu oda illa binaya geldiğinde beni göreceksin yoksa bekleyeceksin akşama kadar olsa bekleyeceksin yaptı yani bu sebeplerden aksamalı oldu biraz.. şimdilerde eğitim bilimlerine ağırlık verdim canım ve matematiğe.. Çünkü sonavlarda matematik yapamadığımı farkettim.. Senin nasıl gidiyor canım?

kızlar alan çalışmalarınız ne durumda?

morisim hoşgeldin :KK16: boşver pc bozuk olması daha iyi oyalıyor insanı :KK1:

sınav stresi derken kkya giresim de gelmiyor artık :KK14:
inşallah hayırla sonuclanır canlarım. ne umut edebiliyorum ne de umutsuzum nötr haldeyim yani :KK14:

Ben de senden farksızım kuzum :KK14:
Binlerce insanın içinden nasıl sıyrılırım diye düşünmekteyim :KK31:
Nasipten öte köy yok...

günaydın canlarım nasılsınız umarım çoookkk iyisinizdir
sınav stresi yok bu sene boş yere sıkıntı yapmayım naparsak yapalım misal 2013 nasipten ötesi yok :KK31:
bu yıl çok süper mi çalıştım hayır ama korkmuyorumda elimden geleni yapacam o kadar sonrası ne yazılmışsa o
kızlar bu ay(mayısta ) alandan soru çözdüm konu tekrarı yaptım egitimden soru bankası bitirdim vatandaşlık çalıştım toplamda 2700 kadar soru+konular
bu ay deneme turkçe mat ve konub tekrarı var
2 gündür temizlikle ugraştım saolsun eşim yaptı yapamıcam çogu işli ama bende dolap içi vs derken çok yorulmuşum agrılar çok fazla oluyor akşamları neyse bugün son kalanları yapcam hazirana plan yapcam bide gkgy ve alan denemesi çözebilirsem iyi olACAK
YARINDA TEMİZLİKÇİ GELİP KAPI CAM KANEPE KOLTUK VS SİLERSE BİTİCEK İŞİM İNŞALLAH :KK37: SONRA ALPERENİMLE DERS ÇALIŞMAYA DEVAM :KK49:

Nilkon abla isim belirlemişşiniz.. Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip eder inşallah..
amin inşallahj canım darısı hepoinizin başına :KK12:

Aman abla ne yaz temizliği Allah aşkına...:KK20: Baharı,kışı,yazı bitmez.Sen kendine dikkat et,olduğu kadar oluversin,enişte yapıversin.:KK20: Alperen'i yormayın.:KK19::KK1::KK1:

Ablacım inşallah hepimiz gideriz bu yıl ya,çok emek verdik,Rabbim inşallah senin de yüzünü güldürün,bebeğin nasibiyle gelir.:emir_bebek::KK49:

.:KK16:
yormadım desemde yoruldum canım ama rahatladım bir yandanda :KK34: eşim annem temizlikçi var işin içinde ona ragmen bu kadar yoerruluyosam almasalar napardım bilemedim :KK52:

Canim şimdiden allah razi olsun. İnşaallah vardır.gerçekten çaresiz kaldim :KK43:
muhatçım sordum dersaneye canım kayseride bi fotokopiciden alıyolarmış ama artık basmıcak dedi ellerindede kalmamış bende alamadım hiç bi branşın yokmuş netten alan denemeesi bakacam bugün

günaydın canlarım nasılsınız umarım çoookkk iyisinizdir
sınav stresi yok bu sene boş yere sıkıntı yapmayım naparsak yapalım misal 2013 nasipten ötesi yok :KK31:
bu yıl çok süper mi çalıştım hayır ama korkmuyorumda elimden geleni yapacam o kadar sonrası ne yazılmışsa o
kızlar bu ay(mayısta ) alandan soru çözdüm konu tekrarı yaptım egitimden soru bankası bitirdim vatandaşlık çalıştım toplamda 2700 kadar soru+konular
bu ay deneme turkçe mat ve konub tekrarı var
2 gündür temizlikle ugraştım saolsun eşim yaptı yapamıcam çogu işli ama bende dolap içi vs derken çok yorulmuşum agrılar çok fazla oluyor akşamları neyse bugün son kalanları yapcam hazirana plan yapcam bide gkgy ve alan denemesi çözebilirsem iyi olACAK
YARINDA TEMİZLİKÇİ GELİP KAPI CAM KANEPE KOLTUK VS SİLERSE BİTİCEK İŞİM İNŞALLAH :KK37: SONRA ALPERENİMLE DERS ÇALIŞMAYA DEVAM :KK49:

amin inşallahj canım darısı hepoinizin başına :KK12:

yormadım desemde yoruldum canım ama rahatladım bir yandanda :KK34: eşim annem temizlikçi var işin içinde ona ragmen bu kadar yoerruluyosam almasalar napardım bilemedim :KK52:

muhatçım sordum dersaneye canım kayseride bi fotokopiciden alıyolarmış ama artık basmıcak dedi ellerindede kalmamış bende alamadım hiç bi branşın yokmuş netten alan denemeesi bakacam bugün

