- 24 Ekim 2013
- 713
- 203
morisim aynı sorun bende de mevcuttu. çok ısınıyor kendini kapatıyordu bir şey izlerken falan. sorun hdd den kaynaklanıyor. değiştirttim bende
bir de yaptırınca soğutucu ile kullan bilgisayarı o çok önemli
şimdi nazar değmesin yeni gibi
inşallah biran önce yaptırırsın
canım pcyi açıyorum faceye girip deneme indirim hemen diyorum faceyi açıp deneme indiriyorum yazıcıdan çıktı almak için ayarlarını yaparken hemen kapatıyor kendini. 5-6 dakika dayanıyor anca. dün iyice ayar oldum içini açtım temizledim. Kablolarda mı hata var diye kontrol ettim ama hdd de ise zaten o sıkıntıyı bilemezdim.. daha evde bekliyor yaptırmamı :)
soğutucuya gelirce acaba derdime derman olurmu diye almıştım.. Kapanma süresini uzattı şu an bile soğutucu olmadığında açılır açılmaz kendini kapatıyor soğutucu ile biraz daha dayanıyor.
Tubim hoşgeldin kızcem ben de seni merak ediyorum lütfen daha sık ugra
morisim sen de hoşgeldin kuzum. benim pcde kafayı yiyor yavaştan calısmaların nasıl kuzum
niloş inşallah atanacaksın bu yıl kuzum
sedom hoşgeldin kuzum istediğin gibi olmasına sevindim alışverişin sözün de güzel geçer inşallah
kızlar alan denemesi çözdüm ben cok zorlanıyorum alandan millet 30 küsür yapıyor
hoşbulduk canım çalışmalarım yavaşladı canım ya.. Halk eğitimde ders verdiğim bilgisayar laboratuvarı taşındı. Laboratuvar taşınınca yeni yerdeki bilgisayar kurulumu ağ döşenmesi falan hep sıkıntıydı onlarla uğraştım hep birde müdürle sıkıntılı bir durumumuz oldu oda illa binaya geldiğinde beni göreceksin yoksa bekleyeceksin akşama kadar olsa bekleyeceksin yaptı yani bu sebeplerden aksamalı oldu biraz.. şimdilerde eğitim bilimlerine ağırlık verdim canım ve matematiğe.. Çünkü sonavlarda matematik yapamadığımı farkettim.. Senin nasıl gidiyor canım?
kızlar alan çalışmalarınız ne durumda?