Canim ben yargininkini aldim.istersen fotograflsyip yollayim

kızlaaaarrrr ben geldimmmm :KK16:
hepinizi çoooookkk özledim, uzun zamandır giremedim; ama hep aklımdaydınız. sözden önce bohça düzdük, sürekli gelen giden oldu. sözden sonra teyzemler bizde kaldılar ve yine aynı bohça faslı falan derken çok yoğun oldum giremedim. dersler de yalan oldu tabii. bi gün tam rahatlamıştım, bugün artık ders çalışır kkya girerim diyodum ki o gün deprem oldu. ben depreme balkonda yakalandım. evde de baya bişey sallanmış, depremden beri sürekli başım dönmeye başladı. o günden beri doktorlara koşturuyorum. hastanede kaldım. bi nöroloji bi kbb.. tomografi emar çekildim, bişey çıkmadı. en son doktor yorgunluktan dedi, dinlenme verdi. şimdi bi kaç ilaç kullanıyorum biraz daha iyiyim.
linkam mesajını aldım arkadaşım, smsim yoktu kusuruma bakma dönemedim sana.. ben de sizleri çok merak ettim. umarım hepiniz iyisinizdir, inşallah çalışıyosunuzdur ama sağlık kadar önemli bişey yok inanın ki. fakat ben yine de stresliyim. gygk eğitim tekrarı + alan çalışmam lazım. nasıl yetişcek hiç bilmiyorum.
sözüm çooookk güzel geçti :nazar: ayrıntıları anlatıcam. şimdilik hepinizi öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın :KK16::KK48:

sağol sedefim:KK16:
bak bu konuya orada her şeyi söylemiş kazen. pro kart alıp konuya ya da kazene yazarsın yardım için aldıgını.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638.

zaten bu pro kart gelirleri de önceden de başka yardımlar için harcanıyormuş sanırım :KK16:

Sedefim bugün söz günün demi :KK52:
İnşallah her şey istediğin gibi olur kuzum :KK16:

Sedefimizin söz günü bugün. inşallah çok çok güzel geçer :KK16::123:

mutluluklar sedefcim :nazar: rengiş yeni adın hayırlı olsun...

günaydın kızlar geçen hafta ne çalışmak ne yazmak istemedi canım hep tv karşısında aglarken buldum kendimi :KK14:
sedefim sözün olmuş hayırlı olsun güpgüzel geçmiştir umarım :KK19:
bugün vatandaşlık ile başlıyorum bu hafta türkçe mat vat karışık çalışılacak bakalım
kızlar hadi sizde kendinize gelin yazın buraya tamam mı

Merhaba canlar...:KK3::KK3:

Sevdicek buradaydı hafta sonu,çok güzel bir hafta sonu geçirdik.:KK16::nazar: Sınav öncesi bana moral oldu,uğrayamadım pek.:KK24:

Denemem vardı bugün o da güzeldi şükür.

Soru çözeyim diyorum ama bakalım.

Sedefim hayırlı olsun sözün canım benim,yazamadım.:KK31: Hakkını helal et.Çok mutlu olun inşallah.:KK16::KK16::nazar:

hepinize ve varsa yorumunu kaçırdığım herkese çok teşekkür ederim. o gece sizi boşuna yanımda hissetmemişim ben :KK69: iyi ki varsınızzzz :KK48:
rengoşum yarın bakayım pro karta
linkam senin mesajlarında hep gözlerim dolu doluydu :KK5:

hepinizi çoooookkk özledim, uzun zamandır giremedim; ama hep aklımdaydınız. sözden önce bohça düzdük, sürekli gelen giden oldu. sözden sonra teyzemler bizde kaldılar ve yine aynı bohça faslı falan derken çok yoğun oldum giremedim. dersler de yalan oldu tabii. bi gün tam rahatlamıştım, bugün artık ders çalışır kkya girerim diyodum ki o gün deprem oldu. ben depreme balkonda yakalandım. evde de baya bişey sallanmış, depremden beri sürekli başım dönmeye başladı. o günden beri doktorlara koşturuyorum. hastanede kaldım. bi nöroloji bi kbb.. tomografi emar çekildim, bişey çıkmadı. en son doktor yorgunluktan dedi, dinlenme verdi. şimdi bi kaç ilaç kullanıyorum biraz daha iyiyim.
linkam mesajını aldım arkadaşım, smsim yoktu kusuruma bakma dönemedim sana.. ben de sizleri çok merak ettim. umarım hepiniz iyisinizdir, inşallah çalışıyosunuzdur ama sağlık kadar önemli bişey yok inanın ki. fakat ben yine de stresliyim. gygk eğitim tekrarı + alan çalışmam lazım. nasıl yetişcek hiç bilmiyorum.
sözüm çooookk güzel geçti :nazar: ayrıntıları anlatıcam. şimdilik hepinizi öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın :KK16::KK48:

hepinize ve varsa yorumunu kaçırdığım herkese çok teşekkür ederim. o gece sizi boşuna yanımda hissetmemişim ben :KK69: iyi ki varsınızzzz :KK48:
rengoşum yarın bakayım pro karta
linkam senin mesajlarında hep gözlerim dolu doluydu :KK5:

Allahım nihayet yaaaa,çok şükürr....:KK52::KK52::KK52:

Kuzum önemli değil,iyisin ya sorun yok.Uzun zaman haber alamayınca korktuk haliyle ama çok sevindim geri dönmene.....Çok geçmiş olsun yavrun,şu sınav ömrümüzü yedi zaten.:KK19: Depremde ben dışardaydım,şanslı kesimdendim duymayan.:26::26:

Oyy ben de duygulandım sen böyle deyince.:KK16::KK19: En kısa zamanda bekliyoruz ayrıntıları.:21:

Allahım nihayet yaaaa,çok şükürr....:KK52::KK52::KK52:

Kuzum önemli değil,iyisin ya sorun yok.Uzun zaman haber alamayınca korktuk haliyle ama çok sevindim geri dönmene.....Çok geçmiş olsun yavrun,şu sınav ömrümüzü yedi zaten.:KK19: Depremde ben dışardaydım,şanslı kesimdendim duymayan.:26::26:

Oyy ben de duygulandım sen böyle deyince.:KK16::KK19: En kısa zamanda bekliyoruz ayrıntıları.:21:

oyy sen benim canımsınnnn :KK48: çok sevindim depreme dışarda yakalanmana, çünkü doktor bana en az 20 kişi depremden dolayı baş dönmesi için geldi dedi. zaten edirnede baya bi hissedildi, hele bi de balkonda olunca sağa sola baya bi gidip geldik. buna şükür yine de kuzucum :KK16:

Sedef yemin ederim bugün sana ozelden yazacaktım nerdesin diye.
Sözünün sorunsuz geçmesine sevindim. Inşallah açığı da en yakın zamanda kapatirsin.
Depremde allah korusun daha kotusu olabilirdi bununla kurtulmusunuz.
Bu arada ben hamileyim
Söz ayrıntılarını da bekliyoruz :KK35:

Son düzenleme:

oyy sen benim canımsınnnn :KK48: çok sevindim depreme dışarda yakalanmana, çünkü doktor bana en az 20 kişi depremden dolayı baş dönmesi için geldi dedi. zaten edirnede baya bi hissedildi, hele bi de balkonda olunca sağa sola baya bi gidip geldik. buna şükür yine de kuzucum :KK16:

Allah tez zamanda şifa versin.:KK16:

Benim de sevdicek geldi gitti sen yokken.:KK31: Ağustos'ta askere gidiyo,tecili falan bozdurduk.:KK31:

Sedef yemin ederim bugün sana ozelden yazacaktım nerdesin diye.
Sözünün sorunsuz geçmesine sevindim. Inşallah açığı da en yakın zamanda kapatirsin.
Depremde allah korusun daha kotusu olabilirdi bununla kurtulmusunuz.
Bu arada ben hamileyim
Söz ayrıntılarını da bekliyoruz :KK35:
ayyyy ama bu harika bi haber safranımmmm :KK52::nazar::emir_bebek: tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. :KK16: kaç aylık? cinsiyeti belli mi?
baş dönüklüğü çok kötü bişeymiş o yüzden giremedim canım. söz ayrıntılarını yazıcam bi ara çok uzun. bi de bi ara albüm yapıcam ama beklediğim fotolar var daha gelmedi.
Allah tez zamanda şifa versin.:KK16:

Benim de sevdicek geldi gitti sen yokken.:KK31: Ağustos'ta askere gidiyo,tecili falan bozdurduk.:KK31:
oyy ben yokken neler olmuş öyle :KK9: kuzum çok sevindim, ne güzel hasret gidermişsinizdir :KK69: askere gitsin yavrum ya ne güzel. yeni yılda gelmiş olucak. keşke benimki de ağustosta gidebilseydi, malesef geçen cuma mezun olduğu için başvurulara yetişemedi kuzum. kasıma kaldı bizim askerlik, kasımda ben de sizin şafak topiğinize katılırım :KK53: galiba rengoşla tuğbanınkiler de ağustosta gidicekti :KK31:

X